DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.795
- Πόντοι
- 1.446
Σε σχέση με το συνολικό αριθμό των γιατρών...Αυτοί είναι ελάχιστοι ...
Σε σχέση με το συνολικό αριθμό των γιατρών...Αυτοί είναι ελάχιστοι ...
Και είναι πολλοί, πίστεψέ με...Οι γιατροί είναι άλλη κατηγορία,μην μπερδεύεσαι....
Αυτό βέβαια με την προ'υ'ποθεση ότι δεν δουλεύουν για τις τράπεζες γιατί υπάρχουν και αυτοί....
Ολόσωστος!Αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου....όλα θα πάνε καλά αν δεν γίνει καμμία χοντρή μαλακια η καποια άτυχη στιγμη.
Ισχύει.Σε σχέση με το συνολικό αριθμό των γιατρών...
Και θεωρείς καλό να προσπαθούν να σου αποδείξουν ότι είναι νοικοκυρές (ενώ δεν είναι, δηλαδή να σε ξεγελάσουν), αν έχεις λεφτά;αμα εισαι φτωχος ναι
Αν εχεις κασσερι σκοτωνονται να σου αποδειξουν οτι ειναι νοικοκυρες και προκομένες για να τις πάρεις
Οπου φτωχος και η μοιρα του
Ακριβως ...Και θεωρείς καλό να προσπαθούν να σου αποδείξουν ότι είναι νοικοκυρές (ενώ δεν είναι, δηλαδή να σε ξεγελάσουν), αν έχεις λεφτά;
Μήπως σε αυτή την περίπτωση ο φτωχός είναι τυχερός, επειδή δεν τον ξεγελάνε (τον ξεγελάει το σεξουαλικό του ένστικτο, θα μου πεις)...
Κατά τα άλλα όπου φτωχός και η μοίρα του, συμφωνώ...
Άμα είναι φίλε Sub να γίνω Δ.Υ για να πάω για (κλαρινο)γαμπρός, για τις κ@ριολες), άστο, το καλύτερα...Σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν ούτε αυτές οι ευκαιρίες τύπε μου.Τουλάχιστον αυτές μέσα στις καρδούλες και τα λαικ,τρώνε και κανα πούτσο απο συνομήλικους.Οι μεγαλύτερες ή θα'ναι παντρεμένες ή σε θέλουν μόνιμο δ.υ για να σου κάτσουν.
Τυχαία είπα τη Βενεζουέλα,ο καθένας ας βάλει όποια χώρα θέλει,Ουκρανία,Σκόπια,Βουλγαρία κλπ
Ακριβώς, ποιος θυμάται τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας με το επιβατικό αεροπλάνο της Helios Airways; Κανένας εκτός από τις οικογένειες των θυμάτων...Όπως τα λες φίλε σαπ ζερο μου άρεσε πολύ το σχόλιο σου (για μένα είναι ότι το καλύτερο έχω διαβάσει στο νήμα με το δυστύχημα στα τεμπη .Δυστυχως σε λίγο διάστημα δεν θα τους θυμάται κανείς παρά μόνο η οικογένεια τους .Είμαι πολυ στεναχωρημένος όπως όλοι μας .Κριμα ).Δεν βρίσκεις άκρη με τις γυναίκες Αστο (να μην στεναχωριέσαι .Σου εύχομαι το καλύτερο ).
Ρε μάγκες... χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν
εντάξει τις γαματε και καλά κάνετε ... αλλα ποτέ δεν κατάλαβα ...
πως τις παντρεύεστε ...και πως τις αντέχετε...
Είμαι τέτοιος όπως περιγράφεις...Επειδή ξέρω κάποιους που έχουν να γαμήσουν γκόμενα από την εποχή του κινήματος γαργαλίδη-λεοναρδόπουλου ...
αναρωτιέμαι ... γιατί δεν παίζουν μπάλα ;
Τι στο διάολο βαριούνται ;;;;;
Τι έχουν να χάσουν ;;
Μέχρι τα .... 35-40 κάποιοι , κλαίγονται ... ότι δεν γάμησαν τη μουνάρα του σχολείου ...
το συνεχίζουν και στα 45-50 ;;;
Άμα είναι φίλε Sub να γίνω Δ.Υ για να πάω για (κλαρινο)γαμπρός, για τις κ@ριολες), άστο, το καλύτερα...
Την έχω ξαναδιαβάσει αυτήν την εδώ μέσα πολλές φορές, υπάρχει και ολόκληρο νήμα με τέτοιο θέμα μάλιστα...
Αυτό ακριβώς που λες στην α' παράγραφο το είπα σήμερα....Ακριβώς, ποιος θυμάται τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας με το επιβατικό αεροπλάνο της Helios Airways; Κανένας εκτός από τις οικογένειες των θυμάτων...
Όσο για τις γυναίκες αυτό μου το έχει πει και γκόμενα (ότι δεν βγάζεις άκρη, μην το ψάχνεις με εμάς)...
Μπορεί να είναι εισοδηματιας ο άνθρωπος....Εντάξει ρε τύπε,γίνε εργάτης,ντελιβεράς ή βοηθός αποθηκάριου και περίμενε να σε βλέπουν σοβαρά οι καριόλες
Εισοδηματίας ναι έχω 8 πολυκατοικίες και 23 μαγαζιά...Αυτό ακριβώς που λες στην α' παράγραφο το είπα σήμερα....
Στην β'μου το είπε φίλη μου άρα άστο να πάει άστο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί να είναι εισοδηματιας ο άνθρωπος....
Κρίμα για σένα ρε τύπε. Περνάς καλά χωρίς μουνέτα ;Είμαι τέτοιος όπως περιγράφεις...
Υπάρχουν και ευαίσθητοι άντρες και σίγουρα όχι σαβουρογάμηδες.
έβγαινα με ένα καλό μουνι πριν λίγο καιρό.
Να μου λέει τι ασοβαρες που είναι οι γκόμενες των σοσιαλ, ότι μαγειρεύει κάθε Κυριακή για την οικογένεια της ,ότι δεν έχει σοσιαλ και μια φορά ήταν στο τιντερ και τι αηδία που ήταν κλπ.ότι ψάχνει ένα σοβαρό παιδί κλπ
Ε με τα πολλά την βρήκα στο τιντερ ,ευτυχως πριν προχωρήσει πολύ το πράγμα.
Οι γκόμενες προκειμένου να καβατζωθουν θα πουν μεγαλύτερες μπαρούφες και από τον Καραμανλή
Ναι αλλά άλλο είναι να εκμεταλλευθούν μια ΜΟΝΙΜΗ πηγή χρήματος ,έστω και πετσοκομμενου μετά από τρία μνημόνια,και άλλο να βασίζονται στα δώρα ενός ιδ.υπαλληλου που σήμερα είναι και αύριο ΔΕΝ είναι....Εισοδηματίας ναι έχω 8 πολυκατοικίες και 23 μαγαζιά...
Χαχαχα... Πλάκα κάνω...
Απλά θέλω να πω ότι το να μπει κάποιος στο δημόσιο μόνιμος είναι για την εξασφάλιση του εαυτού του πρώτιστα (για να μην πω αποκλειστικά) και όχι για το πως θα τον δουν οι γυναίκες, οι οποίες κοιτάνε τι θα εκμεταλλευτούν κακά τα ψέμματα...