θες και συ ταπες μηπως?
μπα βαριεμαι.....
θες και συ ταπες μηπως?
http://[URL unfurl="true"]www.lolcatbible.com/images/3/33/Jonah-in-whale.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Yorgo αυτη ειναι γνωστη Cosmowhale :2funny: :2funny: :2funny:
H erinal στο στομα της *Christi*
Κοσμοφαλαινα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ξέχασες τον παιχταρά David Silva της Valencia. Αυτός κρύβεται πίσω από το νικ γιατί μας είχε γράψει ότι είναι πολύ κοντός...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΠΡΙΝΤΣΚΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
οχι ακομα..Βγαλτα βγαλτα να γελασουμε και λιγο
Κοντευει να με παρει ο υπνοs
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΠΡΙΝΤΣΚΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΜ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
οχι ακομα..
καποια στιγμη θα χουμε πανυγηρακι παντως!!!!!!! ;) ;) ;)
εντροπις...Κοσμοφαλαινεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς
βγαλαμε νυχακια????
εγω???? εγω ειμαι το πιο αθωο πλασματακι!!!!!! 0 0 0
που τέτοια τύχη....
Ναι ναι....αλλη μια αθωα....Παντωs μαθαμε κατι σημερα
Ολα τα κατσκοπευετε και κρατατε και....αρχειο
Και υστερα σου λενε πωs....καψανε τουs φακελουs!!!
φωναζει , τα πηρε αποτομα!!!Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Ευχαριστώ
οχι ακομα..
καποια στιγμη θα χουμε πανυγηρακι παντως!!!!!!! ;) ;) ;)