Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.830
Πόντοι
3.506
Ρέ σύ γιά πολύ μιζέρια τό κόβω...μωσαικό κάτω...καρέκλες τής φτώχιας...σιδερένια ρολά τού 60' τίποτα...πολύ χάλι είναι!!
Δέν θά πήγαινα εκεί Λαδάκη...ούτε μία γκαρσονιέρα στήν Κοζάνη...νά μού έδιναν!! :coffee:
Είναι κλασσικό στέκι παπουδων και μπατιροφοιτηταρίας αυτό. Με σκάκι και κουβεντούλα για να περνά η ώρα. Δεν πας με γκομενακι.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.133
Πόντοι
9.297
Προσοχή στις ενέδρες των πορωμένων πουτανάκηδων.
Πάνε να θολώσουν τα νερά.
Η ψυχολογική ικανοποίηση
κι η χαρά που προσφέρει
ο ρεαλισμός γκόμενας ως αυθεντικό γεγονός κτλ δεν έχει να κάνει με το γαμήσι
ή τα συναισθήματα.
Άλλο είναι να χτυπάς και να βγάζεις γκόμενα, άλλο το γαμήσι που σου προσφέρει ως ανωτέρω της πουτάνας κι άλλο τυχόν συναισθήματα στην πορεία. Όλοι τα γνωρίζουν αυτά και σε όλο τον πλανήτη. Τέλος πολύ σημαντικό ότι οι πουτάνες μόλις σχολάνε από την εργασία τους, συνεχίζουν την ζωη τους με τους γκόμενούς τους (κι αυτές) με τους οποίους ρίχνουν γαμήσια που δεν έχουν καμία σχέση με τα πελατειακά. Αυτό σπάει την χωμένη λεπίδα στην μόνιμη πληγή των πορωμένων πουτανάκηδων.

:2funny:
Απλά η γκόμενα μπορεί να ξεφτιλιζει τον συνοδό / χρηματοδότη και να του γκρινιάζει στην μέση του δρόμου...
Όπως είπε σοφά έτερος συναγωνιστής τις πληρώνουμε όχι απλά για να μας κάτσουν αλλά και για να φύγουν μετά...
Άσε που οι ερασιτέχνες λόγω των έμφυτων κόμπλεξ μπορεί να είναι ξενερωτες...δεν υπάρχουν σχεσακηδες η και παντρεμένοι που ξεχαρνανιζουν σε επαγγελματίες διότι έπεσαν σε ξενερωτες κομπλεξαρες που απλά βρήκαν κάπου να δέσουν τον γα'ι'δαρο τους;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είναι κλασσικό στέκι παπουδων και μπατιροφοιτηταρίας αυτό. Με σκάκι και κουβεντούλα για να περνά η ώρα. Δεν πας με γκομενακι.
Καπετάνιε σίγουρα αστειεύεσαι...ποιό γκομενάκι νά πάς εκεί ?
Αυτό τό μέρος μού θυμίζει κάτι μπαρμπουτιέρες επαρχιακές...μόνο οι κουρτίνες λείπουν.
Φαντάσου τώρα νά είσαι μέ τήν μούνα...1.85 ύψος νά φοράει Supermini μέ 12άρια τακούνια...καί νά πάς εκεί!! :2funny:
Βασικά αυτό τό μέρος όπως τό κόβω...είναι γιά στρατιώτες πού γυρίζουν από τόν πόλεμο!! :2funny:
Λαδάκη είσαι ήρωας!! :hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Είχα ενα φιλο στυλ ζιρο κλαψα και εντελως ανενεργος.
Τελος παντων του βρηκα προσχημα για κατι και τον εφερα σε επαφή με κοπέλες.
Ο τυπος ηταν ντεμι και ηθελε και δεν ήθελε,μετα λακιξε μονος του,προτιμησε να κλειστει στο καβουκι του και να αρχισει τη κλαψα.
Γενικα το σημαντικότερο ειναι οτι ο τυπος φοβοταν την αλλαγη δεν ηθελε να αλλαξει,ηθελε να κάτσει σ αυτη τη κατασταση και να κλαίγεται.
Οταν δεν θες να αλλαξεις δεν θες να βελτιωθείς τοτε σωτηρια δεν υπάρχει,ειναι αξιος της μοιρας του.
Γι αυτο επιμένω οτι η αυτοβελτίωση ειναι πολυ σημαντικη για τον καθενα μας και η εξελιξη,να γίνουμε καλυτεροι ποιο αξιοι.

Έχω βαρεθεί να διαβάζω τη συγκεκριμένη ιστορία απο διάφορα προφίλ

Που όλοι έχουν έναν φίλο...που του πάνε γκόμενες...κι αυτός δεν θέλει...και προτιμάει την κλάψα.

Και πάντα έχω την ίδια απορία...γιατί δεν κρατάνε οι ίδιοι τις γκόμενες...και θέλουν να τις δώσουν σε άλλον.

Γιατί στην πραγματική ζωή...δεν έχω ακούσει ποτέ άντρα να γνωρίζει γκόμενες σε άλλο άντρα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Έχω βαρεθεί να διαβάζω τη συγκεκριμένη ιστορία απο διάφορα προφίλ

Γιατί στην πραγματική ζωή...δεν έχω ακούσει ποτέ άντρα να γνωρίζει γκόμενες σε άλλο άντρα

Halloween Text GIF by TipsyElves.com

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βλέπω έχει πέσει η κινητικότητα από τους συνήθεις πορωμένους πουτανάκηδες. Λάκισαν τα ζώα. Θα έχουν πάει σε τίποτα πουτάνες για στημένα γαμήσια να κάνουν τους εραστές. :2funny: Άντε τώρα να τους ξαναμαζέψω στο μαντρί. Κάτι θα σκεφτώ.

Προς το παρόν απολαμβάνω τα κεφάλια με τα κωλομέρια τους. Έτσι τους έχει γυρίσει
η γλώσσα από τις φάπες.

IMG_20240411_152201.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Η αυτοβελτίωση αφορα ολους τους τομείς,απο το χαρακτήρα το στυλ τους τρόπους το ντύσιμο την επαγγελματική εξέλιξη, την ανακαλυψη χόμπι και δραστηριότητων,η κοινωνικοποιηση του ατόμου, οι γνωσεις,οι δεξιοτητες,ενα καλο λαιφ σταιλ κλπ
Αν δεν φτιαξει κάποιος τον εαυτο του να εξελιχθεί μην περιμένει να εχει στη ζωη του επιτυχιες.
Ολα εχουν να κανουν με την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη εμας ως οντότητα, οταν θα βαλουμε τον εαυτο μας στο καθρεφτη και θα πουμε μας αρέσω ανεβηκα επίπεδο αρα και αξία.
Πολλοί θα πουν μα καλα για να σ αγαπήσει η αλλη θα πρέπει εσυ να μεταμφίεστεις?
Ενας αντρας παντα παίζει με τα ποσοστα των γυναικων.
Π.χ αν ενας καταφερει και αυτοβελτιωθει και βγαλει ενα ωραιο προφιλ προς τα εξω τοτε να ξερετε οτι οι γκομενες θα εχουν λιγότερες αντιστάσεις ισως να ειναι και πιο δεκτικες σε ολο το παιχνιδι.
Οσοι πιστευουν οτι οι αντρες επιλέγουν κανουν λαθος,σπάνια.
Οι γυναίκες δινουν το οκ για ολα και τις τελικες επιλογες.

Μην τρελαίνεσαι,με ελλεεινίδες έχουμε να κάνουμε

Βλέπουμε με τι γαμιούνται...όσο εσύ κάνεις αυτοβελτίωση

Το μονο προφιλ που πρέπει να φτιάξεις,είναι του ινσταγκραμ

Και ατελείωτη ποζεριά...παραμύθι...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Οταν σε μια γυναίκα αρεσει ενας άντρας δεν χρειαζεται να γινουν και πολλα.
Ειχα τυχει σε παρεα μια ειδε καποιον και της άρεσε, το εκμυστηρευτηκε σε ενα φιλο του.
Τελος παντων η τυπισσα ακυρωσε ολους τους υπολοιπους δεν εδινε σημασια και εκανε φοκους στο λεγόμενο Διονύση.
Εβλεπες απο τις αντιδρασεις της σταση σωματος κλπ οτι η γκομενα γουσταρε,ο Διονύσης εκμετάλλευτηκε την ευκαιρία και σε λιγο καιρο τη ξεσκιζε μεχρι και κωλο του εδινε.
Ολο εχει να κανει κατα ποσο η αλλη θελει να γαμηθει μαζι σου.
Πολλοι βεβαια ενω αρεσουν σε γκομενες χανουν τις ευκαιρίες, αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Εκει εχει να κάνει κατα ποσο ο γαμεας μπορει να δει τα θετικα σημάδια.

Τι προσόντα είχε ο Διονύσης σε σχέση με τους άλλους;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Μην τρελαίνεσαι,με ελλεεινίδες έχουμε να κάνουμε

Βλέπουμε με τι γαμιούνται...όσο εσύ κάνεις αυτοβελτίωση

Το μονο προφιλ που πρέπει να φτιάξεις,είναι του ινσταγκραμ

Και ατελείωτη ποζεριά...παραμύθι...
πως του πηρες τα σωβρακο ετσι ρε αρχοντα ?
:2funny::2funny::2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Σκανδιναβία το ξεχνας πιο δύσκολα απο εδω,δεν μπόρεσα να ριξω καμία στη σουηδια σε ενα 10ημερο που ειχα παει,δεν ξερω τι σκατα εχουν μες στο μυαλο τους οι σκανδιναβες

Δηλαδή Σκανδιναβία δεν ισχύει το sex before coffee? :think:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Ειναι ενας τυπος μελαχροινος 1.83 ψιλογυμνασμενος,δεν θα τον ελεγα κοινωνικο πολυ μετρημένο, ουτε λεφτα ειχε και ηταν ιδιωτικος υπαλληλος βασικο μισθο λογικα.
Αυτα τιποτα αλλο.

Άπο τους άλλους ήταν πιο εμφανισιμος;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.387
Πόντοι
206
Η αυτοβελτίωση αφορα ολους τους τομείς,απο το χαρακτήρα το στυλ τους τρόπους το ντύσιμο την επαγγελματική εξέλιξη, την ανακαλυψη χόμπι και δραστηριότητων,η κοινωνικοποιηση του ατόμου, οι γνωσεις,οι δεξιοτητες,ενα καλο λαιφ σταιλ κλπ
Αν δεν φτιαξει κάποιος τον εαυτο του να εξελιχθεί μην περιμένει να εχει στη ζωη του επιτυχιες.
Ολα εχουν να κανουν με την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη εμας ως οντότητα, οταν θα βαλουμε τον εαυτο μας στο καθρεφτη και θα πουμε μας αρέσω ανεβηκα επίπεδο αρα και αξία.
Πολλοί θα πουν μα καλα για να σ αγαπήσει η αλλη θα πρέπει εσυ να μεταμφίεστεις?
Ενας αντρας παντα παίζει με τα ποσοστα των γυναικων.
Π.χ αν ενας καταφερει και αυτοβελτιωθει και βγαλει ενα ωραιο προφιλ προς τα εξω τοτε να ξερετε οτι οι γκομενες θα εχουν λιγότερες αντιστάσεις ισως να ειναι και πιο δεκτικες σε ολο το παιχνιδι.
Οσοι πιστευουν οτι οι αντρες επιλέγουν κανουν λαθος,σπάνια.
Οι γυναίκες δινουν το οκ για ολα και τις τελικες επιλογες.
Εγώ συμφωνώ με τη "βελτίωση" σε όλα τα επίπεδα. Και ναι, είναι γενικός όρος αλλά ας μείνουμε στον όρο γενικά. Εγώ εξάλλου, από μικρή ηλικία προσπάθησα για να έχω τις ανέσεις που έχω τώρα (και δεν είμαι μεγάλος, στην ηλικία σου είμαι). Και αναφέρομαι κυρίως στο επαγγελματικό επίπεδο και κατ επέκταση στο οικονομικό, μιας και πιστεύω ξεκάθαρα πως αυτό είναι κάτι που αν δε αποκτήσεις τις βάσεις από τα χρόνια της εκπαίδευσης, μετά τα πράγματα είναι πολυ δύσκολα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στη περίπτωση του να έχεις έτοιμη δουλειά, παθητικό εισόδημα από ακίνητη περιουσία της οικογένειας κλπ. Όταν λοιπόν έχεις γαλουχηθεί από μικρή ηλικία σε μια Α νοοτροπία με στόχο πχ την επαγγελματική καταξίωση, τότε αυτομάτως βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά (όχι πάντα εννοείται). Αυτό σου προσφέρει πολλά θετικά χαρακτηριστικά. Και κυρίως αυτοπεποίθηση. Και όχι αυτοπεποίθηση φανταστική, αλλά πραγματική. Ξέρεις τι έχεις καταφέρει και τι μπορείς να καταφέρεις. Αυτό επεκτείνεται και στις γκόμενες. Έχεις έναν διαφορετικό αέρα. Όχι επειδή προσποιείσαι, αλλά επειδή έτσι νιώθεις.
Και μαθαίνεις να μη δίνεις και σημασία σε κατάστασεις του τύπου, πχ γιατί μου έριξε αυτό το μουνί άκυρο ενώ γαμήθηκε με τον Χ, Ψ μπάρμαν ή με τον τάδε ψευτοκάγκουρα του Instagram. Ξέρεις πως είναι η κατάσταση εν έτη 2024 και δε σε απαχολεί. Και μόνο από αυτά που έχεις καταφέρει θα έχεις επιλογές. Θα είναι περισσότερες ή λιγότερες από τον τάδε? Δε σε απαχολεί
*Πάντως είναι κάπως οξύμωρο να μιλάς για αυτοβελτίωση και να κάθεσαι πχ να "βρίζεσαι" πχ με την Magi, τον πάπια κλπ. Και να στο πω και πιο συγκεκριμένα. Η Magi είναι αυτή που είναι ή ότι είναι τέλος πάντων. Αν δεις τις φωτογραφίες του προφίλ της βγάζεις κάποια συμπεράσματα. Εσύ που υποτίθεται έχεις κάποιο επίπεδο όμως και είσαι και ψυχολόγος. Και οκ, όπως είπες εδώ είναι το bou. "Καφενείο" και συμφωνώ. Μαζί σου! Και εγώ πολλές φορές τρολλάρω και κάνω χαβαλέ. 1,2 φορές να το καταλάβω. Αλλά να "προσπαθείς" να κάνεις διάλογο με ένα τέτοιο άτομο που βλέπουμε στις φωτογραφίες? Δε νομίζω. Δε στο λέω για να σε "κράξω". Τροφή για σκέψη
Όπως είπε και ο sadman πιο πριν και έχει απόλυτο δίκιο, το νήμα το έχουν μπαχαλέψει κάποια usernames. Εγώ θα έγραφα περισσότερο και πιο σοβαρά στο νήμα, αλλά πραγματικά με στραποναρίσματα, βρισίδια και τρολάρισμα χωρίς σταματημό δεν έχει νόημα :hi:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
4.615
Οταν σε μια γυναίκα αρεσει ενας άντρας δεν χρειαζεται να γινουν και πολλα.
Ειχα τυχει σε παρεα μια ειδε καποιον και της άρεσε, το εκμυστηρευτηκε σε ενα φιλο του.
Τελος παντων η τυπισσα ακυρωσε ολους τους υπολοιπους δεν εδινε σημασια και εκανε φοκους στο λεγόμενο Διονύση.
Εβλεπες απο τις αντιδρασεις της σταση σωματος κλπ οτι η γκομενα γουσταρε,ο Διονύσης εκμετάλλευτηκε την ευκαιρία και σε λιγο καιρο τη ξεσκιζε μεχρι και κωλο του εδινε.
Ολο εχει να κανει κατα ποσο η αλλη θελει να γαμηθει μαζι σου.
Πολλοι βεβαια ενω αρεσουν σε γκομενες χανουν τις ευκαιρίες, αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.
Εκει εχει να κάνει κατα ποσο ο γαμεας μπορει να δει τα θετικα σημάδια.
Το σημειωμένο ερυθρό είναι όλη η ουσία των γνωριμιών: αρκεί να της αρέσεις. Για ποιο λόγο; για οποιονδήποτε, εκείνη τον ξέρει με τα δικά της κριτήρια. Δε σημαίνει ούτε ότι ο Διονύσης ήταν ο πιο όμορφος, ούτε ο πιο φραγκάτος, ούτε ο πιο μουράτος, ούτε ο πιο ''βελτιωμένος''.
Άρα, το βασικό είναι να βρεθεί εκείνη που θα της αρέσεις για αυτό που είσαι: λεφτάς, όμορφος, άφραγκος, σκατάς, κόπανος, γελοίος, ο,τιδήποτε.
Κατά τα λοιπά, να είχαμε να λέγαμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
κάτι έχω διαβάσει από αυτό, γιατί έπαιζα με πιξουλα στον εσώκλεισμο του κουλοϊου για να περνάει η ώρα.
μεγάλο κόλλημα του (του ???) η Ντάρια, αν και είδα καποιες φωτός της απο τοτε και δεν τρελάθηκα.
λες να είδα λάθος? ...δε ξέρω.
μια μετριότητα μου έκανε εμένα πάντως, που ίσως ανακούφιζε πρωκτουληδες μέσα, υποθέτω, γι'αυτό και τα σάλια.
από την άλλη, η γλυκειά μου πιξουλα (μαζι με το κοτετσι του) πήγε για μπανάκι σύνταξης, ας είναι καλά ο 0.
καλά οι πυρφοροι των πουτανων-πουρμπουαρακηδες όπως τους έχω βαφτισει, ειναι 3χειροτεροι από τους "νορμάλ" πυρφορους.
μιλάμε για υπερατλαντικά ναυάγια.
η χαρά των πουτανων.
καποιοι ειναι και βι/εφ/εμ ραντεβουδακια-ιζυ μανεη :2funny::2funny::2funny:
Το τι γίνεται δεν λέγεται.
Αυτοί εδώ μέσα όλη μέρα τσακώνονται. Σου έχω τσακωμούς εδώ να χορτάσεις! Εγώ τότε ήμουν εκτός με μπαν (γαμώτο). :2funny:

Αλλά για να τα βρω, πρώτος είμαι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπήκε ο Λαδάκης να γράψει για ένα μαγαζί σκακιού και βγήκε ο μπάρμπα- καπεταναίος που τελευταία φορά πήγε με κανονική γκόμενα
επί δραχμών :2funny: μαζί με τον τάπα Ακροατή που φαντάζεται ότι είναι περιζήτητος στις γυναίκες στο αυτόματο, για να σχολιάσουν.
Ο πρώτος είπε ότι το μαγαζί δεν είναι για να πας με γκόμενα (λες και εκεί είναι κλαμπ) :2funny:ενώ ο δεύτερος ότι θέλει μουνάρες
πάνω από 1,85 με τακουνάρες και σούπερ μίνι γιατί αλλιώς δεν του λέει τίποτα.:2funny: Αυτό λέγεται σχολιασμός ουσίας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Το τι γίνεται δεν λέγεται.
Αυτοί εδώ μέσα όλη μέρα τσακώνονται. Σου έχω τσακωμούς εδώ να χορτάσεις! Εγώ τότε ήμουν εκτός με μπαν (γαμώτο). :2funny:

Αλλά για να τα βρω, πρώτος είμαι!

αυτό το ξέρω, είναι Η ΥΠΕΡΘΡΕΝΤΑΡΑ.
διαγωνισμός ναυαγου είναι εκεί μέσα.

πρέπει να του ρίξω ένα ριφρες για κάτι "τιμημένους" ...ναυαγους εννοείται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom