loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...Σήμερα η ίδια είπε ότι είναι ένα ζώο που είναι για τον πούτσο.
Κατάλαβες? Από πνεύμα μηδέν...
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...Σήμερα η ίδια είπε ότι είναι ένα ζώο που είναι για τον πούτσο.
Οι κιουρίες με γαλλικά και πιάνο δεν μπαίνουν σε τέτοια θρεντ μεσιέ, τι περιμένεις;;;;Σήμερα η ίδια είπε ότι είναι ένα ζώο που είναι για τον πούτσο.
πρεπει να βρεις καποιον να σε μορφωσει να γινεις εξυπνηδεν ειναι θρασσος καλε μου...η ηλιθιοτητα ειναι...κατανοηση ζητω...
στο ειπα αλλα εσυεκτος απο ηλιθια ειναι και θρασυτατη!!!
οχι μαρεσει να ειμαι ηλιθια...κανει την ζωη των αλλων ευκολοτερη...πρεπει να βρεις καποιον να σε μορφωσει να γινεις εξυπνη
οχι μαρεσει να ειμαι ηλιθια...κανει την ζωη των αλλων ευκολοτερη...
δεν ειναι θρασσος καλε μου...η ηλιθιοτητα ειναι...κατανοηση ζητω...
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)ωωωωωωω..... τι είπες τώρα....;
την ελενη ψαχνεις?απ του κωσταλεξη ηρθανε??? φτου....
πιστευεις οτι μεσα απο την ηλιθιοτητα που σε διακρινει ισως να βγαινει εξυπνο νοημα ?οχι μαρεσει να ειμαι ηλιθια...κανει την ζωη των αλλων ευκολοτερη...
Και τωρα που σαs εκανα τα μουτρα κρεαs ρε παλιο ελληνιδεs....ναι ξερω δεν θα φατε για βραδυ.....παω για μασαμπουκα......αρκετα σαs ανεχτηκα ντυμενεs...τοση ωρα ουτε μια δεν μπηκε στο κοπο να μου κανει ενα στριπτηζακι..τσ τσ τσ τσ.........αυριο παλι εδω να παραταχθειτε να σαs ξαναβρισω.....και βγαλτε και κανα στρινγκακι ρε.....τι να πω ρε μ αυτεs τιs απαιχτουα !!!!!!απ του κωσταλεξη ηρθανε??? φτου....
απο το να νομιζει οτι ειμαι εξυπνη κ να βγαινουν ηλιθια νοηματα καλυτερο δεν ειναι;;πιστευεις οτι μεσα απο την ηλιθιοτητα που σε διακρινει ισως να βγαινει εξυπνο νοημα ?
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
την ελενη ψαχνεις?
αντε πανε να πεις στην μαμα σου ποσο αντρας εισαι. Αυριο πάλι μαγκιες εδω την ιδια ώρα ναι;
Mαμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....H Ερη εβγαλε το βρακι τηs και θελει να φαει το πουλι μου
Νττττρρρρρρρρροπη ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
κι ο βοθρος αυτο νομιζει...απο το να νομιζει οτι ειμαι εξυπνη κ να βγαινουν ηλιθια νοηματα καλυτερο δεν ειναι;;
κι ο βοθρος αυτο νομιζει...