Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Οι γιατροί είναι άλλη κατηγορία,μην μπερδεύεσαι....
Αυτό βέβαια με την προ'υ'ποθεση ότι δεν δουλεύουν για τις τράπεζες γιατί υπάρχουν και αυτοί....
Και είναι πολλοί, πίστεψέ με...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.949
Πόντοι
3.656
Επειδή ξέρω κάποιους που έχουν να γαμήσουν γκόμενα από την εποχή του κινήματος γαργαλίδη-λεοναρδόπουλου ...
αναρωτιέμαι ... γιατί δεν παίζουν μπάλα ;

Τι στο διάολο βαριούνται ;;;;;
Τι έχουν να χάσουν ;;
Μέχρι τα .... 35-40 κάποιοι , κλαίγονται ... ότι δεν γάμησαν τη μουνάρα του σχολείου ...
το συνεχίζουν και στα 45-50 ;;;

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
αμα εισαι φτωχος ναι :birdman:
Αν εχεις κασσερι σκοτωνονται να σου αποδειξουν οτι ειναι νοικοκυρες και προκομένες για να τις πάρεις

Οπου φτωχος και η μοιρα του
Και θεωρείς καλό να προσπαθούν να σου αποδείξουν ότι είναι νοικοκυρές (ενώ δεν είναι, δηλαδή να σε ξεγελάσουν), αν έχεις λεφτά;
Μήπως σε αυτή την περίπτωση ο φτωχός είναι τυχερός, επειδή δεν τον ξεγελάνε (τον ξεγελάει το σεξουαλικό του ένστικτο, θα μου πεις)...
Κατά τα άλλα όπου φτωχός και η μοίρα του, συμφωνώ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.235
Πόντοι
12.756
Και θεωρείς καλό να προσπαθούν να σου αποδείξουν ότι είναι νοικοκυρές (ενώ δεν είναι, δηλαδή να σε ξεγελάσουν), αν έχεις λεφτά;
Μήπως σε αυτή την περίπτωση ο φτωχός είναι τυχερός, επειδή δεν τον ξεγελάνε (τον ξεγελάει το σεξουαλικό του ένστικτο, θα μου πεις)...
Κατά τα άλλα όπου φτωχός και η μοίρα του, συμφωνώ...
Ακριβως ...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν ούτε αυτές οι ευκαιρίες τύπε μου.Τουλάχιστον αυτές μέσα στις καρδούλες και τα λαικ,τρώνε και κανα πούτσο απο συνομήλικους.Οι μεγαλύτερες ή θα'ναι παντρεμένες ή σε θέλουν μόνιμο δ.υ για να σου κάτσουν.

Τυχαία είπα τη Βενεζουέλα,ο καθένας ας βάλει όποια χώρα θέλει,Ουκρανία,Σκόπια,Βουλγαρία κλπ
Άμα είναι φίλε Sub να γίνω Δ.Υ για να πάω για (κλαρινο)γαμπρός, για τις κ@ριολες), άστο, :knockinb:το καλύτερα...
Την έχω ξαναδιαβάσει αυτήν την :jerking: εδώ μέσα πολλές φορές, υπάρχει και ολόκληρο νήμα με τέτοιο θέμα μάλιστα...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Όπως τα λες φίλε σαπ ζερο μου άρεσε πολύ το σχόλιο σου (για μένα είναι ότι το καλύτερο έχω διαβάσει στο νήμα με το δυστύχημα στα τεμπη .Δυστυχως σε λίγο διάστημα δεν θα τους θυμάται κανείς παρά μόνο η οικογένεια τους .Είμαι πολυ στεναχωρημένος όπως όλοι μας .Κριμα ).Δεν βρίσκεις άκρη με τις γυναίκες Αστο (να μην στεναχωριέσαι .Σου εύχομαι το καλύτερο ).
Ακριβώς, ποιος θυμάται τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας με το επιβατικό αεροπλάνο της Helios Airways; Κανένας εκτός από τις οικογένειες των θυμάτων...
Όσο για τις γυναίκες αυτό μου το έχει πει και γκόμενα (ότι δεν βγάζεις άκρη, μην το ψάχνεις με εμάς)...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.696
Πόντοι
1.446
Ρε μάγκες... χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν
εντάξει τις γαματε και καλά κάνετε ... αλλα ποτέ δεν κατάλαβα ...

πως τις παντρεύεστε ...και πως τις αντέχετε...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Ρε μάγκες... χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν
εντάξει τις γαματε και καλά κάνετε ... αλλα ποτέ δεν κατάλαβα ...

πως τις παντρεύεστε ...και πως τις αντέχετε...

1.Όλοι θέλουν παιδιά

2.Κοινωνικοί λόγοι (παντρεμένος > ανύπαντρος)

3.Μοναξιά ('παντρεύτηκαν όλοι οι φίλοι μου και ξέμεινα μόνος')

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.424
Πόντοι
206
Επειδή ξέρω κάποιους που έχουν να γαμήσουν γκόμενα από την εποχή του κινήματος γαργαλίδη-λεοναρδόπουλου ...
αναρωτιέμαι ... γιατί δεν παίζουν μπάλα ;

Τι στο διάολο βαριούνται ;;;;;
Τι έχουν να χάσουν ;;
Μέχρι τα .... 35-40 κάποιοι , κλαίγονται ... ότι δεν γάμησαν τη μουνάρα του σχολείου ...
το συνεχίζουν και στα 45-50 ;;;
Είμαι τέτοιος όπως περιγράφεις... :confused:
Υπάρχουν και ευαίσθητοι άντρες και σίγουρα όχι σαβουρογάμηδες.
Όχι ότι συμπάσχω με την απαισιοδοξία και το άγχος του sub zero.
Αν μου κάτσει κάτι καλό θα κάνω καιρό να συγγράφω σχόλια εδώ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Άμα είναι φίλε Sub να γίνω Δ.Υ για να πάω για (κλαρινο)γαμπρός, για τις κ@ριολες), άστο, :knockinb:το καλύτερα...
Την έχω ξαναδιαβάσει αυτήν την :jerking: εδώ μέσα πολλές φορές, υπάρχει και ολόκληρο νήμα με τέτοιο θέμα μάλιστα...

Εντάξει ρε τύπε,γίνε εργάτης,ντελιβεράς ή βοηθός αποθηκάριου και περίμενε να σε βλέπουν σοβαρά οι καριόλες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
έβγαινα με ένα καλό μουνι πριν λίγο καιρό.

Να μου λέει τι ασοβαρες που είναι οι γκόμενες των σοσιαλ, ότι μαγειρεύει κάθε Κυριακή για την οικογένεια της ,ότι δεν έχει σοσιαλ και μια φορά ήταν στο τιντερ και τι αηδία που ήταν κλπ.ότι ψάχνει ένα σοβαρό παιδί κλπ

Ε με τα πολλά την βρήκα στο τιντερ ,ευτυχως πριν προχωρήσει πολύ το πράγμα.

Οι γκόμενες προκειμένου να καβατζωθουν θα πουν μεγαλύτερες μπαρούφες και από τον Καραμανλή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.665
Πόντοι
9.297
Ακριβώς, ποιος θυμάται τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας με το επιβατικό αεροπλάνο της Helios Airways; Κανένας εκτός από τις οικογένειες των θυμάτων...
Όσο για τις γυναίκες αυτό μου το έχει πει και γκόμενα (ότι δεν βγάζεις άκρη, μην το ψάχνεις με εμάς)...
Αυτό ακριβώς που λες στην α' παράγραφο το είπα σήμερα....
Στην β'μου το είπε φίλη μου άρα άστο να πάει άστο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει ρε τύπε,γίνε εργάτης,ντελιβεράς ή βοηθός αποθηκάριου και περίμενε να σε βλέπουν σοβαρά οι καριόλες
Μπορεί να είναι εισοδηματιας ο άνθρωπος....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Αυτό ακριβώς που λες στην α' παράγραφο το είπα σήμερα....
Στην β'μου το είπε φίλη μου άρα άστο να πάει άστο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί να είναι εισοδηματιας ο άνθρωπος....
Εισοδηματίας ναι έχω 8 πολυκατοικίες και 23 μαγαζιά...
Χαχαχα... Πλάκα κάνω...
Απλά θέλω να πω ότι το να μπει κάποιος στο δημόσιο μόνιμος είναι για την εξασφάλιση του εαυτού του πρώτιστα (για να μην πω αποκλειστικά) και όχι για το πως θα τον δουν οι γυναίκες, οι οποίες κοιτάνε τι θα εκμεταλλευτούν κακά τα ψέμματα...

FARAW

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
6.358
Πόντοι
1.336
Φυσικα ειναι πρώτα για τον εαυτό σου φίλε ντα τιμ να παίρνεις ένα μόνιμο μισθό (εγώ δουλεύω σε σώμα ασφαλείας ).Δυστυχως οι γυναίκες είναι συμφερτολογες αλλά γενικά έτσι είναι το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας .Σου εύχομαι το καλύτερο .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.949
Πόντοι
3.656
Είμαι τέτοιος όπως περιγράφεις... :confused:
Υπάρχουν και ευαίσθητοι άντρες και σίγουρα όχι σαβουρογάμηδες.
Κρίμα για σένα ρε τύπε. Περνάς καλά χωρίς μουνέτα ;
Ποιός σου είπε για σαββούρες ; Εντάξει .... στο γυμνάσιο πολλοί στεναχωρήθηκαν .... που χόρεψε κολλητά ρίτσαρντ μαξ η τζένη η πίπα με άλλον
και όχι με εμάς ... το θέμα είναι τι κάναμε από εκεί και μετά ;
Πόσες δεκαετίες να κλαις για την τζένη την πίπα ;
Η παραγωγή δεν σταματάει ποτέ.
Πάλι θα χαλαστείς, αν πλησιάσεις την τωρινή τζένη ... ή αντιτζένη .... ή υποτζένη ...... (όχι ανθυπασπιστή τζένη) και προσπαθήσεις να βάλεις ;
Δεν ωρίμασες από τότε ;

Κρίμα να μας τρώει η μιζέρια.
Απλά προσπαθείτε να μιλάτε με τις γκόμενες ..... με τον καιρό μαθαίνεις κι όλας !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.949
Πόντοι
3.656
έβγαινα με ένα καλό μουνι πριν λίγο καιρό.

Να μου λέει τι ασοβαρες που είναι οι γκόμενες των σοσιαλ, ότι μαγειρεύει κάθε Κυριακή για την οικογένεια της ,ότι δεν έχει σοσιαλ και μια φορά ήταν στο τιντερ και τι αηδία που ήταν κλπ.ότι ψάχνει ένα σοβαρό παιδί κλπ

Ε με τα πολλά την βρήκα στο τιντερ ,ευτυχως πριν προχωρήσει πολύ το πράγμα.

Οι γκόμενες προκειμένου να καβατζωθουν θα πουν μεγαλύτερες μπαρούφες και από τον Καραμανλή

δηλαδή που χαλάστηκες ; επειδή ήταν στο τίντερ ; τη γάμαγες ;
πότε το έκοψες ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.665
Πόντοι
9.297
Εισοδηματίας ναι έχω 8 πολυκατοικίες και 23 μαγαζιά...
Χαχαχα... Πλάκα κάνω...
Απλά θέλω να πω ότι το να μπει κάποιος στο δημόσιο μόνιμος είναι για την εξασφάλιση του εαυτού του πρώτιστα (για να μην πω αποκλειστικά) και όχι για το πως θα τον δουν οι γυναίκες, οι οποίες κοιτάνε τι θα εκμεταλλευτούν κακά τα ψέμματα...
Ναι αλλά άλλο είναι να εκμεταλλευθούν μια ΜΟΝΙΜΗ πηγή χρήματος ,έστω και πετσοκομμενου μετά από τρία μνημόνια,και άλλο να βασίζονται στα δώρα ενός ιδ.υπαλληλου που σήμερα είναι και αύριο ΔΕΝ είναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom