alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Nαιακομα δεν εχετε συναντηθει και μολις ερθει θα παντρευτειτε;
Οχιμας δουλευεις;
Nαιακομα δεν εχετε συναντηθει και μολις ερθει θα παντρευτειτε;
Οχιμας δουλευεις;
Φίλε αν δεν είσαι οικονομικά άνετος, τότε δεν πρέπει να σκέφτεσαι τις γκόμενες, αλλά πως να βγάλεις λεφτάμε την αφραγκία μου, το ταξί είναι είδος πολυτελείας. Θα τρώω φακές μια βδομάδα να ρεφάρω
Ειπα οτι επενδυσα καποια λεφτα στο καταστημαΓια τη κολομπιανα λες ; Εσυ δεν έλεγες ότι της έστειλες από φιλότιμο λεφτά ;
Δεν εννοώ να βγάλεις λεφτά για να σε θέλουν λόγω χρημάτων, αλλά να είσαι σε θέση να την κεράσεις ή να της καλέσεις ένα ταξίΦίλε αν δεν είσαι οικονομικά άνετος, τότε δεν πρέπει να σκέφτεσαι τις γκόμενες, αλλά πως να βγάλεις λεφτά
Aυτο είναι δεδομένο για κάθε άνδρα που τολμά να κάνει τέτοια κίνηση.Το θέμα δεν είναι απλά να την πέφτεις μοναχά, αλλά να έχεις και την αντίστοιχη ψυχολογία ώστε να αποκτά ουσία.
Τι να το κάνεις το τόξο εάν δεν έχεις βέλος?
Σημασία έχει να μπορείς να είσαι ως άνθρωπος ευδιάθετος, να είσαι κάπως ολοκληρωμένος και να τα έχεις κάπως καλά με την πάρτη σου. Να μην κουβαλάς τον όποιο πόνο της ύπαρξης σου.
Να καταφέρεις να συμφιλιωθείς κάπως με τη μοναξιά σου θεωρώντας τη
δεδομένη, ίσα να μην τη φοβάσαι.
Να απολαμβάνεις ό,τι μπορείς απτη ζωή σου και να σαι ωραίος!
Εάν το έχεις καταφέρει αυτό -έστω και κατά ένα 60%- έχεις κερδίσει τη ζωή σου. Εκεί δεν την πέφτεις απλά μήπως γαμήσεις, αλλά μοιράζεσαι την καύλα σου με ωραίο κι αποδεκτό τρόπο. Παίζεις για να παίξεις, γιατί γουστάρεις, έχεις κέφια, είσαι καυλιάρης με τη ζωή.
Στην τελική, εάν σου κάτσει κάποια κέρδισες με την αξία σου την συντροφιά μιας γυναίκας. Εάν δε σου κάτσει, απαλλάχθηκες απο την παρουσία μιας γυναίκας που δε σε γουστάρει.
Τόσο απλά κι ωραία!
Σε αντίθεση με τα dating apps καλλιεργούν μια πολύ αρνητική ψυχολογία και έναν ψυχαναγκασμό που καταλήγουν σε κυνήγι μαγισσών και φαντασμάτων. Εκφυλίζει το μυαλό εμφυτεύοντας αλυσιδωτά κίβδηλες προσδοκίες, μιας και σε αυτές στηρίζεται όλη αυτή η (τεράστια) βιομηχανία.
Σωστό.Δεν εννοώ να βγάλεις λεφτά για να σε θέλουν λόγω χρημάτων, αλλά να είσαι σε θέση να την κεράσεις ή να της καλέσεις ένα ταξί
καλησπερα αλεξ δωσε μας λινκ του καταστηματος να ενισχυσουμε οσο μπορουμε.Πρώτον, δεν ειναι υπαλληλος αλλά ελευθερη επαγγελματιας με ηλεκτρονικο καταστημα
Δευτερον οταν θα ερθει, θα ειναι για να κανονισουμε το γαμο μας
Τριτον, εχει πιο πολλα λεφτα απο μενα
Τα σέβη μου στον μέγα επενδυτήΕιπα οτι επενδυσα καποια λεφτα στο καταστημα
Τα σέβη μου στον μέγα επενδυτή
Σε ζηλεύουν που θα σηκώσεις την μπάνκα και θα κυκλοφορείς την γυναικάρα
Από το γάμο του δικηγόρου φτάσαμε να μιλάμε για τους ναζί.....Μόλις συνέβει κάτι ακόμα που δείχνει το παραλογισμό της συμπεριφοράς των θυληκων.
Όταν περνούσα τις χειρότερες μου φάσεις ( δεν έχει σημασία τι δε κάνω overshare online ) η αδερφή μου έλεγε στη μάνα μας " Ο Readytogo22 λέει ψέματα , όλα πάνε καλά στη ζωή του , στο παίζει κλαψας ". Εγώ εν τω μεταξύ τότε ήμουν στο τσακ να κρεμαστώ.
Η τύπισσα πήγε στη Πολωνία. Ανέβασε φωτογραφίες από το Άουσβιτς με σχολιασμούς τύπου " απλοί άνθρωποι τους σκότωσαν όχι ο Χίτλερ με τα χέρια του , κάνε κάτι για το γείτονα που βλέπεις να κινδυνεύει ".
Άμα ανεβαίνει το αίμα μου στο κεφάλι μετά εγώ φταίω ; Μαλακά πάνε καλά ; Είπαμε υποκρισία αλλά το παρακάνεις.
Υ.γ. Μια ζωή κλαψα για τους ναζί χωρίς καμία ουσιαστική αναφορά στους παράγοντες που τους ανέβασαν και τους ανεβάζουν.
Δεν ισχύουν όλα αυτά που λες στο 100%.1)Δεν το έχουν όλοι το ίδιο με τις γυναίκες.Καποιοι απλά έχουν ταλέντο στο να τις ρίχνουν.
Είναι συνήθως άτομα με υγιή αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση όσο χρειάζεται και κοινωνικές δεξιότητες.
Εσωστρεφείς,ψυχαναγκαστικοί,φοβικοί άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ με το άλλο φύλο.
Από τη μια θέλουν διακαώς να γαμησουν από την άλλη βρίσκουν ένα ανυπέρβλητο τείχος στην προσέγγιση της γυναίκας.
2)Ξέχνα τη δικαιοσύνη όσον αφορά το ποιος γαμαει περισσότερο.
Υπάρχουν τεράστιες διαφορές.
Η φύση είναι σκληρή.
Θέλει τους πιο ωραίους,πιο δυνατούς και κυρίαρχους σε θέμα προσωπικότητας και στάτους να γαμανε την πλειοψηφία των εμφανησιμων γυναικών.
Αν είσαι μέτριος,χωρίς χρήματα και στάτους και δεν έχεις ηγετική προσωπικότητα τοτε δεν έχεις πολλές ελπίδες να σε προσέξει ωραία γυναίκα.
Περιμένω να μου κάτσει κάποια ωραία,νέα ,πλούσια , που θα μου μαγειρεύει και θα με πληρώνει για ζιγκολοΦίλε αν δεν είσαι οικονομικά άνετος, τότε δεν πρέπει να σκέφτεσαι τις γκόμενες, αλλά πως να βγάλεις λεφτά
Eτσι το εχω φανταστει τύπε μουΣε ζηλεύουν που θα σηκώσεις την μπάνκα και θα κυκλοφορείς την γυναικάρα
Καμάκι θα κάνουν πρώτες αν δουν κάναν Μπραντ Πιτ ΑΦΟΥ πρώτα πιουν για να πνιγούν τα ψήγματα καλής συμπεριφοράς που μπορεί να τους έχουν απομείνει.Δεν ισχύουν όλα αυτά που λες στο 100%.
Οι γυναίκες θέλουν άντρες να είναι κλειδιά πασπαρτού που ξεκλειδώνουν τα πάντα.
Που είναι πολυάσχολοι, γνωρίζουν πολλά και έχουν και κοινωνικές δεξιότητες (όχι άριστες, αλλά σε καλό βαθμό).
Εκεί αισθάνονται άνετα.
Και πίστέψέ με, αυτές θα σου κάνουν καμάκι πρώτες, αν σε δουν. Δε χρειάζεται να πας εσύ.
Eτσι το εχω φανταστει τύπε μου
Το τελευταιο ποσταρισμα μου στο μπου κομ, θα ειναι η φωτογραφια της απο το αεροδρομιο οταν θα ερθει Ελλαδα
Κι εκει θα μετρησουμε αρκετα εγκεφαλικα, αλλά δεν θα ειμαι πια εδω να τα δω.
Μάλλον σου ταιριάζει ο στiχος από το άσμα "7 seconds" της δεκαετίας του '90..."Ι 'll be waiting"!!!!Περιμένω να μου κάτσει κάποια ωραία,νέα ,πλούσια , που θα μου μαγειρεύει και θα με πληρώνει για ζιγκολο
Πανω απο τα παντα, μονο ενα χιλιοστο κατω απο τους γονεις μουΔηλαδή την βάζεις και πάνω απ'τον Κούλη;
τυπε γιατι δεν περιμενεις να πουμε 31/12/2024 για να κανεις πομπώδη εξοδο τρια σε ενα; δηλαδης ρεβεγιόν, γάμος, και απονομη σου μιστερ 2024;Eτσι το εχω φανταστει τύπε μου
Το τελευταιο ποσταρισμα μου στο μπου κομ, θα ειναι η φωτογραφια της απο το αεροδρομιο οταν θα ερθει Ελλαδα
Κι εκει θα μετρησουμε αρκετα εγκεφαλικα, αλλά δεν θα ειμαι πια εδω να τα δω.