Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 736
Όχι πλέον δεν φοράω παντού τακούνια....απλά σιχαίνομαι τα αθλητικά...εσένα με αρβύλες θα σε κλοτσαωΑφου εισαι ταπα λογικο να φορας παντού τακούνια
Όχι πλέον δεν φοράω παντού τακούνια....απλά σιχαίνομαι τα αθλητικά...εσένα με αρβύλες θα σε κλοτσαωΑφου εισαι ταπα λογικο να φορας παντού τακούνια
Ξέρεις δέν γεννήθηκα εχθές ούτε προχθές...εσύ άν λές αλήθεια καί είσαι γυναίκα...κάτι τέτοιο παίζει!!Καμία σχέση....
Καμία σχέση...Η ζωή δεν είναι μόνο αυτό που νομίζουμε και φανταζόμαστε.....
Κάνεις μεγάλο λάθος .... χαλάρωσε δεν ερμηνεύεις σωστά τη μάζα! Ακούγεται βγαλμένος από το 70 ο λόγος σου...Ξέρεις δέν γεννήθηκα εχθές ούτε προχθές...εσύ άν λές αλήθεια καί είσαι γυναίκα...κάτι τέτοιο παίζει!!
Ολα τά άτομα πού γουστάρουν καί τήν βρίσκουν σεξουαλικά μέ τέτοιες μαλακίες...έχουν σκοτεινό μυαλό καί σκέψη!!
Κρατάω το Ζαπάτα από το λαρύγγι αν δεν το βρεις να πατήσω τον αντίχειραΠάω Ερμού να βρω τον πάπια
Δέν κάνω κανένα λάθος...έχω τεράστια εμπειρία από τόν χώρο τής μουσικής...καί από μπάντες!!Κάνεις μεγάλο λάθος .... χαλάρωσε δεν ερμηνεύεις σωστά τη μάζα! Ακούγεται βγαλμένος από το 70 ο λόγος σου...
Δεν είναι σκοτεινή σκέψη από την στιγμή που την εκφράζουν και γίνεται πράξη σε πλαίσια ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ατόμου...
Μας αρέσουν τα σκοτεινά μπουντρούμια κελιά γιατί δεν έχουμε ανάγκη από τα στρας και αγχοι να είστε ψεύτικα ωραίοι, ψεύτικα ελεύθεροι....οπότε αυτομάτως δεν είναι σκοτεινά με την έννοια που είπες.....
Και το ντύσιμο μας λογικό αφού δεν έχει να κάνει με τον πολιτισμό σας αλλά με γούστο βγαλμένο από φετιχ
ανεστακο σε αγαπάμε ρε μπαγασαΓιατί μωρη χαλασμένη συσκευή να εχω πλανταξει στο κλαμα?
Τι εγινε δεν βγαινει η σφηνα απο τη Μάγκι μαγκωσε?
Τότε χαλάρωσε και κάνε τον όμορφοΔέν κάνω κανένα λάθος...έχω τεράστια εμπειρία από τόν χώρο τής μουσικής...καί από μπάντες!!
Η ενδυμασία δέν είναι τίποτα εμπρός στά...άλλα!!
Αυτά νά τά πείς σέ κανένα παιδάκι όχι σέ εμένα!!
Ξέρω πολύ καλά τί κάνετε!!
Πάντα είμαι χαλαρός...καί είναι ένας σημαντικός λόγος πού κάποιες γκόμενες μέ βρίσκουν άκρως γοητευτικό!!Τότε χαλάρωσε και κάνε τον όμορφο
Άψογα....Πάντα είμαι χαλαρός...καί είναι ένας σημαντικός λόγος πού κάποιες γκόμενες μέ βρίσκουν άκρως γοητευτικό!!
Δέν χαλάρωσα τώρα...είπα ότι είμαι γενικά χαλαρός!!Άψογα....
Και τώρα που χαλαρώσες εγώ που κολλάω με τις μπάντες και με το χώρο μουσικής?
ανεστακο πανε σταρ-τσανελ να δεις τον γκιουφτο απο αμαλιαδα που θα βγαλει γκομενα απο τζερμανυ σε λιγο.Ετσι σε θελω
Αυριο περιμενω πανό ή και κανα γκράφιτι δεν με χαλάει
πες στην ταρα να κανει προφιλ να γινει εδω μεσα το κιετελαπονγκο της αυτοβελτιωσης λεμεΖαπάτα πάρε το pampers και βγες από το βεσε...πάω βόλτα
Πάλι καλά πού τό κατάλαβες ότι εννοούσα εσένα!!Κάποιοι εδώ μέσα καλά είναι να μάθουν να παραθέτουν και να κρίνουν γνώμες.
Πάλι καλά πού τό κατάλαβες ότι εννοούσα εσένα!!
Αυτοί πού έχουν γνώμη τήν λένε...δέν κάθονται καί περιμένουν μετά από 1000 Posts...νά βρούν άν βρούν κάποια αδυναμία καί νά τήν εκφράσουν!!
Καί μάλιστα μέ πλάγιο τρόπο!!
Συμμετέχουν στήν ροή...δέν είναι κομήτες!!
Εμένα δέν μέ ενδιαφέρουν τά like...μέ ενδιαφέρουν οι τοποθετήσεις. Καί από ότι βλέπω θέση π.χ γιά τήν διεστραμμένη είσαι φοβικός γιά νά πάρεις!!Εγώ κατίνα δε γίνομαι να ασχολούμαι με άτομα.
Ούτε θα ρίξω αφορισμό στη Μάγκυ, στον Πάπιο σε εσένα και σε άλλους.
Το ξαναείπα αλλά δε με προσέχεις μάλλον.
Ένα καλό αν πει η Μάγκυ, θα πάρει λάικ. Αν δεν πει, δε θα πάρει.
Κι εσύ έχεις πάρει από εμένα παλιότερα. Και πολλοί άλλοι.
Εσύ κρίνεις άτομα, εγώ κρίνω θέσεις.
Τελεία και παύλα.
Μη φάσκεις και αντιφάσκεις αδερφέ.Εμένα δέν μέ ενδιαφέρουν τά like...μέ ενδιαφέρουν οι τοποθετήσεις. Καί από ότι βλέπω θέση π.χ γιά τήν διεστραμμένη είσαι φοβικός γιά νά πάρεις!!