Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Έτσι ακριβώς συμβαίνει. Εμένα μου είχε τύχει γκόμενα ανύπαντρη που ο γκόμενος της όχι μόνο δεν την παραμελούσε (αυτό είπαμε το λένε για δικαιολογία μιας που δεν μπορούν να πουν στα ίσα οτι θέλουν να γαμιουνται) αλλά της τα είχε όλα στο χέρι. Τελικά αφού την γάμησα γύρω στις είκοσι φορές κι ο άλλος δούλευε σαν σκυλί, ένα βράδυ που είχαν πάει για φαγητό κι ήταν να βρεθούμε μετά (έβαζε το κινητό στα μπούτια της όταν οδηγούσε ο άλλος με δόνηση) όταν βρεθήκαμε μετά μου είπε ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε και πρέπει να διακόψουμε. Στο μεταξύ πάλι την γάμησα. Την έχυσα και στην μάπα κιόλας όπως άλλες φορες. Δεν παρατήρησα καμια αλλαγή στο γαμήσι. Ούτε καν τύψεις. Μια χαρά συμμετοχη και μάλιστα ακμαιότατη. Τελικα διακόψαμε και μετά από κάνα εξάμηνο που με πέτυχε σε καφέ με χαιρέτησε τυπικα κι ήταν με άλλον!!!Τα έχω ξαναγράψει.
Γαμουσα μουνι με γκόμενο μηχανικό σε άλλη χώρα (δούλευε το παλικάρι για ένα εξάμηνο)
Στο τριμηνο πάνω με γνωρίζει η γκομενα , μου λέει με παραμελεί αυτός (δεν ήθελα να χωθώ ειλικρινά) και μετά μου ρίχνεται. Τη γαμαω.
Ένα μήνα μετά σταματάμε το γαμησι γιατί το παλικάρι της έκανε πρόταση γάμου (τεράστια παραμέληση)
Τους έχω δει δυο φορές στο σούπερ μάρκετ από τότε ,η τυπισσα έχει πάρει 15 κιλά. Με κοιτάει αλλά κάνω τον μαλακα
Αυτά.
Ο επίσημος ακόμα θα την πηγαινοφέρνει και θα την νταντεύει υποθέτω...