Με τι γκόμενες έχεις μπλέξει πουλάκι μου; :'(
Λυσαρες.....
Με τι γκόμενες έχεις μπλέξει πουλάκι μου; :'(
αφου σου ειπα,ποθω τα καλλη της μουνιτσας γι'αυτο ειμαι εδω...![]()
Τι το πήρες επί πόνου καλέ; Δεν είναι κακό να τσακώνονται, το θέμα είναι πώς τσακώνονται...![]()
![]()
Τιιιι :o πέτυχε λοιπόν η βυζοπροπαγάνδα της Μουνίτσας...και σου πα να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου..τώρα πρέπει να σου κάνω ενέσεις ρωσιδιθρύνης...
δεν ξερω αν θα πιασουν η αρρωστια με εχει χτυπησει σοβαρα.....![]()
![]()
![]()
Αν τσακωνονται με....γλωσσοφιλα Ωπα!!! Ωπα σ αυτη τη σταση κατεβαινω
Εδω εχει ψωμι!!!!!! Πααααρων !!!![]()
![]()
Μωρέ κοίτα και πιο πίσω, και όταν πλακώνονται πάλι καλές είναι!!![]()
Είπαμε, ούτε υστερίες, ούτε φωνές, ούτε δράματα!! Πλαφφφφ, απ' το μαλλί και στη λάσπη κατευθείαν!!
![]()
![]()
θα σε κανω κοκκινιστοοοοοοοοοοοοο μπουχαχαχαχαχα
σας αφηνω για λιγο μπαινω σε raid![]()
![]()
![]()
Ωχ μάλλον πρέπει να σε στείλω επειγόντως για θεραπεία...θα χεις και νοσοκόμα την Λουντμίλα..
www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/]http://www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/[/url]
με τετοια νοσοκομα ολεs οι ....λειτουργιεs επανερχονται!!!!
τυφλα ναχουν τα μπαζα του Ε.Σ.Υ....τσιφ για θανατωση
εν τω μεταξυ η μουρη της ουτε που φαινεται και το λιγο που φαινεται μαλλον ειναι ρωσσοποντια γιατι εχει γερακισια μυτη![]()
Πρεπει να ειναι καλη.....γιατι αν ηταν μπαζο δεν νομιζω ναπαιρνε το οκ για το βιντεο κλιπακι
εν τω μεταξυ η μουρη της ουτε που φαινεται και το λιγο που φαινεται μαλλον ειναι ρωσσοποντια γιατι εχει γερακισια μυτη![]()
Ωχ μάλλον πρέπει να σε στείλω επειγόντως για θεραπεία...θα χεις και νοσοκόμα την Λουντμίλα..
www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/]http://www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/[/url]
αυτα ειναι σχετικα......αλλο ομως το "πρεπει να ειναι καλη" και αλλο το "μουναρααααααααααααααααααααα"
εδω δεν την ειδαμε καλα καλα..........
και η λιανα κανελλη διαφημιζε τα λαχανικα φροζα ενα φεγγαρι.......χαχαχαχαχα