....όσον αφορά τις 'χειραφετημένες' κι 'ανεξάρτητες' πλέον ελληνίδες...
Αυτές τις άξιες και δυναμικές γυναίκες που κομίζουν έμπνευση και πολιτισμό.........
Αυτά τα ικανότατα θεσπέσια πλάσματα που προσφέρουν ευτυχία παντού στο πέρασμα τους....
Προ ημερών αναγκάστηκα να δώσω΄φύλλο πορείας' σε μια που τραβιόμουν. 35άρα, όμορφη και καλή, μα δυστυχώς περισσευούμενο καμμένο χαρτί, τι να κάνουμε, έδωσα την ευκαιρία μου, προσπάθησα. Δεν τράβαγε η φάση.
Μιλάμε για αδιανόητη απόγνωση, κλάμματα και αηδίες προκειμένου να προκαλέσει τύψεις 'που την αφήνω' (λες και είχαμε κάνει κάποιο συμβόλαιο 'σωτηρίας' της).....
Περνάνε οι ημέρες,πάνω που ηρεμώ χαλαρός, τηλέφωνο:
'-Συγνωμη που σε ενοχλώ, μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μου και έχω φρικάρει, φοβάμαι πολύ. Μου έσπασαν την κλειδαριά! Αν μπορείς έλα από εδώ μετά να κοιμηθείς. '
-'Σου κλεψαν πράγματα? Με σπασμένη κλειδαριά πως θα κοιμηθείς?'
-'Δεν πρόλαβαν να μου κλέψουν τίποτα, και την κλειδαριά την άλλαξε ο κλειδαράς. Ευτυχώς δεν έσπασαν την πόρτα. Θα ρθεις?'
Πιο πιστευτό μου φαίνεται να πετάει ο γάιδαρος, πάντως.
Κι όμως, κάποιο κορόιδο αύριο θα κάνει οικογένεια με αυτή την οντότητα. Θα της αναθέσει τον ρόλο της μάνας των παιδιών του. Θα την αφήσει να διαχειριστεί χρήματα. Θα περιμένει να τον στηρίξει και να τον φροντίσει στα δύσκολα.......
Κι αυτό το ίδιο κορόιδο θα ναι που θα κλαίγεται μετά 'ποσο κακές κι άχρηστες είναι οι ελλεεινίδες'......
Σηκώνω τα χέρια, μάγκες!