Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.961

Andrius

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
15
Πόντοι
0
Και, αν και αυτα εχουν γραφτει εδω μεσα 1 εκατομμυριο φορές, θα προλάβω όσους θα πουν ότι "η ερωτικη ζωη του αντρα ανεβαινει μετά τα 30 κλπ λπ"
Η αλήθεια είναι ότι αν μεταξύ 18 και 30 είσαι παρίας, όσο και οικονομικά να φτιαχτείς μετά, δεν αναπληρώνεται σχεδόν με τίποτα η χαμένη νεότητα των ηλικιών που γράφω, στις οποίες οι γυναίκες κυριολεκτικά ζουν σε έναν ερωτικό παράδεισο
Είναι η φύση των ανθρώπων τέτοια που αναγκάζει τους πολλούς άντρες να μένουν στον ντάκο στο ερωτικό κομμάτι και το σεξ να είναι απλόχερα πανεύκολο για κάθε γυναίκα που δεν είναι κυριολεκτικά γενετικά άσχημη να απολαμβάνει
Και φυσικά άντε μετά να τις φλερτάρεις, να τις μιλήσεις κλπ
Καλύτερα σκληρές αλήθειες παρά χαιδέματα από δήθεν life coach που απλά ψάχνουν τα φραγκάκια απο απογοητευμενους αφελεις
Σωσανε πολυυυυ κοσμο τα σπιτια από το πληρες ψυχοτραλαλα
Συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σου φίλε μου!

"Η αλήθεια είναι ότι αν μεταξύ 18 και 30 είσαι παρίας" = Ισχύει! Δεν είναι ΑΝ είμαστε...διότι είμαστε. Είναι αυτό που είναι!

"όσο και οικονομικά να φτιαχτείς μετά, δεν αναπληρώνεται σχεδόν με τίποτα η χαμένη νεότητα των ηλικιών που γράφω" = Λάθος, αναπληρώνετε σε x4ις φορές, x5ε φορές ή επί όσες φορές προσπαθήσει ο κάθε άνδρας. Αναπληρώνετε όμως!!!

"στις οποίες οι γυναίκες κυριολεκτικά ζουν σε έναν ερωτικό παράδεισο" = Σωστός! 18-35 παράδεισος για τις γυναίκες! 30/35 ετών έως χχ ηλικία και ανάλογα τον άντρα παράδεισος για εμάς! Η ζωή είναι ισορροπία! Αν επωφελή το γυναικείο φύλλο για κάποια χρόνια...υποχρεωτικά θα ισορροπήσει το ανδρικό φύλλο για κάποια άλλα χρόνια. :wink:

"παρά χαϊδέματα από δήθεν life coach που απλά ψάχνουν τα φραγκάκια από απογοητευμένους αφελείς" = Σωστός!

Τα καλύτερα σεξουαλικά χρόνια για το γυναικείο φύλλο είναι 18 έως 30/35 και τα καλύτερα σεξουαλικά χρόνια για το ανδρικό φύλλο είναι 30/35 έως 45/50...ΑΝ...δεν έχει παντρευτεί όμως! Μέχρι τα 30/35 ετών ένας άνδρας κυνηγάει, μετά τον κυνηγάνε...ΑΝ δεν έχει παντρευτεί! Ισορροπία όπως είπα και πριν!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σου φίλε μου!

"Η αλήθεια είναι ότι αν μεταξύ 18 και 30 είσαι παρίας" = Ισχύει! Δεν είναι ΑΝ είμαστε...διότι είμαστε. Είναι αυτό που είναι!

"όσο και οικονομικά να φτιαχτείς μετά, δεν αναπληρώνεται σχεδόν με τίποτα η χαμένη νεότητα των ηλικιών που γράφω" = Λάθος, αναπληρώνετε σε x4ις φορές, x5ε φορές ή επί όσες φορές προσπαθήσει ο κάθε άνδρας. Αναπληρώνετε όμως!!!

"στις οποίες οι γυναίκες κυριολεκτικά ζουν σε έναν ερωτικό παράδεισο" = Σωστός! 18-35 παράδεισος για τις γυναίκες! 30/35 ετών έως χχ ηλικία και ανάλογα τον άντρα παράδεισος για εμάς! Η ζωή είναι ισορροπία! Αν επωφελή το γυναικείο φύλλο για κάποια χρόνια...υποχρεωτικά θα ισορροπήσει το ανδρικό φύλλο για κάποια άλλα χρόνια. :wink:

"παρά χαϊδέματα από δήθεν life coach που απλά ψάχνουν τα φραγκάκια από απογοητευμένους αφελείς" = Σωστός!

Τα καλύτερα σεξουαλικά χρόνια για το γυναικείο φύλλο είναι 18 έως 30/35 και τα καλύτερα σεξουαλικά χρόνια για το ανδρικό φύλλο είναι 30/35 έως 45/50...ΑΝ...δεν έχει παντρευτεί όμως! Μέχρι τα 30/35 ετών ένας άνδρας κυνηγάει, μετά τον κυνηγάνε...ΑΝ δεν έχει παντρευτεί! Ισορροπία όπως είπα και πριν!
σεβομαι την γνωμη σου αλλά άλλη η ξεγνοιοτητα των ηλικιων 18-30 και άλλη η 30+. Το στρες, η υγεια, ακόμα και η στύση και οι αντοχές οι ιδιες.. τα πάντα. οτι και να λέμε σαν την δεκαετία 20-30 δεν έχει, και σε εκείνη τη δεκαετία οι γυναίκες ΠΑΡΤΑΡΟΥΝ
Μετά τα 30, αν ένας άντρας δεν έχει ζήσει έστω το 10% των εμπειριών μιας μέσης όμορφης γκόμενας, θα έχει εκτός από ψυχολογικά απωθημένα και απίστευτα χαμηλές πιθανότητες να αναπληρώσει τα όσα δεν έζησε
Προσωπικές αποψεις αυτά βέβαια δεν σημαίνει ότι ισχύουν παντού για όλους.
Είναι και τι ψάχνει ο καθενας, εγώ μιλάω καθαρά για σεξ και όχι για σχέσεις και δεσμεύσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
σοβαρα το πιστευεις αυτο; δεν το ρωτάω ειρωνικά. το σεξ είναι ένστικτο και η γυναίκα βρίσκει πανεύκολα. γιατι να καταπιέζει αυτή την βιολογική ανάγκη για έναν ιδανικό "πρίγκιπα" όταν έχει εκατό επιλογές; εγώ δεν ξέρω γκόμενα πάνω από 3 και 4 που να μην έχει είτε αγορι είτε επιλογές αλλωνων για σεξ

Βρε δεν λέω ότι δεν βρίσκουνε,όλες βρίσκουνε,αλλά δεν θέλουνε.Πώς βλέπουμε έξω τόσες γυναικοπαρέες μόνες τους;

Επίσης,δεν έχουν την ίδια ανάγκη με μας για σεξ,μπορούν να μείνουν αγάμητες πολύ καιρό και πάλι να μην ρίχνουν τα μούτρα τους.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Βρε δεν λέω ότι δεν βρίσκουνε,όλες βρίσκουνε,αλλά δεν θέλουνε.Πώς βλέπουμε έξω τόσες γυναικοπαρέες μόνες τους;

Επίσης,δεν έχουν την ίδια ανάγκη με μας για σεξ,μπορούν να μείνουν αγάμητες πολύ καιρό και πάλι να μην ρίχνουν τα μούτρα τους.
Το οτι βγαινουν γυναικοπαρεες μονες τους ειναι ισως γιατι περνανε καλυτερα από ότι με τα αγόρια τους.
Αν ομως την πέσεις σε έστω μέτριας εμφάνισης γυναικοπαρέες, όλο το απαρτέ δεσμευμένο θα σου πει ότι είναι (και μάλλον θα ειναι)
Μπορει να έχεις δίκιο και εγώ απλα να ειμαι απαισιόδοξος ή να πεφτω σε περιπτώσεις, δεν ξέρω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Το οτι βγαινουν γυναικοπαρεες μονες τους ειναι ισως γιατι περνανε καλυτερα από ότι με τα αγόρια τους.
Αν ομως την πέσεις σε έστω μέτριας εμφάνισης γυναικοπαρέες, όλο το απαρτέ δεσμευμένο θα σου πει ότι είναι (και μάλλον θα ειναι)
Μπορει να έχεις δίκιο και εγώ απλα να ειμαι απαισιόδοξος ή να πεφτω σε περιπτώσεις, δεν ξέρω.

Καμια δε βγαίνει με γυναικοπαρέα αν έχει αγόρι.Ή τον κουβαλάει πάντα μαζί της ή βγαίνει μόνο μ'αυτόν.Εκτός αν είναι περίπτωση όπως είπα,που χωρίζει/τα ξαναφτιάχνει με τον ίδιο

Επίσης,αλλες λένε ψέματα ότι έχουν σχέση,για να αποφύγουν κάποιον που τις φλέρταρε

Andrius

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
15
Πόντοι
0
σεβομαι την γνωμη σου αλλά άλλη η ξεγνοιοτητα των ηλικιων 18-30 και άλλη η 30+. Το στρες, η υγεια, ακόμα και η στύση και οι αντοχές οι ιδιες.. τα πάντα. οτι και να λέμε σαν την δεκαετία 20-30 δεν έχει, και σε εκείνη τη δεκαετία οι γυναίκες ΠΑΡΤΑΡΟΥΝ
Μετά τα 30, αν ένας άντρας δεν έχει ζήσει έστω το 10% των εμπειριών μιας μέσης όμορφης γκόμενας, θα έχει εκτός από ψυχολογικά απωθημένα και απίστευτα χαμηλές πιθανότητες να αναπληρώσει τα όσα δεν έζησε
Προσωπικές αποψεις αυτά βέβαια δεν σημαίνει ότι ισχύουν παντού για όλους.
Είναι και τι ψάχνει ο καθενας, εγώ μιλάω καθαρά για σεξ και όχι για σχέσεις και δεσμεύσεις.
Δυστηχώς η κοινωνία έχει περάσει στούς άνδρες ότι μετά τα 30+ τελείωσαν σαν φύλλο! Στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει η ζωή ενός άνδρα αν παίξει τα χαρτιά του σωστά και δεν παντρευτεί! Για σέξ μιλάω και εγώ φίλε μου. Είχα 2 φορές την ευκαιρία να παντρευτώ. Αν με πίεσε η κοινωνία λεεϊ, αν με πίεσαν οι δικοί μου; Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να φανταστείς.

Θα σου πω ένα από τα μυστικά της ζωής και αν θέλεις το θυμάσαι. Δική σου επιλογή. Η ζωή είναι δυαδική! Ζωή και θάνατος. Μέρα και νύχτα. Καλό και κακό. Χειμώνας και καλοκαίρι. Άνοιξη και Φθινόπωρο. Άνδρας και γυναίκα. Με ακολουθείς;

Αν τα καλύτερα σεξουαλικά χρόνια του γυναικείου φύλλου είναι 18 έως 30/35 τότε θα έπρεπε κάποια άλλα χρόνια να είναι τα καλύτερα του ανδρικού φύλλου. Αν το γυναικείο φύλλο έχει εκείνα τα χρόνια τότε το ανδρικό φύλλο θα πρέπει να έχει κάποια άλλα χρόνια!

Μετά από την ημέρα έρχεται νύχτα, μετά από την άνοιξη/καλοκαίρι έρχεται φθινόπωρο/χειμώνας, μετά από τα καλύτερα χρόνια του γυναικείο φύλλου τι θα έρθει;

Είναι δίκαιο να έρθουν τα καλύτερα χρόνια για το ανδρικό φύλλο. Όπως είπα και πριν, η ζωή είναι ισορροπία!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Καμια δε βγαίνει με γυναικοπαρέα αν έχει αγόρι.Ή τον κουβαλάει πάντα μαζί της ή βγαίνει μόνο μ'αυτόν.Εκτός αν είναι περίπτωση όπως είπα,που χωρίζει/τα ξαναφτιάχνει με τον ίδιο

Επίσης,αλλες λένε ψέματα ότι έχουν σχέση,για να αποφύγουν κάποιον που τις φλέρταρε
Άρα πέφτω συνεχώς στην δευτερη περιπτωση.
Μαλλον ανηκω σε γνωστή κατηγορία που αποδίδεται με την λέξη του πλοίου που καταβυθίζεται συμφωνα με το λεξιλογιο του μπου.. χαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656
Άρα πέφτω συνεχώς στην δευτερη περιπτωση.
Μαλλον ανηκω σε γνωστή κατηγορία που αποδίδεται με την λέξη του πλοίου που καταβυθίζεται συμφωνα με το λεξιλογιο του μπου.. χαχα

Εγώ θα'λεγα είσαι άτυχος που δεν πέφτεις σε διαθέσιμες

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Δυστηχώς η κοινωνία έχει περάσει στούς άνδρες ότι μετά τα 30+ τελείωσαν σαν φύλλο! Στην πραγματικότητα τότε ξεκινάει η ζωή ενός άνδρα αν παίξει τα χαρτιά του σωστά και δεν παντρευτεί! Για σέξ μιλάω και εγώ φίλε μου. Είχα 2 φορές την ευκαιρία να παντρευτώ. Αν με πίεσε η κοινωνία λεεϊ, αν με πίεσαν οι δικοί μου; Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να φανταστείς.

Θα σου πω ένα από τα μυστικά της ζωής και αν θέλεις το θυμάσαι. Δική σου επιλογή. Η ζωή είναι δυαδική! Ζωή και θάνατος. Μέρα και νύχτα. Καλό και κακό. Χειμώνας και καλοκαίρι. Άνοιξη και Φθινόπωρο. Άνδρας και γυναίκα. Με ακολουθείς;

Αν τα καλύτερα σεξουαλικά χρόνια του γυναικείου φύλλου είναι 18 έως 30/35 τότε θα έπρεπε κάποια άλλα χρόνια να είναι τα καλύτερα του ανδρικού φύλλου. Αν το γυναικείο φύλλο έχει εκείνα τα χρόνια τότε το ανδρικό φύλλο θα πρέπει να έχει κάποια άλλα χρόνια!

Μετά από την ημέρα έρχεται νύχτα, μετά από την άνοιξη/καλοκαίρι έρχεται φθινόπωρο/χειμώνας, μετά από τα καλύτερα χρόνια του γυναικείο φύλλου τι θα έρθει;

Είναι δίκαιο να έρθουν τα καλύτερα χρόνια για το ανδρικό φύλλο. Όπως είπα και πριν, η ζωή είναι ισορροπία!
δεν θα ηταν πολυ πιο ανθρωπινο και φυσιολογικο να ζουσαμε ολοι με τα ταξιδια, τα γκομενιλικια, το αφθονο χρημα και το πολυ σεξ που απολαμβανουν σχεδον ΟΛΕΣ οι ομορφες (σίγουρα τουλάχιστον στα αστικά κέντρα αθηνας και σαλονίκης) γκομενες μεταξύ ηλικιών 18-30 και να μην περιμένουμε να τελειώνουμε πανεπιστήμια, στρατούς και χίλια δυο για να βολευτούμε ίσα ίσα να είμαστε κάπως "ανεξαρτητοι" μετά τα 30? η μισή σου ζωή έχει φύγει ήδη τύπε μου χωρίς να το έχεις καταλάβει μετά από τόσα ψυχοφθόρα χρόνια που την βγάζουμε μεταξύ περιθωρίου και περιστασιακών ψευτοσχέσεων και στούντιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ θα'λεγα είσαι άτυχος που δεν πέφτεις σε διαθέσιμες
Έχω κανει κινησεις σε κοπελες από καθαρά γυναικοπαρέες και εισπράττω είτε φανερή απόρριψη είτε "ευγενική" απόρριψη με υπονοούμενα για ύπαρξη σχέσης

Andrius

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
15
Πόντοι
0
δεν θα ηταν πολυ πιο ανθρωπινο και φυσιολογικο να ζουσαμε ολοι με τα ταξιδια, τα γκομενιλικια, το αφθονο χρημα και το πολυ σεξ που απολαμβανουν σχεδον ΟΛΕΣ οι ομορφες (σίγουρα τουλάχιστον στα αστικά κέντρα αθηνας και σαλονίκης) γκομενες μεταξύ ηλικιών 18-30 και να μην περιμένουμε να τελειώνουμε πανεπιστήμια, στρατούς και χίλια δυο για να βολευτούμε ίσα ίσα να είμαστε κάπως "ανεξαρτητοι" μετά τα 30? η μισή σου ζωή έχει φύγει ήδη τύπε μου χωρίς να το έχεις καταλάβει μετά από τόσα ψυχοφθόρα χρόνια που την βγάζουμε μεταξύ περιθωρίου και περιστασιακών ψευτοσχέσεων και στούντιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχω κανει κινησεις σε κοπελες από καθαρά γυναικοπαρέες και εισπράττω είτε φανερή απόρριψη είτε "ευγενική" απόρριψη με υπονοούμενα για ύπαρξη σχέσης
Ναι θα ήταν! Η ζωή όμως είναι αυτή που είναι! Άλλα χρόνια άδικη και άλλα χρόνια δίκαιη. Έχω σταματήσει από μικρός να σκέφτομαι το τι θα έπρεπε να είναι και το τι είναι.

Το ιδανικό είναι αυτό που λες αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής και να λειτουργώ σύμφωνα με αυτό που είναι η ζωή.

Δεν μπορώ να αλλάξω την πραγματικότητα οπότε την αποδέχομαι για αυτό που είναι και παίζω το παιχνίδι σύμφωνα με το χέρι που μου έχει μοιραστεί.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ναι θα ήταν! Η ζωή όμως είναι αυτή που είναι! Άλλα χρόνια άδικη και άλλα χρόνια δίκαιη. Έχω σταματήσει από μικρός να σκέφτομαι το τι θα έπρεπε να είναι και το τι είναι.

Το ιδανικό είναι αυτό που λες αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής και να λειτουργώ σύμφωνα με αυτό που είναι η ζωή.

Δεν μπορώ να αλλάξω την πραγματικότητα οπότε την αποδέχομαι για αυτό που είναι και παίζω το παιχνίδι σύμφωνα με το χέρι που μου έχει μοιραστεί.
τώρα συμφωνούμε τέλεια νομίζω. μιλάμε για αυτή την αδικία και ξερουμε ότι υπάρχει. ας είναι καλά τα σοσιαλ μίντια και το εύκολο χρήμα που απέκτησαν πάρα πολλές πλέον και σήκωσαν την μύτη στον πύργο του ΟΤΕ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.731
Πόντοι
3.656

Όχι τα 30,αλλά τα 35+ θα'λεγα εγώ.Αρχίζεις πλέον να θεωρείσαι προβληματικός,'γιατί δεν παντρεύεται,γιατί δεν έχει σοβαρή σχέση',μήπως το ένα,μήπως το άλλο'.Ότι ακούγεται για τις γυναίκες,ακούγεται και για τους άντρες

Τώρα,το πως εννοείς να παίξει τα χαρτιά του σωστά,αν θέλεις εξήγησε το.

Andrius

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
15
Πόντοι
0
τώρα συμφωνούμε τέλεια νομίζω. μιλάμε για αυτή την αδικία και ξερουμε ότι υπάρχει. ας είναι καλά τα σοσιαλ μίντια και το εύκολο χρήμα που απέκτησαν πάρα πολλές πλέον και σήκωσαν την μύτη στον πύργο του ΟΤΕ...
"τώρα συμφωνούμε τέλεια νομίζω. μιλάμε για αυτή την αδικία και ξέρουμε ότι υπάρχει." = Συμφωνώ φίλε μου αλλά είναι αυτό που είναι.

"ας είναι καλά τα σοσιαλ μίντια και το εύκολο χρήμα που απέκτησαν πάρα πολλές πλέον και σήκωσαν την μύτη στον πύργο του ΟΤΕ..." = Συμφωνώ επίσης και ξανά γυρνάμε στην προηγούμενη απάντηση μου!

Τον επόμενο χρόνο κλείνω 40 ετών και πίστεψε με την τελευταία δεκαετία έχει ξεκινήσει πραγματικά η ζωή μου όσον αφορά το γυναικείο φύλλο. Ο ανόητος νόμιζα (σύμφωνα με αυτά που μου είχε πει η κοινωνία) ότι από τα 20 έως 30/35 έτη μου πρέπει να μεγαλουργήσω. Αν μιλάμε για κάποιον που θέλει οικογένεια ναι αλλά αν μιλάμε για κάποιον που θέλει ναι είναι ελεύθερος "ούτε με σφαίρες"!

Andrius

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
15
Πόντοι
0
'Όχι τα 30,αλλά τα 35+ θα'λεγα εγώ.Αρχίζεις πλέον να θεωρείσαι προβληματικός,'γιατί δεν παντρεύεται,γιατί δεν έχει σοβαρή σχέση',μήπως το ένα,μήπως το άλλο'.Ότι ακούγεται για τις γυναίκες,ακούγεται και για τους άντρες."

Συμφωνώ, τα ίδια ακούω μια ζωή! Άσε τους να λένε!

"Τώρα, το πως εννοείς να παίξει τα χαρτιά του σωστά, αν θέλεις εξήγησε το."

Μακριά από τζόγο, καταχρήσεις, οργανωμένη ζωή, ειλικρινής, ξεκάθαρος σε αυτά που θέλει ένας άνδρας, υψηλή υγιεινή, επικοινωνιακός, εξωστρεφής, αστείος, κοινωνικός, επιτυχημένος σε έναν καλό βαθμό οικονομικά, όχι υπέρβαρος αλλά αθλητικός, φιλόδοξος, με στόχους, με όνειρα και τα τελευταία να τα κυνηγά στα αλήθεια!

Όχι για εκείνη, για τον εαυτό του!

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Με το μυαλό της ας νομίζει ότι θέλει,απ'τη στιγμή που δεν θα υπάρχει επίσημη δέσμευση,αν την βαρεθώ την παρατάω όποτε θέλω
Βρες πρώτα και την παρατάς μετά ... εσύ πήδηξες πολλά στάδια, γκόμενες να πηδάς όχι στάδια :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Δίκιο εχεις. Αν και αγαμητες γυναίκες είναι πολύ σπάνιο. Μπορεί να είναι και κάτω του 1% χωρίς πλάκες και μεγαλοποιησεις. Είναι σκληρό σπορ η ελευθέρας βοσκής..
Αγαμητες είναι οι μακροχρονια παντρεμένες από 40-50...έχουν αλληλοβαρεθει μεταξύ τους,που να βρουν όρεξη;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
'Όχι τα 30,αλλά τα 35+ θα'λεγα εγώ.Αρχίζεις πλέον να θεωρείσαι προβληματικός,'γιατί δεν παντρεύεται,γιατί δεν έχει σοβαρή σχέση',μήπως το ένα,μήπως το άλλο'.Ότι ακούγεται για τις γυναίκες,ακούγεται και για τους άντρες."

Συμφωνώ, τα ίδια ακούω μια ζωή! Άσε τους να λένε!

"Τώρα, το πως εννοείς να παίξει τα χαρτιά του σωστά, αν θέλεις εξήγησε το."

Μακριά από τζόγο, καταχρήσεις, οργανωμένη ζωή, ειλικρινής, ξεκάθαρος σε αυτά που θέλει ένας άνδρας, υψηλή υγιεινή, επικοινωνιακός, εξωστρεφής, αστείος, κοινωνικός, επιτυχημένος σε έναν καλό βαθμό οικονομικά, όχι υπέρβαρος αλλά αθλητικός, φιλόδοξος, με στόχους, με όνειρα και τα τελευταία να τα κυνηγά στα αλήθεια!

Όχι για εκείνη, για τον εαυτό του!
Στην καλύτερη περίπτωση έχει μια καλή εικόνα για να βλέπουν οι υπόλοιπες γύρω του που έχουν βαρεθεί ,κατά κάποιον τρόπο,να βλέπουν τον άντρα τους.
Δεν θα χαλάσουν το σπίτι τους για ένα πήδημα σε μικρές κοινωνίες...
Άρα καλή η εικόνα μεν αλλά ως εκεί δε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

Βγαίνουν για να προκαλέσουν ΑΠΛΑ.
Αλλιώς μιλάνε και λειτουργούν με γυνσικοπαρεα και αλλιώς με γκόμενο...

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Εκεί που μας άνοιξες την όρεξη με τα λουκάνικα και τις καρμποναρες μας πετάς μια μουνιλα με μύκητες, κυκλοθυμικός είσαι;
Αναλυση στη ζωη της ελληνιδας ηταν αυτο...βεβαια δεν ισχυει για ολες...οσο μεγαλωνουν 30+ ειτε θα μεινουν με τα ιδια κουσουρια ειτε θα εχουν αλλαξει...
Ε μα με τις καριολες...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom