Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.015
- Πόντοι
- 1.056
Πάντως το χαιτικό μαλλί φάινεται αυθεντικό.Πρέπει να το χρησιμοποιεί για να σκεπάζει τα ακουστικά όταν ακροάζεται.
Αν δέν είναι τό ίδιο πρόσωπο,λέω άν, μού κάνει ακόμα ευκολότερο νά τούς ξεφτιλίζω!!Καλησπέρα μύστη Ακροατή. Ανεξαρτήτως την όποια "κόντρα" έχετε μεταξύ σας, που δικαίωμά σας είναι και δε μου πέφτει λόγος πως και γιατί, ο Kman (Balkan cowboy) και ο Βαλκάνιος δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Καμία σχέση
Κοροιδεύεις τά άτομα μέ ειδικές ανάγκες ρέ μουνόπανο ?Και ένα άλλο ΑΜΕΑ εδώ μέσα πίστευε το ίδιο πράγμα τραβελοπουστόγερε
Βασικά τον είχα για άντρα και αποδείχθηκε τραβελόγερος περούκας
Δες τη φωτό που ανέβασε, δεν είναι ψηλός/ή/ό.
Κοροιδεύεις τά άτομα μέ ειδικές ανάγκες ρέ μουνόπανο ?
Θά σού γαμώ ότι έχεις καί δέν έχεις. Συνέχεια...παλιοπουστάρι, γαμιολίκι!!
Αν δέν είναι τό ίδιο πρόσωπο,λέω άν, μού κάνει ακόμα ευκολότερο νά τούς ξεφτιλίζω!!
Ο ένας τραβελόπουστας, καί ο άλλος κοπρολάγνος
Μωρή γαμιόλα, μέ ξέρει πολύς κόσμος δέν έχω ανάγκη από άρρωστη κριτική!!Τα κοροιδεύει γιατί τα συγκρίνει με εσένα?
Βασικά αυτές σε απαξίωσαν, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα βραδιάτικα...
Συνέχισε να τις απαξιώνεις παίζοντας το πουλάκι σου ενώ κάποιοι άλλοι χύνουν μέσα στα ζεστά τους μουνάκια.
Πολυ σωστα, εδω καποιους δεν τους αντεχουμε εμεις οπως συμπεριφερονται, και θα τους αντεχουν οι γυναικες?Εν τω μεταξύ... μερικοί δεν κουράζονται ρε πούστη μου να λενε καθε μερα τα ιδια και τα ίδια.
Απο πρόπερσι που θυμαμαι 2-3 νικνέημς πραγματικά λενε τα ίδια πράγματα σαν να παίζει κασέτα.
Χρόνια τωρα τα ίδια και τα ίδια. Ποσο κουραστικό ειναι αυτο ρε φίλε.
Εντάξει το αναλύσαμε με τις γκόμενες τα ειπαμε 1-2-3-10 φορές... τι 10... 1000 τα χουμε πεί.
Τι διάολο συνεχιζετε την ανάλυση δεν καταλαβαίνω. Οι γυναικες έτσι οι γυναικες αλλιως δεν μας κάθονται δεν το ενα δεν το άλλο. Πωπω ρε μλκ ετσι και σας ειχα γνωστους μερικούς θα σας έβλεπα και θα αλλαζα πεζοδρόμιο θα λεγα πάλι θα ερθει ο μαλακας θα αρχ΄λισει να λεει τα ίδια. Γυρευε οι γκομενες πως σκέφτονται.
Εν τω μεταξύ... μερικοί δεν κουράζονται ρε πούστη μου να λενε καθε μερα τα ιδια και τα ίδια.
Απο πρόπερσι που θυμαμαι 2-3 νικνέημς πραγματικά λενε τα ίδια πράγματα σαν να παίζει κασέτα.
Χρόνια τωρα τα ίδια και τα ίδια. Ποσο κουραστικό ειναι αυτο ρε φίλε.
Εντάξει το αναλύσαμε με τις γκόμενες τα ειπαμε 1-2-3-10 φορές... τι 10... 1000 τα χουμε πεί.
Τι διάολο συνεχιζετε την ανάλυση δεν καταλαβαίνω. Οι γυναικες έτσι οι γυναικες αλλιως δεν μας κάθονται δεν το ενα δεν το άλλο. Πωπω ρε μλκ ετσι και σας ειχα γνωστους μερικούς θα σας έβλεπα και θα αλλαζα πεζοδρόμιο θα λεγα πάλι θα ερθει ο μαλακας θα αρχ΄λισει να λεει τα ίδια. Γυρευε οι γκομενες πως σκέφτονται.
Φρου φρου και αρώματα έχουμε γίνει τύπε ,ασχολούμαστε με τρίχεςΠαλιό καλό bou όπου κανονιζονταν ραντεβού θανάτου
Γιατί, θίχτηκες μωρή Ραπουντζέλ από τα Lidl;Κοροιδεύεις τά άτομα μέ ειδικές ανάγκες ρέ μουνόπανο ?
Θά σού γαμώ ότι έχεις καί δέν έχεις. Συνέχεια...παλιοπουστάρι, γαμιολίκι!!
Είσαι ένας ανίκανος πουσταράς, καί γυρολόγος τής ψωλής!!Γιατί, θίχτηκες μωρή Ραπουντζέλ από τα Lidl;
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΡΑΒΕΛΟΓΕΡΕ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΟ
Πολυ σωστα, εδω καποιους δεν τους αντεχουμε εμεις οπως συμπεριφερονται, και θα τους αντεχουν οι γυναικες?
ΕΡΕ μουρλα που κουβαλάει ο κοσμοςΠοια όλη μέρα πολυαγαπημένε και πολυβραβευμένε;
Κυρισκή μπήκα το απόγευμα να σας λιώσω κάποιους
και μετά μπήκα Δευτέρα βράδυ. Δεν σας φταιω εγώ που ξεφτλιστήκατε και δεν είχατε αρχίδια να έρθετε από κοντά να δείξετε πόσο γαμιαδες είστε με τις γκόμενες και να διαψεύστε εμένα.
Χώρια τα υπόλοιπα.
Αρίμπα μουτσάτσος!
Γι αυτό ακριβώς που έγραψες, είσαι και θα είσαι ο δάσκαλος.Άμα δεν τα πούμε εδώ...πού θα τα πούμε;Στο lifo;
Όλα τα ΜΜΕ,όλα τα φορουμ,όλα τα σόσιαλ,είναι φουλ μισανδριλα και φιλοπουστίλα.Να σε κάνουν να ντρέπεσαι που είσαι στρειτ άνδρας...
Όσο μπορούμε,θα τα λέμε σ'αυτή τη γωνία