Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
E...όχι καί διπλό ταμπλό μόνο τήν Ελληνοαμερικανίδα έχω γκόμενα...πού θά φύγει αρχές Ιουνίου μόνιμα γιά Η.Π.ΑΑ ναι ξέχασα έχεις και αλλη εσύ και τις παίζεις διπλό ταμπλό
σε σπίτι φίλου αν δεν τον ηξερα πάρα πολύ καλα και τι καπνό φουμάρει δεν θα πήγαινα.... που ξέρω γω αν δεν έχει βαλει καμερες στο σπίτι του ο μαλακας και μετά τρέχουμε ολοι μαζι και εγω να αποδειξω οτι δεν είμαι ελέφαντας.
Μερικοι ειναι μαλάκες τελείως δεν εχουν επίγνωση της πραγματικότητας μονο να κάνουν τη μαλακία τους σκέφτονται.
Μέ τήν γκόμενα από τό μπαράκι δέν έχει γίνει κάτι σοβαρό ακόμα...αλλά σίγουρα μετά τό Πάσχα θά γίνει!!
Εδώ "Φοβάμαι" νά γράψω καί γιά τίς γκόμενες μου...διότι πολλά γκρέμλινς...θά λένε ότι πουλάω μουφιές!!
Οχι ρέ σύ αυτός είναι παιδικός φίλος μου...πολύ φραγκάτος μέ πολύ μεγάλη περιουσία καί πολύ σοβαρός...άγαμος είναι!!
Εχω πάει πάρα πολλές φορές στό εξοχικό του στό Λουτράκι...εγώ τόν φιλοξενώ σέ εξοχικό πού έχω στίς Κυκλάδες!!
Αυτός έχει καί ένα 4άρι σπίτι γαμάτο στό Κολωνάκι...καί μού έχει δώσει τά κλειδιά...δέν πάει ποτέ εκεί!!