Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.880
- Πόντοι
- 736
Αρμέγει κουλτουρα...Ζαπάτα τι σου πε...
Αρμέγει κουλτουρα...Ζαπάτα τι σου πε...
Μωρη γιδα εσενα θα αρμεξω να βγει το βούτυρο που εχει πετρωσει.
Μωρη γιδα εσενα θα αρμεξω να βγει το βούτυρο που εχει πετρωσει.
απολαυσε το....
Ανεστακο σαν κανε ντουζακι εισαι και βραδινή βαρδια...Μωρη γιδα εσενα θα αρμεξω να βγει το βούτυρο που εχει πετρωσει.
δεν εχεις δει συμ αυτοματα ,παπακια με μουναρες επανω....σε ΟΛΟΥΣ μπορει να κατσει ομορφη γυναικα αρκει να εισαι καθαρος,να μπορεις να μιλησεις,να φερθεις ομορφα και να εισαι μια νορμαλ παρουσια.Υπάρχουν κάποιοι εδώ πού υποστηρίζουν ότι γαμούν μόνο οι πλούσιοι...δέν λέω έχει βάση αυτό...αλλά δέν είναι πάντα έτσι!!
Αρκετοί άνδρες μέ οικονομικό Profil μέτριο...έχουν ερωτικές σχέσεις μέ γκόμενες καί άσχημες καί ασχημομέτριες...γιά ωραίες ελάχιστοι...
Εχω δεί καί ξέρω πολλούς τέτοιους άνδρες...δέν θά τά ισοπεδώσουμε όλα πιά εδώ...αυτό μάς έλειπε!!
Υπάρχουν κάποιοι εδώ πού υποστηρίζουν ότι γαμούν μόνο οι πλούσιοι...δέν λέω έχει βάση αυτό...αλλά δέν είναι πάντα έτσι!!
Αρκετοί άνδρες μέ οικονομικό Profil μέτριο...έχουν ερωτικές σχέσεις μέ γκόμενες καί άσχημες καί ασχημομέτριες...γιά ωραίες ελάχιστοι...
Εχω δεί καί ξέρω πολλούς τέτοιους άνδρες...δέν θά τά ισοπεδώσουμε όλα πιά εδώ...αυτό μάς έλειπε!!
Μουνάρες σέ παπάκια έχω δεί...μόνο σέ ταινίες...δεν εχεις δει συμ αυτοματα ,παπακια με μουναρες επανω....σε ΟΛΟΥΣ μπορει να κατσει ομορφη γυνιακα αρκει να εισαι καθαρος,να μπορεις να μιλησεις,να φερθεις ομορφα και να εισαι μια νορμαλ παρουσια.
αρκει φυσικα να μιλαμε για σωστες γυνιακες και οχι γκολτ ντιγκερς που αυτες τις γραφουμε στα ξυρισμενα μας
Δέν παίζει αυτό ούτε στίς γκόμενες 25 ούτε στίς 20 χρονών...αυτά είναι μόνο στό κεφάλι σας!!Αναλογα την ηλικία είπαμε
Μέχρι 25 οι γυναίκες γαμιούνται με όποιον τις καυλώσει.Φτωχό,μαλάκα,χασικλή οτιδήποτε
Το χρήμα μετράει αργότερα
εγω δεν παιζω με βαθμολογιες αγαπητε...μιλαω καθε μερα με κοσμο,βλεπω πολυ κοσμο και σου μιλαω για αντικειμενικα ομορφες γυναικες..Μουνάρες σέ παπάκια έχω δεί...μόνο σέ ταινίες...
Κάποιες ομορφούλες έχω δεί...μουνάρες όμως...ποτέ!!
Βέβαια είναι καί πώς ορίζουμε τίς μουνάρες...
Αν π.χ τά 5άρια τά βλέπουμε 7άρια...καί τά 5.5άρια 8.5άρια αλλάζει τό θέμα...
Τζιμακος σαν χιπστερ ακούγεταιΜη γελάς με Τζιμάκο.
Το Ζαβό σε άλλο νήμα έβγαλε ρατσιστές Παπαφιλιπς και εμένα,χώρια πως μας φαντασιώνεται σε γκέι σεξ.
Αντίθετα εγώ παίζω μέ βαθμολογίες...καί ταυτόχρονα βλέπω πολύ κόσμο καλλιτεχνικό!!εγω δεν παιζω με βαθμολογιες αγαπητε...μιλαω καθε μερα με κοσμο,βλεπω πολυ κοσμο και σου μιλαω για αντικειμενικα ομορφες γυναικες..
φουλ γκολτ ντιγκερς δεν με αφορουν...μιλαμε για νορμαλ γυναικες ευτυχως υπαρχουν ακομα που ΔΕΝ εχουν κριτηριο τα λεφτα και πανε και με παπακια και με οτι θες αν γουσταρουν τον αντρα..Αντίθετα εγώ παίζω μέ βαθμολογίες...καί ταυτόχρονα βλέπω πολύ κόσμο καλλιτεχνικό!!
Καί από μουσική...καί από Tv...καί από θέατρο...
Καί ποιός σού είπε ότι μιλάω γιά Gold Diggers ?φουλ γκολτ ντιγκερς δεν με αφορουν...μιλαμε για νορμαλ γυναικες ευτυχως υπαρχουν ακομα που ΔΕΝ εχουν κριτηριο τα λεφτα και πανε και με παπακια και με οτι θες αν γουσταρουν τον αντρα..
Δέν παίζει αυτό ούτε στίς γκόμενες 25 ούτε στίς 20 χρονών...αυτά είναι μόνο στό κεφάλι σας!!
Εχετε μία θεωρία λανθασμένη...πού προσπαθείτε νά τήν περάσετε σέ όλους...
Αυτά μόνο στίς τσόντες...στήν πραγματική ζωή δέν υπάρχουν!!
οκ τοτεΚαί ποιός σού είπε ότι μιλάω γιά Gold Diggers ?
Προσωπικά δέν έχω σχέσεις μέ τέτοιες γυναίκες...εγώ σού είπα γιά καλλιτέχνες...καί εσύ μού λές γιά πουτάνες Gold Diggers ?
Καμία σχέση τό ένα μέ τό άλλο!!
πες στους φιλους οτι εαν η ενφανιση τους ειναι μετρια απο μια ηληκια και μετα..Αντίθετα εγώ παίζω μέ βαθμολογίες...καί ταυτόχρονα βλέπω πολύ κόσμο καλλιτεχνικό!!
Καί από μουσική...καί από Tv...καί από θέατρο...