Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καλύψου μην μας πιάσει η άλλη η σκατοκαρακάξα στον ύπνο!!! :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι.
boomb, γαμιέσαι.  :birdman:
(με κάτι που δε σ' αρέσει) :grin:
Κι εσύ γαμιέσαι με αυτή στη φωτογραφία ρεεεε

Καινούργιε, η γκόμενα/γυναίκα σου να κάνει λιποαναρρόφηση για να της φύγουν τα 150 επιπλέον κιλά αλλά μετά να κρεμάσει και να γίνει σαν σεντόνι από τις πατσές που θα κρέμονται. Μετά να σου ζητάει να κάνει πλαστική και να δώσεις 10.000 γιούρα στο μαλάκα γιατρό που θα κάνει λάθος και θα την κάνει φρανκενστάιν με το ένα βυζί να δείχνει δεξιά και το άλλο να δείχνει κάτω!!!

Συνημμένα

• bum.jpg
    bum.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Καινούργιε, η γκόμενα/γυναίκα σου να κάνει λιποαναρρόφηση για να της φύγουν τα 150 επιπλέον κιλά αλλά μετά να κρεμάσει και να γίνει σαν σεντόνι από τις πατσές που θα κρέμονται. Μετά να σου ζητάει να κάνει πλαστική και να δώσεις 10.000 γιούρα στο μαλάκα γιατρό που θα κάνει λάθος και θα την κάνει φρανκενστάιν με το ένα βυζί να δείχνει δεξιά και το άλλο να δείχνει κάτω!!!
Πολύ Nip/Tuc/k ή extreme make over πρέπει να βλέπεις!!! :birdman:
Eσένα αφού σε απολαύσουν οι γκόμενοι του γκομενού σου να καλέσουν όλες τις τρανσέξουαλ της Αθήνας/Θεσ./Άλλης επαρχιακής πόλης ή κουτσοχώρι και περιχώρων να σε περάσουν έναν δεύτερο γύρο :shit: και  :piss: και μετά επειδή αυτές είναι και άγριες να σε  :bottom: :hammer:!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Nα δεις που επισκέπτες θα γίνουν μέλη μετά απόαυτήν την αξέχαστη εμπειρία!!! :rockon: :grin:

Κάποια πράγματα είναι στάνταρ  :rockon:

Συνεχίζεται το ντελίριο της παλαβής... :jerking:
Έεεεελα boomb, μπραααάβο boomb, καλοοοοό boomb, πάρε και εσύ. :jerking:

URL]]

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Κάποια πράγματα είναι στάνταρ  :rockon:

Συνεχίζεται το ντελίριο της παλαβής... :jerking:
Έεεεελα boomb, μπραααάβο boomb, καλοοοοό boomb, πάρε και εσύ. :jerking:

http://[URL unfurl="true"]www.trueugly.com/images/ugly-smile.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτός και άλλοι 100 ίδιοι αλλά μετά την περιποίηση από τους gay και τις τρανς!!! :headbang3: ;D

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καινούργιε, ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΧΟΝΤΡΕΛΩ και να σε βάζει μετά να δουλεύεις δύο δουλειές για να τη συντηρείς και να μην έχεις αντοχές μετά ούτε να κατουρήσεις, όχι να γαμήσεις  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Νίντζα μη βάζεις φωτογραφίες σου ρε, αφού σου είπα ότι δε σε θέλω για γκόμενο, μόνο για να μου κάνεις ΠΛΑΦΦΦΦ  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καινούργιε, ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Η ΧΟΝΤΡΕΛΩ και να σε βάζει μετά να δουλεύεις δύο δουλειές για να τη συντηρείς και να μην έχεις αντοχές μετά ούτε να κατουρήσεις, όχι να γαμήσεις   :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Νίντζα μη βάζεις φωτογραφίες σου ρε, αφού σου είπα ότι δε σε θέλω για γκόμενο, μόνο για να μου κάνεις ΠΛΑΦΦΦΦ  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:
Και εσύ να παντρευτείς τον "ομορφονιό" και να έρχονται ολημερής και ολονυχτής οι φίλοι του και οι gay με τις τρανς να σε περιποιούνται μπας και ομορφίνεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Αφού σου είπα ρε ηλίθια ότι εγώ δεν είμαι μαύρος  :2funny: :2funny: :2funny:
Επίσης κόψε τα ψέματα. Δε σε θέλω για γκόμενα επειδή με βλέπεις μόνο ερωτικά και με εκμεταλλεύεσαι. :boobies:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αφού σου είπα ρε ηλίθια ότι εγώ δεν είμαι μαύρος  :2funny: :2funny: :2funny:
Επίσης κόψε τα ψέματα. Δε σε θέλω για γκόμενα επειδή με βλέπεις μόνο ερωτικά και με εκμεταλλεύεσαι. :boobies:
Ρε λες να λούφαξε και να ησυχάσουμε!!! :grin:
Υ.Γ.Αν όχι στοίχημα ότι παίρνει τηλ. τις φίλες της και ρωτάει τί να γράψει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Υ.Γ.Αν όχι στοίχημα ότι παίρνει τηλ. τις φίλες της και ρωτάει τί να γράψει!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι, 5 η ώρα το πρωί όλες μ'αυτό ασχολούνται ρε, που θέλεις και ενισχύσεις για να τα βάλεις με μια γκόμενα!! Ααρρρρρ!!
ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως ρε boomb oύτε τα άψυχα δεν σε πάνε(πήγα να γράψω το ονομά σου και το pc μου με πέταξε και μετά δεν άνοιγε η σελίδα,restart έκανα για χάρη της κωλοφατσάς σου)!!! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Χαχα, σιγά μην έχει φίλες. Καμιά περίεργη γριά που μιλάει στις γάτες της θα είναι.
Εγώ νύσταξα. Η μάχη θα συνεχιστεί αύριο. :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ναι, 5 η ώρα το πρωί όλες μ'αυτό ασχολούνται ρε, που θέλεις και ενισχύσεις για να τα βάλεις με μια γκόμενα!! Ααρρρρρ!!
ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Λες να σε τρέμω,απλά δεν είμαι μοναχοφάεις και θέλω να χαρούνε και άλλοι ξεχεζοντάς σε!!!  :grin:
Το κοσμοπόλιταν σαν περιοδικό αποκλείεται τις γκόμενες που εικονίζονται σε αυτό σίγουρα και θα είναι αμοιβαία τα αισθήματα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως ρε boomb oύτε τα άψυχα δεν σε πάνε(πήγα να γράψω το ονομά σου και το pc μου με πέταξε και μετά δεν άνοιγε η σελίδα,restart έκανα για χάρη της κωλοφατσάς σου)!!! :grin:
Επίτηδες έγινε ρεεεε, δεν ξέρεις τι κονέ έχω εγώ!! μιλάμε για άτομα σε πολύ υψηλές θέσεις!! Το γουορνιγκ είναι για ξεκάρφωμα  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Τώρα να δεις που σε λίγο θα διαγραφείς κιόλας ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Χαχα, σιγά μην έχει φίλες. Καμιά περίεργη γριά που μιλάει στις γάτες της θα είναι.
Εγώ νύσταξα. Η μάχη θα συνεχιστεί αύριο. :rockon:
Και εγώ νύσταξα αλλά δεν θέλω να της δώσω την χαρά της υποχώρισής μου γμτ!!! :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Επίτηδες έγινε ρεεεε, δεν ξέρεις τι κονέ έχω εγώ!! μιλάμε για άτομα σε πολύ υψηλές θέσεις!! Το γουορνιγκ είναι για ξεκάρφωμα  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Τώρα να δεις που σε λίγο θα διαγραφείς κιόλας ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ρε ξέρεις με ποιον τα βάζεις;;;!!! :grin:
Eγώ ειμί ο νέος Κόπερφι κανόνισε κακομοίρα μου πατσόγρια μην σε εξαύλώσω και σε ψάχνουν(γιατί να κλαίνε αποκλείεται καθότι σε έχουν χεσμένη) οι γάτες σου μετά επειδή δεν θα έχουν φαί!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αααχαχααα, έλα μωρέ, να κάνουμε προσωρινή κατάπαυση πυρός και η μάχη ξαναρχίζει από αύριο  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Καλά αν είναι για προσωρινή κατάπαυση πυρός κοίνη συνενέση έχει καλώς δέχομαι!!! :grin:
Πού υπογράφω;;;!!! :huh: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Άντε μέλη και επισκέπτες διαλυθείτε ησύχως, ο γάμος σχόλασε ή η αυλαία έπεσε αν προτιμάτε!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom