Καλά τα λες αλλά μην ξεχνάς και τις δικές σου ανωμαλίες.
Είσαι γνωστός τραβεστολάγνος, οπότε ποιος ξέρει τι άλλο μας έχεις αποκρύψει που οι γκόμενες το βλέπουνε αμέσως.
Για να μην ρίχνουμε το φταίξιμο πάντα σε αυτές.
Ανέμενα από κάποιον τέτοιου ειδους σχόλιο. Χαίρομαι. Χαίρομαι πολύ.
Λοιπόν. Θα το αναλύσω για τελευταία φορά.
Εδώ αγαπητέ φίλε δεν μιλάω μόνο για εμένα - χρησιμοποιώ το "εμείς" όπως μπορείς να δεις - και το "εμείς" δεν είναι στη περίπτωσή μου πληθυντικός μεγαλοπρέπειας...
Μακάρι εγώ ο "τραβεστολαγνος" μόνο να είχα αυτό το πρόβλημα. Δηλαδή να μην μπορώ να έχω συντροφικότητα με γκόμενα επειδή μου "αρέσουν" οι τρανς... Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι σου γίνεται. Το πρόβλημα αυτό το έχουν αμέτρητοι άντρες που δεν πάνε με τρανς όπως πάω εγώ ο "ανώμαλος".
Σε κάθε μου σχόλιο αντικατόπτριζω και την θέση πολλών ανδρών. Αυτό να καταλάβεις πρωτίστως.
Κάποιοι αντί να βλέπετε το δάσος χάνεστε κοιτώντας το δέντρο. Να μην σχολιάσω ότι είστε λειτουργικά αναλφάβητοι...
Εσύ, προφανώς με παρακολουθείς αποσπασματικά και πρόχειρα. Και για αυτό ως γνήσιος "παλιάνθρωπος" ή ως "υποδυόμενος παλιάνθρωπος" κάνεις αυτό το σχόλιο δίχως να γνωρίζεις τίποτα από όσα κατά καιρούς έχω αναφέρει περί των "ανώμαλων" προτιμήσεων μου.
Δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ την σεξουαλικότητα μου - είναι ρευστή και μεταβαλλόμενη όπως κάθε υγιούς ανθρώπου ανάλογα με τις εμπειρίες και την οποία "καύλα".
Μια χαρά έχω λοιπόν άποψη και για τις γκόμενες γιατί δεν ζω σε άλλο κόσμο ούτε είμαι κάνας βλακας που επιπόλαια βγάζει συμπεράσματα.
Το σχόλιο που έκανα στον φίλο είναι μια πραγματικότητα: Αμέτρητοι άντρες είναι στη μοναξιά είτε γιατί "έχασαν το τρένο" λόγω ηλικίας και κοινωνικών κύκλων είτε γιατί δεν έτυχε είτε λόγο κοινωνικού στάτους. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι και ο κολλητός μου ή και εγώ.
Προτίμησα και προτίμησαμε τον πληρωμένο έρωτα εκδιδόμενων γυναικών από το να γίνουμε παρακαλητές κ πυρφόροι όπως είστε στο μέγιστο βαθμό οι περισσότεροι από εσάς.
Όσο όμως μεγαλώναμε παλεύαμε και βλέπαμε τα πράγματα να χειροτερεύουν. Οι γκόμενες σήμερα ζητάνε τα πάντα...
Για εμένα προσωπικά ο πληρωμένος έρωτας γυναικών έγινε πληρωμένος έρωτας των τρανς γιατί οι περισσότερες γυναίκες ιερόδουλες είναι χίλιες φορές χειρότερες από τις τρανς για πολλούς λόγους.
Πολλές τρανς προσεγγίζουν ή τουλάχιστον προσεγγίζανε (γιατί και αυτές χαλάσαμε πια) την GFE φάση. (Και επειδή πρέπει να είσαι μη σχετικός αυτό σημαίνει Girlfriend Experience.) Ναι καυλώνουν και γουστάρουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να υποδυθούν όπως οι ιερόδουλες.
Όχι αγαπητέ, δεν μας ενδιαφέρει να κάνουμε πυρφοριλίκι με τρανς - αυτά είναι δικά σας χόμπυ. Των μουνόδουλων.
Αν λοιπόν, επιστρέφω, με παρακολουθούσες θα καταλάβαινες γιατί έχω στραφεί στις τρανς.
Την επόμενη λοιπόν φορά που θα πεταχτείς για να πεις κάποια εξυπνάδα να το μελετήσεις περισσότερο.
Σου εύχομαι Υγεία και Καλή
Χρονιά!
Υ.Γ..Στη δικιά μου περίπτωση φταίει καθαρά το κοινωνικό στάτους και τέλος. Καμία γκόμενα δεν μυρίζεται ότι πάω με τρανς μια φορά το δίμηνο ή και τρίμηνο μη σου πω.
Δεν έχω και τόσο στενούς κύκλους που να ξέρουν τι κάνω.
Δεν τα γράφω μόνο για εσένα αλλά και όλους τους φίλους που μας διαβάζουν.