Ήμουν απολύτως σαφής. Δε μπορώ να λέω τα αυτονόητα. Ήδη το έχουμε παρατραβήξει και κούρασε. Το πήγαινε και μίλα είναι η νοοτροπία. Αυτό που γουστάρω. Και όχι το "κρυφτό".
Δεν το έχουμε παρατραβήξει, μην το συνοψίζεις έτσι εύκολα. Εσύ λες χοντρικά «πήγαινε και μίλα, αλλά πρόσεξε τι θα πεις».
Ε λοιπόν, επειδή ίσως κι εγώ δεν ήμουν αρκετά σαφής, θα το εξηγήσω καλύτερα:
Σε ένα dating coaching δουλεύεις συνέχεια το hook μέχρι να καταφέρνεις από μόνος σου να βρίσκεις τις σωστότερες ατάκες.
Είναι πάρα πολλή δουλειά αυτό που ο αρχάριος ούτε τη φαντάζεται. Για παράδειγμα, πρέπει να γίνει συγχρονισμός του γλωσσικού registry. Δεν μπορεί ο ένας να τα λέει λαικά κι ο άλλος διανοούμενα, πρέπει να μελετήσεις το άτομο πρώτα, αλλά και να μπορείς να προσαρμόζεσαι στο επίπεδο του άλλου. Στην πορεία στρώνει αυτό, αλλά στην αρχή είναι άβολη κατάσταση.
Επίσης πρέπει να αποφύγεις λέξεις που μπορεί να δημιουργήσουν συνειρμούς στο μυαλό του άλλου και να εκτρέψουν την σκέψη του σε κατεύθυνση που δεν θες. Ή άλλοτε πρέπει να χρησιμοποιήσεις λέξεις που να την πάνε εκεί που θες.
Πχ αν πεις «συγνώμη για την καθυστέρηση, έχουμε και τους άλλους με την απεργία τους που μπλοκάραν το δρόμο πάλι» και πέσεις σε άτομο που ασπάζεται τον αγώνα τους, ξεκινάς άσχημα (αρνητικός συνειρμός).
Αν πεις «είμαι οικονομικά ανεξάρτητος» ενώ σημαίνει ότι δεν εξαρτάσαι οικονομικά, στο μυαλό του άλλου είσαι πλούσιος (θετικός συνειρμός).
Αυτά ήταν λίγα μόνο παραδείγματα. Αν θες να κάνεις dating υψηλών αποδόσεων, πρέπει να εκπαιδευτείς σαν να ήσουνα επαγγελματίας σε κάτι.
Όσο για τους dating coaches εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι τύποι που πάνε είναι ναυαγοί και ότι από αλλού θα έπρεπε να ξεκινήσουν. Μιλάω γενικά πάντα. Αλλά και πάλι γνώμη μου είναι. Δεν είσαι προφανώς υποχρεωμένος να την ενστερνιστείς και επειδή δε ξέρω και στη προσωπική μου ζωή κάποιον που να μου έχει πει ότι πληρώνει τέτοιους τύπους δε θα το συνεχίσω. Εσύ ίσως γνωρίζεις άτομα που έτσι να έχουν βοηθηθεί. Όταν θα γνωρίσω και εγώ τέτοιους ίσως αλλάξω γνώμη
Εγώ έχω και φίλο dating coach και τον πληρώνουν σοβαρά άτομα που θέλουν να βελτιώσουν το παιγνίδι τους. Πολλά από αυτά που μου λέει τα εφαρμόζω κι εγώ. Τώρα εκπαιδευμένο καμάκι δίπλα σε αρχάριο είναι όπως η μέρα με τη νύχτα.