Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό μού τό ζήτησες παλιοξεκωλιάρα νά σέ σκίσω...αλλά έμεινες μπουκάλα...κοριτσαρα ας γκρινιαζεις μια πουτσα θα την τρως μην ανησυχείς
Δέν θά τό ξεχάσεις ποτέ αυτό...
Αυτό μού τό ζήτησες παλιοξεκωλιάρα νά σέ σκίσω...αλλά έμεινες μπουκάλα...κοριτσαρα ας γκρινιαζεις μια πουτσα θα την τρως μην ανησυχείς
Μάλλον δε έχουμε κονέ με το διαχειριστή όπως εσύ.Αν και εγώ το πρώτο προφίλ είναι εδώ.εσυ και αυτος 10 προφιλ μανι μανι, δε χορταινετε με τιποτα...
Οχι!!
Σέ εμένα μού έκανε ανοιχτή πρόσκληση ένα βράδυ νά πάω νά τήν γαμήσω...
παραλειψης πιστευωΑ την καριόλα!
Και σε μένα τίποτα...
Νά ξέρεις δίνει καί κώλο...καί αυτή καί η σκλάβα της η Τάρα...καί οι 2 στόν κώλο...οι καριόλες...Α την καριόλα!
Και σε μένα τίποτα...
παραλειψης πιστευω
εγω φοβουμαι λιγο γιατι διαβασα στραποναρειΔεν νομίζω.
Απλά πιστεύω ότι προτιμά πιό "εγκεφαλικούς" τύπους με υψηλό δείκτη νοημοσύνης όπως οι κ.κ. Ανέστης & Ακροατής.
Νά ξέρεις δίνει καί κώλο...καί αυτή καί η σκλάβα της η Τάρα...καί οι 2 στόν κώλο...οι καριόλες...
Μήν κοιτάς πού κάνει πλακίτσα...
Πήγαινε νά τίς γαμήσεις καί τίς 2 μαζί στόν κώλο!!
Αλλο πού δέν θέλουν οι χαμούρες...
Βέβαια είναι καί λεσβίες...αλλά Ok!!
εγω φοβουμαι λιγο γιατι διαβασα στραποναρει
Μά εμένα μέ λέει γκόμενα...ορκίζεται κιόλας ότι είμαι γυναίκα!!Εγώ είμαι απλά φαλικός τύπος που κινείται από χαμερπή ορμέμφυτα.
Προφανώς δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Την ερεθίζουν σεξουαλικά πιο εγκεφαλικοί άντρες. Όπως εσείς και ο κ. Ανέστης π.χ.
Μά εμένα μέ λέει γκόμενα...ορκίζεται κιόλας ότι είμαι γυναίκα!!
Αλλά ήθελε νά πάω νά τήν γαμήσω...πώς γίνεται αυτό ?
Είναι πονηρή...καί διαβασμένη!!Κλασική αγκιτάτσια! Το κάνει επίτηδες για να σας εκνευρίσει τόσο πολύ, ώστε να πάτε να της αποδείξετε το αντίθετο.
Ευχαριστω και Χριστος Ανεστη!Μπορεί να έκανε λάθος παράδοση ο πελαργός κ. Γιώργο. Συμβαίνουν αυτά.
Με την ευκαιρία: Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σας εορτή.
Ευχαριστω και Χριστος Ανεστη!
Κακομοιρε φιλιπς τι σου εκανε η καργια
Ακριβώς πλέον το χρήμα είναι στόχος τέλος.Δε υπάρχει άλλο κίνητρο να πάει μια γυναίκα με κάποιον.Μονο οι σχέσεις λυκειου θα σε κοιτάξει η άλλη για τη εμφάνηση και τίποτα άλλο γιατί δε έχει ξυπνήσει ακόμα μια κοπελα στο λύκειο.Χθες βράδυ σκηνικό.
Για ποτό σε καφετέρια επαρχία. Διπλανό σταντ κάθονταν 3 γκομενακια 23-28 max ετών.
Μιλούσαν κ τυχαία άκουσα την εξής συνομιλία τους::
λεει η πρωτη: χθες ο τάδε μου την έπεσε κ έστειλε κ μήνυμα αργά το βράδυ
Πετάγεται η δεύτερη άκυρο πανηγυρικό έδωσες να φανταστώ....??
Λέει η πρώτη: εννοείται......
Πετάγεται κ η τρίτη κ λεει: εγώ έφυγα νωρίτερα όπως θυμάστε .....τελικά αυτούς τους διώξατε??? Τι φάση?
Απαντάνε οι αλλες 2: Είπαμε ότι είμαστε κουρασμένες κ φύγαμε γιατί δεν ξεκολουσαν οι μαλακές....
Σιγά μην μέναμε με αυτούς τους γύφτους τους τσιγκουνιδες που ούτε τα ποτά μας δεν μας κέρασαν ....
Υπήρχαν τόσα μωρα στο μαγαζί που άνοιγαν μπουκάλια κ κερνουσαν τις κοπέλες στις παρέες τους κ εμείς πέσαμε στους τσιπιδες.....
Αυτό για απάντηση σε κάποιους που λένε ότι οι μικρές γουστάρουν συνομιλικους για τα νιάτα τους ακόμη κ αν είναι αφραγκοι....
Το χρήμα είναι ο στόχος μάγκες!!!