You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.924
- Πόντοι
- 736
Αν δηλώνεις έμπειρος γαμιας ασε τα βλαμμένα της αγγλιας και ρίξε φως να ανέβει το ηθικο ... ...Στο κραξιμο ολες οι καρχιες μπροστα ειναι ..Εγώ πάλι , θα έλεγα ότι ο μέσος άγγλος ναυάγιο επιδοματάκιας .... γαμάει όσο δέκα πορσικο μερσεντάκιδες άπλες χλίδες
γλυφαδο κηφισιώτες στην ελλάδα ....
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.038
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είπα έμπειρος. Είπα ... ότι από παλιά .... είχα πολλές πορνο εμπειρίες ....Αν δηλώνεις έμπειρος γαμιας ασε τα βλαμμένα της αγγλιας και ρίξε φως να ανέβει το ηθικο ... ...Στο κραξιμο ολες οι καρχιες μπροστα ειναι ..
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.924
- Πόντοι
- 736
ΗΛΙΘΙΕ ΖΑΠΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΟΥ....Δεν είπα έμπειρος. Είπα ... ότι από παλιά .... είχα πολλές πορνο εμπειρίες ....
Λοιπον ειπες οτι ειχες πολλες εμπειριες αυτο σε κανει εμπειρο στην κατηγοτια που δηλώνεις..
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.234
- Πόντοι
- 1.206
μπορει να εδωσε κωδικους στο παπιΜε τι μουτρα το λες εσυ αυτο μωρη οταν γαμας με τα κωλοστραπον σου 100δες ??
Ειναι σαν να λεει ο ψαρας να τρωτε ψαρια ειναι υγιεινά και οχι κρεας.
Αν η πουτσα μωρη αγαμητη ηταν τοσο ποθητη τοτε δεν θα πηγαιναν ολοι στα μπουρδέλα αλλοι να γκρινιάζουν οτι δεν βρισκουν και αλλους να τους τρωει η αγαμία.
Εδω υπαρχει υπαρκτο πρόβλημα και φαινεται εδω μεσα.
Υπαρχει μεγάλη ανισορροπια,οι άντρες κοπιαζουν να βρουν ενώ οι γυναίκες βρίσκουν εύκολα οποτε θέλουν.
Και αν οι γυναικες δεν βρίσκουν οπως λες τοτε γιατι δεν δέχονται καμάκι?γιατι το παιζουν δυσκολες και σνομπ?
Σκασε λοιπον γιατι εισαι αλλου για αλλού
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.521
- Πόντοι
- 4.546
Έμπειρο στη μαλακία εννοείςΗΛΙΘΙΕ ΖΑΠΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΟΥ....
Λοιπον ειπες οτι ειχες πολλες εμπειριες αυτο σε κανει εμπειρο στην κατηγοτια που δηλώνεις..
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.038
- Πόντοι
- 3.656
Ρε Σαμπ ... εσύ βλέπεις τα χειρότερα σκατά και ναυάγια που υπάρχουν .......Μπα
Εγώ βλέπω και οι άντρες πρώτα σχέση ψάχνουν παρά σεξ.
Απόδειξη,τα τόσα μπακούρια και τα άδεια μπουρδέλα.Όλοι παρακαλάνε απο'δω κι απο΄'κει για σχέση.Βρίσκουν γκόμενα και την παρακολουθούν 24/7 μη μιλήσει με καναν άλλο
Σεξ,κάτι γέροι,κάτι μακροχρόνιοι παντρεμένοι,μόνο αυτοί ψάχνουν
Τη λάσπη τον απόπατο .
Ίσως δικαιολογείσαι , γιατί βλέπεις από μακριά , στην απέξω στους δρόμους, στις μεγαλύτερες κιτσαρίες.
Αυτό που βλέπεις, είναι μέρος της κοινωνίας. Και είναι ο πάτος.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.038
- Πόντοι
- 3.656
Αυτοί που περνάνε τη 19χρονη ... για 30χρονη ... είναι ηλίθιοι . Τέρμα βόδια και μαλάκες.η κοπελια στην φωτο ειναι 19 χρονων, ενω καλλιστα οι πιο πολλοι εξω που την βλεπουν θα νομιζουν οτι ειναι καμια δεκαετια μεγαλυτερη
επισης στην δευτερη φωτο διακρινεται μια παρεα πισω απο κατι μεσηλικες που ενας απο αυτους την κοιταζει τοσο λιγουριστικα, εεε κατι τετοιοι κυκλοφορουν παρεα μαζι σαββατο βραδυ με την ελπιδα να τους κατσει καποια στον δρομο για γνωριμια, αλλα ποια αφου κυριως μικρες εχει εξω για γνωριμιες
καλα εννοειται στα σχολια στην φωτο της εχει μπει ο καθε πικραμενος λιγουρας να γραψει την μαλακια του με την φοβερη ελπιδα του μια στο τρισεκατομμυριο να του απαντησει η αλλη
Βέβαια ... δεν είναι λίγοι αυτοί ... ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις ....
αλλά δεν γαμάνε . Γυναίκες εννοώ. Τη χούφτα τους την έχουν ξεσκίσει .
Αν περιμένουν 50ρηδες να την πέσουν σε 19χρονες χύμα, άγνωστες και αν φάνε ... είναι για βόλτα βάρκιζα ... και μπλουμ ....
Καλά τα σκουπίδια στα σόσιαλ που κάνουν follow & like ... είναι για εξορία σε βραχονησίδες χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο , ίντερνετ ..........
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.235
- Πόντοι
- 25.467
Βασική διαπίστωσή μου.
Οι άνδρες έχουμε πολύ μεγαλύτερη λύσσα για σεξ , για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.
Εγώ προσωπικά , μπορεί να ήμουν ακραίο δείγμα , αλλά σίγουρα όχι μοναδικός.
Έχει πολλούς σαν εμένα και χειρότερους.
Από τα 12 ήθελα να πηδάω συνέχεια. Μετά από .... σχεδόν 40 χρόνια ... δεν υπάρχει μείωση επιθυμίας ....
Συνομίληκες γυναίκες ; Τι έβλεπα ; Μέχρι ... τα 15-16 πολλές πλήρη αδιαφορία ...
μετά ναι , γκομένιζαν για ξεκίνημα και κάποιες εμπειρίες ... αλλά μέχρι 21-23 ... μετά αραλίκι με σχέσεις ....
και αραιότερο παιχνίδι ........ ενώ εγώ μπορεί να είχα γκόμενα στα 25 και να έπαιρνα 2 βίζιτες τη βδομάδα
και να πήγαινα και 6-8 μπουρδελότσαρκες ........
Μονιμοποίηση σχέσεων σε φάση συμβίωσης γάμου ;; κάπου στην αρχή ... γύρω στα 30 ... οκ ασχολούνται αι γυναίκαι ...
ΜΕΤΑ ;;; ΑΡΑΛΙΚΙ ... ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ..... με 3πηδήματα το μήνα .... κομπλέ ........
Εμείς ;;;; ίδια λυσσασμένα σκυλιά όπως στα 13 !
Αν μέτραγα γαμήσια που θέλουμε έκαστος να ρίξει ;;
Θα έλεγα μέχρι τα 50 .... με 365 μέρες το χρόνο .......
αν υπολογίζεις από τα 12 μέχρι τα 50 είναι 38 χρόνια .... 13870 μέρες ....
εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος ... να έριχνα στις 13870 μέρες ..... 30.000 γαμήσια ....
και οι γυναίκες ;;; καμιά .... 1000αρα .... βαριά
Πωωωωω ρε φίλεεεε!
Τι έγραψε ο γίγαντας!!!
Και φαντάσου ότι στην ψηφοφορία έχει πατώσει και χάνει κιόλας από Αλβανό.
Τελευταία τροποποίηση:
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.522
- Πόντοι
- 456
Αυτό που μπορώ να πω είναι πως και οι γυναίκες σκέφτονται εξίσου το σεξ όσο και οι άντρες.
Αν κάποιος είχε ποτέ καμιά φίλη, γκόμενα ή σχέση που να μιλούσε ανοιχτά φαντάζομαι γίνεται αντιληπτό.
ΟΚ τα στερεότυπα λένε οι γυναίκες να το παίζουν παρθενοπιπίτσες και οι άντρες καβλωμένοι κυνηγοί και αυτός φαντάζομαι είναι ένας λόγος που οι άντρες πληρώνουν, όχι επειδή ντε και καλά θέλουν να πληρώσουν αλλά επειδή από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό να το παίζεις λευκός ιππότης μόνο και μόνο για να γαμήσεις. Το ρόλο του λευκού ιππότη το φυλάς για αλλού.
Αν κάποιος είχε ποτέ καμιά φίλη, γκόμενα ή σχέση που να μιλούσε ανοιχτά φαντάζομαι γίνεται αντιληπτό.
ΟΚ τα στερεότυπα λένε οι γυναίκες να το παίζουν παρθενοπιπίτσες και οι άντρες καβλωμένοι κυνηγοί και αυτός φαντάζομαι είναι ένας λόγος που οι άντρες πληρώνουν, όχι επειδή ντε και καλά θέλουν να πληρώσουν αλλά επειδή από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό να το παίζεις λευκός ιππότης μόνο και μόνο για να γαμήσεις. Το ρόλο του λευκού ιππότη το φυλάς για αλλού.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.853
- Πόντοι
- 216
Τι αριστερή, ο θηλυκός Μπακούριν είναιΟ καπιταλισμος "σκιζει τη γυναικα σαν σαρδελα"?
Αριστερη εισαι καμαρι μου?
"Το χάος ειναι η ομορφη αισθητικη στην εξερευνηση του χρόνου αναμεσα σε στοιχεια που ρέουν"? Πεθαινωωωωωωωωωωωωω
Θα το βαλω υπογραφη αυτο
Γιατι? Εγω δεν συμφωνω. Τι πειραζει ενα μαδομουνι πού και πού?
Δεν έχω πρόβλημα με το ότι είναι γυναίκα.
Απλά χαλάει τη ροή του νήματος.
Μπαίνω μέσα να διαβάσω και βλέπω μόνο μπινελίκια εκατέρωθεν, που είναι εντελώς άσχετα.
Εντάξει, αν έχω και καφέ και είμαι αραχτός καναπέ, γελάω κιόλας με κάποια πετυχημένα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.235
- Πόντοι
- 25.467
Συν το ένα τρίτο από το Λονδίνο και μια σκέτη από γιουβέτσι στα Σάλωνα.Παίζει να έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα (στον ύπνο του)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.959
- Πόντοι
- 27.261
τα έχω πεί και εγώ πιο παλια, αλλά όπως βλέπεις, τα χαιϊβανια δε σκαμπαζουν και επιμένουν στην κλαψομουνιαση της μαλακίας τους.Μαλακα ΖΑΠΑΤΑ εχεις κανει τους αντρες να έρχονται με την όπισθεν εδω μεσα .......
Λοιπον μαγκες τα πραγματα ειναι απλα ....ανεξάρτητα με το τι λεει ο καθε πικραμένος...
Η πουτσα σας ειναι ποθητή οπως το μουνι για εσας ..την ιδια τρελα που τρωτε στις αγαμιες την ιδια τρελα και χειροτερα τρωει και το μουνι ...
Τις ιδιες ανασφάλειες που εχει η πουτσα εχει και το μουνι ...
Οπως καυλωνει η πουτσα καυλωνει και το μουνι... απλο.
Τωρα απο εκει και περα υπαρχει ιη νοημοσύνη που ειναι στα κεντρα ελεγχου στο θεμα τον αποφάσεων για οτι εχει να κανει με το χειρισμο του γενικου συστήματος....
ας είναι, περνάει ευχάριστα η ώρα στην ύπαιθρο.
πάλι τα καμώματα του έλεγε ο κτηνοπουστας24, τον κάνανε σωσίβιο και εμφανίστηκαν και άλλοι όμοιοι του ?Παίζει να τον φάγανε μπαμπέσικα στο νήμα της ενημέρωσης εκεί που έγραφε για πάντα καθαρή η κωλοτρουπίδα καί τά λέγαν με δυό τρείς περί χέζω ή δε χέζω πριν την τάνα,έ πάνε τα πόστ φαγώθηκαν.
καμια έκπληξη
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.959
- Πόντοι
- 27.261
γιατί που δεν έχει φάει?Στο θρεντάκι της Αντζέλικα, έφαγε χοντρή πούτσα με τον Φρολό, και ήρθε εδώ για παρηγοριά.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 130
- Like
- 51.959
- Πόντοι
- 27.261
κανονικοτατα.Πάλι μπαν ο Τζιμακοπουστας;
περιμένουμε το 23ο προφίλ του τώρα, το οποίο θα έχει όνομα γρίφο, ώστε να μην τον καταλάβουμε αυτήν τη φορά.
π.χ. βελουδινοκωλομερι24 η' δεμελενεμπουστη24
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.038
- Πόντοι
- 3.656
Αν κάποιος δίνει σημασία σε αυτά που λένε οι γυναίκες, είναι ακόμη πιο βλάκας.Αν κάποιος είχε ποτέ καμιά φίλη, γκόμενα ή σχέση που να μιλούσε ανοιχτά φαντάζομαι γίνεται αντιληπτό.
Τελείως άνευ σημασίας.
Και φυσικά δεν τηρούν ποτέ, τίποτε από όσα λένε.
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.522
- Πόντοι
- 456
Για τα πάντα; Ακόμα και για σεξ;Αν κάποιος δίνει σημασία σε αυτά που λένε οι γυναίκες, είναι ακόμη πιο βλάκας.
Τελείως άνευ σημασίας.
Και φυσικά δεν τηρούν ποτέ, τίποτε από όσα λένε.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.038
- Πόντοι
- 3.656
Εννοείται .Για τα πάντα; Ακόμα και για σεξ;
Επίσης είναι κάψιμο να κάνεις παρέα με γυναίκες, αν δεν είναι απαραίτητο για επαγγελματικούς λόγους
αν δεν υπάρχουν στην παρέα και γυναίκες που γαμάς.
Προς αποφυγή όλα αυτά.
Δεν είμαστε άλλωστε στη δεκαετία του 70 ή του 80 πλέον .
Αντί να χάνει κανείς χρόνο με κολλητιλίκια ... καλύτερα να προσπαθεί να πηδήξει ... ακόμη και αν αποτυγχάνει.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.219
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό που μπορώ να πω είναι πως και οι γυναίκες σκέφτονται εξίσου το σεξ όσο και οι άντρες.
Απλά οι γυναίκες θέλουν να το κάνουν μόνο με κάποιον συγκεκριμένο που έχουν στο μυαλό τους.Ενώ οι άντρες...με όποια κάτσει