The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.039
- Πόντοι
- 25.467
Λουλη να προσέχεις βρε μη σε χάσουμε,σε συνήθισα....
Μην ανησυχείς. Πρώτα από εσένα θα φάμε κόλλυβα.
Λουλη να προσέχεις βρε μη σε χάσουμε,σε συνήθισα....
Απευθυνομαι σε οσους εχουν πεντε δραμια μυαλο εδω μεσα, γιατι για καποιους ειναι ματαιος κοπος.
Θα εμπιστευθειτε εναν δικηγορο ή εναν ασχετο επι του ζητηματος?
ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ. Τι σκατα δεν καταλαβαινετε?
Οταν θα σου κανει μηνυση η αλλη οτι ανεβασες σε σαιτ για πουτανες την φωτογραφια της, αρα ουσιαστικα την ειπες πουτανα, τρεχα στο δικαστηριο να εξηγησεις οτι δεν ειναι ετσι.
Ξερόλες.
Υ.Γ. Μπραβο στον sotos71@ που δεν το εκανε ενω προκληθηκε.
Γιατι ρε λουλη να φας κολυβα απο μενα? Τι σου εχω κανει ρε λουλη?
Τέλη καί εμένα όταν μού το είπαν δέν τό πίστευα...ότι πάνε με το μετρό...κάποιοι φραγκάτοι!!Είναι γελοίο . Μπαίνουν ... ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ... για να βρίσκουν γκόμενες ;
Και οι λεφτάδες .... γουστάρουν γκόμενες ... που πάνε με το μετρό ....
Με πιο ακριβά παπούτσια μαϊμου ολ σταρ ή σταν σμιθ .........
Εγκαταλείπω την κουβέντα αυτή.
Τόσο γελοία που μου προκαλεί overdose.
Ανετοτατα και πολύ μάλισταΜε ένα τίμιο 6,5 γκομενάκι συμβιβάζεστε;
Τυχαίνει. Εξαιρέσεις υπάρχουν παντα στους κανόνεςΟχι φιλε δεν συμφωνω.
Λυσε την απορία γιατί τοσοι ασχημοι εχουν φορτωσει καλες γκομενες?
Π.χ κοντος ψηλος,αδυνατος χοντρός, κοιλιτσα η μη,μελαχροινος ξανθός,μουσάτος, γκριζομαλλης η μη κλπ
Αν π.χ σε μια αρεσουν ας πουμε οι μελαχροινοι θα απορριψουν τον ξανθο βαση αυτου του χαρακτηριστικου.
Κοιτα φερστ ντειτ μια που τον απέρριψε επειδη ηταν ξανθος π.χ
Μήπως παίζει τίποτα πιο ύποπτο;Με γουσταρει η μαγκι απλα εγω δεν θέλω
Ελπιζω να το καταλάβει και να σταματήσει
Έλα ντε...!Όνομα γιατί άλλαξες;;;
Πράγματι...Φιλε σορυ που θα στο πω αλλα εισαι εκτος τόπου και χρόνου.
Λεμε για εμφάνιση γιατι εμπλεξες και τους αλλους παράγοντες.
Αποδεδειγμένα πολλες κοπέλες δεν κοιτανε εμφάνιση
Σε ευχαριστώ που το γράφεις. Δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω όχι μόνο λόγω νομοθεσίας, αλλά κυρίως επειδή σέβομαι αυτές που κάποτε είχα σχέσεις.Απευθυνομαι σε οσους εχουν πεντε δραμια μυαλο εδω μεσα, γιατι για καποιους ειναι ματαιος κοπος.
Θα εμπιστευθειτε εναν δικηγορο ή εναν ασχετο επι του ζητηματος?
ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ. Τι σκατα δεν καταλαβαινετε?
Οταν θα σου κανει μηνυση η αλλη οτι ανεβασες σε σαιτ για πουτανες την φωτογραφια της, αρα ουσιαστικα την ειπες πουτανα, τρεχα στο δικαστηριο να εξηγησεις οτι δεν ειναι ετσι.
Ξερόλες.
Υ.Γ. Μπραβο στον sotos71@ που δεν το εκανε ενω προκληθηκε.
Ρε μαλάκα ... σου είπα .... πες του ότι είσαι 1.47 με τακούνια .......Πες μου ρε λουλη,γιατί μπηκες φουριοζος εδω μεσα και μου κολλαγες? Τι σε ενόχλησε?η μήπως σε παρεσυραν καποιες ψυχες?
Νομοτελειακό. Όλες αυτές είναι ψωνισμένες και θεωρούν ότι τους αξίζει ο πολυεκατομμυριούχος με την άσπρη Λαμποργκίνι (ο Πρίγκιπας με το άσπρο άλογο είναι πια πολύ μικρός)Εχει ερθει εδω και λιγους μηνες στη δουλεια καινουρια συναδελφισσα.
40αρα, ανυπανδρη, υψος στο 1,50. Εκει περιπου. Κοντη. Πολυ κοντη. Με ποδια στραβα σαν του Καρουλια του αμυντικου του Παναθηναικου.
Πολυ ομορφο προστυχο προσωπο. (θελω να ειμαι παντα αντικειμενικος)
Εχει υφος σουπερ γκομενας. Σε μας τους υπαλληλους δεν μιλαει καν. Μονο με τους προισταμενους εχει γελακια και κουβεντες.
Πες μου ρε λουλη,γιατί μπηκες φουριοζος εδω μεσα και μου κολλαγες? Τι σε ενόχλησε?η μήπως σε παρεσυραν καποιες ψυχες?
Παππουλη χρονια πολλα,Χριστος Ανεστη..Με παρέσυρε ο κ. Τέλυ Σταλόνε. Μου έστειλε ένα π.μ. πολύ υποτιμητικό για εσένα και την πάτησα.
Παππουλη χρονια πολλα,Χριστος Ανεστη..
με φειδω στον Βανταμα σε παρακαλω θα τον χασουμε παλι
Oσοι τα τιναξουν σημερις ,πάνε στους Ουρανούς...Αληθώς Ανέστη. Κοπιάστε να σας φιλέψω λίγη κοτόσουπα.
Αρνί δεν έφτιαξα λόγω χοληστερίνης. Θα αντιλαμβάνεστε άλλωστε.
Δεν είναι έτσι όπως το λες.Φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες στο google μια χαρά μπορεί να ανεβάσει. Είναι ήδη δημόσιες. Επίσης προφίλ σε Instagram, Facebook κτλ τα οποία είναι ήδη ανοιχτά και δημόσια πάλι μπορεί να τα ανεβάσει ή ακόμη καλύτερα να δώσει ένα link κατευθείαν