Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Οι σοβαρές γκόμενες θέλουν Cool τύπους,Low Profile!Εμένα δεν μου έκανε ποτέ καμιά ουρά.
Σημασία (στην Ελλάδα) έχει τι δείχνεις, όχι τι είσαι.
Είμαστε μια παρέα 6 ατόμων. Ο πιο "φτωχός" είναι και πιο επιτυχημένος γιατί δείχνει ότι είναι 10 φορές πιο πλούσιος μιας και πηγαίνει πολύ ακριβές διακοπές, βόλτες με σκάφος κτλ. Είναι μαλάκας και στο τέλος θα χαλάσει τα λεφτά του ενώ οι άλλοι θα χτίσουν και άλλο την οικογενειακή περιουσία.
Προφανώς και αρκετά γκομενάκια τον γουστάρουν. Τους υπόλοιπους τους θέλουν μόνο αν τους γνωρίσουν καλά ή δουν την οικογένεια τους αλλά και πάλι δεν τις θέλουν αυτοί γιατί ζουν λιτό βίο σε σχέση με αυτά που έχουν ενώ αυτές θέλουν να φαίνονται.
Γιά νά σού δώσω νά καταλάβεις τί εννοώ όταν λέω Cool τύπος,θυμήθηκα έναν πού είχαμε επαγγελματικό ραντεβού,
αυτός έχει κόλλημα μέ τά αμάξια,μού λέει νά έρθω νά σέ πάρω από τό σπίτι ? τού λέω άσε θά έρθω εγώ,μού λέει νά δείς καί τό αμάξι ρε!
Τέλος πάντων τού λέω έλα,καί έσκασε μέ ένα Lamborghini Huracan -αξίας 300Κ- καί όταν τελικά πήγαμε στό μαγαζί γιά νά τά πούμε,
είδε τούς παρκαδόρους,νά τού κάνουν "τεμενάδες" καί μού λέει μαλάκα ντρέπομαι...πάμε παραλία νά τά πούμε!