The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.257
- Πόντοι
- 25.467
γκομενες απο το ροστερ της παλαμης
Εγώ πάντως τώρα που κατάλαβα για ποιό λόγο με έβαλε ο Τελοσταλόνης να τσακωθώ μαζί του, τον πιστεύω.
γκομενες απο το ροστερ της παλαμης
Αληθώς Ανέστη.Θεωρούσα ότι μιλάω με κάποιον που έχει στοιχειώδη λογική...
Αν σβήσω το πρόσωπο, πώς θα δεις ότι ισχύει η περιγραφή μου;
Μόνο από το σώμα;
Και στην τελική, μπορώ να σου κοτσάρω και μία άσχετη μούνα και να πουλήσω και μούρη...αλλά αν είναι να πουλάμε μούρη ο ένας τον άλλο, τότε δεν έχει νόημα.
Χριστός Ανέστη!
ολο πμ απο μελη λαμβανει ο μουλτιτασκντ ανεστακος ζαν, εχει και τα μειλς, τηλεφωνα, διαβασμα, πρακτικη εξασκηση στο βεσε της αυτοβελτιωσηςΣου έστειλε και εσένα το screenshot που του λες ότι θες να γίνεις σκλάβα του?
Δεν μπορώ να ειμαι ολη την ωρα εδω μεσα ρε μπουλη,εχω να απαντήσω σε μειλ εχω τηλέφωνα,εχω διαβασμα και ακομα και πρακτική εξάσκηση
Σου έστειλε και εσένα το screenshot που του λες ότι θες να γίνεις σκλάβα του?
συγγνωμη αλλα δεν εχω γνωση επι του θεματος - λογο τσακωμου - που λεςΕγώ πάντως τώρα που κατάλαβα για ποιό λόγο με έβαλε ο Τελοσταλόνης να τσακωθώ μαζί του, τον πιστεύω.
Τσεκ πμ, έχω 2 ερωτήσεις.ΖΑΠΑΤΑ που εισαι κωλαντερο
?Τσεκ πμ, έχω 2 ερωτήσεις.
καλα θα παει αυτο...
Σαν να απέκτισε ζωή και πάλι το νήμα.καλα θα παει αυτο...
τωρα που κυκλοφορησε οτι επεστρεψε Βανταμας λες να τον χασουμε συντομα παλι;Σαν να απέκτισε ζωή και πάλι το νήμα.
Σαν να απέκτισε ζωή και πάλι το νήμα.
εσυ εισαι αναστημενος μονιμαΕίναι επειδή Αναστήθηκαν κι άλλοι εκτός του Ιησού.
Λεπτομέρειες...σημασία έχει ο προορισμός στο ταξίδι αυτό.Σαφώς. Αλλά είναι one way ticket.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγγνώμην. Δεν θα επαναληφθεί.
Δε θέλω να ακούω τέτοια χρονιάρες μέρες...τωρα που κυκλοφορησε οτι επεστρεψε Βανταμας λες να τον χασουμε συντομα παλι;
κατσε να βρω κανα θεϊκο που λεει οτι δε μπορει να γραψει δημοσια τα τρικς, μην αυτοβελτιωθουν και αλλοιΣαν να απέκτισε ζωή και πάλι το νήμα.
Λεπτομέρειες...σημασία έχει ο προορισμός στο ταξίδι αυτό.
για πες γνωμη για αυτοβελτιωση Βανταμα,τι κανεις εσυ κλπΤι πχιοτητα...
Ανάσταση επιπέδου!
δεν μπεθενει.....και μου εχει γραψει και σπιτιεσυ εισαι αναστημενος μονιμα