Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Τί νά λέω μωρή πουστάρα...ότι ψάχνεις άνδρα νά σέ γαμήσει!!φουκαριάρα εχει λιωσει η σουφρα σου να το λες και τιποτα ..
Τί νά λέω μωρή πουστάρα...ότι ψάχνεις άνδρα νά σέ γαμήσει!!φουκαριάρα εχει λιωσει η σουφρα σου να το λες και τιποτα ..
αφου ειπες οτι ειμαι λεσβια ...παλι κριση επαθεςΤί νά λέω μωρή πουστάρα...ότι ψάχνεις άνδρα νά σέ γαμήσει!!
Βλέπεις καμία διαφορά ?αφου ειπες οτι ειμαι λεσβια ...παλι κριση επαθες
ασε το ταχα και φαε φαπα.....1.92 χαζομαλακαςΒλέπεις καμία διαφορά ?
Γιά εμένα είτε λεσβία είσαι είτε πουστάρα είναι ακριβώς τό ίδιο!!
Ενώ άν ήσουν γυναίκα λέμε άν καί ήσουν ωραία...πάλι λέμε άν...θά ήταν κάπως αλλιώς τό θέμα!!
Τίς φάπες...στίς έχω ρίξει εγώ καί τίς γουστάρεις!!ασε το ταχα και φαε φαπα.....1.92 χαζομαλακας
ολο λες σε περιμένω να αρχίσεις,...τεντωσε δαχτυλα και 1 2 3 αμόλαΤίς φάπες...στίς έχω ρίξει εγώ καί τίς γουστάρεις!!
Σέ έχω κάνει νά ξεχάσεις τό όνομα σου...είσαι μία ταπεινωμένη ξεκωλιάρα!!
Καί μέ παρακαλάς νά σέ ξεφτιλίζω...είναι η ζωή σου αυτή βρώμα!!
δεν ξεφτιλίζεις αλλα σκούζεις σουφριτσα,...Τίς φάπες...στίς έχω ρίξει εγώ καί τίς γουστάρεις!!
Σέ έχω κάνει νά ξεχάσεις τό όνομα σου...είσαι μία ταπεινωμένη ξεκωλιάρα!!
Καί μέ παρακαλάς νά σέ ξεφτιλίζω...είναι η ζωή σου αυτή παλιοβρώμα!!
Αυτά θά τά κάνεις στά γιουσουφάκια πού σού κάνουν καί like...σέ εμένα θά είσαι σούζα!!ολο λες σε περιμένω να αρχίσεις,...τεντωσε δαχτυλα και 1 2 3 αμόλα
Ε...πόσο άλλο πιά νά σέ ξεφτιλίσω σέ έχω κάνει ένα μέ τό πάτωμα!!δεν ξεφτιλίζεις αλλα σκούζεις σουφριτσα,...
το βλεπεις αληθεια ? αν ναι σηκω απλα επεσες στο πάτωμα...... εγω ειμαι αραχτη στην πεντελη....Αυτά θά τά κάνεις στά γιουσουφάκια πού σού κάνουν καί like...σέ εμένα θά είσαι σούζα!!
Διαφορετικά θά τρώς τίς φάπες σου καί θάσου αρέσουν!!
Ε...πόσο άλλο πιά σέ έχω κάνει ένα μέ τό πάτωμα!!
Αραχτός καί λάιτ είμαι εγώ...εσύ πρέπει νά δουλέψεις 15ωρα καθημερινά...όπως καί τά γιουσουφάκια σου γιά νά ζήσεις!!το βλεπεις αληθεια ? αν ναι σηκω απλα επεσες στο πάτωμα...... εγω ειμαι αραχτη στην πεντελη....
ο ανεστακος λες να πνιγηκε στο βεσε, να ρουφιξε το πιγκαλ παραπανω και του κολλησε η βουρτσα στο λαρυγγι?το βλεπεις αληθεια ? αν ναι σηκω απλα επεσες στο πάτωμα...... εγω ειμαι αραχτη στην πεντελη....
σκουξε....Αραχτός καί λάιτ είμαι εγώ...εσύ πρέπει νά δουλέψεις 15ωρα...όπως καί τά γιουσουφάκια σου γιά νά ζήσεις!!
Αυτά πέστα αλλού όχι σέ εμένα!!
καπου στην εθνικη με μηχανη το αλανι ...ο ανεστακος λες να πνιγηκε στο βεσε, να ρουφιξε το πιγκαλ παραπανω ?
εχω αρχισει και ανησυχω...
ααα βγηκε να αερισει την κωλοτρουπιδα του ?καπου στην εθνικη με μηχανη το αλανι ...
θα ελεγε ενας που δεν τον ξερει ,,
βγηκε να παρει φορα μην το ψεκασεις αμα περασει και απο εκειααα βγηκε να αερισει την κωλοτρουπιδα του ?
βγηκε να παρει φορα μην το ψεκασεις αμα περασει και απο εκει
κανε σύσκεψη με το μπαλετο σου δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε...σουργελαΕσυ που το εχεις μονο να μαζευει αράχνες τι λες?
Πηγαινε πηδησου μωρη να δεις χαρα στα σκελια σου βρωμα
κατσε στο σταρ που θες και μπουρδελα...ελα το πρωι ,,,,Μπηκε να μπαχαλεψει το νημα μιας και ειναι φεμινίστρια μαρη με τη πουσταρα τον φιλιπς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρη αχορταγη γαμιολα θελεις και αλλη πουτσα
ανεστακος και το παρεάκι του, λίγο πριν την έξοδο Σαββάτου και φόρτωμα γκομενακιων... με τις λίγες προσφορές όμως.κανε σύσκεψη με το μπαλετο σου δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε...σουργελα
το κλαμπ απο τα γουδιζ εννοεις ανεστακο ?Μωρη αρχιδω ειμαι σε κλαμπ εξω με γκόμενακι νομιζεις θα ασχολουμαι με σενα.
Σε κανα 3ωρο θα το πηδαω τουμπαρε το μικρό
Θες να σου στειλω τσοντοβιντεο μπας και φτιαχτεις?
εβαλε διαφημίσεις ?Ποια πεντελη μωρη γαμιολα σε κανα μπουντρουμι εισαι στην πλ.αττικης