Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το έχουμε πει μυριάδες φορές. Αν η εμφάνιση έπαιζε πρώτο ρόλο όπως λένε οι άσχετοι δεν θα την καβαλούσε το χρήμα η ισχύ,
οι δημόσιες σχέσεις,
η εξουσία κτλ. Κάθε μέρα πανηγύρι στο νήμα της αλήθειας. :2funny:
Πόσο παλιακοι είναι οι τύποι που λένε οι ωραίοι γαμάνε.Οι ωραίοι χωρίς λεφτά γαμάνε μόνο μπάζα τέλος.Εδω ο Κατσούλης που είναι σα Άραβας άσχημος γαμαει τη μαριαλενα μόνο και μόνο γιατί έχει λεφτά έλα μη το ψάχνουμε,όσοι λένε γαμάνε οι ωραίοι αυτοί είναι άσχετοι με τις γυναίκες και το φλερτ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το θέμα δεν είναι τα λεφτά αυτά καθ'αυτά αλλά τι σου δίνουν σαν προσωπικότητα. Γιατί συνήθως αυτοί που έχουν εξουσία και λεφτά έχουν χτίσει και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Άλλο έγραψα εγώ. Επανέλαβε μετά από εμένα. Η εμφάνιση χάνει -και χάνει χοντρά- από εξουσία, ισχύ, χρήμα, δημόσιες σχέσεις κτλ. Συνεπώς αποδείχθηκε (έχει ήδη αποδειχθεί προ πολλού αλλα τώρα το σκαλίζουμε σε λίθινη πλάκα) :2funny:οτι δεν αποτελεί πρωτεύον κριτήριο επιλογής ανδρών από τις γυναίκες. Αυτό το τρέμουν πολλοί επειδή ετσι γκρεμίζεται το παραμύθι τους όταν ερωτεύονται ή αγαπούν κάποια διότι μεταμορφώνονται από εραστές σε μαλάκες. Κατά συνέπεια κι η γυναίκα που ακολουθεί αυτό το μοτίβο αποκαλείται περίτρανα κερδοσκόπος. Την λες και πουτανα αν θες. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν κυκλοφορείς απο Κολωνάκι απο πάνω,ναι
Οχι ρέ παντού πάς έτσι,Cool ντύσιμο είναι,
οι γκόμενες γουστάρουν πολύ,νά είναι ο άλλος έτσι ντυμένος! -βέβαια δέν θά πάς στόν Σκαραμαγκά έτσι ντυμένος-
Οι δυνατές γκόμενες, όχι...οι "σιναχωμένες"

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Οχι ρέ παντού πάς έτσι,Cool ντύσιμο είναι,
οι γκόμενες γουστάρουν πολύ,νά είναι ο άλλος έτσι ντυμένος! -βέβαια δέν θά πάς στόν Σκαραμαγκά έτσι ντυμένος-
Οι δυνατές γκόμενες, όχι...οι "σιναχωμένες"

Και στα μπουρδέλα να πηγαίνω έτσι;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Νομίζω επαληθεύτηκα σε αυτό που έγραψα κάποιες σελίδες πριν, ότι κάποτε ήταν η πλατεία και το νυφοπάζαρο, μετά το καφέ και τώρα τα σόσιαλ.

Η γυναίκα επιλέγει το χώρο της επικοινωνίας τις πρώτες φορές. Και ναι, στην ουσία το Ινστα, χώρος επικοινωνίας είναι, κατά μία έννοια.
Γιατί; Γιατί αισθάνεται πιο άνετα εκεί να μιλήσει, να δεχτεί ή να απορρίψει.
Ο έξυπνος κυνηγός θα το αποδεχθεί, εν μέρει.
Αν τη δει βαρύς και ασήκωτος, θα τον στείλει αδιάβαστο...
Για μένα, καθόλου κακό που πήρε Ινστα. Ίσα-ίσα, μάγκας είναι.
Αρκεί να το συνεχίσει σωστά.
Άπαξ και δίνεις το δικαίωμα επιλογής σε γυναίκα σε τόσο σημαντικά ζητήματα σημαίνει ότι δεν έχεις ωριμάσει ακόμα και είσαι μαλθακός. Έχουμε ήδη αναλύσει τα μειονεκτήματα των σόσιαλ απέναντι στην πραγματικότητα. Εκτός ότι πας πάσο σε όλα που θέλει μια πατσαβούρα και τρως άπειρο χρόνο μαζί με πολλά μειονεκτήματα ακόμα, απουσιάζει η εικόνα κι ο ήχος. Προφανώς δεν μπορείς να καταλάβεις τι κάνεις και πόσο αβάντα δίνεις στα τσολιά να απλωθούν αντί να τους κόψεις τον σβέρκο για να θεωρηθείς υπολογίσιμος. Μόνο έτσι σε υπολογίζουν κι ας λες.
Εν ολίγοις στα σόσιαλ σχεδιάζεις ενώ στο λάιβ καμάκι αυτο-σχεδιάζεις.
Η διαφορά ειναι τεράστια. Όπως και χει εγώ θα πηγαίνω ρεαλιστικά. Εσύ κάνε ότι νομίζεις. :rockon:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Πόσο παλιακοι είναι οι τύποι που λένε οι ωραίοι γαμάνε.Οι ωραίοι χωρίς λεφτά γαμάνε μόνο μπάζα τέλος.Εδω ο Κατσούλης που είναι σα Άραβας άσχημος γαμαει τη μαριαλενα μόνο και μόνο γιατί έχει λεφτά έλα μη το ψάχνουμε,όσοι λένε γαμάνε οι ωραίοι αυτοί είναι άσχετοι με τις γυναίκες και το φλερτ.
Σταμάτα πια βρε βλάκα , αυτιστικέ να λες μαλακίες. Μας έχεις ζαλίσει τ΄ αρχίδια με τις μαλακίες σου. Όχι δεν γαμάνε οι ωραίοι και αυτοί που έχουν ωραίο σώμα αλλά οι κοντόχοντροι επειδή το λές εσύ. Ξέρεις κι εσύ από γυναίκες και από φλέρτ που δεν έχεις κάνει σχέση ποτέ σου. Σύνελθε γιατί θα φτάσεις 50 και η μόνη εμπειρία που θα έχεις θα είναι από πουτάνες, αν σε δέχονται κι αυτές γιατί όπως είπες και μόνος σου μία σε σούταρε. Φαντάσου τι παπαριές της έλεγες της κοπέλας.
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΜΑΣ ΤΑΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Λίγο να νιώθεις και να έχεις σχετικά αξιοπρεπές σώμα, θα είσαι μίλια μπροστά από τον μέσο Έλληνα. Αλλά ναι ξέχασα αυτό απαιτεί να έχεις και λίγη αισθητική.
Άμα έχεις ωραίο σώμα και ωραίο ντύσιμο αλλά λεφτά γιοκ θα πάρεις τα αρχιδια μου από γκόμενες.Για να έχεις γκόμενες πρέπει απλά να έχεις φράγκα τέλος.Δες ο λάιτ που είναι σα τσιγγανογυφτος κακασχημος παρόλα αυτά έχει γκόμενα Ελληνίδα μόνο και μόνο γιατί έχει φράγκα.Δες ο Κατσούλης που είναι κάτω του μετρίου παρόλα αυτά γαμαει τη μαριαλενα μόνο και μόνο γιατί έχει φράγκα ποιον άλλον να σου πω?Τα λεφτά τα υπερνικανε όλα και το ντύσιμο και το σώμα.Καλα για το σώμα ειδικά γελάω αυτή που θα πάει με κάποιον για το σώμα πρέπει να έχει δείκτη νοημοσύνης 15 χρόνου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σταμάτα πια βρε βλάκα , αυτιστικέ να λες μαλακίες. Μας έχεις ζαλίσει τ΄ αρχίδια με τις μαλακίες σου. Όχι δεν γαμάνε οι ωραίοι και αυτοί που έχουν ωραίο σώμα αλλά οι κοντόχοντροι επειδή το λές εσύ. Ξέρεις κι εσύ από γυναίκες και από φλέρτ που δεν έχεις κάνει σχέση ποτέ σου. Σύνελθε γιατί θα φτάσεις 50 και η μόνη εμπειρία που θα έχεις θα είναι από πουτάνες, αν σε δέχονται κι αυτές γιατί όπως είπες και μόνος σου μία σε σούταρε. Φαντάσου τι παπαριές της έλεγες της κοπέλας.
ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΜΑΣ ΤΑΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
Εσύ δε έχεις κάνει τίποτα με γκόμενα κανονικα μόνο σε πουτανες έχεις πάει.Εχεις άπειρες κριτικές μέσα σε λίγους μήνες άλλοι έχουν πάει 100 φορές σε 5-6 χρόνια όχι σα και σένα.Εσυ μάλλον δε έχεις γαμησει ποτέ γκόμενα κανονικα και απελπίστηκες στα 50 σου και είπες τέλος θα γαμαω συνέχεια.Επισης εγώ από τις τόσες πουτανες που έχω πάει μόνο μία δε με δέχεται και αυτή την πήρα 4 φορές σκέψου.Δλδ εσένα τόσα χρόνια που πας σε έχουν δεχτεί όλες?σιγά ρε όμορφαντρα.50 χρόνων μπαμπογερος είσαι τι νομίζεις?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και στα μπουρδέλα να πηγαίνω έτσι;
Εννοείται καί στά μπουρδέλα,
Θά σέ λατρέψουν...καί οί τσατσάδες! :2funny:
Χωρίς πλάκα τό θεωρείς κυριλέ ?
Νά ξέρεις δέν είναι,απλά έτσι μετράει ο άλλος,οι γυναίκες τά λένε,όχι εγώ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.394
Πόντοι
9.297
Εννοείται ότι αν πάω καλοκαίρι για καφέ θα βάλω βερμούδα γιατί δεν ντρέπομαι για κάτι , ούτε έχω κανένα κόλλημα ότι πρωί πρωί κατακαλόκαιρο πρέπει να βάλω τζην και πουκάμισο μέσα στο παντελόνι για να είμαι κύριος. Εσύ πήγαινε έτσι και φόρα και σκαρπίνι με κάλτσα για να είσαι κύριος.
Πρέπει να ξεχωρίζουν οι κύριοι από τα παιδάκια.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης να σημειώσουμε ότι για να αποδειχθεί μια σχέση ως νορμάλ πρέπει να βασίζεται σε έλξη, χαρακτήρες, συναισθήματα, χημεία, επικοινωνία κτλ. Οτιδήποτε άλλο όπως λεφτά, γνωριμίες, ισχύ κτλ είναι αποδεκτά διότι κανέναν δεν χαλάνε (μην λέμε μαλακίες) αλλά αν η σχέση καβαληθει από αυτά η βασιστεί σε αυτά, τότε ΑΚΑΡΙΑΙΑ Η ΓΥΝΑιΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ. Είναι δηλαδή όπως λέμε 1+1 = 2. Και βέβαια όταν έχεις γκόμενα ή σύζυγό για όσους έχουν παντρευτεί που σε βλέπει ως κουμπαρά, σωφέρ, νταντευτή κτλ, τότε μοιραία ούτε γαμήσι χαίρεσαι ούτε και τίποτα. Όλα είναι σκατά. Συμπέρασμα: γυναίκα που δεν αποδεικνύει την αξία της ως σύντροφος θεωρείται άχρηστη και τρωει κόκκινη κάρτα ή την κρατάμε μόνο για γαμήσι μέχρι να την πετάξουμε μιας που αν η γυναίκα είναι μόνο για γαμήσι, θα την βαρεθουμε πολύ σύντομα. Επίσης σαν να λέμε 1+1=2. Γενικώς όλα είναι απλά για όποιον έχει αντίληψη. Για όποιον είναι άμπαλος μοιάζουν όλα αυτά βουνό. :rockon:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Εσύ δε έχεις κάνει τίποτα με γκόμενα κανονικα μόνο σε πουτανες έχεις πάει.Εχεις άπειρες κριτικές μέσα σε λίγους μήνες άλλοι έχουν πάει 100 φορές σε 5-6 χρόνια όχι σα και σένα.Εσυ μάλλον δε έχεις γαμησει ποτέ γκόμενα κανονικα και απελπίστηκες στα 50 σου και είπες τέλος θα γαμαω συνέχεια.Επισης εγώ από τις τόσες πουτανες που έχω πάει μόνο μία δε με δέχεται και αυτή την πήρα 4 φορές σκέψου.Δλδ εσένα τόσα χρόνια που πας σε έχουν δεχτεί όλες?σιγά ρε όμορφαντρα.50 χρόνων μπαμπογερος είσαι τι νομίζεις?
Εσύ είσαι χωροφύλακας στην πούτσα μου και ασχολείσαι με πόσες γκόμενες έχω γαμήσει και πόσες κριτικές έχω ανεβάσει;;;
Αγοράκι μου έχει κολλήσει η βελόνα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια χωρίς να ισχύουν. Αυτό είναι είδος αυτισμού για να ξέρεις και να πας σε κανένα γιατρό μήπως και δεις βελτίωση.
Όσο για μένα επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι μαζί μου αν και γέρος όπως λες έχω 2 γάμους και έχω συζήσει με άλλες 2 γκόμενες. Σύνολο με αυτές τις τέσσερες γυναίκες 18 χρόνια συμβίωσης. Δεν θα σου πω πόσες γκόμενες εχω γαμήσει εκτός από αυτές γιατί πρώτον δεν θα με πιστέψεις, που στα αρχίδια μου κιόλας, γιατί νομίζεις ότι επειδή δεν γαμάς εσύ δεν γαμάει κανένας άλλος και δεύτερον εάν σου πω μπορεί και να χειροτερέψει η κατάσταση σου και να πιεις καμιά χλωρίνη. Ασχολήσου με την πάρτη σου λοιπόν και μην ζαλίζεις ούμπαλα γιατί έχεις γίνεις κουραστικός.
Αν συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί μου θα τρως μπινελίκια συνεχώς.
ΑΣΥΛΟ Ε ΑΣΥΛΟ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ντυσίματα πού δέν γουστάρουν...οι γκόμενες!
ννττ1.png
ννττ44.png
ννττ2.png

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εσύ είσαι χωροφύλακας στην πούτσα μου και ασχολείσαι με πόσες γκόμενες έχω γαμήσει και πόσες κριτικές έχω ανεβάσει;;;
Αγοράκι μου έχει κολλήσει η βελόνα και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια χωρίς να ισχύουν. Αυτό είναι είδος αυτισμού για να ξέρεις και να πας σε κανένα γιατρό μήπως και δεις βελτίωση.
Όσο για μένα επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι μαζί μου αν και γέρος όπως λες έχω 2 γάμους και έχω συζήσει με άλλες 2 γκόμενες. Σύνολο με αυτές τις τέσσερες γυναίκες 18 χρόνια συμβίωσης. Δεν θα σου πω πόσες γκόμενες εχω γαμήσει εκτός από αυτές γιατί πρώτον δεν θα με πιστέψεις, που στα αρχίδια μου κιόλας, γιατί νομίζεις ότι επειδή δεν γαμάς εσύ δεν γαμάει κανένας άλλος και δεύτερον εάν σου πω μπορεί και να χειροτερέψει η κατάσταση σου και να πιεις καμιά χλωρίνη. Ασχολήσου με την πάρτη σου λοιπόν και μην ζαλίζεις ούμπαλα γιατί έχεις γίνεις κουραστικός.
Αν συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί μου θα τρως μπινελίκια συνεχώς.
ΑΣΥΛΟ Ε ΑΣΥΛΟ.
Όχι όντως ορισμένοι άνθρωποι γαμάνε εκτός μπουρδέλων αλλά αυτος δε είσαι εσύ,εσύ επειδή είσαι και 50 άντε να έχεις γαμησει μόνο μια και αυτό γιατί είσαι μπάρμπας και είναι δύσκολο ούτε μια σε τέτοιες ηλικίες.Ειμαι συγουρος πως ο Ντόναλντ γαμαει και ο τρουμπαμαν επισης γαμαει επίσης είμαι συγουρος πως ο Βλαδίμηρος ο ταξιτζής όντως έχει γαμησει εκτός πουτανας.Εσυ όμως δε είσαι σα αυτούς τι να λέμε τώρα.Συγουρα κάποιοι εδώ γαμάνε αλλά εγώ δε τους πιστεύω όλους εννοείται.Τον Βλαδίμηρο και τον Ντόναλντ και τον τρουμπαμαν ξεκάθαρα τους πιστεύω από τα λεγόμενά τους οτι συγουρα εχουν γαμησει εκτος πουτανας.Εσυ δε εχεις γαμησει εκτος πουτανας ή αντε να εχεις γαμησει το πολυ μια εκτος πουτανας γιατι εισαι και μεγαλος ανθρωπος αλλα συγουρα σα αυτους τους 3 δε εισαι,αυτοι οι 3 θεωρω πως εχουν γαμησει απο 7-15 γκομενες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

50 και μπαμπογερος.
Τζιμακο δεν ξέρεις τι λες.
ναι μπραβο θα κανουμε τωρα και τον 50αρη νεο.Παραμυθιαζεστε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παιδιά, όσοι δεν ρίχνεστε ξεκινήστε να ρίχνεστε στα ίσα. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Μέσα σε μια ώρα έχετε δημιουργήσει σάλο. Ας λένε οι υπόλοιποι. Δεν το έχουν δοκιμάσει και φοβούνται μην σπάσει η ψυχολογία τους. Μέσα σε μια ώρα έχετε ριχτεί σε καμία 20αρια που σας αρέσουν (στο χαλαρό κιολας) που έχετε δει ακριβώς όπως είναι στην πραγματικότητα! Φοβερό πλεονέκτημα! Οι μισές θα λακισουν με μουγκαμάρα. :2funny:Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντιδράσουν στα ξαφνικά με λογική και λακιζουν. Είναι σε πολύ δυσκολοτερη θέση από τον "ριχτη". Επίσης μην φοβάστε μη έρθει κανείς. Εμένα ποτέ δεν μου κουβαληθηκε κανεις.
Αλλά και να έρθει, θα τον βάλω στην θέση του διότι υπερασπίζομαι εμένα ενώ αυτός την πατσαβούρα του. Μην φοβάστε. Βασικός κανόνας: ο άνδρας που υπερασπιζεται γκόμενα σε κάτι πρέπει να το κάνει μόνο αν εκείνη έχει αποδείξει ότι τον έχει κορώνα. Αν δεν το έχει αποδείξει, οφείλει να καθαρίσει μόνη της διότι μόνη της ειναι ουσιαστικα. Αναλυτικότερα, οπως έχω αναφέρει με οποία ήμουν ή είμαι η θα είμαι, ξέρει ότι αν της την πέσει κάποιος (δεν μιλάμε για δολοφόνους) υποχρεούται να τον διώξει παρουσία μου χωρίς καν
να βλεφαριάσω. Αν τηρήσει στάση διπλωματίας την διώχνω επιτόπου διότι με έβαλε κάτω από τον τυχαίο. Αν δεν μπορεί δηλαδή σε μια ακίνδυνη κατάσταση να τα βγάλει πέρα, τι να την κάνω;
:2funny:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Όχι όντως ορισμένοι άνθρωποι γαμάνε εκτός μπουρδέλων αλλά αυτος δε είσαι εσύ,εσύ επειδή είσαι και 50 άντε να έχεις γαμησει μόνο μια και αυτό γιατί είσαι μπάρμπας και είναι δύσκολο ούτε μια σε τέτοιες ηλικίες.Ειμαι συγουρος πως ο Ντόναλντ γαμαει και ο τρουμπαμαν επισης γαμαει επίσης είμαι συγουρος πως ο Βλαδίμηρος ο ταξιτζής όντως έχει γαμησει εκτός πουτανας.Εσυ όμως δε είσαι σα αυτούς τι να λέμε τώρα.Συγουρα κάποιοι εδώ γαμάνε αλλά εγώ δε τους πιστεύω όλους εννοείται.Τον Βλαδίμηρο και τον Ντόναλντ και τον τρουμπαμαν ξεκάθαρα τους πιστεύω από τα λεγόμενά τους οτι συγουρα εχουν γαμησει εκτος πουτανας.Εσυ δε εχεις γαμησει εκτος πουτανας ή αντε να εχεις γαμησει το πολυ μια εκτος πουτανας γιατι εισαι και μεγαλος ανθρωπος αλλα συγουρα σα αυτους τους 3 δε εισαι,αυτοι οι 3 θεωρω πως εχουν γαμησει απο 7-15 γκομενες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι μπραβο θα κανουμε τωρα και τον 50αρη νεο.Παραμυθιαζεστε.
Σκάσε ρε αγάμητε που δεν σε θέλουν ούτε οι πουτάνες.
ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom