Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.468
Πόντοι
456
QUOTE="tellystalone6969, post: 12167089, member: 135414"]
Νομίζω τα κόμπλεξ υπάρχουν εξαρχής.
Φαίνονται έντονα από μία ηλικία και μετά.
Στην ... ελκυστική ηλικία, υπάρχουν επίσης, αλλά οι άνδρες δεν θέλουν να τα βλέπουν .
[/QUOTE]
Στην ελκυστική ηλικία όντως τα παραβλέπουμε. Απ τα 40 κ μετά όμως φαίνονται έντονα. Εγώ τις έβλεπα που μιλούσαν κ τις 3 κ έλεγα, άστα να πάνε ...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Πάλι τα ιδια...
Γιατι το κάνεις αυτο?
Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στο ότι ο τύπος βάζει φωτό από κάποια.
Η ομορφια αυτης της κοπελας ειναι η σκατοελληνικη πραγματικοτητα?

Αντε παρατα μας ρε Αλβανε, που ηρθες να μας κανεις τον τιμητη της ελληνικης πραγματικοτητας, ξεβρακωτε

Τραβα πισω στα Τιρανα, μας τα επρηξες
Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος είναι Αλβανός ή τι είναι και για να είμαι ειλικρινής δε με αφορά.

Αυτό που με αφορά είναι ότι ο τύπος περιγράφει μια χαρά την σκατο πραγματικότητα της χώρας μας.

Εάν η οποιαδήποτε από αυτές τις γκόμενες δεν θέλουν να το δώσουν ποιος ο λόγος να έχουν την κλασσική εμφάνιση εκδιδόμενης;

Έχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες της Ασίας, της Ευρώπης και από ΗΠΑ η μόνη πόλη που έχω επισκεφτεί είναι η Νέα Υόρκη. Ε ρε μάγκες αυτό το πράγμα στη μέση του δρόμου, μαζί με το υπόλοιπο πακέτο που φωνάζει σκίστε με στα όρθια δεν θα το δεις αλλού.

Όλες οι γκόμενες τα πετάνε έξω και μάλιστα σε άλλα κράτη περισσότερο ΑΛΛΑ δεν έχω δει καμία άλλη πλην των ελλεηνίδων να συμπεριφέρονται τόσο εκφυλα.

θα ξανατονισω οτι οσες βλεπεται εξω προκλητικα ντυμενες ειναι κυριως μικρες και απλα μεγαλοδειχνουν και νομιζουν καποιοι οτι οι ελληνιδες οι τριανταρες ειναι τρομερα μοντελα και εχουν κεφι για γνωριμιες, ρεε σε τετοιες ηλικιες οι τυπισσες εξω θα βγουν ειτε με γκομενο να τις παει κατευθειαν στο μαγαζι ειτε θα βγουν 5 γκομενες μαζι, ντυμενες παντοτε σεμνα γιατι δεν θελουν να προκαλεσουν κανενα επειδη εχουν βαρεθει τα πεσιματα και αν καποιος τις μιλησει θα φανε ακυρο κατευθειαν με απαξιωτικο τροπο

η κοπελια στην φωτο ειναι 19 χρονων, ενω καλλιστα οι πιο πολλοι εξω που την βλεπουν θα νομιζουν οτι ειναι καμια δεκαετια μεγαλυτερη
επισης στην δευτερη φωτο διακρινεται μια παρεα πισω απο κατι μεσηλικες που ενας απο αυτους την κοιταζει τοσο λιγουριστικα, εεε κατι τετοιοι κυκλοφορουν παρεα μαζι σαββατο βραδυ με την ελπιδα να τους κατσει καποια στον δρομο για γνωριμια, αλλα ποια αφου κυριως μικρες εχει εξω για γνωριμιες

καλα εννοειται στα σχολια στην φωτο της εχει μπει ο καθε πικραμενος λιγουρας να γραψει την μαλακια του με την φοβερη ελπιδα του μια στο τρισεκατομμυριο να του απαντησει η αλλη
Τύπε έτσι και σου κάνει μήνυση, έρχομαι μάρτυρας στο δικαστήριο να σε υποστηρίξω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Φαντάζομαι θα αναφέρεσαι στο ότι ο τύπος βάζει φωτό από κάποια.

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος είναι Αλβανός ή τι είναι και για να είμαι ειλικρινής δε με αφορά.

Αυτό που με αφορά είναι ότι ο τύπος περιγράφει μια χαρά την σκατο πραγματικότητα της χώρας μας.

Εάν η οποιαδήποτε από αυτές τις γκόμενες δεν θέλουν να το δώσουν ποιος ο λόγος να έχουν την κλασσική εμφάνιση εκδιδόμενης;

Έχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες της Ασίας, της Ευρώπης και από ΗΠΑ η μόνη πόλη που έχω επισκεφτεί είναι η Νέα Υόρκη. Ε ρε μάγκες αυτό το πράγμα στη μέση του δρόμου, μαζί με το υπόλοιπο πακέτο που φωνάζει σκίστε με στα όρθια δεν θα το δεις αλλού.

Όλες οι γκόμενες τα πετάνε έξω και μάλιστα σε άλλα κράτη περισσότερο ΑΛΛΑ δεν έχω δει καμία άλλη πλην των ελλεηνίδων να συμπεριφέρονται τόσο εκφυλα.

Τύπε έτσι και σου κάνει μήνυση, έρχομαι μάρτυρας στο δικαστήριο να σε υποστηρίξω.

Πρώτον: το να λες ότι θα πας μάρτυρας για να τον υποστηρίξεις, είναι ισοδύναμο του να σου πω ότι αύριο θα είμαι στη Σελήνη και θα πίνω τον καφέ μου διότι αφενός μεν δε θα πας, αφετέρου δε είναι αδύνατον να τον υποστηρίξεις με κάποιο λογικό επιχείρημα που θα συντελέσει στην απαλλαγή του.

Δεύτερον: ο τύπος στον οποίο αναφέρεσαι δεν περιγράφει καμία πραγματικότητα της χώρας αλλά το χάλι του το μαύρο όπως το βιώνει ο ίδιος, αλλά παρά ταύτα προτιμά να μένει σε μία χώρα που μισεί αντί να πάει στο Ελβασάν να βρει την υγεία του σε ένα ''πολιτισμένο'' κράτος όπου θα έχει απεριόριστη πρόσβαση στο αιδοίο.

Τρίτον και τελευταίο: το ότι ντύνονται όπως ντύνονται οι Ελληνίδες δε σημαίνει ότι θα πηδηχτούν με όποιον θέλει αλλά με όποιον θέλουν εκείνες. Δικαίωμά τους είναι νομίζω, δεν υποχρεούται καμία να σου κάτσει επειδή ντύθηκε με κάποιο τρόπο.

Ρε γμτ, πραγματικά δεν κατανοώ εν έτει 2024 την αδυναμία πρόσβασης στο αντίθετο φύλο ανδρών σε τέτοια κλίμακα. Ναι, μπορώ να προσάψω πολλά στις Ελληνίδες για πολλές συμπεριφορές και αντιλήψεις, αλλά αρχίζω και πείθομαι ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό όσων είναι επί μακρόν μόνοι και χωρίς επαφή με το αντίθετο φύλο έχουν και οι ίδιοι τα δικά τους άλυτα θέματα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
1000001814.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.075
Πόντοι
12.756
εδω θα αραξω γιατι τον ηπια ποδοσφαιρικα...
παμε γερα τι εχουμε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Η καθε γυναικα στεκεται μπροστά απο ενα καθρέπτη και αξιολογειται μονη της με αυστηρα κριτήρια.
Η ομορφιά της καθε μιας ανεβαζει ανάλογα και την αξια της.
Πολλες σελφι ωρες στους καθρεφτες και βγαζει τελικη βαθμολογια.
Απο εκει και περα βαση της βαθμολογιας που βγαζει βαζει τον πηχη για την ευρεση του εκαστοτε γαμεα.
Ο πηχης παντα αυτος μπαινει ψηλα,αλλες αποκλειουν το 90% των ψωλαδων,αλλες το 80% αλλες το 99%αλλες το 99.9%
Ολα αυτα συμβαινουν γιατί πολυ απλα υπάρχουν επιλογές και διαθέσιμοι αντρες σταντ μπαι.
Εγω με τη μεθοδο αυτο παω να χτυπήσω να μην γινεται ο καθενας παρακαλετος και λιγουρης,να αποκτησει ο καθένας αξια και να εχει στανταρς
Και τωρα αυτος ο παραληρηματικος ανθρωπος, περιμενει να βρει γυναικα να φτιαξει τη ζωη του.
Ποια θα ηταν προθυμη να πεταξει τη ζωη της στα σκουπίδια?
Διαβαστε σοβαροτητα μαντραχαλου 35 χρονων, λες και διαβαζεις προέφηβο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εισαι σοβαρος ανθρωπος εσυ τώρα?
Το οτι μιλας εσυ για σοβαροτητα, με μυαλο 12χρονου, με ξεπερνα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Φίλες έχουν οι άκαυλοι και τα πουστάκια...ΜΟΝΟ!!!!!!
Οι άνδρες έχουν γκόμενες...ΜΟΝΟ!!!!
Αν εννοείς γνωστές...αλλάζει τό θέμα!!
Φίλες με την στενή έννοια, ναι είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί ο άντρας δεν το μπορεί πιστεύω.
Υπάρχουν όμως παρέες ανάμικτες που περνάνε καλά και δεν είναι απλά γνωστοί.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.959
Πόντοι
27.261
ανεστακος Ζαν έφαγε πόρτα από Αγγελική μετά τη δικπικ και είπε να το ρίξει στη θεωρία της αυτοβελτιωσης πάλι, μπας και τσιμπήσει κανας αμπαλος δηθενοπουθενιδης, μιας και ο μπουστης24 έπαθε ανακοπή από την πολύ οικολογία που κατέβαζε ο βελουδινος κωλαρικος του τελευταία.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.075
Πόντοι
12.756
ανεστακος Ζαν έφαγε πόρτα από Αγγελική μετά τη δικπικ και είπε να το ρίξει στη θεωρία της αυτοβελτιωσης πάλι, μπας και τσιμπήσει κανας αμπαλος δηθενοπουθενιδης, μιας και ο μπουστης24 έπαθε ανακοπή από την πολύ οικολογία που κατέβαζε ο βελουδινος κωλαρικος του τελευταία.
λειπει απο το σαι....:undecided:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.235
Πόντοι
25.467
Εσύ τώρα...εννοείται επιστήμονας...καί μιλάς με αυτό τό τρόπο ?
Μάλιστα...
Κάπου η κοινότητα του Bou, πρέπει να κατασταλάξει σε ορισμένα πράγματα.

Όταν εκφράζεται επιστημονικά τον κατηγορούν ως λιμοκοντόρο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.075
Πόντοι
12.756
Κάπου η κοινότητα του Bou, πρέπει να κατασταλάξει σε ορισμένα πράγματα.

Όταν εκφράζεται επιστημονικά τον κατηγορούν ως λιμοκοντόρο
εγω τον θελω απελευθερωμενο παντως...και στα αλωνια και στα σαλονια:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom