Ακούστε δικιά μου περίπτωση με κοπέλα.
Πριν από μερικά χρόνια που πήγαινα σε κάποιο κατάστημα των Seven στην περιοχή μου, έτυχε να γνωριστώ με την κοπέλα που ήταν υπάλληλος. Στην αρχή (για κανένα εξάμηνο) λέγαμε και από καμιά κουβέντα καθαρά στο φιλικό γιατί πήγαινα για να πάρω ταινίες και όχι για να βγάλω γκόμενα. Τέσπα, μετά από κανένα εξάμηνο, άρχισε σιγά-σιγά τα χαμόγελα, να πετάει "μπιχτές" (?) τύπου "μου αρέσει να μιλάω με άτομα σαν και σένα" κτλ, αλλά εγώ δεν έδωσα και πολύ σημασία, γιατί έλεγα μέσα μου, κοίτα την καριόλα τι θα πει για να κάνει ενοικιάσεις... Μετά από λίγο διάστημα, άρχισε να με παίρνει και τηλέφωνα για να μου πει, ήρθε εκείνη η ταινία κτλ κλτ και όταν γινόταν αυτό, ήταν και πάντα μόνη στο κατάστημα χωρίς να είναι το αφεντικό της, όπως κάποιες άλλες φορές.
Εγώ κάτι άρχισα να ψιλιάζομαι, αλλά είπα να μην φανώ "πέφτουλας" και το πήγα πιο χαλαρά και άρχισα να την πειράζει και να της κάνω αστεία, και αυτή πάντα γελούσε. Με τα πολλά το έφερε η κουβέντα και κανονίζουμε κάπως όταν να ερθεί μια ταινία να πάνε να την δούμε. Της ζητάω το facebook μου το δίνει αμέσως (άσχετα αν δεν της έστειλα ποτέ από εκεί κάτι. Απλά κάναμε μερικά Likes ο ένας στον άλλο). Είπα να κρατηθώ να μην ζητήσω και αμέσως τηλέφωνο.
Μετά από ένα μήνα που ήρθε η ταινία την ρωτάω, θα πάμε να δούμε την ταινία που λέγαμε και μου απαντάει το κορυφαίο "Εγω πάντως θα πάω να την δω με τον αδερφό μου". Α καλά λέω μέσα μου, και δεν το προχωράω.
Πως το έφερε έτσι η κατάσταση, μετά από ένα μήνα αλλάζει κατάστημα και πάει σε κάποιο άλλο της περιοχής... Φυσικά εγώ ουδέποτε πήγα στο άλλο κατάστημα, και φυσικά ούτε και εκείνη πήρε τηλέφωνο από εκεί.
Βέβαια ήμουν και εγώ κρατημένος, γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου, γινόταν "παιχνίδι" με κοπέλα με την οποία είχαμε και μια σχετική διαφορά ηλικίας (12 χρόνια). Ότι είχε γίνει στο παρελθόν είχε γίνει με κοπέλες κοντά στην δική μου ηλικία. Μαλακία μου; Ίσως!
Πριν από λίγες μέρες την πέτυχα εντελώς τυχαία στο δρόμο, και με το που με βλέπει κατεβάζει τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και βγάζοντας μια ξυνίλα...
Απορία ξύνισε γιατί δεν πήγα να πάρω ξανά ταινίες από το κατάστημα που πήγε; Ξυνίλα επειδή δεν ξανασχολήθηκα μαζί της;
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για το αν θα πρέπει η συγκεκριμένη να χαρακτηριστεί σαν Ελλεείνιδα ή όχι...
Και για αυτούς που θα ρωτήσουν πως ήταν εμφανισιακά, ήταν ξανθιά γύρω στο 1,68 με ωραίο σώμα επειδή πήγαινε και σε κάποια σχολή χορού παλιότερα. Λίγο στο πρόσωπο τα χαλούσε, επειδή είχε κάπως μεγάλο μέτωπο.