Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Μάγκες για να μη τσακωνεστε σορυ αλλά έχω τον μεγαλύτερο εδώ μεσα!
Μπορείτε να σταματήσετε να τις μετράτε..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για ποιον λόγο να στην πω, μου έκανες κάνα κακό; Απλά η εικόνα που δείχνεις με αυτά που γράφεις και με τα τόσα γελάκια που είναι υπερβολικά, δεν είναι κάτι το φυσιολογικό. Τραβάς μεγάλο λούκι με το γκομενικό θέμα και πιο πάνω σε ένα ποστ σου πρότεινα και μία λύση «Η μόνη λύση για να αντιμετωπισθεί η κατάσταση είναι το στοχευμένο καμάκι και η ανάπτυξη κάποιου κύκλου.»
Εσύ νομίζεις ότι συμπεριφέρεσαι νορμάλ κι έχεις βρει το σωστό γκομενικό σύστημα, αλλά το πέσιμο στο δρόμο στην ηλικία σου είναι μια γελοιότητα. Πιο φυσιολογικό θα φαινόταν να πηγαίνεις σε επιλεγμένες πουτάνες σε κανονικότερη βάση, αντί να κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Δεν κατατροπώνεις άγνωστα νικ εξ αποστάσεως, μην έχεις αυταπάτες.
Η ουσία είναι ότι δεν μπόρεσες ποτέ να αντικρούσεις τα επιχειρήματά μου :rockon:και ως τυφλωμένος από την ζήλια σου που το σύστημά μου αποδίδει, καταφεύγεις σε άτεχνες και κούφιες δικαιολογίες για να μειώνεις τον πόνο που σου προκαλώ διαρκώς. :2funny: Πάντα θα ανήκεις στην κατηγορία ασπόνδυλων ανδρών που ψωνίζουν σερβιέτες :2funny: όταν τους το ζητήσουν για να αποκτάς πολιτικά ορθό κύρος και να νιώθεις αρεστός ενώ είσαι ένας κοινός λευκο-ιππότης.
Σε κρατώ σε διάλογο για αντιπερισπασμό κι εσύ σέρνεσαι διαρκώς σε ότι γράψω μήπως πάρεις λάμψη από τον έναν :rockon:που ισοπέδωσε τους πορωμένους πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες στο ιερό νήμα της αλήθειας. :rockon:Το αν έχω κατατροπώσει και ποιους, κοίτα γύρω σου όσους παρακαλούν για παραθέσεις τόσο καιρό ενώ ξεφτιλίστηκαν. :confused: Κοίτα και το πρόσωπο σου στον καθρέπτη. Αν και μέχρι να αποκτήσουν επιτυχία οι φωνές σου, τα γραπτά σου θα είναι άκυρα. Υστερείς. Απλά υστερείς.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Η ουσία είναι ότι δεν μπόρεσες ποτέ να αντικρούσεις τα επιχειρήματά μου :rockon:και ως τυφλωμένος από την ζήλια σου που το σύστημά μου αποδίδει, καταφεύγεις σε άτεχνες και κούφιες δικαιολογίες για να μειώνεις τον πόνο που σου προκαλώ διαρκώς. :2funny: Πάντα θα ανήκεις στην κατηγορία ασπόνδυλων ανδρών που ψωνίζουν σερβιέτες :2funny: όταν τους το ζητήσουν για να αποκτάς πολιτικά ορθό κύρος και να νιώθεις αρεστός ενώ είσαι ένας κοινός λευκο-ιππότης.
Σε κρατώ σε διάλογο για αντιπερισπασμό κι εσύ σέρνεσαι διαρκώς σε ότι γράψω μήπως πάρεις λάμψη από τον έναν :rockon:που ισοπέδωσε τους πορωμένους πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες στο ιερό νήμα της αλήθειας. :rockon:Το αν έχω κατατροπώσει και ποιους, κοίτα γύρω σου όσους παρακαλούν για παραθέσεις τόσο καιρό ενώ ξεφτιλίστηκαν. :confused: Κοίτα και το πρόσωπο σου στον καθρέπτη. Αν και μέχρι να αποκτήσουν επιτυχία οι φωνές σου, τα γραπτά σου θα είναι άκυρα. Υστερείς. Απλά υστερείς.

Τράβα στήν πρεζού μωρή γαμιόλα, πού θά μάς κάνεις κήρυγμα γιά γκόμενες μαλάκα!!
Στό μπουρδέλο γρήγορα ξεκωλιάρη!!
Μέ τήν πρεζού τήν άλλη...γαμιόλα!!

Ο μαλάκας τής Ερμού, πού θά μάς πουλήσει μούρη γιά γκόμενες!! :2funny:
Μουνόσκυλο σέ πήρα χαμπάρι, έστω καί αργά.
Τράβα στήν πουτάνα σου ρέ, τήν πρεζού!!

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην δυσλεξία, αναμιγνύεται
η δημιουργική σκέψη με την πραγματικότητα αλλάζοντας πολλές φορές αυτό που το δυσλεκτικό άτομο βλέπει
ή ακούει. :2funny: Συνήθως εχει οικογενή χαρακτήρα. Αρκετές φορές τα δυσλεκτικά άτομα καταφεύγουν σε διάφορα μονόχνωτα χόμπυ για να νιώθουν λιγότερο απορριπτέα ενώ εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους γονείς τους. :confused:
Γι αυτό όποια γκόμενα βρουν δουν, την μαμα-δοποιούν και εναρμονίζουν τεχνηέντως την κατάσταση στο πώς θα ήταν όλοι μαζί στο σπίτι τρώγοντας φασολάδα. :2funny:
Τα ξεσπάσματα κραυγών παρατηρούνται σε ειδικές θλιβερές περιπτώσεις τέτοιων ατόμων όπου βγάζουν καπνούς από τα -κατά τα άλλα- άχρηστα αυτιά τους τα οποία θέλουν να καλύπτουν από ντροπή. :2funny:

Επιστρέφω στις υποχρεώσεις μου. Τα λέμε.

:rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.793
Πόντοι
736
βαρεθηκα λιγακι τα λεμε κυριακη μετα το γήπεδο μετα το φαγητό μετα τον καφε λογικα καπου στην μπίρα,,:sunglasses:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στην δυσλεξία, αναμιγνύεται
η δημιουργική σκέψη με την πραγματικότητα αλλάζοντας πολλές φορές αυτό που το δυσλεκτικό άτομο βλέπει
ή ακούει. :2funny: Συνήθως εχει οικογενή χαρακτήρα. Αρκετές φορές τα δυσλεκτικά άτομα καταφεύγουν σε διάφορα μονόχνωτα χόμπυ για να νιώθουν λιγότερο απορριπτέα ενώ εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους γονείς τους. :confused:
Γι αυτό όποια γκόμενα βρουν δουν, την μαμα-δοποιούν και εναρμονίζουν τεχνηέντως την κατάσταση στο πώς θα ήταν όλοι μαζί στο σπίτι τρώγοντας φασολάδα. :2funny:
Τα ξεσπάσματα κραυγών παρατηρούνται σε ειδικές θλιβερές περιπτώσεις τέτοιων ατόμων όπου βγάζουν καπνούς από τα -κατά τα άλλα- άχρηστα αυτιά τους τα οποία θέλουν να καλύπτουν από ντροπή. :2funny:

Επιστρέφω στις υποχρεώσεις μου. Τα λέμε.

Μωρή αγάμητη ξεκωλομήτρα μέ τήν πιατσόβια τελειωμένη πρεζού, ήρθες νά τό παίξεις μούρη ? :2funny:
Θά σου σκίσω τά φάρδουλα γαμιόλα.
Καί εσένα καί τής ξεκωλιάρας τής πιατσόβιας!!
Ακου κάνει καμάκι στήν Ερμού!! :2funny:
Μωρή γαμιόλα πού τά λές αυτά. Βρωμιάρα!!
Εστω καί αργά σέ πήρα χαμπάρι.
Μού τά έλεγαν βέβαια όλοι.
Ξεκωλιάρα!!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
βαρεθηκα λιγακι τα λεμε κυριακη μετα το γήπεδο μετα το φαγητό μετα τον καφε λογικα καπου στην μπίρα,,:sunglasses:
Έναν άσσο θέλουμε την Κυριακή και το άλλο στην Νέα Φιλαδέλφεια χί.

:coffee:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Επειδή συνεχίζεις να μου παριστάνεις τον έξυπνο, θα στα πω όπως σου αξίζει:

Δεν είσαι μάγκας, ένας φουκαράς είσαι που έχει μεν λίγη εξυπνάδα, αλλά απέραντη τεμπελιά και τον πήρε η κατρακύλα σπαταλώντας τη ζωή του σε ανοησίες.
Τώρα που έφτασες σε αδιέξοδο λόγω ηλικίας, σε έπιασε πανικός και αραδιάζεις κάθε μέρα μαλακίες στο φόρουμ με ένα κάρο γελάκια για να κοροιδέψεις τον εαυτό σου ότι είσαι καλά και νομίζεις ότι κοροιδεύεις και τους άλλους.

Μπορώ να σου πω με σιγουριά πώς θα εξελιχθεί η ζωή σου: σουπερμάρκετ-αντικαταθλιπτικά-μπουρδέλα.
Τα μόνα που μπορεί να αλλάξουν είναι:
-αλλαγή πόστου στο σούπερ μάρκετ, αλλαγή σουπερμάρκετ, απόλυση
-εξάντληση της γκάμας των αντικαταθλιπτικών μέχρι να βρεθεί ποιο σε πιάνει καλύτερα
-αλλαγή σε πουτάνες, ψάχνοντας πάντα τις καινούργιες που θα έρχονται στα μπουρδέλα

Κι επίσης, επιδείνωση της κατάστασής σου εδώ μέσα, όπου θα προσπαθείς να κατατροπώνεις οποιονδήποτε νομίζεις ότι σε κοντράρει, ώστε να αισθάνεσαι νικητής σε ένα φόρουμ, αφού δεν έκανες τίποτα σημαντικό στην πραγματική ζωή.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επειδή συνεχίζεις να μου παριστάνεις τον έξυπνο, θα στα πω όπως σου αξίζει:

Δεν είσαι μάγκας, ένας φουκαράς είσαι που έχει μεν λίγη εξυπνάδα, αλλά απέραντη τεμπελιά και τον πήρε η κατρακύλα σπαταλώντας τη ζωή του σε ανοησίες.
Τώρα που έφτασες σε αδιέξοδο λόγω ηλικίας, σε έπιασε πανικός και αραδιάζεις κάθε μέρα μαλακίες στο φόρουμ με ένα κάρο γελάκια για να κοροιδέψεις τον εαυτό σου ότι είσαι καλά και νομίζεις ότι κοροιδεύεις και τους άλλους.

Μπορώ να σου πω με σιγουριά πώς θα εξελιχθεί η ζωή σου: σουπερμάρκετ-αντικαταθλιπτικά-μπουρδέλα.
Τα μόνα που μπορεί να αλλάξουν είναι:
-αλλαγή πόστου στο σούπερ μάρκετ, αλλαγή σουπερμάρκετ, απόλυση
-εξάντληση της γκάμας των αντικαταθλιπτικών μέχρι να βρεθεί ποιο σε πιάνει καλύτερα
-αλλαγή σε πουτάνες, ψάχνοντας πάντα τις καινούργιες που θα έρχονται στα μπουρδέλα

Κι επίσης, επιδείνωση της κατάστασης σου εδώ μέσα, όπου θα προσπαθείς να κατατροπώνεις οποιονδήποτε νομίζεις ότι σε κοντράρει, ώστε να αισθάνεσαι νικητής σε ένα φόρουμ, αφού δεν έκανες τίποτα σημαντικό στην πραγματική ζωή.
Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Όποτε θέλω σας κάνω να παραθέτετε κάποιους. Αυτό μετράει. Ούτε καν σας υπολογίζω.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.269
Πόντοι
206
Τιποτα απο αυτα που λες δεν ειναι απλά εσυ εχεις ταχθεί οπως και ο αλεξ79 ο μαγκι στο στρατόπεδο παπια τόσο απλά.
Δεν νοείται νορμαλ άνθρωπος να θαυμάζει ενα ατομο σαν το παπια,μια ξεφτιλα του αντρικου είδους.
Τώρα είσαι σοβαρός? Είσαι και πτυχιούχος ψυχολογίας? Έχω εγώ ταχθεί υπέρ ποιανού? Εγώ τύπε μου όταν διαβάζω κάποιο σχόλιο που συμφωνώ κάνω like για να δείξω αυτό ακριβώς. Ότι συμφωνώ δηλαδή με το συγκεκριμένο σχόλιο. Και αυτό ακριβώς έχω γράψει και άλλες φορές. Ότι δηλαδή συμφωνώ με σχόλιά του συγκεκριμένα.
Εσυ κατάλαβες από αυτό που έγραψα ότι έχω ταχθεί σε κάποιο στρατόπεδο? Εξέφρασα μια υπόθεση και πιστεύω ότι ήταν απολύτως κατανοητό αυτό που έγραψα στο κλείσιμο. Είσαι σίγουρος ότι είσαι νοήμον ον?
Άποψή μου είναι αυτή φυσικά (και ελπίζω να έχω δίκιο -για ευνόητους λόγους-)

Τελευταία τροποποίηση:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ποιο καμακι ρε φιλε?
Ειναι μια απόλυτη ξεφτίλα,μπαρουφες λεει.
Και που ασχολιομαστε μαζί του μολυνομαστε
Δυστυχώς άργησα νά τό καταλάβω. Εχεις δίκιο!!
Πάει στήν πρεζού τήν πιατσόβια μόνο. Ο ψεύτης!!
Ακου κάμακας στήν Ερμού :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο σάιτ κυκλοφορούν "πρεζακια" που στα γραπτά μου, ψάχνουν την δόση τους. :2funny: Τόσο καιρό τους έχω λιανίσει ενώ (πάμε ξανά) :2funny: με σκυλοβριζαν, στρεψοδικούσαν, μου άνοιξαν θρεντ να με διώξουν κι έγινα ήρωας, δεν εμφανίστηκαν ποτέ να αποδείξουν τίποτα οι κότες και σέρνονται όταν γράφω κάτι. :2funny: Τόσο εγκεφαλικά νεκροί που τους το λέω κιόλας για καιρό κι αυτοί ως μογγολάκια, συνεχίζουν. Τώρα ενδέχεται να τους πιάσει εγωισμός αλλά δεν κρατιούνται οι σούφρες τους για πούτσα. Ότι γράφεται σε φόρουμ είναι άξιο σχολιασμού κι αυτό τυπώθηκε ως ταφόπλακα στις παπάτζες τους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν ηταν οι καμακες ολοι σαν το παπια το ντειτινγκ θα ηταν ευκολοτερο για ολους,θα έβλεπαν οι γυναίκες την απόλυτη ξεφτιλα,θα εριχναν τα στανταρς και εμεις θα φτιαχναμε ροστερ.
Είναι ζητιάνα τού μουνιού. Καί έχει στήριγμα τήν πρεζού, πού παίζουν λέει καί σκάκι!!
Ξεκωλιάρες καί οι 2. Η μία γαμεί τήν άλλη. Βρώμες...τελειωμένες!!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.269
Πόντοι
206
Ρε φιλε που συμφωνεις με τον παπια?
Σε ποια σχολια του?με τον παπια και εγω που εχω κοντρα μολύνομαι,αντι να γράφω πανω στο ντειτινγκ κάθομαι και πεφτω επίπεδο.
Γι αυτο σου λεω μακρια απο τη παπια
Φίλε μου εγώ δεν είμαι κοντά σε κανέναν. Ούτε στρατόπεδα επιλέγω, ούτε έχω κόντρα με κάποιον. Είμαστε στο bourdela.com
Στο site εγώ έκανα αρχικά εγγραφή γιατί μου άρεσε να πηγαίνω σε τζάδικα. Και βρήκα αυτό το forum που ασχολείται βασικά με τον αγοραίο και άρα είχε και τέτοια υποκατηγορία. Στον λίγο ελεύθερο χρόνο μου άρχισα να το διαβάζω γενικά και κάποιες φορές να συμμετέχω σε threads που ήθελα να πω μια γνώμη ή να κάνω λίγο χαβαλέ.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι γράφω για να πάρω το μέρος κάποιου και να πάω κόντρα σε κάποιο άλλο μέλος τι να πω.
Εγώ πχ και με τον subzero (που στο παρελθόν έχω εκφράσει "διαφωνίες" και έχω κάνει χαβαλέ), θα μπρούσα να πάω για μπύρες και να τα πούμε ωραία και να κάνουμε χαβαλέ και με τον καλόγερο και με τον ακροατή κλπ κλπ.
Φυσικά όχι με άτομα του "στυλ" alex79 που από τα γραφόμενά τους τα θεωρώ ανάξια για οποιαδήποτε συναστροφή.
Άρα λοιπόν την καραμέλα ότι είμαι σε κάποιο στρατόπεδο να τη φτύσεις, γιατί δεν έχει καμία βάση

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καταπληκτική η απάντηση μου περί των γαμομάνων που έπεσαν. Θυμίζω ότι θεωρώ εξαιρετικό μέλος τον ALX79 για τους λόγους που προανέφερα ενώ οι εκατέρωθεν γαμομάνες που έπεσαν δεν μπορώ να γνωρίζω που οφείλονται διότι στο ίντερνετ δεν δύναται
να υπάρχουν αποδείξεις. :rockon:
Μιλάμε δηλαδή για Τσάμπιονς Λιγκ ποστάρισμα. Οτιδήποτε άλλο λένε κάποιοι είναι για να κλαίγονται σαν μογγολάκια που παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι όπου πάνε τους κοιτούν οι γκόμενες και τους μιλούν κιόλας πρώτες :2funny:αλλά στις αποδείξεις...δεν εμφανίζονται δημόσια!!! :2funny:
Νέα κατηγορία λοιπόν
μετά τους πορωμένους πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες. Οι πορωμένοι ψευδαισθητικοί.
Καθήστε τώρα να κλαίτε. Απαντήση πήρατε.
Πάω να αράξω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καταπληκτική η απάντηση μου περί των γαμομάνων που έπεσαν. Θυμίζω ότι θεωρώ εξαιρετικό μέλος τον ALX79 για τους λόγους που προανέφερα ενώ οι εκατέρωθεν γαμομάνες που έπεσαν δεν μπορώ να γνωρίζω που οφείλονται διότι στο ίντερνετ δεν δύναται
να υπάρχουν αποδείξεις. :rockon:
Μιλάμε δηλαδή για Τσάμπιονς Λιγκ ποστάρισμα. Οτιδήποτε άλλο λένε κάποιοι είναι για να κλαίγονται σαν μογγολάκια που παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι όπου πάνε τους κοιτούν οι γκόμενες και τους μιλούν κιόλας πρώτες :2funny:αλλά στις αποδείξεις...δεν εμφανίζονται δημόσια!!! :2funny:
Νέα κατηγορία λοιπόν
μετά τους πορωμένους πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες. Οι πορωμένοι ψευδαισθητικοί.
Καθήστε τώρα να κλαίτε. Απαντήση πήρατε.
Πάω να αράξω.

Ποιό εξαιρετικό μέλος ρέ χτικιάρα πού βρίζει Μάνες. Πού λέει ότι θά τίς χτυπήσει!!
Μουνόπανο μισογύνη. Τράβα στήν πουτάνα τήν πρεζού νά πιείτε ζά!!
Βρωμιάρα!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.786
Πόντοι
3.506
Ακου κάμακας στήν Ερμού :2funny:
Άργησες να το καταλάβεις. Την εποχή που οι γνωριμίες με γκόμενες που είναι υποψήφιες να καταλήξουν σε γαμίσι, παίζουν κυρίως στο τρίπτυχο κύκλος- δραστηριότητες-σόσιαλ, αυτός μιλάει για εξακολουθητικό καμάκι στο δρόμο και δεν τον πήρες για παρενοχλητικό ψυχάκια;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγινε το γιουσουφακι του 79 ο παπιας
Χαχαχααχαχαχ
Ποιός είναι δυνατό μέλος αυτή η πρεζού η πιατσόβια ?
Πάρτο πίσω αυτό πού είπες.
Μία ξεκωλιάρα είναι, πού τήν γαμούν τά Πάκια στίς πλατείες!!
Τής δίνουν 5 καί 10 ευρώ νά πάρει ζά!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Άργησες να το καταλάβεις. Την εποχή που οι γνωριμίες με γκόμενες που είναι υποψήφιες να καταλήξουν σε γαμίσι, παίζουν κυρίως στο τρίπτυχο κύκλος- δραστηριότητες-σόσιαλ, αυτός μιλάει για εξακολουθητικό καμάκι στο δρόμο και δεν τον πήρες για παρενοχλητικό ψυχάκια;
Ολοι μού τά λέγατε Καπετάνιε. Αλλά εγώ πέρα βρέχει!!
Εχεις απόλυτο δίκιο. Καί εσύ καί όλοι όσοι μού τά λέγατε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom