Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τα έχω ξαναγράψει.

Γαμουσα μουνι με γκόμενο μηχανικό σε άλλη χώρα (δούλευε το παλικάρι για ένα εξάμηνο)

Στο τριμηνο πάνω με γνωρίζει η γκομενα , μου λέει με παραμελεί αυτός (δεν ήθελα να χωθώ ειλικρινά) και μετά μου ρίχνεται. Τη γαμαω.

Ένα μήνα μετά σταματάμε το γαμησι γιατί το παλικάρι της έκανε πρόταση γάμου (τεράστια παραμέληση)

Τους έχω δει δυο φορές στο σούπερ μάρκετ από τότε ,η τυπισσα έχει πάρει 15 κιλά. Με κοιτάει αλλά κάνω τον μαλακα

Αυτά.
Έτσι ακριβώς συμβαίνει. Εμένα μου είχε τύχει γκόμενα ανύπαντρη που ο γκόμενος της όχι μόνο δεν την παραμελούσε (αυτό είπαμε το λένε για δικαιολογία μιας που δεν μπορούν να πουν στα ίσα οτι θέλουν να γαμιουνται) αλλά της τα είχε όλα στο χέρι. Τελικά αφού την γάμησα γύρω στις είκοσι φορές κι ο άλλος δούλευε σαν σκυλί, ένα βράδυ που είχαν πάει για φαγητό κι ήταν να βρεθούμε μετά (έβαζε το κινητό στα μπούτια της όταν οδηγούσε ο άλλος με δόνηση) όταν βρεθήκαμε μετά μου είπε ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε και πρέπει να διακόψουμε. Στο μεταξύ πάλι την γάμησα. :2funny:Την έχυσα και στην μάπα κιόλας όπως άλλες φορες. Δεν παρατήρησα καμια αλλαγή στο γαμήσι. Ούτε καν τύψεις. Μια χαρά συμμετοχη και μάλιστα ακμαιότατη. Τελικα διακόψαμε και μετά από κάνα εξάμηνο που με πέτυχε σε καφέ με χαιρέτησε τυπικα κι ήταν με άλλον!!!
Ο επίσημος ακόμα θα την πηγαινοφέρνει και θα την νταντεύει υποθέτω...:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Ποια υπηρεσία ρε;Η λέσχη είναι συνήθως δε κεντρικό σημείο της πόλης...αν ο άλλος μένει μακρυά θα πηγαίνει καθημερινά ; Εκτός αν υπηρετεί στην λέσχη που αυτό ισχύει προφανως για ελάχιστους.
Του ΣΞ, έχουν πχ μέσα στο ΓΕΣ. Δεν μιλάμε για την "καλή" λέσχη στη ρηγίλλης.
Στο ναυτικό αντίστοιχα .... έχουν στο ναύσταθμο .......
Στη σούδα , δίπλα στο ναύσταθμο .........

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάγκες αυτά που λέτε για τον Μπισμπικη ξεχαστε τα.
Ο Μπισμπικης ήταν πάντα ένας πουθενας που όταν τον έβλεπαν έλεγαν "ααα ο τέτοιος μωρέ που έπαιζε στο έργο τάδε". :2funny:Όταν τον φορτώθηκε
η γεροντομουνα Βανδή και απέκτησε φως στα μίντια
και στα σόσιαλ, ξαφνικά τον βλέπουν με καλό μάτι οι γκόμενες. Τόσο απλό. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα στην δουλειά μια πελάτισσα μιλούσε με μια υπάλληλο και της έλεγε ότι "εμείς οι γυναίκες όσο και να μεγαλώνουμε μας άρεσει να μας λένε κοριτσάκια". :2funny:
Το έλεγε δυνατά μήπως και φιλοτιμηθει κανείς να της κάνει κομπλιμέντο. :2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.442
Πόντοι
456
Ο Μπισμπικης ήταν πάντα ένας πουθενας που όταν τον έβλεπαν έλεγαν "ααα ο τέτοιος μωρέ που έπαιζε στο έργο τάδε". :2funny:Όταν τον φορτώθηκε
και στα σόσιαλ, ξαφνικά τον βλέπουν με καλό μάτι οι γκόμενες. Τόσο απλό. :rockon:
Αν κρίνω από την όλη εμφάνιση και συμπεριφορά, ακόμα πουθενάς είναι και άχρηστος.

Είναι σαν τα 5άρια ελλεηνίδες, που οι μάζες αντρών τα κάνουν 9άρια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Έτσι ακριβώς συμβαίνει. Εμένα μου είχε τύχει γκόμενα ανύπαντρη που ο γκόμενος της όχι μόνο δεν την παραμελούσε (αυτό είπαμε το λένε για δικαιολογία μιας που δεν μπορούν να πουν στα ίσα οτι θέλουν να γαμιουνται) αλλά της τα είχε όλα στο χέρι. Τελικά αφού την γάμησα γύρω στις είκοσι φορές κι ο άλλος δούλευε σαν σκυλί, ένα βράδυ που είχαν πάει για φαγητό κι ήταν να βρεθούμε μετά (έβαζε το κινητό στα μπούτια της όταν οδηγούσε ο άλλος με δόνηση) όταν βρεθήκαμε μετά μου είπε ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε και πρέπει να διακόψουμε. Στο μεταξύ πάλι την γάμησα. :2funny:Την έχυσα και στην μάπα κιόλας όπως άλλες φορες. Δεν παρατήρησα καμια αλλαγή στο γαμήσι. Ούτε καν τύψεις. Μια χαρά συμμετοχη και μάλιστα ακμαιότατη. Τελικα διακόψαμε και μετά από κάνα εξάμηνο που με πέτυχε σε καφέ με χαιρέτησε τυπικα κι ήταν με άλλον!!!
Ο επίσημος ακόμα θα την πηγαινοφέρνει και θα την νταντεύει υποθέτω...:2funny:
Πουτανες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Γιος οικογενειακού φίλου ,Ειδικός Φρουρός στην Αθήνα ,εβγαζε 900€ τον μήνα και δεν χρειαζόταν ενίσχυση από γονείς.

Δύσκολο τύπε

Εκτος αν είχε καμια συνάδελφο και συζούσαν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είμαστε εκ φύσεως νικητές. Δεν υπάρχει καν η λέξη πουτανος για εμάς ότι κι αν κάνουμε. Το πώς τώρα το ανδρικό φύλο έχει ξεφτιλιστει τόσο και μια τεράστια μερίδα του κατάντησαν υποτακτικοί είναι κάτι το πραγματικά απίστευτο. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.442
Πόντοι
456
Αν είσαι αντικειμενικός, ναι έτσι είναι.

Αλλά τότε που είσαι στη θέση του γαμιά, δεν το σκέφτεσαι.

Θυμάμαι μία παντρεμένη που είχα ερωτευτεί. Και αυτή εμένα. Την έχω πει την ιστορία.
Βγαίναμε και οι 3 μαζί, με τον άντρα της και μέσα στο αυτοκίνητο, εγώ ήμουν πίσω από αυτή, στο κάθισμα.
Μου χάιδευε το πόδι, αυτός οδηγούσε...Με πιάνουν τύψεις κάποιες φορές, το ομολογώ...
Τότε όμως ήταν αλλιώς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αν είσαι αντικειμενικός, ναι έτσι είναι.

Αλλά τότε που είσαι στη θέση του γαμιά, δεν το σκέφτεσαι.

Θυμάμαι μία παντρεμένη που είχα ερωτευτεί. Και αυτή εμένα. Την έχω πει την ιστορία.
Βγαίναμε και οι 3 μαζί, με τον άντρα της και μέσα στο αυτοκίνητο, εγώ ήμουν πίσω από αυτή, στο κάθισμα.
Μου χάιδευε το πόδι, αυτός οδηγούσε...Με πιάνουν τύψεις κάποιες φορές, το ομολογώ...
Τότε όμως ήταν αλλιώς.
εγω θυμάμαι σε ενα γάμο μιας παιδικης φίλης...ηταν ο γαμπρος με τη νύφη και χαιρετουσαν στα τραπέζια,φτανουν λοιπον και σε μενα που ειμασταν με ολη τη παρέα που ηξεραν και τη νύφη,και αφου τσουγκριζει σε μενα λεει "γεια σου ρε.......ταδε .......!!ποια τυχερη χαιρεται αυτο το κορμι!!!ο γαμπρος εμεινε μαλάκας...ε και φυσικο ηταν ο ανθρωπος απο τοτε με βλεπει με μισο μάτι. (αλλα ειναι και λιγο μαλάκας περα απο αυτο)

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είδα κάπου στις ειδήσεις ότι οι Έλληνες έχουν γύρω στο 15% του εισοδήματος τους αφιερωμένο σε ενοίκια η δόση δανείου...πως γίνεται αυτό όταν το ενοίκιο είναι συνήθως το 1/3 κάθε μισθού η και πιο πολύ ακόμα;
Δε καταλαβα πολυ καλα πως το εννοεις ολο αυτο.Εξηγησε μου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
H Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο οικονομική πολη από την Αθήνα. Αθήνα τα ενοίκια είναι πανάκριβα.. Μετα θες βενζίνες γιατί εχει αποσταεςις.. Θεσσαλονίκη κατεβαίνεις και με τα ποδια ακόμα από εύοσμο στη πλατεία Αριστοτέλους το έχω κάνει και έκανα μια ώρα και άντε αλλά δέκα λεπτά μέχρι το λευκό πύργο.. Αθήνα είναι αδύνατον να μην έχεις αμαξι επίσης Αθήνα τα ενοίκια είναι διπλάσια για ένα σπίτι ίδιο σε ακριβώς ίδια περιοχή.. Πχ εύοσμο θες 250ευρω για γκαρσονιέρα.. Στο Βύρωνα πχ. Που είναι σαν τον εύοσμο θες 600ευρω για το ίδιο ακριβώς σπίτι.. Πιο καλά η σαλονικη αν έχεις μικρό μισθό. Επίσης οι αθηναιες ψάχνουν όλες για πλούσιους, αφού έχει πολλούς λεφτάδες στην Αθήνα σαλονικη εχει λεφτάδες, αλλά δεν είναι τόσοι πολλοι

Δε υπάρχει πουθενά πλέον νοίκι χωρίς το 3 μπροστά

enoikia-thessaloniki.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ η αδαής μερίδα των ανδρών (οσοι υπερεκτιμούν τις γυναίκες) νομίζει ότι οι γυναίκες έχουν μια μοναδική ικανότητα και καλά να κάνουν τους άνδρες να τις κυνηγούν ή να τους ντοπαρουν ώστε να τις κυνηγήσουν. Κάτι σαν να τους ψαρώνουν δηλαδή. Παράδειγματα άπειρα όπως και στα γραπτά άνωθεν φίλων. Πάει δηλαδη μια σε έναν γκομενο, του λέει κάτι καλο κι έρχεται μετά ο άλλος (επίσημος) να αποδείξει την αξία του σε αυτήν μισώντας τον άλλον. Άλλη περίπτωση, περπατά στον δρόμο ενα ζευγάρι η είναι σπίτι και η γυναίκα επαινεί κάποιον ώστε να τσιγκλησει τον γκόμενο ή τον άνδρα της με σκοπό να τον κάνει να ενδιαφερθεί, να της πάρει δώρα η να την γαμησει σαν τρένο. Και πάει λέγοντας. Λοιπόν...οι γυναίκες δεν έχουν καμία μοναδική ικανότητα σε αυτό. Κάνουν έτσι επειδή είναι ανασφαλεστατες οντότητες
κι απλά απευθύνονται σε άνδρες. Οι άνδρες έχουν πολύ περισσότερη τεστοστερόνη και εντελώς διαφορετική αντίληψη/διενεργεια των πραγμάτων κάτι που σημαίνει πως είναι στην φύση τους να κυριαρχούν. Αρα λοιπον έτσι κι αλλιώς οι άνδρες πράττουν κατ αυτόν τον τρόπο Ως πότε; μέχρι να μην ενδιαφερονται και να αρχίσουν να νιώθουν ζαλάδα στα αρχιδια τους αντί για απειλή στην κυριαρχία τους.
:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτοί που λέτε ότι μοιάζουν με ναυάγια στο σώμα, ψιλες φωνές και ελάχιστα ανδρικά χαρακτηριστικά είναι τα σημερινά soy boys. Φυσικά
η συστημική προπαγάνδα θεωρει ότι μόνο οι ακροδεξιες μάζες και τα ρατσιστομουτρα δείχνουν επιθετικότητα στα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Όλως παραδόξως μπορειτε να δείτε πως μιλούν οι γυναίκες στα καλά καθούμενα για άνδρες ή αν τους την πεις :2funny:και γιατί οχι...κάντε και το άλλο. Ριχτειτε για τεστ σε καπαρωμενη λεσβία η σε καπαρωμενο γκέι να δείτε πως θα αντιδράσει το ετερο ήμισυ της περιβόητης "τρισεύγενης" λοατκι κοινότητας. Η απλά μιλήστε έχοντας γνώμη. Έχετε δικαίωμα να κάνετε κριτική για οτιδήποτε. Θα καταλάβετε πολλά.

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Αυτός όταν ξεκίνησε στις μέλισσες είπε για τη γαμάτη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, το παίζει Antifa και μαλακίες τούμπανα, είπε ότι δεν χρειάζεται να πας σχολείο και εκείνος μια χαρά τα κατάφερε και ουσιαστικά είπε ότι χρειάστηκε για να γουστάρει ο μέσος λούμπεν ελληνάρας. Εποίσης πηδάει την Βανδή, που πρέπει να έχει χώσει άπειρα λεφτά και όλα μπόμπα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Αυτοί που λέτε ότι μοιάζουν με ναυάγια στο σώμα, ψιλες φωνές και ελάχιστα ανδρικά χαρακτηριστικά είναι τα σημερινά soy boys. Φυσικά
η συστημική προπαγάνδα θεωρει ότι μόνο οι ακροδεξιες μάζες και τα ρατσιστομουτρα δείχνουν επιθετικότητα στα χαρακτηριστικά των ανθρώπων. Όλως παραδόξως μπορειτε να δείτε πως μιλούν οι γυναίκες στα καλά καθούμενα για άνδρες ή αν τους την πεις :2funny:και γιατί οχι...κάντε και το άλλο. Ριχτειτε για τεστ σε καπαρωμενη λεσβία η σε καπαρωμενο γκέι να δείτε πως θα αντιδράσει το ετερο ήμισυ της περιβόητης "τρισεύγενης" λοατκι κοινότητας. Η απλά μιλήστε έχοντας γνώμη. Έχετε δικαίωμα να κάνετε κριτική για οτιδήποτε. Θα καταλάβετε πολλά.

:2funny:
Έχω δεί live σκηνικό με λεσβίες στο Γκάζι, που πήγε ένας πιτσιρικάς και αρχισε να μιλάει σε μια, που περίμενε έξω απο το μετρό, σκάει η άλλη πανχοντρη κυανομαλλούσα λέσβω, τον τραμπουκίζει γκαρίζοντας σαν αυτοστικό κουνάβιο με λύσσα, ο πιτσιρικάς σηκώνει το χέρι του να την βαρέσει, ορμάνε κάτι φίλοι του και τον μαζεύουν (1,85 τουλάχιστον ο πιτσιρικάς και μάλλον αθλητής, 1,55 η λέσβω σαν κουμπαράς). Και πάνε πιο κεί και της τραβέι χαστούκια η χοντρή στην άλλη. Αλλά αν είχαμε αντιστροφή των όρων και η λέσβω απλά έπιανε την κουβέντα στην γκομενα κάποιου και πήγαινε ο Χ γκομενος και έκανε τραμπούκα θα ήταν ο φασίστας,ρατσιστής, ομοφοβικός κτλ. Δεν με νοιάζει αλήθεια τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Να πάνε μα γαιδούρια και άλογα. Όμως με χαλάει που βγάζουν ολόκληρο τρόπο ζωής και παραμύθιια της Χαλιμάς για το ποιοί είναι απο το πως πηδιούνται και με ποιόν. Αυτά είναι εκφυλισμοί. Ο καθένας μας είναι αυτός που είναι επειδή έχει τον χαρακτήρα που έχει και όχι το πως κάνει σεξ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Φιλική προσφορά στους νέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ .

Θα σωθείτε. Τσάμπα είναι . Αρκεί να ξέρετε κανά αγγλικό .
Προσωπικά το είχα ανακαλύψει στις αρχές του ίντερνετ, αλλά ήμουν ήδη 25.
Εϊχα ανακαλύψει ο ίδιος πολλά από αυτά που λέει μέσα με το δυσκολο τρόπο όμως.

Υ.Γ. Επειδή υπάρχουν και γαμίδια, 3-4 μαλακίες έχει για να προσπεράσετε. Τα κεφάλαια palm reading . Δεν μου πήγαιναν .

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom