Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.886
- Πόντοι
- 736
Κράτησε τη γλώσσα σου με τα δόντια μέχρι της 12 ....Λοιπον βγαζω τη μαγκι στο κλαρι ακούω προσφορές...
Ειναι πλυνενη ξυρισμένη τα κανει ολα
Κράτησε τη γλώσσα σου με τα δόντια μέχρι της 12 ....Λοιπον βγαζω τη μαγκι στο κλαρι ακούω προσφορές...
Για να δω έβαλες τη στολή σου?Μαλάκες όλοι οι άλλοι .... κι εσύ φίρμα ....................
Έ ρε γλέντια ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόσο είναι ; 43 χρονών χωρίς τα καλοκαίρια ;
Είναι πάνω από 1.65 ;;;;
Σε ποια χρονολογία και γεωγραφική θέση βρίσκεται το μπαρ που απαγγέλει η άνω τρύπα σου τα βράδια να στείλω το Ζαπάτα που είναι νούμερο ένα στα παλαμάκιαΘες να δεις παργαλάτσο ε ; Μην ντρέπεσαι !
ναι σιγουρα γαμιεται! μεχρι και παιδια κανει μεχρι τα βαθια γεραματα...1. Δεν έχω σοσιαλ ....έχω αραξει στα κεντρικά!!
Bourdela.com...
2. Η γυναίκα γαμιεται μέχρι τα βαθιά γεράματα ο άντρας ξέρεις μην στεναχωρηθουμε βραδιάτικα...
3.. ξέρω ότι είσαι με γαλλικά και πιάνο όμως μην μου σηκώνεις ειρωνία... αυτά.
παίρνεις ... ψυχοτρόπα ;;;το μπαρ που απαγγέλει η άνω τρύπα σου τα βράδια
απο μενα ειναι ΟΧΙΛοιπον βγαζω τη μαγκι στο κλαρι ακούω προσφορές...
Μην είσαι ασταθής ναυαρχουκο μου γαμας μέχρι τα 80 ποια δάκρυα....ναι σιγουρα γαμιεται! μεχρι και παιδια κανει μεχρι τα βαθια γεραματα...
η γυναικαχαχαχαχα!!!
αμα δε γαμηθειτε νεοι μετα δεν εχει. μετα ειναι αργα για δακρυα!
Δράση αντίδραση...αράζω και ανάλογα με τα χαριτωμενα απαντώ...παίρνεις ... ψυχοτρόπα ;;;
το αρσενικο ζαπατα μινγουαηλ...Δεν μπορείς χωρις εμένα, εχεις μαθει με τα υποτακτικα που κάνεις κουμαντο αλλα εδω βρηκες αρσενικο και καπως σου φαινεται.
Μέχρι τότε έλα να σε ζυγισω να δώσω τιμή για το κομμάτιΘα σε στειλω στο ντουμπαι σε κανα χαρεμι χανουμιτσα
Να εδω εκει θα βγαζεις γλωσσα?
100 € μωρη πλεμπα που τα θες και τζάμπα.....Τελικά .... διέψευσες τα παραπάνω ότι είσαι κάτω από 1.62 ή όχι;
Δεν παρακολουθώ και φανατικά ....
Αν βάλεις κανά παπούτσι Νο 41 πάντως, τους ταπώνεις .
Ώρα για καλαμπόκι κότες...ακόμα με το λαρύγγι στο πουλί...στην κερκίδα μουνιτσες
Δεν είμαι το γυναίκακι που έπλασες ζητάς στο τζάμπα να δεις ...οπότε 100€ μωρη πλεμπα που το θες και τζάμπαΓια κάντο λιανά ... σε χάνω .......
Το χέρι μέχρι τον αγκώνα σουφριτσα...όλο γκρινιάζεις μόνο εσύ δεν γαμας ... μέχρι και ο ακροατής στις 5 τα ξημερώματα γαμαει... ηλίθιε..
Πιο λιανά ....Δεν είμαι το γυναίκακι που έπλασες ζητάς στο τζάμπα να δεις ...οπότε 100€ μωρη πλεμπα που το θες και τζάμπα
Τι εγινε ρε σαρδαναπαλε,εφτιαξε η βλαβη,αλλα μην πολυμπαινεις και βραχυκυκλωσει
Αυτά που λες , μπορεί να ισχύουν για το δικό σου δείγμα ... κάτι παρακμιακούς χαμάληδες πλέμπες ....Πιο λιανά ....
Στο βεσε ...θα θηλάσεις σε λίγο το φαπετοΤι να ζυγισεις μωρη καραμωρου,εσυ δεν είσαι ικανη ουτε το βρακι σου να φορέσεις