loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θα ρθει... ;)Που εισαι βρε Λουκια...
Και ελεγα θα ρθει δεν θα ρθει.... ;) ;) ;)
θα ρθει... ;)Που εισαι βρε Λουκια...
Και ελεγα θα ρθει δεν θα ρθει.... ;) ;) ;)
θα ρθει... ;)
εεεεετσιιι!!!ασε που βλεπω κ σεξ&σιτυ κ τηγανιζω!!!Ω ΘΕΕ!!νομιζω οτι μετατρεπομαι σε κατινοελλεηνιδα!!!!αμα βαλω κ ρολα στο κεφαλι ....Το ξερα.... ;)
Νυχτερινος ο τυπος σου και σενα...![]()
εεεεετσιιι!!!ασε που βλεπω κ σεξ&σιτυ κ τηγανιζω!!!Ω ΘΕΕ!!νομιζω οτι μετατρεπομαι σε κατινοελλεηνιδα!!!!αμα βαλω κ ρολα στο κεφαλι ....![]()
![]()
![]()
αστα ρε ποβ!!!λες να γινω αυτο που με τοσο παθος περιγραφετε εδω μεσα??????Ποια εισαι ρε Λουκια τελικα..?!!!!!![]()
Στο να χερι το τσιγαρο στ'αλλο χερι το τηγανι.... ;)![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ντεκερακο!!εσυ???τι κανετε παιδακια?
αστα ρε ποβ!!!λες να γινω αυτο που με τοσο παθος περιγραφετε εδω μεσα??????![]()
![]()
![]()
καλα κ εγω.λιγο κουρασμενος αλλα ολα οκ.τι λετε εσεις εδω?βαλ τε μα για λιγο στο παιχνιδι
τιποτα ιδιαιτερο εκτος απο εναν που ενοχλει την μουνιτσα...μια -δυο σελ πισω πανε...καλα κ εγω.λιγο κουρασμενος αλλα ολα οκ.τι λετε εσεις εδω?βαλ τε μα για λιγο στο παιχνιδι
ε καλα ουτε εγω αλλα γυναικα με ποδια ρολλευ κ πανω απο το τηγανι παρακολουθοντας φωσκολο δεν ειναι κ οτι καλυτερο ειδικα στα 20something!!Δεν συμφωνω με αυτα και το ξερεις.... ;)
Τα ρολευ για καλο και για κακο ...μετα το τηγανισμα...![]()
![]()
Τιποτα το ιδιαιτερο αδερφε μου...
ωραια,μ αρεσει αυτο.ας πουμε λοιπον το τιποτα ιδιαιτερο......ακουωΔεν συμφωνω με αυτα και το ξερεις.... ;)
Τα ρολευ για καλο και για κακο ...μετα το τηγανισμα...![]()
![]()
Τιποτα το ιδιαιτερο αδερφε μου...
τωρα τα ειδα?τι ρολο βαραει το παλικαρι κ πειραζει το κοριτσι μας?τιποτα ιδιαιτερο εκτος απο εναν που ενοχλει την μουνιτσα...μια -δυο σελ πισω πανε...
ε καλα ουτε εγω αλλα γυναικα με ποδια ρολλευ κ πανω απο το τηγανι παρακολουθοντας φωσκολο δεν ειναι κ οτι καλυτερο ειδικα στα 20something!!![]()
δε ξερω καλε μου!!!εγω τηγανιζα....τωρα τα ειδα?τι ρολο βαραει το παλικαρι κ πειραζει το κοριτσι μας?
τι καλο?θα μου στειλεις?δε ξερω καλε μου!!!εγω τηγανιζα....
ε καλα ουτε εγω αλλα γυναικα με ποδια ρολλευ κ πανω απο το τηγανι παρακολουθοντας φωσκολο δεν ειναι κ οτι καλυτερο ειδικα στα 20something!!![]()
τωρα τα ειδα?τι ρολο βαραει το παλικαρι κ πειραζει το κοριτσι μας?
δε ξερω καλε μου!!!εγω τηγανιζα....
εγω παλι διαβαζω.το καταλαβα οτι εκανε την πλακα του.μη ρωτηστε γιατι διαβαζω.....δεν ειμαι ανηλικο.ειμαι ενας φοιτητης ο οποιος ξεχασε να τελειωσειΚαι συ ρε γαμωτο τηγανιζεις νυχτιατικο?????????????
![]()
![]()
Εγω προσπαθω να φτιαξω ενα καδρο που πηρα το πρωι και του χω αλλαξει τα φωτα...
![]()
![]()
Εκανε το κομματι του και την εκανε....![]()
![]()
![]()
![]()
λουκανικα με πατατες...τοσο δυσκολο φαι!!!τι καλο?θα μου στειλεις?
ε θα ρθει ο αντρας του σπιτιου κ δεν εχω να τον ταισω!!!!!!!!!παλι απεξω;;;;με τοσα λεφτα θα αγοραζα το σαντουιτσαδικο!!!Και συ ρε γαμωτο τηγανιζεις νυχτιατικο?????????????
![]()
![]()
Εγω προσπαθω να φτιαξω ενα καδρο που πηρα το πρωι και του χω αλλαξει τα φωτα...
![]()
![]()
Εκανε το κομματι του και την εκανε....![]()
![]()
![]()
![]()
τι σπουδαζεις αν επιτρεπετε??εγω παλι διαβαζω.το καταλαβα οτι εκανε την πλακα του.μη ρωτηστε γιατι διαβαζω.....δεν ειμαι ανηλικο.ειμαι ενας φοιτητης ο οποιος ξεχασε να τελειωσει![]()
![]()
![]()
![]()
εγω παλι διαβαζω.το καταλαβα οτι εκανε την πλακα του.μη ρωτηστε γιατι διαβαζω.....δεν ειμαι ανηλικο.ειμαι ενας φοιτητης ο οποιος ξεχασε να τελειωσει![]()
![]()
![]()
![]()
Τι προσπαθεις να κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ποτε δεν ειναι αργα παληκαρι μου!!!!!!!
![]()
![]()
Ενα καδρο με την Αναγεννηση ρε Λουκια αλλα ...με ταλαιπωρησει λιγο ακομα θα ανηκει στην ιστορια..........
ετσι λεω κ εγω,ποτε δεν ειναι αργα......αντε να δουμε μεχρι ποτε θα το λεω.λοιπον σας χαιρετω γιατι αυρι γραφω πρωι πρωι.καλο σας βραδυ κ να μην λιωσετε στα Pc σας.φιλιαΠοτε δεν ειναι αργα παληκαρι μου!!!!!!!
![]()
![]()
Ενα καδρο με την Αναγεννηση ρε Λουκια αλλα ...με ταλαιπωρησει λιγο ακομα θα ανηκει στην ιστορια..........
ετσι λεω κ εγω,ποτε δεν ειναι αργα......αντε να δουμε μεχρι ποτε θα το λεω.λοιπον σας χαιρετω γιατι αυρι γραφω πρωι πρωι.καλο σας βραδυ κ να μην λιωσετε στα Pc σας.φιλια