Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.201
- Πόντοι
- 736
ξινο μουνι εισαι ηλιθιεΛοιπον σε μηνυμα μου μην ξαναπαντησεις
Σε αλλους λεγε οτι θες και εγω το ιδιο..
Αλλιως θα σε κανω να πλανταξεις εδω μέσα
ξινο μουνι εισαι ηλιθιεΛοιπον σε μηνυμα μου μην ξαναπαντησεις
Σε αλλους λεγε οτι θες και εγω το ιδιο..
Αλλιως θα σε κανω να πλανταξεις εδω μέσα
τρεμεις? αν οχι στα γονατα και φαπεςΠηγαινε στησε κωλο ρε,μου ειπε μια ψυχη τα χαιρια σου
Πουσταρα είσαι και ξεφωνημενη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελος,δεν σου απαντώ σε μηνυμα αν απαντήσεις θα γινω χειρότερος.
Για να δουμε λοιπον.
για πες μωρη φαπαΠηγαινε στησε κωλο ρε,μου ειπε μια ψυχη τα χαιρια σου
Τελος,δεν σου απαντώ σε μηνυμα αν απαντήσεις θα γινω χειρότερος.
Για να δουμε λοιπον.
βιασμενη σαν και σενα εννοεις ?Πηγαινε στησε κωλο ρε,μου ειπε μια ψυχη τα χαιρια σου
ψωλου της πλακας καθε φορα που θα με πιανεις στο στομα σου θα σου δένω τα εντερα φιογκο ,,καταλαβες άσφαιρο?Λεω δημοσια εδω να βλέπουν τα υπόλοιπα μελη οτι στη μαγκι την ανώμαλη δεν ξανα απευθύνω τον λόγο ουτε απαντω,σε περίπτωση που μου ξανα απευθυνθεί να ξερετε οτι θα απαντήσω και χειρότερα.
Ελπιζω να σταματήσει εδω με τη Μάγκι.
σου εχω απαντησει ΚΑΙ σε αυτο πριν καποια ποστς.Καλω τα μελη να μπαναρουν το παπαφιλιπς μιας και ειναι υπαίτιος και σκοπιμως κοιτάει να μπαχαλεψει το θρέντ.
τι ειναι αυτοΑντε γαμησου και μπρος και πισω και αναποδα και ορθια βρωμομουνο
Οταν λές μέρα καί εργάσιμες ώρες...τί ακριβώς εννοείς ?Δεν είναι όλα τα μαγαζιά , σε όλες τις περιοχές, για εργάτες. Και δεν ανέφερα ώρες.
μωρη ψωλου οταν μας επιανες στο στομα σου και κοκορευοσουν το εκανες γιατι νομιζες οτι μπορεις και τωρα που εμεινες φαφουτης ζητας βοηθεια μωρη κλαψομουναΗ μαγκι και παπαφιλιπς σκοπιμως κοιτανε να μπαχαλεψουν το θρεντ για να μην ακουστουν καποιες αληθειες.
Ειχαμε τη παπια και τωρα μπηκαν οι αλλοι..
Πρέπει να σταματήσει αυτη η κατρακύλα με δαυτους οποτε καλο ειναι να μπαναριστουν απο το θρεντ για να μπορεσουμε να κανουμε κανονικό διάλογο και να λυσουμε τα θεματα.
Έχουμε πολλα να πουμε σ αυτη την ωραία παρεα και να ανταλλαξουμε απόψεις και γνώμες.
Εσενα ρε δεν σε λογαριαζω εισαι ενα μπαχαλακιας και κοιτας να εξυπηρετησεις συμφέροντα.
Η αλλη ειναι το κυριως θεμα τώρα
ψωλου τον κωλο σου ξεσκιζουμε για οσα ειπε το στομα σου ..Κοιταω να προστατεψω το θρεντ μωρη ηλιθια απο εσένα και τον αλλον τον μπαχαλακια
κανενα οίκτο χαχανουλη ..θα σε ψοφισω στη φαπα και θα ξερνας ολα οσα ειπες
Μου εστειλαν τα χαιρια σας
Μαγκι και παπαφιλιπς
Και πάνε κατά πλειοψηφία ... εργάτες δηλαδή ... εντάξει ... με έπεισες ...........Οταν λές μέρα καί εργάσιμες ώρες...τί ακριβώς εννοείς ?
Ολες οι περιοχές έχουν μαγαζιά γιά εργάτες...όλες!!
Καί η Κηφισιά καί τό Κερατσίνι καί η Γλυφάδα!!
τσαμπα καθεσε στο βεσε δεν θα περασω
Μου εστειλαν τα χαιρια σας
Μαγκι και παπαφιλιπς
καταλαβα θα μας κανεις ντα απο το χιλιομετρο... σηκω τωρα απο τα γονατα και γυρνα μπρούμυταΤίποτα δεν κάνεις,θα σε φτιαξω εγω..μεινε συντονισμένη εχει να πεσει πολυ γελιο
μωρη χλαπατσα ανεστακο έχουμε βαρεθεί να σε μπουκετιαζουμε ρε μαλακα, κάνε κάτι τώρα που θα γυρίσεις από την αυτοβελτιωμενη μεσημεριανή σου.Μαγκι και παπαφιλιπς
Πιές 2-3 3φυλλα ακόμα καί θά τά λές γαμάτα!!Εργατες...στη Κηφισιά..πρώτη φορά ακούω..και με μαγαζια δικά τους κιόλας..σε λίγο ο ακροατής θα μας πει..ότι γαμανε και τις πλούσιες των βορείων..οι εργάτες..των 700ευρω..μάλλον δε ξέρει που είναι η Κηφισιά..και η Γλυφάδα..όλη μέρα μας γράφει..από το δυάρι του..στα σεπολια..πάντως θα γινόταν καλός..μοδιστρουλης..για γυναικεία ρουχα
Η μεγάλη πλειοψηφία τών κατοίκων Κηφισιάς καί Γλυφάδας είναι μέ ενοίκιο καί φτωχοί...καμία σχέση μέ φραγκάτοι!!Και πάνε κατά πλειοψηφία ... εργάτες δηλαδή ... εντάξει ... με έπεισες ...........
Καλά σίγουρα έχεις δίκιο σέ αυτό πού λές!!
Αλλά εγώ τό λέω καί από άποψης υγείας...οι παχύσαρκοι άνθρωποι έχουν πολλά προβλήματα υγείας!!
Εγώ γράφω κακοήθειες η εσύ ? Πού υποστήριζες...ότι είμαι ο Zigo τών Εξαρχείων ?
Καί ενώ δέν σού βγήκε αυτό...μέ είπες πούστη, γκόμενα, ψεύτη κτλ όπως...καί κάτι άλλα πουστάκια εδώ!!
Σέ κατατάσσω στήν υποβαθμισμένη-εμετική κατηγορία...τού ψεύτη γκομενοπαρθένου ψυχοπαθή τής Ερμού,
καί τής διεστραμμένης Demisexual ασχημονιάς μπαφιάρας...τού θρέντ!!
ηθικο δίδαγμα οτι δεν σου χαιδευει τη μοστρα τον κανεις χασικλη..και μιλας και για ποιοτητα ουστ καρακαξα και εσυΠιές 2-3 3φυλλα ακόμα καί θά τά λές γαμάτα!!
Λίγο τήν ποιότητα κοίταξε μόνο!!