Καλά,το fb και γενικά τα σοσιαλ για γνωριμίες στην Ελλάδα είναι για να γελάμε.Ασ'το...
40αρης να χτυπήσει 30αρα;10 χρόνια διαφορά,για τις ελλεεινίδες θεωρούνται πάρα πολλά.Για 35αρα το συζητάμε,αλλά όπως είπα,άντε βρες ελεύθερη ή μη χωρισμένη με παιδιά,ειδικά επαρχία που ζω εγώ.
Φλερτ απ'έξω...επίσης γελάμε
Ο ρεαλιστικός στόχος είναι μέσω εργασιακού περιβάλλοντος,και όσοι δεν έχουν εκεί γυναίκες ή ελεύθερες,τον έχουν πιεί.
Όχι φίλε δεν φταίει το μέσον. Το μέσο απο μόνο του ειναι μια τεχνολογική εφαρμογή αν μιλάμε για τα σόσιαλ. Οι άνθρωποι που μπαίνουν μεσα τα έχουν κάνει σκατά.
Εν πάση περιπτώση επειδή δεν θέλω να μπώ στο τρυπάκι να υπερ αναλύω απλά πράγματα που δεν είναι και Πυρηνική φυσική. Θα γράψω μόνο ότι για να επιχτευχθεί μια γνωριμία με ομαλό τρόπο χρειάζονται 2 κριτήρια :
1. Να αρέσει ο ένας στον άλλον.
2. Να μην υπάρχουν κωλύματα ως προς το τρόπο της γνωριμίας.
Τα παραπάνω πρέπει να υφίστανται ΚΑΙ απο τους δύο.
Οπότε μια γυναίκα που δεν αρχίζει τα "εγω ειμαι βασίλισσα και δεν καταδέχομαι να γνωριζω αγνωστους απο φβ" αμ δει κάποιον που της αρέσει μπορεί να του στείλει ένα αίτημα φιλίας μετά αυτος να τη δεί να του αρέσει να πατησει αποδοχή και να μια μέρα να της μιλήσει. Να μιλήσουν νορμάλ να κάνουν χιούμορ , ευχάριστο social time και μετά μια έξοδο και το πράγμα θα τσουλήσει απο μόνο του.
Το ιδιο σκηνικό φυσικά θα μπορούσε να ξεκινήσει και απο τον άντρα να στειλει ένα αίτημα φιλίας... να το αποδεχτεί η γυναικα να της μιλήσει κτλ κτλ.
Αλλα επειδή κυκλοφορεί πολύς μαλάκας κόσμος και στα δύο φύλα αυτα δε γίνονται και κάθε μέρα οπότε υπάρχει η αναμονή όσων ψάχνουν κάτι καλό και μέχρι να το βρούν. Οι άλλοι άλλες βολοδέρνουν απλά....
ασχολούνται με άσχετες ιστορίες τύπου φεμινισμός - μισανδρισμός - ποιος ειναι απο πάνω - ποιος ειναι απο κάτω ανουσιοι τσακωμοι απο το Ιντερνετ με άτομα που δε ξέρεις κτλ κτλ.
Μαλακίες δηλαδή. Φταινε και οι διαχειριστές σε αρκετές σελίδες που αφήνουν άσκοπα προφίλ να δημιουργούν άσκοπα σκηνικά να εκνευρίζεται κόσμος και τελικά να φεύγει οποτε και μένει η εκάστοτε πλατφόρμα με τους ηλίθιους (άνδρες/γυναίκες).
Ηδη έγραψα πολλά... ουτε κριτική για μασάζ ή κωλόμπαρο να ήταν.