The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.257
- Πόντοι
- 25.467
εγω ειμαι αμαθος στον αγοραιο
Εσύ είσαι μεγάλος μουνής. Θα τα πούμε από κοντά.
εγω ειμαι αμαθος στον αγοραιο
με στεναχωραςΕσύ είσαι μεγάλος μουνής. Θα τα πούμε από κοντά.
με στεναχωρας
με στεναχωραςΘα σου τηλεφωνήσω πριν ξεκινήσω για να κάνεις μπιντέ!
με στεναχωρας
Φιλε με εχει νευράκια του εχω βιασει τη ψυχουλα του και δεν ξέρει τι να κάνει μετα το κέρατο....
αστο ρε κοριτσαρα δεν το εχεις ..κατσε στην πιπα και μην ταράζεστεΣού έχω πεί όταν μιλάς σέ άνδρα θά είσαι σούζα...αλλά καυλώνεις νά σέ κάνω σκουπίδι...γιά νά παίζεις μέ τό ξεχειλωμένο μουνάκι σου!!
Αλλά δέν πειράζει κάτι είναι καί αυτό...πάντα εσύ μπροστά μου θά είσαι υποτακτική...αλλιώς αλίμονό σου ξεκωλιάρα!!
Στούς άλλους κάνε τήν άνετη...εδώ σέ εμένα πάντα στα 4!!
κανε τετοια να μας ζηταει και σουτιεν...
Σού έχω πεί όταν μιλάς σέ άνδρα θά είσαι σούζα...αλλά καυλώνεις νά σέ κάνω σκουπίδι...γιά νά παίζεις μέ τό ξεχειλωμένο μουνάκι σου!!
Αλλά δέν πειράζει κάτι είναι καί αυτό...πάντα εσύ μπροστά μου θά είσαι υποτακτική...αλλιώς αλίμονό σου ξεκωλιάρα!!
Στούς άλλους κάνε τήν άνετη...εδώ σέ εμένα πάντα στα 4!!
Γιατί καλέ τό λές αυτό...αφού σάς αρέσει όλες μού τό λέτε...γουστάρετε πολύ...πάρα πολύ!!αστο ρε κοριτσαρα δεν το εχεις ..κατσε στην πιπα και μην ταράζεστε
Οχι!!Μήπως σας έχει στείλει και εσάς π.μ. με το οποίο σας παρακαλά να γίνει δούλα σας (όπως στον κ. Ανέστη) και μας το κρύβετε;
Φωνάξτε και αλλους μωρη λερα,μαζεψατε 5 γιατί δεν ειχατε τα αρχίδια κανένας σας να τα βγαλει τετ α τετ μαζι μου.
Αν εχετε αρχιδακια ας εκπρόσωπησει ενας σας και τους υπολοιπους 4 και να παμε σε αντίλογο.
Θες να ειναι ο μπουλης ο λουλης ο υπουργος εσυ ο Αλέξης διαλέξτε ενα αν δειτε τι εστι βερικοκο
εσυ και αυτος 10 προφιλ μανι μανι, δε χορταινετε με τιποτα...Ρε μπρο τον έχεις πρηξει τον Ανέστη Ζαπάτα ή Κλαύδιος ή όπως αλλιώς λέγεται αστον στη ησιχια του να κάνει ότι θέλει στη ζωη του τον άνθρωπο.
αμα σε ιδρώνει η ψωλη βλεπεις κοριτσακιαΓιατί καλέ τό λές αυτό...αφού σάς αρέσει όλες μού τό λέτε...γουστάρετε πολύ...πάρα πολύ!!
Αν δέν μού έλεγε ο Alex ότι δέν είναι σωστό νά ανεβάζω Photos...θά έβλεπες γκόμενες πού θά τίς ερωτευόσουν...άκου πού σού λέω!!
Εσύ μπροστά μου είσαι ακόμα κοριτσάκι...δέν ξέρεις...άσε πού σού λέω τώρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι!!
Σέ εμένα μού έκανε ανοιχτή πρόσκληση ένα βράδυ νά πάω νά τήν γαμήσω...δέν πήγα...καί από τότε μού κάνει μουτράκια!!
Κοριτσάκι είναι ακόμα...τά ξέρω εγώ αυτά...
ηρθε και αλλος νταβατζης για τα κοριτσια?εσυ και αυτος 10 προφιλ μανι μανι, δε χορταινετε με τιποτα...
Ηλικιακά μιλάω μωρή!!αμα σε ιδρώνει η ψωλη βλεπεις κοριτσακια
τον πανουλη κ. τον ξεχασανε κλειδωμενο στο βεσε για να ανανεωσει τη φωτοπροφιλ του και εβαλε αλλαγη τον ρακομπισμπικη ιμιτασιον, για να πιανει χωρο λογω ογκουηρθε και αλλος νταβατζης για τα κοριτσια?
πεταμενα χρονια ...Ηλικιακά μιλάω μωρή!!
Εγώ πάω στά 56 μέ 40 χρόνια εμπειριών...καί εσύ από ότι έχεις πεί...είσαι 42 χρονών...τί νά μού πείς ?
Τό κατάλαβες τώρα...η νά σού κάνω μετάφραση ?
κωλο δινει?τον πανουλη κ. τον ξεχασανε κλειδωμενο στο βεσε για να ανανεωσει τη φωτοπροφιλ του και εβαλε αλλαγη τον ρακομπισμπικη ιμιτασιον, για να πιανει χωρο λογω ογκου
ουυυυυυ αυτος να δεις τι κωλο δινει.κωλο δινει?
Πεταμένα χρόνια είναι τά δικά σου πού έμεινες αγάμητη...φτωχή...καί ζητιάνα τού έρωτα!!πεταμενα χρονια ...
ναι εχεις δικιο ..ας δωσουμε λιγο χρονο στον ερωτα τουςουυυυυυ αυτος να δεις τι κωλο δινει.
αργοτερα θα βρω κανα ποστ με τα βελουδινα κωλομαγουλα του
παω για καφε...
κοριτσαρα ας γκρινιαζεις μια πουτσα θα την τρως μην ανησυχείςΠεταμένα χρόνια είναι τά δικά σου πού έμεινες αγάμητη...φτωχή...καί ζητιάνα τού έρωτα!!