Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καλύψου μην μας πιάσει η άλλη η σκατοκαρακάξα στον ύπνο!!!
Κι εσύ γαμιέσαι με αυτή στη φωτογραφία ρεεεεΝαι.
boomb, γαμιέσαι.
(με κάτι που δε σ' αρέσει)
Πολύ Nip/Tuc/k ή extreme make over πρέπει να βλέπεις!!!Κι εσύ γαμιέσαι με αυτή στη φωτογραφία ρεεεε
Καινούργιε, η γκόμενα/γυναίκα σου να κάνει λιποαναρρόφηση για να της φύγουν τα 150 επιπλέον κιλά αλλά μετά να κρεμάσει και να γίνει σαν σεντόνι από τις πατσές που θα κρέμονται. Μετά να σου ζητάει να κάνει πλαστική και να δώσεις 10.000 γιούρα στο μαλάκα γιατρό που θα κάνει λάθος και θα την κάνει φρανκενστάιν με το ένα βυζί να δείχνει δεξιά και το άλλο να δείχνει κάτω!!!
Nα δεις που επισκέπτες θα γίνουν μέλη μετά απόαυτήν την αξέχαστη εμπειρία!!!
Κι εσύ γαμιέσαι με αυτή στη φωτογραφία ρεεεε
Καινούργιε, η γκόμενα/γυναίκα σου να κάνει λιποαναρρόφηση για να της φύγουν τα 150 επιπλέον κιλά αλλά μετά να κρεμάσει και να γίνει σαν σεντόνι από τις πατσές που θα κρέμονται. Μετά να σου ζητάει να κάνει πλαστική και να δώσεις 10.000 γιούρα στο μαλάκα γιατρό που θα κάνει λάθος και θα την κάνει φρανκενστάιν με το ένα βυζί να δείχνει δεξιά και το άλλο να δείχνει κάτω!!!
Κάποια πράγματα είναι στάνταρ
Συνεχίζεται το ντελίριο της παλαβής...
Έεεεελα boomb, μπραααάβο boomb, καλοοοοό boomb, πάρε και εσύ.
http://[URL unfurl="true"]www.trueugly.com/images/ugly-smile.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτός και άλλοι 100 ίδιοι αλλά μετά την περιποίηση από τους gay και τις τρανς!!! :headbang3: ;D
Και εσύ να παντρευτείς τον "ομορφονιό" και να έρχονται ολημερής και ολονυχτής οι φίλοι του και οι gay με τις τρανς να σε περιποιούνται μπας και ομορφίνεις!!!Καινούργιε, ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΧΟΝΤΡΕΛΩ και να σε βάζει μετά να δουλεύεις δύο δουλειές για να τη συντηρείς και να μην έχεις αντοχές μετά ούτε να κατουρήσεις, όχι να γαμήσεις
Νίντζα μη βάζεις φωτογραφίες σου ρε, αφού σου είπα ότι δε σε θέλω για γκόμενο, μόνο για να μου κάνεις ΠΛΑΦΦΦΦ
Νίντζα μη βάζεις φωτογραφίες σου ρε, αφού σου είπα ότι δε σε θέλω για γκόμενο, μόνο για να μου κάνεις ΠΛΑΦΦΦΦ
Ρε λες να λούφαξε και να ησυχάσουμε!!!Αφού σου είπα ρε ηλίθια ότι εγώ δεν είμαι μαύρος
Επίσης κόψε τα ψέματα. Δε σε θέλω για γκόμενα επειδή με βλέπεις μόνο ερωτικά και με εκμεταλλεύεσαι.
Ναι, 5 η ώρα το πρωί όλες μ'αυτό ασχολούνται ρε, που θέλεις και ενισχύσεις για να τα βάλεις με μια γκόμενα!! Ααρρρρρ!!Ρε λες να λούφαξε και να ησυχάσουμε!!!
Υ.Γ.Αν όχι στοίχημα ότι παίρνει τηλ. τις φίλες της και ρωτάει τί να γράψει!!!
Ρε λες να λούφαξε και να ησυχάσουμε!!!
Υ.Γ.Αν όχι στοίχημα ότι παίρνει τηλ. τις φίλες της και ρωτάει τί να γράψει!!!
Λες να σε τρέμω,απλά δεν είμαι μοναχοφάεις και θέλω να χαρούνε και άλλοι ξεχεζοντάς σε!!!Ναι, 5 η ώρα το πρωί όλες μ'αυτό ασχολούνται ρε, που θέλεις και ενισχύσεις για να τα βάλεις με μια γκόμενα!! Ααρρρρρ!!
ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ!!
Επίτηδες έγινε ρεεεε, δεν ξέρεις τι κονέ έχω εγώ!! μιλάμε για άτομα σε πολύ υψηλές θέσεις!! Το γουορνιγκ είναι για ξεκάρφωμαΠάντως ρε boomb oύτε τα άψυχα δεν σε πάνε(πήγα να γράψω το ονομά σου και το pc μου με πέταξε και μετά δεν άνοιγε η σελίδα,restart έκανα για χάρη της κωλοφατσάς σου)!!!
Και εγώ νύσταξα αλλά δεν θέλω να της δώσω την χαρά της υποχώρισής μου γμτ!!!Χαχα, σιγά μην έχει φίλες. Καμιά περίεργη γριά που μιλάει στις γάτες της θα είναι.
Εγώ νύσταξα. Η μάχη θα συνεχιστεί αύριο.
Ρε ξέρεις με ποιον τα βάζεις;;;!!!Επίτηδες έγινε ρεεεε, δεν ξέρεις τι κονέ έχω εγώ!! μιλάμε για άτομα σε πολύ υψηλές θέσεις!! Το γουορνιγκ είναι για ξεκάρφωμα
Τώρα να δεις που σε λίγο θα διαγραφείς κιόλας ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αααχαχααα, έλα μωρέ, να κάνουμε προσωρινή κατάπαυση πυρός και η μάχη ξαναρχίζει από αύριοΚαι εγώ νύσταξα αλλά δεν θέλω να της δώσω την χαρά της υποχώρισής μου γμτ!!!
Καλά αν είναι για προσωρινή κατάπαυση πυρός κοίνη συνενέση έχει καλώς δέχομαι!!!Αααχαχααα, έλα μωρέ, να κάνουμε προσωρινή κατάπαυση πυρός και η μάχη ξαναρχίζει από αύριο