Με τι γκόμενες έχεις μπλέξει πουλάκι μου; :'(
Λυσαρες.....
Με τι γκόμενες έχεις μπλέξει πουλάκι μου; :'(
αφου σου ειπα,ποθω τα καλλη της μουνιτσας γι'αυτο ειμαι εδω...
Τι το πήρες επί πόνου καλέ; Δεν είναι κακό να τσακώνονται, το θέμα είναι πώς τσακώνονται...
Τιιιι :o πέτυχε λοιπόν η βυζοπροπαγάνδα της Μουνίτσας...και σου πα να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου..τώρα πρέπει να σου κάνω ενέσεις ρωσιδιθρύνης...
δεν ξερω αν θα πιασουν η αρρωστια με εχει χτυπησει σοβαρα.....
Αν τσακωνονται με....γλωσσοφιλα Ωπα!!! Ωπα σ αυτη τη σταση κατεβαινω
Εδω εχει ψωμι!!!!!! Πααααρων !!!
Μωρέ κοίτα και πιο πίσω, και όταν πλακώνονται πάλι καλές είναι!!
Είπαμε, ούτε υστερίες, ούτε φωνές, ούτε δράματα!! Πλαφφφφ, απ' το μαλλί και στη λάσπη κατευθείαν!!
θα σε κανω κοκκινιστοοοοοοοοοοοοο μπουχαχαχαχαχα
σας αφηνω για λιγο μπαινω σε raid
Ωχ μάλλον πρέπει να σε στείλω επειγόντως για θεραπεία...θα χεις και νοσοκόμα την Λουντμίλα..
www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/]http://www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/[/url]
με τετοια νοσοκομα ολεs οι ....λειτουργιεs επανερχονται!!!!
τυφλα ναχουν τα μπαζα του Ε.Σ.Υ....τσιφ για θανατωση
εν τω μεταξυ η μουρη της ουτε που φαινεται και το λιγο που φαινεται μαλλον ειναι ρωσσοποντια γιατι εχει γερακισια μυτη
Πρεπει να ειναι καλη.....γιατι αν ηταν μπαζο δεν νομιζω ναπαιρνε το οκ για το βιντεο κλιπακι
εν τω μεταξυ η μουρη της ουτε που φαινεται και το λιγο που φαινεται μαλλον ειναι ρωσσοποντια γιατι εχει γερακισια μυτη
Ωχ μάλλον πρέπει να σε στείλω επειγόντως για θεραπεία...θα χεις και νοσοκόμα την Λουντμίλα..
www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/]http://www.metacafe.com/watch/1970502/russian_nurse_sexy_commercial/[/url]
αυτα ειναι σχετικα......αλλο ομως το "πρεπει να ειναι καλη" και αλλο το "μουναρααααααααααααααααααααα"
εδω δεν την ειδαμε καλα καλα..........
και η λιανα κανελλη διαφημιζε τα λαχανικα φροζα ενα φεγγαρι.......χαχαχαχαχα