papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
Μαγκι και παπαφιλιπς δυο πουτανακια δικα μου τα οποια εχω κανει να ασχολιονται μαζι μου και να μου δίνουν πρωταγωνιστικο ρολο.
Ουσιαστικά κοιτανε να μου αυξήσουν την δημοτικότητα τσαμπα,μια χαρα καλα κανουν τα πουτανάκια μου.
Να ξέρετε παντα η απαξιωση είναι το χειροτερο πράγμα όταν ειστε αόρατοι.
Εδω ομως εχουμε να αναλυσουμετο εξης,γιατί η Μάγκι και η φιλιπς μου εχουν γινει κωλαουζοι?
Τι προσπαθουν με άπειρες παραθεσεις και μηνύματα να κανουν?
Προσπαθουν χωρις αποτέλεσμα να μου αμαυρωσουν την εικόνα στο θρεντ αλλα δεν μπορουν,οποτε συνεχίζουν επαννελλειμενα τα ιδια και τα ιδια χωρίς καμια ελπιδα χωρις να μου χαλανε την εικονα τη ψυχολογια παρα με κανουν να διασκεδαζω και να τους εχουν να με κρατανε στο προσκηνιο.
Ομως πολλοι θα πουν τι εγινε και σε εχουν τοσο μενος?
Τι τους εχεις πει που τσιριζουν σαν πουτανακια?
Πρώτον εξολοθρευσα τη παπια.
Δεύτερον ειπα αληθειες στοχευσα πράγματα και εδωσα καποιες λυσεις οι οποιες δοκιμασμένες ειναι αποτελεσματικες βαση της αυτοβελτίωσης
Αλλα εκει που τους αφαιμαξα ηταν που χτύπησα το φεμινιστικο τους στοιχείο.
Οι φεμινιστες φιλοι ειναι παντου,εχουν εισχωρησει για να δημιουργούν μπαχαλο και να λενε τα δικα τους.
Οταν η μαγκι ειδε στα ξαφνικά ενα ζαπατα να εξολοθρευει και να κατατροπωνει μπηκε να παρει μέρος και να βοηθησει το πάπι,το παπι δεν μπορεσε να με αντιμετωπίσει πολυ λίγος οποτε η μαγκι μονη της δεν αντεχει ηθελε βοηθο,και ήρθε ο φιλιπς αλλος ενας φεμινιστης που μισει το αντρικο φυλο και μπηκε να στηριξει τη Μάγκι.
Τη προσφέρει η μαγκι και ο φιλιπς στο θρεντ?λενε κατι περι ελληνιδων?περι σχεσεων?τίποτα.
Καλο ειναι να πεσουν μαζικες αναφορες και στους δυο για να κυλισει το φρεντ ηρεμα και να μιλησουμε ολοι οι υπόλοιποι και να αποκομησουμε ολοι κατι απο εδώ.
Εννοείται δεν θα τους αφησω σε χλωρο κλαρί και τους δυο.
ανεστακο, μην τρελενεσαι αγορινα.
ακομα στην αρχη ειμαστε, εχεις πολλα χλμ πουτσα να φας... ρωτα και οΟοοΟΟολα αυτα τα μελη που σου στελνουν πμ, οπως μας εχεις πει