Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Τίς φάπες καί τά τσιμπούκια εσύ τά τρώς διότι είσαι Demisexual αρρωστάκι!!φαπα και ξανα τσιμπουκι ασε το μπλαμπλα
Εγω είμαι απόλυτα φυσιολογικός σέ όλα!!
Τίς φάπες καί τά τσιμπούκια εσύ τά τρώς διότι είσαι Demisexual αρρωστάκι!!φαπα και ξανα τσιμπουκι ασε το μπλαμπλα
αστα αυτα κρατα τη σουφρα σου να την τριψω με τον ακροατηΔεν καταλαβες μωρη μπουρουχα
Κοιταω να σταματησει το μπαχαλεμα στο θρεντ,δεν ειναι υποχρεωμενοι οι αλλοι να ακουν τις παπαρες σου.
Μαγκας ειμαι μωρη μπουρουχα και σε γαμαω και σκουζεις και σε ξαναγαμαω και σε ξεσκιζω και σε στέλνω στο διαολο συστημένη γαμιολα πουτανα εκανες ενα θρεντ σαν τη μουνοτρυπα σου κουφαλα
στασου μυγδαλαΤίς φάπες καί τά τσιμπούκια εσύ τά τρώς διότι είσαι Demisexual αρρωστάκι!!
Εγω είμαι απόλυτα φυσιολογικός σέ όλα!!
αυτο.οποιος εχει αντιθετη αποψη του βγάζετε οτι μαλακια σας ερθει
φορα το στρικγακι σου πας για υπερορίεςΦυγε μαγκι βρωμας
Μάλιστα μαντάμ κάτι άλλο ?λοιπον κοριτσια δεν κανετε για καβγα οποτε να ειστε ευγενικες απο εδω και περα ...και να μην λετε μαλακιες για ανθρωπους που δεν γνωρίζετε
καλος ειναι μωρεαυτο.
καλα ο ζαπατας βεβαια με τα σεναρια που εχει κανει, χωρις να ξερει κιολας, ειναι πιο χαζος και απο κουνουπιδι βρασμενο
οχι νομιζω συνεννοηθήκαμεΜάλιστα μαντάμ κάτι άλλο ?
για να περναει η ωρα μια χαρακαλος ειναι μωρε
Εγώ όχι δέν συνεννοήθηκα μαζί σου καί ούτε πρόκειται...καί όταν γράφεις μαλακίες θά είμαι εκεί!!οχι νομιζω συνεννοηθήκαμε
ελα εδω βγαλε το βρακακι σου και παμε παλιΕγώ όχι δέν συνεννοήθηκα μαζί σου καί ούτε πρόκειται...καί όταν γράφεις μαλακίες θά είμαι εκεί!!
Αυτό πουτανάκι είναι πού θές...αλλά χάρη δέν σού κάνω!!ελα εδω βγαλε το βρακακι σου και παμε παλι
αυτα πριν τον εμετο η μετα?Αυτό πουτανάκι είναι πού θές...αλλά χάρη δέν σού κάνω!!
Μωρή βρώμα μήν τά γράφεις αυτά...αηδία μού έρχεται!!αυτα πριν τον εμετο η μετα?
εσυ ξερασες ετσι μας ειπες ....οποτε τωρα που αδιασε το στομαχακι τον παίρνεις ποιο βαθιάΜωρή βρώμα μήν τά γράφεις αυτά...αηδία μού έρχεται!!
Αλλά τώρα κατάλαβα τί κάνεις!!
Κάνεις Promo τού εαυτού σου...γιά νά ψαρώσει κανένας άλλος σάν εσένα!!
Ξεκωλιάρα!!
κανενα προβλημα αφεισε το 1,92 στο ποστο τουπου ειναι το αστροπελεκι ο ζαπατας, παλι στο βεσε για μερεμετι και αυτοβελτιωση εχει παει ???
Πραγματικά δηλαδή άν είναι αλήθεια αυτά πού γράφεις...είσαι γιά τήν χωματερή Ανω Λιοσίων!!εσυ ξερασες ετσι μας ειπες ....οποτε τωρα που αδιασε το στομαχακι τον παίρνεις ποιο βαθιά
ρε τον ζαπατα, απολαυση ειναι ο μπουστης.κανενα προβλημα αφεισε το 1,92 στο ποστο του
αργα για δάκρυα ... ακαποτο θα σε σέρνωΠραγματικά δηλαδή άν είναι αλήθεια αυτά πού γράφεις...είσαι γιά τήν χωματερή Ανω Λιοσίων!!
Καί μάλλον αλήθεια πρέπει νά λές...διότι είσαι τελείος Madness and Badness άτομο!!