Και μετά πήγες και τον έπαιζες για ώρες. Για αυτό άργησες να μπεις.Σήμερα ισοπέδωσα μια μουνάρα.
Την κοίταξα, με κοίταξε αλλά εγώ συνέχιζα να την κοιτάζω. Την έγδυσα ολόκληρη. Κολάτσιζα τα πάντα πάνω της. Την απολάμβανα μέχρι το τελευταιο χιλιοστό της. Τραντάχτηκε. Δεν ξέρω αν καύλωσε η ντράπηκε αλλά ένιωσα ότι παραδόθηκε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εμένα μου αρέσεις διότι αρθρώνεις κι εγώ αυτά τα άτομα τα σέβομαι. Δεν είσαι χεστης.Και μετά πήγες και τον έπαιζες για ώρες. Για αυτό άργησες να μπεις.
Αν μάλιστα δεν με σκυλοβριζαν και δεν στρεψοδικούσαν κάποιοι
θα ήμουν πιο συγκαβατικός. Τώρα έχω ηθικό πλεονέκτημα.
Εσύ νιώθεις ότι υστερείς αλλά μάχεσαι.
Έχεις πλασματική εικόνα
γι αυτό που θα "έπρεπε"
να είσαι στην ηλικία που εχεις φτάσει. Η δυστυχία σου βρίσκεται στο μυαλό σου.
Σας συμπονώ κάποιους
να ξέρετε. Άλλο ότι σας έχω διαλύσει εδώ μέσα.
Είναι ιδεολογικό το θέμα.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Αυτή η γκόμενα απλώς είναι νέα. Από ομορφιά είναι τό κορίτσι τής διπλανής πόρτας!!και εγω ξερω μια τετοια που ειναι του 2001 και δεν ειχε ποτε σχεση, και σκεφτεται ακριβως σαν αυτη, δεν θα κατσει να ασχοληθει με τον καθε μετριο και θα δωσει το μουνι της σε καποιον μοναδικο τελειο οπως τον εχει πλασει στον καμμενο της εγκεφαλο, βεβαια αυτην την θελουν απο μικροι μεχρι μεγαλοι να την πιασουν γκομενα. και ετσι δεν νιωθει ανασφαλεια οτι θα μεινει μονη της, και αν στην τελικη στο μελλον δεν βρει τον τελειο γκομενο θα παρει εναν μετριο απο τους πολλους που την παρακαλανε καθε μερα.
βεβαια ξερω και εναν που ειναι 20 χρονων που δεν ειχε γκομενα ποτε του και ουτε τον ενδιαφερει να βρει, με νορμαλ εμφανιση αυτος , αλλα ομως ειναι σαν να μην υπαρχει για τις γκομενες, γιατι πολυ απλα οι γκομενες δεν ασχολουνται με τους μετριους απο μονες τους, μονο σε καποιον φοβερο famous ή κουκλο θα την πεσουν
Δέν είναι άσχημη βέβαια. Αλλά σέ πολύ ψηλά κριτήρια έχει βάλει τήν πάρτη της...στό πεδίο τής μάχης.
Αλλο θέμα
Ο Βλακάνιος πού είναι ?
Πού είναι η Photo του ?
Εχει πάει νά αγοράσει καμία περούκα...για νά μέ αντιμετωπίσει ?
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ο Θεός συνετίζει μέσω των αντιπροσώπων του στην γη. Γίνε η ρομφαία του και σπείρε την αλήθεια!Γιατί ρε ‘σύ τι έχουν οι Αλβανίδες;
Έχουν και αυτιά σαν ραντάρ , πιάνεις νόβα αν τις βάλεις δίπλα στην τηλεόραση
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αυτά τα πράγματα δημιουργήθηκαν για να ξελαφρώνει ο άντρας όχι να πηγαίνετε να παίρνετε την αποδοχή και ότι σας γουστάρουν οι κοπέλες .Και φυσικά είναι η δουλειά της κάθε κοπέλας Δουλεια-λεφτα
Τιτάνιο ποστ
από Ούρσουλα.
Δεν με νοιάζει με ποιον τσακώνεται η όχι ούτε και της έχω απευθύνει ποτέ ποστ. Όμως εδώ λέει αλήθεια
και μάλιστα αδαμάντινη.
Όλοι όσοι πάνε στις πουτάνες λέγονται πελάτες.
Δηλαδή το φυσιολογικό.
Όσοι δεν το δέχεστε και νομίζετε κάτι άλλο,
δυστυχώς ζείτε
σε άλλο πλανήτη.
Στον πλανήτη της επιλεκτικής ακουστικής
του αχ-βαχ!
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.013
- Πόντοι
- 1.056
'Ελα ΘΕΙΟ, ρούφα την ΤΣΑΠΟΥ
Άμα θες σε παίζω μπαλίτσα από κοιλιακούς,τρικέφαλα,hairline,μέχρι και ριπαπά,να σε ξεφτιλίσω μια και καλή ρε ραμολιμέντο
Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός θα είναι στο ριπαπά.Αν ο Ακροατής ποστάρει μαύρο όπως έκανε με το μαλλί σημαίνει οτι κλέβει.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Η αναμέτρηση έλαβε τέλος!!Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός θα είναι στο ριπαπά.Αν ο Ακροατής ποστάρει μαύρο όπως έκανε με το μαλλί σημαίνει οτι κλέβει.
Οτι καί νά ανεβάσει...θά είναι fake.
Ετσι τίς γαμάω τίς λινάτσες!!
-Από εδώ καί στό εξής, όποιος δέν βάζει αποδείξεις είναι κοτάρα τού κερατά...άντε σούργελα-
Όπως είπα και παλαιότερα, όταν έχω χρόνο ρίχνω ένα μάτι στο σάιτ αυτό.Στο λινκ του φίλου από το lifo βλέπουμε άλλο ένα ποστ γεμάτο χολή. Πουθενά δεν λέει η κοπελιά πως δεν έχει insta και fb.Προφανώς και έχει, αλλά επειδή δεν παίρνει τα λαικ που παίρνουν οι κολλητές της θυμήθηκε τη μαλακία που δέρνει τον κόσμο με τα social. Αν είχε και αυτή χιλιάδες λιγούρια από πίσω θα έλεγε ακριβώς τα αντίθετα. Όλες οι γυναίκες θέλουν προσοχή και εδώ φαίνεται η κακία των ελληνίδων. Να τανε η ζήλια ψώρα...
Όσο για το φλερτ είναι υπερτιμημένο. Είναι ένας τρόπος να τονώνεται ο εγωισμός των γυναικών μοιράζοντας χυλόπιτες από εδώ και από εκεί.
Πρώτα υπάρχει αμοιβαία έλξη και μετά φλερτ. Έτσι κάπου καταλήγει.
Βέβαια οι αναγνώστριες του lifo πιστεύουν πως πρώτα έρχεται το φλερτ και μετά η αμοιβαία έλξη και για όλα φταίνε οι άντρες που δεν ξέρουν να φλερτάρουν επειδή αυτές θέλουν να το παίζουν πριγκίπισσες. Λες και θα τους πέσει ο κώλος αν χαμογελάσουν και λίγο.
Δε με ενδιαφέρουν οι ιστορίες βασικά, αλλά με ενδιαφέρουν τα σχόλια από κάτω. Γιατί έτσι καταλαβαίνω προς τα πού πάμε, κοινωνικά, οικονομικά...Είναι το βίτσιο μου, να πω την αλήθεια.
Λοιπόν, στη συγκεκριμένη ιστορία, διάβασα τα σχόλια. Και ξεχώρισα ένα σχόλιο, ένα αλάνι που χώθηκε όμορφα και ιντερνετικά στη γράφουσα. Επισυνάπτω το σχόλιο κροπαρισμένο:
Συνημμένα
Και πού ξέρουμε ότι εσύ δεν έβαλες περούκα;Η αναμέτρηση έλαβε τέλος!!
Οτι καί νά ανεβάσει...θά είναι fake.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Φίλος μου κολλητός, έχει δουλέψει εξωτερικό για χρόνια σε μία απο τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης. Τρελλό εισόδημα. Συγκεκριμένα σε πολυεθνική εταιρεία κολοσσό. Παροχές, ταξίδια, δώρα κτλ. Έχει βαρεθεί να γαμάει πουτάνες.
Όλοι θέλουν να δουλέψουν πλάι του ή να τους προωθήσει. Τον κάνουν add σε ότι σόσιαλ υπάρχει, μόνο που δεν τον παρακαλούν για refer, κλάνει και γίνεται viral, μιλάει και τον κοιτούν
στο στόμα.
Κατέληξε κι αυτός
να κάνει καμάκι (έστω δείχνοντας τα λεφτά του
χωρίς φυσικά να του τα τρώνε) για να βρει αληθινό ποιοτικό γαμήσι
με γκόμενες!!!
Όλοι αργά ή γρήγορα γίνονται Ντόναλντ!
Όλοι θέλουν να δουλέψουν πλάι του ή να τους προωθήσει. Τον κάνουν add σε ότι σόσιαλ υπάρχει, μόνο που δεν τον παρακαλούν για refer, κλάνει και γίνεται viral, μιλάει και τον κοιτούν
στο στόμα.
Κατέληξε κι αυτός
με γκόμενες!!!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Οχι τίποτα άλλο, αλλά νά ξέρουν ότι ψέμα δέν έχω κανένα λόγο γιά νά πώ!!Και πού ξέρουμε ότι εσύ δεν έβαλες περούκα;
Ούτε φυσικά περιμένω επιβεβαίωση από εδώ. Αυτό...μού έλειπε!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ξέχασες τον κοπρολάγνο.Ο ένας περιμένει νά βγάλει γκόμενα από τό Internet. Ο άλλος δέν τήν πέφτει ποτέ σέ γκόμενα.
Καί ο άλλος θέλει πρώτα νά έρθει η γκόμενα σέ αυτόν, καί νά τού κάνει αυτή καμάκι!!
Πραγματικά δηλαδή...είναι νά γελάς!!
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.941
- Πόντοι
- 3.506
Έχω δει στο πηδηχτηριο ,τύπο να φέρνει τριαντάφυλλα.Τιτάνιο ποστ
από Ούρσουλα.
Δεν με νοιάζει με ποιον τσακώνεται η όχι ούτε και της έχω απευθύνει ποτέ ποστ. Όμως εδώ λέει αλήθεια
και μάλιστα αδαμάντινη.
Όλοι όσοι πάνε στις πουτάνες λέγονται πελάτες.
Δηλαδή το φυσιολογικό.
Όσοι δεν το δέχεστε και νομίζετε κάτι άλλο,
δυστυχώς ζείτε
σε άλλο πλανήτη.
Στον πλανήτη της επιλεκτικής ακουστικής
του αχ-βαχ!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καλά αυτός δέν έχει κανένα λόγο, νά μέ αντιμετωπίσει!!Ξέχασες τον κοπρολάγνο.
Είναι έξυπνος. Καί ξέρει ότι έχει χάσει από τά αποδυτήρια...σέ όλα!!
Αλλά καί εγώ δέν τά βάζω ποτέ μέ αδύναμους, μόνο μέ όσους πιστεύουν ότι μετράνε-
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Πώς θά σού φανεί, άν σού πώ ότι πρέπει νά βαράς λιγότερες μαλακίες καθημερινά!!Εσύ με τέτοιο μαλλί μη περιμένεις να βγάλεις γκομενα
Προσπάθησε λίγο...η ζωή είναι μικρή!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Εγώ έχω καθαρίσει πλέονΚαλά αυτός δέν έχει κανένα λόγο, νά μέ αντιμετωπίσει!!
Είναι έξυπνος. Καί ξέρει ότι έχει χάσει από τά αποδυτήρια...σέ όλα!!
Αλλά καί εγώ δέν τά βάζω ποτέ μέ αδύναμους, μόνο μέ όσους πιστεύουν ότι μετράνε-
και κάθομαι στον θρόνο μου. Κανένας από όσους
με σκυλοβριζαν
και στρεψοδικούσαν
δεν εμφανίστηκε να αποδείξει
τα περί γκόμενας
ούτε και να με διαψεύσει.
Το λέω με χαρά.
Έκαναν...
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Μιλάμε τά άτομα, είναι κοτάρες τού κερατά!!Εγώ έχω καθαρίσει πλέον
και κάθομαι στον θρόνο μου. Κανένας από όσους
με σκυλοβριζαν
και στρεψοδικούσαν
δεν εμφανίστηκε να αποδείξει
τα περί γκόμενας
ούτε και να με διαψεύσει.
Το λέω με χαρά.
Έκαναν...
Εκτός από τά φίδια πού χώνουν όλη μέρα.
Από επίπεδο άστα καλύτερα...τί νά πώ!!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Κατέχω ικανοποιητικό ρεκόρ χρόνου παραμονήςΈχω δει στο πηδηχτηριο ,τύπο να φέρνει τριαντάφυλλα.
σε εικοσαύερο μπουρδέλο. Μισή ώρα με 20 ευρώ. Επίσης 20 λεπτών με 10 ευρώ σε δεκάλεπτο μπουρδέλο. Το τι ψεύτης και γλίτσας μπορώ να γίνω για να κάτσω παραπάνω
δεν λέγεται. Για να μην πω που έχω βγει έξω με έστω λίγες πουτάνες για να γαμήσω σαν άνθρωπος. Και όλα αυτά παρόλο που τις έχω δεύτερη επιλογή και κάτω από τις γκόμενες. Δηλώωω επίσημα ότι πελάτης που πάει δώρα
σε πουτάνες και δεν έχει όφελος είναι γκράντε μαλάκας και θέλεις τις σώσει επειδή τις αγάπησε. Αυτές τον αγάπησαν; τις ρώτησε; άσε ρε μαν. Έχουν κάνει τα αίσχη του αιώνα και μιλούν κιόλας.
Ώπα μεγάλε, μας έχεις ζαλίσει με τη στρεψοδικία και τώρα κάνεις ακριβώς αυτό: ο φίλος σου κάνει καμάκι, άρα όλοι αργά η γρήγορα γίνονται Ντόναλντ.Κατέληξε κι αυτός
με γκόμενες!!!
Πρώτον, άλλο το στοχευμένο καμάκι κι άλλο το χύμα στο δρόμο που κάνεις εσύ. Έτσι όπως τον περιέγραψες, είναι μάλλον απίθανο αυτό το χαρισματικό άτομο να κάνει χύμα καμάκι.
Δεύτερον, μιλάς για ένα άτομο και μετά γενικεύεις. Όχι, πολλοί καταλήγουν στα σόσιαλ κι όχι στο καμάκι.
Στρεψοδικία είναι η χρήση παραπλανητικών επιχειρημάτων και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις. Πχ όλες σου τις προσωπικές απόψεις τις θεωρείς για αποδεδειγμένα πράγματα.