Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.202
- Πόντοι
- 736
Ξέρεις εσύ κρατάς τα πρακτικά..Καλα αστο δεν ξέρεις ουτε να μουγκανας
Ξέρεις εσύ κρατάς τα πρακτικά..Καλα αστο δεν ξέρεις ουτε να μουγκανας
Ηλίθιος είσαι Ζαπάτα... παρακάτωΑντε πήγαινε στο παπι σε περιμένει μ ανοιχτά τα πόδια
Απλά η γκόμενα μπορεί να ξεφτιλιζει τον συνοδό / χρηματοδότη και να του γκρινιάζει στην μέση του δρόμου...Προσοχή στις ενέδρες των πορωμένων πουτανάκηδων.
Πάνε να θολώσουν τα νερά.
Η ψυχολογική ικανοποίηση
κι η χαρά που προσφέρει
ο ρεαλισμός γκόμενας ως αυθεντικό γεγονός κτλ δεν έχει να κάνει με το γαμήσι
ή τα συναισθήματα.
Άλλο είναι να χτυπάς και να βγάζεις γκόμενα, άλλο το γαμήσι που σου προσφέρει ως ανωτέρω της πουτάνας κι άλλο τυχόν συναισθήματα στην πορεία. Όλοι τα γνωρίζουν αυτά και σε όλο τον πλανήτη. Τέλος πολύ σημαντικό ότι οι πουτάνες μόλις σχολάνε από την εργασία τους, συνεχίζουν την ζωη τους με τους γκόμενούς τους (κι αυτές) με τους οποίους ρίχνουν γαμήσια που δεν έχουν καμία σχέση με τα πελατειακά. Αυτό σπάει την χωμένη λεπίδα στην μόνιμη πληγή των πορωμένων πουτανάκηδων.
Καπετάνιε σίγουρα αστειεύεσαι...ποιό γκομενάκι νά πάς εκεί ?Είναι κλασσικό στέκι παπουδων και μπατιροφοιτηταρίας αυτό. Με σκάκι και κουβεντούλα για να περνά η ώρα. Δεν πας με γκομενακι.
Είχα ενα φιλο στυλ ζιρο κλαψα και εντελως ανενεργος.
Τελος παντων του βρηκα προσχημα για κατι και τον εφερα σε επαφή με κοπέλες.
Ο τυπος ηταν ντεμι και ηθελε και δεν ήθελε,μετα λακιξε μονος του,προτιμησε να κλειστει στο καβουκι του και να αρχισει τη κλαψα.
Γενικα το σημαντικότερο ειναι οτι ο τυπος φοβοταν την αλλαγη δεν ηθελε να αλλαξει,ηθελε να κάτσει σ αυτη τη κατασταση και να κλαίγεται.
Οταν δεν θες να αλλαξεις δεν θες να βελτιωθείς τοτε σωτηρια δεν υπάρχει,ειναι αξιος της μοιρας του.
Γι αυτο επιμένω οτι η αυτοβελτίωση ειναι πολυ σημαντικη για τον καθενα μας και η εξελιξη,να γίνουμε καλυτεροι ποιο αξιοι.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω τη συγκεκριμένη ιστορία απο διάφορα προφίλ
Γιατί στην πραγματική ζωή...δεν έχω ακούσει ποτέ άντρα να γνωρίζει γκόμενες σε άλλο άντρα
Η αυτοβελτίωση αφορα ολους τους τομείς,απο το χαρακτήρα το στυλ τους τρόπους το ντύσιμο την επαγγελματική εξέλιξη, την ανακαλυψη χόμπι και δραστηριότητων,η κοινωνικοποιηση του ατόμου, οι γνωσεις,οι δεξιοτητες,ενα καλο λαιφ σταιλ κλπ
Αν δεν φτιαξει κάποιος τον εαυτο του να εξελιχθεί μην περιμένει να εχει στη ζωη του επιτυχιες.
Ολα εχουν να κανουν με την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη εμας ως οντότητα, οταν θα βαλουμε τον εαυτο μας στο καθρεφτη και θα πουμε μας αρέσω ανεβηκα επίπεδο αρα και αξία.
Πολλοί θα πουν μα καλα για να σ αγαπήσει η αλλη θα πρέπει εσυ να μεταμφίεστεις?
Ενας αντρας παντα παίζει με τα ποσοστα των γυναικων.
Π.χ αν ενας καταφερει και αυτοβελτιωθει και βγαλει ενα ωραιο προφιλ προς τα εξω τοτε να ξερετε οτι οι γκομενες θα εχουν λιγότερες αντιστάσεις ισως να ειναι και πιο δεκτικες σε ολο το παιχνιδι.
Οσοι πιστευουν οτι οι αντρες επιλέγουν κανουν λαθος,σπάνια.
Οι γυναίκες δινουν το οκ για ολα και τις τελικες επιλογες.
Οταν σε μια γυναίκα αρεσει ενας άντρας δεν χρειαζεται να γινουν και πολλα.
Ειχα τυχει σε παρεα μια ειδε καποιον και της άρεσε, το εκμυστηρευτηκε σε ενα φιλο του.
Τελος παντων η τυπισσα ακυρωσε ολους τους υπολοιπους δεν εδινε σημασια και εκανε φοκους στο λεγόμενο Διονύση.
Εβλεπες απο τις αντιδρασεις της σταση σωματος κλπ οτι η γκομενα γουσταρε,ο Διονύσης εκμετάλλευτηκε την ευκαιρία και σε λιγο καιρο τη ξεσκιζε μεχρι και κωλο του εδινε.
Ολο εχει να κανει κατα ποσο η αλλη θελει να γαμηθει μαζι σου.
Πολλοι βεβαια ενω αρεσουν σε γκομενες χανουν τις ευκαιρίες, αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Εκει εχει να κάνει κατα ποσο ο γαμεας μπορει να δει τα θετικα σημάδια.
πως του πηρες τα σωβρακο ετσι ρε αρχοντα ?Μην τρελαίνεσαι,με ελλεεινίδες έχουμε να κάνουμε
Βλέπουμε με τι γαμιούνται...όσο εσύ κάνεις αυτοβελτίωση
Το μονο προφιλ που πρέπει να φτιάξεις,είναι του ινσταγκραμ
Και ατελείωτη ποζεριά...παραμύθι...
Σκανδιναβία το ξεχνας πιο δύσκολα απο εδω,δεν μπόρεσα να ριξω καμία στη σουηδια σε ενα 10ημερο που ειχα παει,δεν ξερω τι σκατα εχουν μες στο μυαλο τους οι σκανδιναβες
Ειναι ενας τυπος μελαχροινος 1.83 ψιλογυμνασμενος,δεν θα τον ελεγα κοινωνικο πολυ μετρημένο, ουτε λεφτα ειχε και ηταν ιδιωτικος υπαλληλος βασικο μισθο λογικα.
Αυτα τιποτα αλλο.
Δεν θα το ελεγα.
Απλα της αρεσε αυτός
Εγώ συμφωνώ με τη "βελτίωση" σε όλα τα επίπεδα. Και ναι, είναι γενικός όρος αλλά ας μείνουμε στον όρο γενικά. Εγώ εξάλλου, από μικρή ηλικία προσπάθησα για να έχω τις ανέσεις που έχω τώρα (και δεν είμαι μεγάλος, στην ηλικία σου είμαι). Και αναφέρομαι κυρίως στο επαγγελματικό επίπεδο και κατ επέκταση στο οικονομικό, μιας και πιστεύω ξεκάθαρα πως αυτό είναι κάτι που αν δε αποκτήσεις τις βάσεις από τα χρόνια της εκπαίδευσης, μετά τα πράγματα είναι πολυ δύσκολα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στη περίπτωση του να έχεις έτοιμη δουλειά, παθητικό εισόδημα από ακίνητη περιουσία της οικογένειας κλπ. Όταν λοιπόν έχεις γαλουχηθεί από μικρή ηλικία σε μια Α νοοτροπία με στόχο πχ την επαγγελματική καταξίωση, τότε αυτομάτως βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά (όχι πάντα εννοείται). Αυτό σου προσφέρει πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Και κυρίως αυτοπεποίθηση. Και όχι αυτοπεποίθηση φανταστική, αλλά πραγματική. Ξέρεις τι έχεις καταφέρει και τι μπορείς να καταφέρεις. Αυτό επεκτείνεται και στις γκόμενες. Έχεις έναν διαφορετικό αέρα. Όχι επειδή προσποιείσαι, αλλά επειδή έτσι νιώθεις.Η αυτοβελτίωση αφορα ολους τους τομείς,απο το χαρακτήρα το στυλ τους τρόπους το ντύσιμο την επαγγελματική εξέλιξη, την ανακαλυψη χόμπι και δραστηριότητων,η κοινωνικοποιηση του ατόμου, οι γνωσεις,οι δεξιοτητες,ενα καλο λαιφ σταιλ κλπ
Αν δεν φτιαξει κάποιος τον εαυτο του να εξελιχθεί μην περιμένει να εχει στη ζωη του επιτυχιες.
Ολα εχουν να κανουν με την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη εμας ως οντότητα, οταν θα βαλουμε τον εαυτο μας στο καθρεφτη και θα πουμε μας αρέσω ανεβηκα επίπεδο αρα και αξία.
Πολλοί θα πουν μα καλα για να σ αγαπήσει η αλλη θα πρέπει εσυ να μεταμφίεστεις?
Ενας αντρας παντα παίζει με τα ποσοστα των γυναικων.
Π.χ αν ενας καταφερει και αυτοβελτιωθει και βγαλει ενα ωραιο προφιλ προς τα εξω τοτε να ξερετε οτι οι γκομενες θα εχουν λιγότερες αντιστάσεις ισως να ειναι και πιο δεκτικες σε ολο το παιχνιδι.
Οσοι πιστευουν οτι οι αντρες επιλέγουν κανουν λαθος,σπάνια.
Οι γυναίκες δινουν το οκ για ολα και τις τελικες επιλογες.
περαστικα σου ηλιθιεΚαλα παρε βαθια ανασα τωρα...
Σφυξε τη κοιλίτσα και κρατα αναπνοή
Το σημειωμένο ερυθρό είναι όλη η ουσία των γνωριμιών: αρκεί να της αρέσεις. Για ποιο λόγο; για οποιονδήποτε, εκείνη τον ξέρει με τα δικά της κριτήρια. Δε σημαίνει ούτε ότι ο Διονύσης ήταν ο πιο όμορφος, ούτε ο πιο φραγκάτος, ούτε ο πιο μουράτος, ούτε ο πιο ''βελτιωμένος''.Οταν σε μια γυναίκα αρεσει ενας άντρας δεν χρειαζεται να γινουν και πολλα.
Ειχα τυχει σε παρεα μια ειδε καποιον και της άρεσε, το εκμυστηρευτηκε σε ενα φιλο του.
Τελος παντων η τυπισσα ακυρωσε ολους τους υπολοιπους δεν εδινε σημασια και εκανε φοκους στο λεγόμενο Διονύση.
Εβλεπες απο τις αντιδρασεις της σταση σωματος κλπ οτι η γκομενα γουσταρε,ο Διονύσης εκμετάλλευτηκε την ευκαιρία και σε λιγο καιρο τη ξεσκιζε μεχρι και κωλο του εδινε.
Ολο εχει να κανει κατα ποσο η αλλη θελει να γαμηθει μαζι σου.
Πολλοι βεβαια ενω αρεσουν σε γκομενες χανουν τις ευκαιρίες, αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Εκει εχει να κάνει κατα ποσο ο γαμεας μπορει να δει τα θετικα σημάδια.
Το τι γίνεται δεν λέγεται.κάτι έχω διαβάσει από αυτό, γιατί έπαιζα με πιξουλα στον εσώκλεισμο του κουλοϊου για να περνάει η ώρα.
μεγάλο κόλλημα του (του ???) η Ντάρια, αν και είδα καποιες φωτός της απο τοτε και δεν τρελάθηκα.
λες να είδα λάθος? ...δε ξέρω.
μια μετριότητα μου έκανε εμένα πάντως, που ίσως ανακούφιζε πρωκτουληδες μέσα, υποθέτω, γι'αυτό και τα σάλια.
από την άλλη, η γλυκειά μου πιξουλα (μαζι με το κοτετσι του) πήγε για μπανάκι σύνταξης, ας είναι καλά ο 0.
καλά οι πυρφοροι των πουτανων-πουρμπουαρακηδες όπως τους έχω βαφτισει, ειναι 3χειροτεροι από τους "νορμάλ" πυρφορους.
μιλάμε για υπερατλαντικά ναυάγια.
η χαρά των πουτανων.
καποιοι ειναι και βι/εφ/εμ ραντεβουδακια-ιζυ μανεη
αυτό το ξέρω, είναι Η ΥΠΕΡΘΡΕΝΤΑΡΑ.Το τι γίνεται δεν λέγεται.
Αυτοί εδώ μέσα όλη μέρα τσακώνονται. Σου έχω τσακωμούς εδώ να χορτάσεις! Εγώ τότε ήμουν εκτός με μπαν (γαμώτο).
Αλλά για να τα βρω, πρώτος είμαι!
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 91 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...www.bourdela.com