Αυτοβελτίωση σημαίνει ''βελτίωση του εαυτού μου''. Το να βελτιώνομαι δεν είναι κακό, ούτε είναι αυτοσκοπός για να ρίχνει κάποιος γκόμενες.
Η βελτίωσή μας είναι αναγκαίος όρος προόδου σε ευρύτερο πλαίσιο, όχι μόνο στο ερωτικό.
Από εκεί και πέρα, κρίνοντας από το τι βλέπω γύρω μου, δεν είμαι βέβαιος ότι οι γκόμενες ρίχνουν μόνον όσοι είναι ''βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού τους''. 'Απειροι λέτσοι, λέσια, άφραγκοι, τελειωμένα ρετάλια κυκλοφορούν με γκόμενες πολύ ''ανώτερές'' τους σε ένα γενικότερο πλαίσιο.
Παρατηρώντας όσα βλέπω τόσα χρόνια θεωρώ ότι ένας παράγοντας είναι το κρίσιμο στοιχείο: η ''συγκυρία''. Να βρεθείς με την γκόμενα που θα σε γουστάρει ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ στο δεδομένο τόπο και χρόνο που θα βρεθείτε (και θα σου αρέσει και σένα εννοείται).
Βελτιώνοντας τον εαυτό σου απλά μπορεί ΔΥΝΗΤΙΚΑ να αυξήσεις τις πιθανότητες να δούνε πάνω σου περισσότερες κάποια θετικά στοιχεία που να τις ελκύσουν. Αλλά μέχρι εκεί.
Παρολο που για καποιες μερες θα ειμαι εκτος συνδεσης--
Οφειλω να συγχαρω τους 2 αναφερομενους Ζαπατα & Λιονταρι, αναφορικα με το θεμα που συζηταμε,
για την τοποθετηση τους.
Να προσθεσω, οτι περα απο τους Ωραιους-Επωνυμους/ με Στατους-Λεφταδες
και τους Παιχτες-Παιχτες /παλια τους ελεγαν μεγαλα καμακια
Οι υπολοιποι πρεπει να διαθετουν η να εχουν αναπτυξει καποιο ανταγωνιστικο πλεονεκτημα,
να ελεχγουν τον ευατο τους, ωστε να μπορουν να εχουν τις γκομενες που επιθυμουν
-----Καποιοι Απειροι λέτσοι, λέσια, άφραγκοι, τελειωμένα ρετάλια ναι-ναι εχουν....
παιζει ρολο σε τι μουντ θα βρεις την καθε μια, τι αναζητα σε αυτην την στιγμη της ζωη της,
ποια κενα μπορει να καλυπτει, πως μπορει να ειναι ευχαριστημενη........
-----Δεν υπολογιζουμε ως γκομενα την -1 μονιμη- την οποια διατηρουν για ΧΨ λογους
-----Δεν υπολογιζουμε τις 6.5 πλην, δηλ. γκομενες του σορου
Καλη Ανασταση Καλο Πασχα με Υγεια κ Πολλες Επιτυχιες στην Ζωη και στα Τεμαχια!!!!!