pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τα φτιαχνεις μονος σου του εδωσα ενα λινκ και απο το πρωι αυτο κανειΤελεια τα βιντεακια!!Εισαι απιστευτος...που πας κ τα βρισκεις!!
Πουλακι μου...επρεπε να περιμενω αυτη τη "συνωμοσια"Τα φτιαχνεις μονος σου του εδωσα ενα λινκ και απο το πρωι αυτο κανει
Εξυπηρετησε και κανα πελατη και ασε το p.c. παντρεμενε.
Κανονισε να σε περιμενουμε στην καφετερια και εσυ να ποσταρεις εδω
Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου να με εκθέτεις έτσι στην κοινή γνώμη.Τα φτιαχνεις μονος σου του εδωσα ενα λινκ και απο το πρωι αυτο κανει
Εξυπηρετησε και κανα πελατη και ασε το p.c. παντρεμενε.
Κανονισε να σε περιμενουμε στην καφετερια και εσυ να ποσταρεις εδω
Ολόκληρη γυναίκα πιστεύεις τον ψεύτη.Πουλακι μου...επρεπε να περιμενω αυτη τη "συνωμοσια"
0 εβαλα το φυτιλι να το αναψει αλλοςΠουλακι μου...επρεπε να περιμενω αυτη τη "συνωμοσια"
προικα εχειςΚαλά δεν ντρέπεσαι καθόλου να με εκθέτεις έτσι στην κοινή γνώμη.
Πρέπει να με αποκαταστήσεις τώρα.
με εμπιστευονται οι γυναικες 0Ολόκληρη γυναίκα πιστεύεις τον ψεύτη.
Τη διάβασα και γω αυτή τη μελέτη που λέει ότι οι γυναίκες ταυλώνουν πιο πολύ όταν μαμιώνται με φραγκάτους (λες και δεν το ξέραμε τόσα χρόνια). Μια άλλη πάλι μελέτη λέει ότι η οικονομική ανέχεια ρίχνει τη σεξουαλική επιθυμία στους άντρες.
Ειδικά οι Ελληνίδες - επειδή η χώρα μας είναι γενικά απίστευτα υλιστική και "πεινασμένη" - ήταν ανέκαθεν δοσμένες (σε μεγάλο ποσοστό) στους φορτώγκες. Τώρα δε που έχει αρχίσει να πέφτει βαρβάτη οικονομική κρίση χέσε μέσα! Το μάτι τους έχει θολώσει και την πέφτουν πολλές μαζί λυσασμένα στη μειονότητα των πιο φραγκά. Οι άφρα οδηγούνται όλο και πιο σταθερά στην αγαμία. Φιλαράκι 28χρονο εμφανίσημο με επιτυχίες στο παρελθόν το συνάντησα τσακισμένο τελευταία. "Τι έγινε ρε μεγάλε" του λέω "μαμάμε καλά"; "που ρε μαλάκα" μου λέει "αυτές μυρίζονται πια και το πόσα λεφτά έχεις στη τσέπη και δεν προχωράνε"!
κλάψτε ρε μαλάκες.......
μόνο τζάμπα η μαλακία είναι σ αυτή τη ζωή....
Εχει πολλούς πρωταθλητές εδώ...
Που σαι ρε παλιός....
Μου λειψαν τα άπλυτα μινέρβα σου....
κλάψτε ρε μαλάκες.......
μόνο τζάμπα η μαλακία είναι σ αυτή τη ζωή....
Εχει πολλούς πρωταθλητές εδώ...
Που σαι ρε παλιός....
Μου λειψαν τα άπλυτα μινέρβα σου....
Που είσαι ρε κωλόπαιδο παλιότσατσε! Ε βέβαια, εσύ είσαι φορτώγκας και στ' αρχίδια σου (το είχες διατρανώσει εδώ και καιρό στο site ότι έχεις οικονομική άνεση). Δεν είναι έτσι φίλε μου όμως, τάχω εγώ και στ' αρχίδια μου οι άλλοι...
Τη διάβασα και γω αυτή τη μελέτη που λέει ότι οι γυναίκες ταυλώνουν πιο πολύ όταν μαμιώνται με φραγκάτους (λες και δεν το ξέραμε τόσα χρόνια). Μια άλλη πάλι μελέτη λέει ότι η οικονομική ανέχεια ρίχνει τη σεξουαλική επιθυμία στους άντρες.
Ειδικά οι Ελληνίδες - επειδή η χώρα μας είναι γενικά απίστευτα υλιστική και "πεινασμένη" - ήταν ανέκαθεν δοσμένες (σε μεγάλο ποσοστό) στους φορτώγκες. Τώρα δε που έχει αρχίσει να πέφτει βαρβάτη οικονομική κρίση χέσε μέσα! Το μάτι τους έχει θολώσει και την πέφτουν πολλές μαζί λυσασμένα στη μειονότητα των πιο φραγκά. Οι άφρα οδηγούνται όλο και πιο σταθερά στην αγαμία. Φιλαράκι 28χρονο εμφανίσημο με επιτυχίες στο παρελθόν το συνάντησα τσακισμένο τελευταία. "Τι έγινε ρε μεγάλε" του λέω "μαμάμε καλά"; "που ρε μαλάκα" μου λέει "αυτές μυρίζονται πια και το πόσα λεφτά έχεις στη τσέπη και δεν προχωράνε"!
Άμα δεν γουστάρετε κόψτε με όσο είναι νωρίς...
Persona δεν τα χώνω παράλογα. Εδώ μέσα τα χώνω σε 2 κυρίως κατηγορίες: στους τσάτσους/κλώνους που επιτίθενται πρόστυχα και φασιστικά ενάντια σε κάθε γνώμη που είναι αντίθετη προς αυτή της κατεστημένης κλίκας εδώ μέσα και στις γυναίκες εκείνες που έχουν υπερτροφικό εγώ και υπερσυντηρητισμό, που πιστεύουν ότι είναι σπουδαίες απλά επειδή έχουν μία τρύπα στα σκέλια τους και που εκμεταλλεύονται την "αθωότητα" πολλών ανδρών εδώ μέσα για να παίξουν μαζί τους, να τους ειρωνευτούν, να νοιώσουν σπουδαίες οι ίδιες (έχοντας βέβαια καβάτζα πολλούς άλλους τσάτσους που τις υποστηρίζουν). Όλα αυτά μακροπρόθεσμα αποβαίνουν σε βάρος του ίδιου του site, γιατί ο κόσμος δεν είναι μαλάκας και καταλαβαίνει. Δεν τα χώνω λοιπόν παράλογα και ειδικά σε ανθρώπους που π.χ. εκφράζουν μία αντίθετη από τη δική μου άποψη. Έχω μάθει να σέβομαι το συνάνθρωπο μου αλλά ταυτόχρονα να πολεμάω σκυλίσια αυτούς και αυτές που κινούνται πούστικα. Είναι η δουλειά μου αυτή, όλη μέρα έξω στον κόσμο το ίδιο πράγμα κάνω εδώ και χρόνια. Άμα δεν γουστάρετε κόψτε με όσο είναι νωρίς...
χώσε ρε ΠΑΛΙΟΣ...
δε σε κόβει κανείς....
χώσε γαμώ τις μπαζόλες.
χώσε...