Το εχω ξαναγραψει.
Το γυναικείο μυαλο λειτουργει αλλιως.
Μια γυναίκα ελεύθερη μολις δει εναν αντρα θα σκεφτει μεσα της ισως και υποσυνείδητα τα εξής.
Πρωτα κλασματα δευτερόλεπτων,ωραίος ασχημος,μετριος,εδω δωστε εμφανση κλασματα δευτερολεπτων τοσο δινουν εμφανση.
Μετα τρόπους συμπεριφοράς στυλ εκει δεν δινουν δευτερολεπτα αλλα καποια λεπτα,μετα κοιτανε κοινωνικη κατασταση και οικονομικη κατάσταση.
Η εμφάνιση ειναι το πιο εύκολο αρεσει δεν αρεσει το μυαλο σε κλασματα εχει παρει την αποφαση και μετα προχωραει.
Αν τωρα π.χ της αρεσει καποιος δεν σημαινει οτι θα κανει σχεση η θα του το δωσει,αλλα θα μπει στο θεμα συμπεριφοράς χαρακτήρα στυλ κοινωνικου στάτους και οικονομικής καταστασης,το συμπέρασμα θα ερθει μετα στο φουλ πακέτο,επισης πολλοι ξεχναμε και εγω ακομα μιας και σκεφτόμαστε αντρικα,τη μου προσφέρει αυτος για να κερδισει πόντους.π.χ κέρασμα δωρο ενδιαφερον στοργη ασφαλεια κοινωνικη-οικονομική συντροφιά κλπ
Ολα αυτα επισης θα τα σκεφτούν γιατι οπως ειπαμε κοιτανε να επενδυσουν δεν πανε ετσι,το γυναικείο μυαλο στο ντειτινγκ υπερλειτουργει ενω το αντρικο εχει κολλησει μονο στην εμφανιση το γυναικείο εχει δει τσεκαρει ολα αυτά.
Καταριπτονται παταγωδώς θεωριες απλοικες χωρις ουσια και απήχηση που εγραφε εδω μεσα η παπια και έφερνε ενα σκοταδισμό στα υπολοιπα μελη και ηθελε κιολας να τον θριαμβευσουμε.
Τοσες χιλιαδες μηνύματα και να αναμασαει το ιδιο ποιημα .