Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τελεια τα βιντεακια!!Εισαι απιστευτος...που πας κ τα βρισκεις!!

:2funny:      :2funny:      :2funny:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τελεια τα βιντεακια!!Εισαι απιστευτος...που πας κ τα βρισκεις!!

:2funny:      :2funny:      :2funny:
Τα φτιαχνεις μονος σου του εδωσα ενα λινκ και απο το πρωι αυτο κανει  :tickedoff:
Εξυπηρετησε και κανα πελατη και ασε το p.c. παντρεμενε.
Κανονισε να σε περιμενουμε στην καφετερια και εσυ να ποσταρεις εδω  :bottom:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα φτιαχνεις μονος σου του εδωσα ενα λινκ και απο το πρωι αυτο κανει  :tickedoff:
Πουλακι μου...επρεπε να περιμενω αυτη τη "συνωμοσια"  :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου να με εκθέτεις έτσι στην κοινή γνώμη.
Πρέπει να με αποκαταστήσεις τώρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πουλακι μου...επρεπε να περιμενω αυτη τη "συνωμοσια"  :2funny: :2funny:
0:)  εβαλα το φυτιλι να το αναψει αλλος  :grin: 
Καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου να με εκθέτεις έτσι στην κοινή γνώμη.
Πρέπει να με αποκαταστήσεις τώρα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προικα εχεις  :huh:
Ολόκληρη γυναίκα πιστεύεις τον ψεύτη.
:2funny: :2funny: :2funny:
με εμπιστευονται οι γυναικες  0:)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντε βρε παιδια και εγω κουμπαρα!!!  :2funny: :2funny:

Ναι τρομαρα του ,εχει "λεγειν" !Εκει την παταμε :uglystupid:  :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τη διάβασα και γω αυτή τη μελέτη που λέει ότι οι γυναίκες ταυλώνουν πιο πολύ όταν μαμιώνται με φραγκάτους (λες και δεν το ξέραμε τόσα χρόνια). Μια άλλη πάλι μελέτη λέει ότι η οικονομική ανέχεια ρίχνει τη σεξουαλική επιθυμία στους άντρες.

Ειδικά οι Ελληνίδες - επειδή η χώρα μας είναι γενικά απίστευτα υλιστική και "πεινασμένη" - ήταν ανέκαθεν δοσμένες (σε μεγάλο ποσοστό) στους φορτώγκες. Τώρα δε που έχει αρχίσει να πέφτει βαρβάτη οικονομική κρίση χέσε μέσα! Το μάτι τους έχει θολώσει και την πέφτουν πολλές μαζί λυσασμένα στη μειονότητα των πιο φραγκά. Οι άφρα οδηγούνται όλο και πιο σταθερά στην αγαμία. Φιλαράκι 28χρονο εμφανίσημο με επιτυχίες στο παρελθόν το συνάντησα τσακισμένο τελευταία. "Τι έγινε ρε μεγάλε" του λέω "μαμάμε καλά"; "που ρε μαλάκα" μου λέει "αυτές μυρίζονται πια και το πόσα λεφτά έχεις στη τσέπη και δεν προχωράνε"! 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τη διάβασα και γω αυτή τη μελέτη που λέει ότι οι γυναίκες ταυλώνουν πιο πολύ όταν μαμιώνται με φραγκάτους (λες και δεν το ξέραμε τόσα χρόνια). Μια άλλη πάλι μελέτη λέει ότι η οικονομική ανέχεια ρίχνει τη σεξουαλική επιθυμία στους άντρες.

Ειδικά οι Ελληνίδες - επειδή η χώρα μας είναι γενικά απίστευτα υλιστική και "πεινασμένη" - ήταν ανέκαθεν δοσμένες (σε μεγάλο ποσοστό) στους φορτώγκες. Τώρα δε που έχει αρχίσει να πέφτει βαρβάτη οικονομική κρίση χέσε μέσα! Το μάτι τους έχει θολώσει και την πέφτουν πολλές μαζί λυσασμένα στη μειονότητα των πιο φραγκά. Οι άφρα οδηγούνται όλο και πιο σταθερά στην αγαμία. Φιλαράκι 28χρονο εμφανίσημο με επιτυχίες στο παρελθόν το συνάντησα τσακισμένο τελευταία. "Τι έγινε ρε μεγάλε" του λέω "μαμάμε καλά"; "που ρε μαλάκα" μου λέει "αυτές μυρίζονται πια και το πόσα λεφτά έχεις στη τσέπη και δεν προχωράνε"!  

κλάψτε ρε μαλάκες.......
μόνο τζάμπα η μαλακία είναι σ αυτή τη ζωή....
Εχει πολλούς πρωταθλητές εδώ...
Που σαι ρε παλιός....
Μου λειψαν τα άπλυτα μινέρβα σου....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Που είσαι ρε κωλόπαιδο παλιότσατσε persona! Ε βέβαια, εσύ είσαι φορτώγκας και στ' αρχίδια σου (το είχες διατρανώσει εδώ και καιρό στο site ότι έχεις οικονομική άνεση). Δεν είναι έτσι φίλε μου όμως, τάχω εγώ και στ' αρχίδια μου οι άλλοι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Που είσαι ρε κωλόπαιδο παλιότσατσε! Ε βέβαια, εσύ είσαι φορτώγκας και στ' αρχίδια σου (το είχες διατρανώσει εδώ και καιρό στο site ότι έχεις οικονομική άνεση). Δεν είναι έτσι φίλε μου όμως, τάχω εγώ και στ' αρχίδια μου οι άλλοι...

ρε τεράστιε όσο και να είμαστε από διαφορετικους κόσμους γουστάρω που τα χώνεις....
μου χει λείψει αυτό.....
νισάφι με τους κλαψομούνηδες φιλήσυχους.......

ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ παλιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τεραστιε........

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Persona δεν τα χώνω παράλογα. Εδώ μέσα τα χώνω σε 2 κυρίως κατηγορίες: στους τσάτσους/κλώνους που επιτίθενται πρόστυχα και φασιστικά ενάντια σε κάθε γνώμη που είναι αντίθετη προς αυτή της κατεστημένης κλίκας εδώ μέσα και στις γυναίκες εκείνες που έχουν υπερτροφικό εγώ και υπερσυντηρητισμό, που πιστεύουν ότι είναι σπουδαίες απλά επειδή έχουν μία τρύπα στα σκέλια τους και που εκμεταλλεύονται την "αθωότητα" πολλών ανδρών εδώ μέσα για να παίξουν μαζί τους, να τους ειρωνευτούν, να νοιώσουν σπουδαίες οι ίδιες (έχοντας βέβαια καβάτζα πολλούς άλλους τσάτσους που τις υποστηρίζουν). Όλα αυτά μακροπρόθεσμα αποβαίνουν σε βάρος του ίδιου του site, γιατί ο κόσμος δεν είναι μαλάκας και καταλαβαίνει. Δεν τα χώνω λοιπόν παράλογα και ειδικά σε ανθρώπους που π.χ. εκφράζουν μία αντίθετη από τη δική μου άποψη. Έχω μάθει να σέβομαι το συνάνθρωπο μου αλλά ταυτόχρονα να πολεμάω σκυλίσια αυτούς και αυτές που κινούνται πούστικα. Είναι η δουλειά μου αυτή, όλη μέρα έξω στον κόσμο το ίδιο πράγμα κάνω εδώ και χρόνια. Άμα δεν γουστάρετε κόψτε με όσο είναι νωρίς...   

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Κοιτάς να βγάλεις λεφτά να ησυχάσεις...

Και επειδή την κουλούρα μπορούν και οι άφραγκοι να την φορέσουν σε μια γκόμενα, θα το ξαναπώ, μπας και σωθεί κανας κακομοίρης:

Αν δεν είσαι ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ από το μέσο ανθρωπάκο -κοινωνικά και οικονομικά εννοείται- μη διανοηθείς να προχωρήσεις σε γάμο, δε σε συμφέρει  :uglystupid:

Άμα δεν γουστάρετε κόψτε με όσο είναι νωρίς...   

Τί να σε κόψουμε ρε παλιέ;
Ελεύθερο φόρουμ είναι, αν γουστάρεις μένεις  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Persona δεν τα χώνω παράλογα. Εδώ μέσα τα χώνω σε 2 κυρίως κατηγορίες: στους τσάτσους/κλώνους που επιτίθενται πρόστυχα και φασιστικά ενάντια σε κάθε γνώμη που είναι αντίθετη προς αυτή της κατεστημένης κλίκας εδώ μέσα και στις γυναίκες εκείνες που έχουν υπερτροφικό εγώ και υπερσυντηρητισμό, που πιστεύουν ότι είναι σπουδαίες απλά επειδή έχουν μία τρύπα στα σκέλια τους και που εκμεταλλεύονται την "αθωότητα" πολλών ανδρών εδώ μέσα για να παίξουν μαζί τους, να τους ειρωνευτούν, να νοιώσουν σπουδαίες οι ίδιες (έχοντας βέβαια καβάτζα πολλούς άλλους τσάτσους που τις υποστηρίζουν). Όλα αυτά μακροπρόθεσμα αποβαίνουν σε βάρος του ίδιου του site, γιατί ο κόσμος δεν είναι μαλάκας και καταλαβαίνει. Δεν τα χώνω λοιπόν παράλογα και ειδικά σε ανθρώπους που π.χ. εκφράζουν μία αντίθετη από τη δική μου άποψη. Έχω μάθει να σέβομαι το συνάνθρωπο μου αλλά ταυτόχρονα να πολεμάω σκυλίσια αυτούς και αυτές που κινούνται πούστικα. Είναι η δουλειά μου αυτή, όλη μέρα έξω στον κόσμο το ίδιο πράγμα κάνω εδώ και χρόνια. Άμα δεν γουστάρετε κόψτε με όσο είναι νωρίς...   

χώσε ρε ΠΑΛΙΟΣ...
δε σε κόβει κανείς....

χώσε γαμώ τις μπαζόλες.
χώσε...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom