Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Αμα δείς ένα Volvo s40 η s60 πού έχει η μία Photo...αυτά ήταν μοντέλα 2000-2002!!Σαν να μου φάνηκαν πιο παλιά τα μοντέλα αυτοκινήτων....καλως
Αμα δείς ένα Volvo s40 η s60 πού έχει η μία Photo...αυτά ήταν μοντέλα 2000-2002!!Σαν να μου φάνηκαν πιο παλιά τα μοντέλα αυτοκινήτων....καλως
ανελαβε τον γιατι σε μενα κανει τον κινεζοΠούστεψες και λες μπρο τον Τζιμάκο;
Είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και σας παίρνω από το χεράκι!Δώσε μια σύντομη απάντηση το φελεκι μου μέσα έχεις ζαλίσει τον κοσμακη
ετσι μπραβο..μαλακιες λες αλλα μαρεσειΕίστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και σας παίρνω από το χεράκι!
(να μια σύντομη απάντηση)
Είδες; με τίποταετσι μπραβο..μαλακιες λες αλλα μαρεσει
Μου φταίει που είσαι παρλαπιπας βρε όργιο.Γραψε εκεί την ουσία με 2-3 σειρές να πούμεΕίδες; με τίποτα
δεν είσαι ευχαριστημένος.
Τώρα σου φταίει η ουσία.
Αφού είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως (πάμε πάλι από την αρχή).Μου φταίει που είσαι παρλαπιπας βρε όργιο.Γραψε εκεί την ουσία με 2-3 σειρές να πούμε
Χτυπα αλύπητα τις καργιολες ο πάπιαςΟι γυναικες από την φύση τους είναι παθητικά ζωντοβολα που έχουν γαλουχηθεί με τη νοοτροπία ότι το μουνί (πρέπει να) φέρνει κέρδος. Κατά συνέπεια δεν σκέφτονται λογικά όπως οι άνδρες που καυλώνουν με όμορφες γυναίκες, θηλυκές μούνες ή σέξυ γκόμενες.
Σκέφτονται πονηρά
κι επενδυτικά. Δηλαδή
να βρουν κάποιον να τις ασφαλίσει και να τις έχει πριγκήπισσες ώστε να αποσπάσουν κέρδος. Τώρα, αν τύχει και καυλώσουν με κάποιον που είναι παίδαρος κτλ, κάλλιστα μπορεί να γαμηθούν αλλά δεν τις νοιάζει αυτό η καλύτερα τις νοιάζει μόνο αν έχουν ήδη ασφαλιστεί από κάποιον.
Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που απλά να πηγαίνει να γαμιέται με ωραίους κτλ. Όλες θέλουν
να βρουν κάποιον να τις ασφαλίσει. Δηλαδή έναν ελεγχόμενο μαλάκα.
Όλα τα άλλα έπονται.
Το κέρδος για την γυναίκα είναι ότι το νερό για τα ψάρια.
Χτυπα αλύπητα τις καργιολες ο πάπιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιχαμενες άτιμες άκαρδες τσούλες με καταστρέψατε τον πτωχό πλην τίμιο γλειφομουνιξ
Μη δείτε πτωχό τίμιο κοντό και άσχημο να τον φάτε
σκεψου να μην ησουν κουρασμενος θα μας τα ειχες κανει τσουρέκια με καμια 15ρια σελιδες απαντησηΔεν θα έμπαινα να γράψω λόγω κούρασης αλλά πως να αντισταθώ στην υπερτιτάνια ατάκα-δικαιολογία που άκουσα; είχα πάει την βόλτα μου εδώ κι εκεί να ριλαξάρω και στον γυρισμό πέρασα από το Εμετουργείο τρίτη βάρδια
μιας που εδω και καιρό έχει μετατραπεί σε σκετς επιθεώρησης και μας χαρίζει άφθονο γέλιο. Δεν μπήκα πουθενά αλλά τσέκαρα λίγα μπουρδέλα. Λοιπόν μάγκες, στον όροφο του Ιάσωνος 37 είδα μια κινητικότητα έξω και λέω
κάτσε να πάω να δω. Ανεβαίνω λοιπόν κι η τσατσά μας έδιωξε όλους λέγοντάς μας να έρθουμε σε κάνα τέταρτο.
Οκ, λέω κάτσε να δούμε τι γίνεται ώστε να βγάλουμε είδηση. Πετάχτηκα στον όροφο του Ιάσωνος 32
που είχε ανοίξει και ήταν μια Αλβανή πεταχτοκώλα σπασμένη μιλφ με κατσαρό μαλλί (γνωστή ως Άννα από το Κολωνού 27 υπόγειο που έχει φουντάρει). Κάνει αρκετά πλούσιο πρόγραμμα θα έλεγα ή τουλάχιστον έκανε.
Γυρίζοντας πίσω, στάθηκα να θαυμάσω την κατάντια της οδού Ιάσωνος και ανέβηκα ξανά στο 37.
Σκάει μια μελαχρινή σαλόνι ψιλοεμφανίσιμη με οκ σώμα για το σακατιλίκι της περιοχής με τριάρι βυζί (απλό πρόγραμμα) και πάει δωμάτιο. Τρώμε όμως άκυρο όλοι οι υπόλοιποι επειδή άκουσον - άκουσον η πουτάνα δεν περνάει με άνδρες πάνω από 25-30 ετών. Απίστευτη ατάκα της τσατσάς που όμοιά της δεν έχω ξανακούσει.
Ο οίκος ανοχής μετατράπηκε σε οίκο επιλογής.
Γι'αυτό σας λέω. Γίνετε Ντόναλντ να σωθείτε από τον όποιο γυναικοκεντρισμό.
οχι σπιτι ειμαι..δεν εχει δουλεια αυτες τις μερες,εξω για ποτο ημουνΠιατσα εισαι τυπε;
Πρεπει να ειχε πολλη κινηση σημερα ε;
Σκέψου θετικά. Αν δεν ήταν άχρηστες, δεν θα υπήρχε καν νήμα.Χτυπα αλύπητα τις καργιολες ο πάπιας
Σιχαμενες άτιμες άκαρδες τσούλες με καταστρέψατε τον πτωχό πλην τίμιο γλειφομουνιξ
Αλλού σε χτύπησε τώρα η ζήλια.σκεψου να μην ησουν κουρασμενος θα μας τα ειχες κανει τσουρέκια με καμια 15ρια σελιδες απαντηση
οχι σπιτι ειμαι..δεν εχει δουλεια αυτες τις μερες,εξω για ποτο ημουν
Δεν ξανά μπαίνω πιωμένος στο μπουΧτυπα αλύπητα τις καργιολες ο πάπιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξανά μπαίνω πιωμένος στο μπου
Άσε ρε μανΤυπε οι μισοι εδω πιωμενοι μπαινουμε, μη μασας
Οπουδήποτε αλλού , δεν σου κάνει χαλάστρα κανείς.Μά δέν θά γαμήσεις σέ μαγαζί γνωριμία θά κάνεις, από εκεί καί πέρα...παίζουν πολλά ρόλο!!
Οι πιθανότητες νά βγάλει κάποιος άνδρας γκόμενα από μαγαζί η συναυλία, είναι πολύ περισσότερες από καμάκι στόν δρόμο!!