καλα πριν περασα μια βολτα απο κηφισια, και γινοταν πανικος απο πιτσιρικαδες και πιτσιρικες, αντε το πολυ μεχρι 19 χρονων, γκομενες ελαχιστες πανω απο 20 ,και οσες εβλεπες 25-30 χρονων δεν ητανε μονες αλλα μαζι με τον αγαπουλη τους χερακι χερακι, και οσες ωραιες ειχανε γκομενο ειχανε κατι πατσαβουριδες που δεν βλεπονταν,
ειδα και μια γνωστη μου το 1996 γεννημενη αυτη, ομορφη ψηλη με φοβερο σωμα, και ειχε γκομενο εναν κοντο ασχημομουρη που παιζει να ητανε και 60 κιλα αυτος, σαν μυγοφτυμα, ρε δεν πανε καλα οι γκομενες, η εμφανιση για αυτες ειναι πλεον το 1% στο μυαλό τους
επισης οποια ειναι χωρις γκομενο καθεται σπιτι και περιμενει να βρει τον αγαπουλη της να της τον πανε πακετο απο συνοικεσιο ή να επιλεξει απο τους εκατονταδες πεφτουλες στο ινστα, και θα βγει εξω βολτα μονο με αυτοκινητακι να την παει ο ταξιτζης γκομενος στο μερος της βολτας.
εννοειται οτι στην ελλαδα οτι γκομενα βρισκεις την βρισκεις μεσω κυκλου στυλ εχω μια ξαδερφη φαιρνει και μια φιλη της απο την δουλεια, με γνωριζει εμενα κανω εγω τον αγαπουλη χορηγο και με εγκρινει και προχωραει η δουλεια