loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θα ρθει... ;)Που εισαι βρε Λουκια...
Και ελεγα θα ρθει δεν θα ρθει.... ;) ;) ;)
θα ρθει... ;)Που εισαι βρε Λουκια...
Και ελεγα θα ρθει δεν θα ρθει.... ;) ;) ;)
θα ρθει... ;)
εεεεετσιιι!!!ασε που βλεπω κ σεξ&σιτυ κ τηγανιζω!!!Ω ΘΕΕ!!νομιζω οτι μετατρεπομαι σε κατινοελλεηνιδα!!!!αμα βαλω κ ρολα στο κεφαλι ....Το ξερα.... ;)
Νυχτερινος ο τυπος σου και σενα...
εεεεετσιιι!!!ασε που βλεπω κ σεξ&σιτυ κ τηγανιζω!!!Ω ΘΕΕ!!νομιζω οτι μετατρεπομαι σε κατινοελλεηνιδα!!!!αμα βαλω κ ρολα στο κεφαλι ....
αστα ρε ποβ!!!λες να γινω αυτο που με τοσο παθος περιγραφετε εδω μεσα??????Ποια εισαι ρε Λουκια τελικα..?!!!!!
Στο να χερι το τσιγαρο στ'αλλο χερι το τηγανι.... ;)
καλα ντεκερακο!!εσυ???τι κανετε παιδακια?
αστα ρε ποβ!!!λες να γινω αυτο που με τοσο παθος περιγραφετε εδω μεσα??????
καλα κ εγω.λιγο κουρασμενος αλλα ολα οκ.τι λετε εσεις εδω?βαλ τε μα για λιγο στο παιχνιδι
τιποτα ιδιαιτερο εκτος απο εναν που ενοχλει την μουνιτσα...μια -δυο σελ πισω πανε...καλα κ εγω.λιγο κουρασμενος αλλα ολα οκ.τι λετε εσεις εδω?βαλ τε μα για λιγο στο παιχνιδι
ε καλα ουτε εγω αλλα γυναικα με ποδια ρολλευ κ πανω απο το τηγανι παρακολουθοντας φωσκολο δεν ειναι κ οτι καλυτερο ειδικα στα 20something!!Δεν συμφωνω με αυτα και το ξερεις.... ;)
Τα ρολευ για καλο και για κακο ...μετα το τηγανισμα...
Τιποτα το ιδιαιτερο αδερφε μου...
ωραια,μ αρεσει αυτο.ας πουμε λοιπον το τιποτα ιδιαιτερο......ακουωΔεν συμφωνω με αυτα και το ξερεις.... ;)
Τα ρολευ για καλο και για κακο ...μετα το τηγανισμα...
Τιποτα το ιδιαιτερο αδερφε μου...
τωρα τα ειδα?τι ρολο βαραει το παλικαρι κ πειραζει το κοριτσι μας?τιποτα ιδιαιτερο εκτος απο εναν που ενοχλει την μουνιτσα...μια -δυο σελ πισω πανε...
ε καλα ουτε εγω αλλα γυναικα με ποδια ρολλευ κ πανω απο το τηγανι παρακολουθοντας φωσκολο δεν ειναι κ οτι καλυτερο ειδικα στα 20something!!
δε ξερω καλε μου!!!εγω τηγανιζα....τωρα τα ειδα?τι ρολο βαραει το παλικαρι κ πειραζει το κοριτσι μας?
τι καλο?θα μου στειλεις?δε ξερω καλε μου!!!εγω τηγανιζα....
ε καλα ουτε εγω αλλα γυναικα με ποδια ρολλευ κ πανω απο το τηγανι παρακολουθοντας φωσκολο δεν ειναι κ οτι καλυτερο ειδικα στα 20something!!
τωρα τα ειδα?τι ρολο βαραει το παλικαρι κ πειραζει το κοριτσι μας?
δε ξερω καλε μου!!!εγω τηγανιζα....
εγω παλι διαβαζω.το καταλαβα οτι εκανε την πλακα του.μη ρωτηστε γιατι διαβαζω.....δεν ειμαι ανηλικο.ειμαι ενας φοιτητης ο οποιος ξεχασε να τελειωσειΚαι συ ρε γαμωτο τηγανιζεις νυχτιατικο?????????????
Εγω προσπαθω να φτιαξω ενα καδρο που πηρα το πρωι και του χω αλλαξει τα φωτα...
Εκανε το κομματι του και την εκανε....
λουκανικα με πατατες...τοσο δυσκολο φαι!!! ο τυπακος δε ξερω τι ρολο βαραει...ειπε οτι εχει προβλημα με τις χοντρες!!!τωρα που ειδε την νιτσα,εβγαλε συμπερασμα κ το λεει κ τοοοσο κομψα..θα σε γελασω....τι καλο?θα μου στειλεις?
ε θα ρθει ο αντρας του σπιτιου κ δεν εχω να τον ταισω!!!!!!!!!παλι απεξω;;;;με τοσα λεφτα θα αγοραζα το σαντουιτσαδικο!!! τι καδρο;;;Και συ ρε γαμωτο τηγανιζεις νυχτιατικο?????????????
Εγω προσπαθω να φτιαξω ενα καδρο που πηρα το πρωι και του χω αλλαξει τα φωτα...
Εκανε το κομματι του και την εκανε....
τι σπουδαζεις αν επιτρεπετε??εγω παλι διαβαζω.το καταλαβα οτι εκανε την πλακα του.μη ρωτηστε γιατι διαβαζω.....δεν ειμαι ανηλικο.ειμαι ενας φοιτητης ο οποιος ξεχασε να τελειωσει
εγω παλι διαβαζω.το καταλαβα οτι εκανε την πλακα του.μη ρωτηστε γιατι διαβαζω.....δεν ειμαι ανηλικο.ειμαι ενας φοιτητης ο οποιος ξεχασε να τελειωσει
Τι προσπαθεις να κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ποτε δεν ειναι αργα παληκαρι μου!!!!!!!
Ενα καδρο με την Αναγεννηση ρε Λουκια αλλα ...με ταλαιπωρησει λιγο ακομα θα ανηκει στην ιστορια..........
ετσι λεω κ εγω,ποτε δεν ειναι αργα......αντε να δουμε μεχρι ποτε θα το λεω.λοιπον σας χαιρετω γιατι αυρι γραφω πρωι πρωι.καλο σας βραδυ κ να μην λιωσετε στα Pc σας.φιλιαΠοτε δεν ειναι αργα παληκαρι μου!!!!!!!
Ενα καδρο με την Αναγεννηση ρε Λουκια αλλα ...με ταλαιπωρησει λιγο ακομα θα ανηκει στην ιστορια..........
ετσι λεω κ εγω,ποτε δεν ειναι αργα......αντε να δουμε μεχρι ποτε θα το λεω.λοιπον σας χαιρετω γιατι αυρι γραφω πρωι πρωι.καλο σας βραδυ κ να μην λιωσετε στα Pc σας.φιλια