Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Και που στο πουτσο γράφουν όλη την ώρα?για δουλειά?αφου οι πιο πολλές ελλεινιδες τεμπελες είναι,δουλειά δεν έχουνε..μόνη εξήγηση ειναι ότι παίζουν μπάλα με πολλά Λιγουρια και γράφουν τόσο πολύ..θα έχουν μια σχέση
.δύο τρις γαμιαδες μόνο για σεξ..και αλλού είκοσι αγαπουληδες που απλά μιλάνε για να μη βαριουντε!!
ραντάρ της πουτσας... και το κοιτάνε μην χασουν κανα στενο..:coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Μπαν;
Ποιός ο λόγος;
Προσωπικά, δεν είδα να κάνουν κάτι μεμπτό...Τώρα αν έριξαν κάποια γαλλικά, νομίζω δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν.
Θα έπρεπε το μισό Μπου να φάει μπαν.
Το σαι είναι χοντροφοβικο τύπε

Μη δούμε πλαδαρό παχύδερμο αμέσως έξω. Είμαστε Αφάν Γκατε εδώ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Σε τι συμφωνείς ρε παπάρι ;

Να σε πάμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο .... να την πέσεις σε μια γκομενάρα χειρουργό ... που τρέχει για να πάει στο χειρουργείο ;;;

ΝΑ δούμε ... πόσο μετράνε οι ατάκες σου ... και το τσουλούφι σου ... και η βερμούδα χωρίς ζώνη που δείχνει κωλοτρυπίδι .......... μαζί με τη διχάλα βέβαια .........
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Αναγνωρίζεις λοιπόν ότι έγραψες μαλακία .
Όλα καλά.

Επόμενο ποίημα.
ψιτ χαλαρωσε ..τσιμπολογώ και μαλακια γιατι ...τσιφλικι στο σβερκο μου δεν θα ραψεις..ειπαμε πουτσαρας απο το παραθυρι σου

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.313
Πόντοι
3.656
ψιτ χαλαρωσε ..τσιμπολογώ και μαλακια γιατι ...τσιφλικι στο σβερκο μου δεν θα ραψεις..ειπαμε πουτσαρας απο το παραθυρι σου
Σου αρέσει να το παίζεις αντράκι ; Σου έχει μείνει από αυτούς που πατάς και κατουράς ;

Εγώ εδώ είμαι πολύ τζέντλεμαν , με βλέπεις. Σαν άγγλος λόρδος σου το μιλάω το παραμύθι .
Έξω όμως .... βγαίνει η φυσική τάξη των πραγμάτων .... τα μουνέτα με σέβονται .

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Σου αρέσει να το παίζεις αντράκι ; Σου έχει μείνει από αυτούς που πατάς και κατουράς ;

Εγώ εδώ είμαι πολύ τζέντλεμαν , με βλέπεις. Σαν άγγλος λόρδος σου το μιλάω το παραμύθι .
Έξω όμως .... βγαίνει η φυσική τάξη των πραγμάτων .... τα μουνέτα με σέβονται .
Μου αρεσει να τα λέω ευθέως ...τωρα αν εχεις φαει εμμονή με το που κατουραω ειναι αλλο θεμα ..λορδε

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
52
Πόντοι
0
ραντάρ της πουτσας... και το κοιτάνε μην χασουν κανα στενο..:coffee:
Σε αυτό φταίμε και εμείς οι άντρες , όταν πολλοί ασχολούνται με τη κάθε πατσαβούρα και της δίνουν αξία .........Έχουν το ενδιαφέρον στραμμένο πάνω τους. Παίρνουν την επιβεβαίωση από παντού.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Σε αυτό φταίμε και εμείς οι άντρες , όταν πολλοί ασχολούνται με τη κάθε πατσαβούρα και της δίνουν αξία .........Έχουν το ενδιαφέρον στραμμένο πάνω τους. Παίρνουν την επιβεβαίωση από παντού.
Αμα ομως το σφυριξεις οπως τα προβατα σηκώνει φατσουλα και ψαχνει:2funny::2funny:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.792
Πόντοι
456
Φανταστείτε όμως τύποι ν' αρχίσει να φορολογείται και ο αυνανισμός.
Μεγάλη μαλακία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.313
Πόντοι
3.656
Μου αρεσει να τα λέω ευθέως ...τωρα αν εχεις φαει εμμονή με το που κατουραω ειναι αλλο θεμα ..λορδε
Δεν τα λες ευθέως. Ακαταλαβίστικα τα λες. Παραπέμπουν σε τρικυμία. Εν κρανίω.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706

eforos11

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Αμα ομως το σφυριξεις οπως τα προβατα σηκώνει φατσουλα και ψαχνει:2funny::2funny:
Γενικά
Α και το τρολ..εντάξει εσένα θα σε διορισουμε να κάνεις μαθήματα ελληνικών..γιατί από γκομενες δε νομίζω να ξέρεις και πολλά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι φταιμε και εμεις.παρα πόλοι τις γλιφουνε τις ελλεινιδες..γιατί ελπιζουνε ότι θα τους.κατσουνε..παντωε εγώ παιχνίδι δε βλέπω να γίνεται εκεί έξω..εννοώ φλερτ με άγνωστες στο δρόμο..άσε που τα άλλα κομμάτια έχουν ήδη βρει γκομενο-χορηγο για το καλοκαίρι..και δε ψαχνοντε
Έχουν πολλές επιλογές . Δηλαδή αν θέλουν μέσα σε μια μέρα έχουν βρει γκόμενο. Είτε από σοσιαλ είτε από κοινούς γνωστούς. Δεν λέω απο μαγαζιά γιατί πλέον όλοι όλες.ειναι με τα κινητά.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.169
Πόντοι
456
Με πόσες και πάνω πιστεύετε άμα έχει πάει μια είναι χυσοδοχείο και δεν αξίζει ενασχόλησης.

Λέγεται πως οι 10 είναι το όριο αλλά εσείς τι λέτε ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
492
Πόντοι
21
Βλέπω στο ινστα οι πιο πολλές ελλεινιδες έχουν σημάδια στα μπούτια..πρέπει να τρώνε γερο ξεφτιλικι στο γαμηση από το γκομενο-χορηγο..θα της ξεσκίζει τη μουνοτρυπα και τη κολοτρυπα..λογικά θα της δαγκονουνε τις ρογες και θα τις χυνουνε παντού..για αυτο όλες οι Ελληνίδες ειναι με ψυχολογικά..σου λέει ο γκομενος-βλαχοχορηγος..αφού μωρη ελλεινιδα σου πληρώνω τα ρούχα σου,τα ταξίδια τις διακοπές, τα ακριβά ρεστοράν τις βενζίνες σου..θα κατσεις να φας ξεφτιλικι και χυσια και πουτσα άγρια..
Καλα τις κανουν...... γαμιση ειπαμε..... τι θα κανουν γυμναστικες επιδηξεις.....
Την παιρνεις οπως θες, την χυνεις οπου θες, την δαγκωνεις την ζουλας...την τραβολογας..
της τραβας τα μαλλια.... --οχι ομως σημαδια κ κτυπηματα--

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
492
Πόντοι
21
Όλες έχουνε πάει με πάνω από δέκα..τι ρωτάς και εσύ..δέκα γκόμενους έχουνε πιάσει..από τα 20..

Χαχα αφού στο ινστα που βλεπω έχουνε όλες μελανιές στα μπούτια..πρέπει να τρώνε πολύ γαμηση..η μπορεί εκεί που είναι αυτές από πάνω και γαμιουντε..να της πιανει ο γαμιας από τα μπούτια με δύναμη και τους κάνει μελανιές..τρώνε πουτσα όπως και να έχει..
Aυτο λεω και εγω.... γαμιση θα φανε.... τι θα τις κανουν..? ερωτησεις γνωσεων...?
==Παντος οι Μετρατοι εχουν καλα κομματια....και με ευκολια....
ειδικα τωρα που καλοκαιριάζει...βλεπω τα κοριτσια πολυ ανησυχα.........

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
997
Πόντοι
81
Προχτες ηταν μια παρεα εξω σε μαγαζι καμια 160ρια,8-8.Παρατηρουσα τις κοπελες χορευαν,μιλαγαν,ωραια ντυμενες.Βλεπω απο την αλλη τους τυπους με κατι φατσες αγελαστες,μαμουχαλοι ,οι 3 λες και ειχαν ερθει απο μετακομιση,με κατι σορτσακια που ουτε στο γυμναστηριο δε τα βαζεις,οι αλλοι με κατι μουσια ,κατι μαλλια που ελεγες αντε παρε ρε 10 ευρο να πας να πλυθεις να γινεις ανθρωπος.Δε κουνηθηκαν ουτε απο τη καρεκλα,αγελαστοι,ανεκφραστοιΚαι λεω τωρα απο μεσα μου,αυτοι γαμανε ? ή με τετοια μουτρα θελουν και να γαμησουν ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Όλες έχουνε πάει με πάνω από δέκα..τι ρωτάς και εσύ..δέκα γκόμενους έχουνε πιάσει..από τα 20..

Χαχα αφού στο ινστα που βλεπω έχουνε όλες μελανιές στα μπούτια..πρέπει να τρώνε πολύ γαμηση..η μπορεί εκεί που είναι αυτές από πάνω και γαμιουντε..να της πιανει ο γαμιας από τα μπούτια με δύναμη και τους κάνει μελανιές..τρώνε πουτσα όπως και να έχει..

Να σας ενημερώσω ότι το βράδυ θα γίνει η τελετή βράβευσης της θεωρίας σας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Προχτες ηταν μια παρεα εξω σε μαγαζι καμια 160ρια,8-8.Παρατηρουσα τις κοπελες χορευαν,μιλαγαν,ωραια ντυμενες.Βλεπω απο την αλλη τους τυπους με κατι φατσες αγελαστες,μαμουχαλοι ,οι 3 λες και ειχαν ερθει απο μετακομιση,με κατι σορτσακια που ουτε στο γυμναστηριο δε τα βαζεις,οι αλλοι με κατι μουσια ,κατι μαλλια που ελεγες αντε παρε ρε 10 ευρο να πας να πλυθεις να γινεις ανθρωπος.Δε κουνηθηκαν ουτε απο τη καρεκλα,αγελαστοι,ανεκφραστοιΚαι λεω τωρα απο μεσα μου,αυτοι γαμανε ? ή με τετοια μουτρα θελουν και να γαμησουν ?

Μην κοιτάς ούτε το ντύσιμο,ούτε τα μούτρα,όπως δεν τα κοιτάν ούτε οι ελλεεινίδες

Άμα ήταν μαζί παρέα,ναι αυτοί τις γαμάνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom