ΕΕ ναι αυτό λέω με αυτούς που ντρέπονται είναι καριολες εκεί να δεις πόσο σάπιες είναι που είναι σκληρες σε κάποιον που μπορεί να έχει ένα θέμα χωρίς να δουν τι μπορεί να έχει αυτός κατευθείαν τον κοροϊδεύουν,δυστυχώς κάνουν όλοι παιδιά μετά από κάποια ηλικία και νομίζουν ότι ολοκληρώθηκαν σα άνθρωποι,η ολοκλήρωση του ανθρώπου δε είναι να κάνεις απλά παιδιά αλλά να τα μεγαλώσεις και σωστά με αξίες,να είναι ώριμα να μη κοροιδευουν,πιο πολύ είναι ολοκληρωμένος σα άνθρωπος κάποιος ο οποίος δε έχει κάνει παιδιά παρά από κάποιον που έχει κάνει και τα έχει μεγαλώσει τελείως λάθος να κοροϊδεύουν τους άλλους να μη έχουν καλή συμπεριφορά.Ωχου μωρε λες και είμαστε άγιοι εμείς. Πορνοταξιδια κερατωματα,παραμύθια για ένα πήδημα.
Οι γκόμενες είναι καργιολες με όσους τις αφήνουν και δε μπορούν να επιβληθούν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Όχι ρε φίλε ας το παλέψει μικρός είναι ακόμα μπορεί να καταφέρει έτσι και αλλιώς και εγώ κάτι με γκόμενα πρώτοεκανα στα 20 φασωθηκαμε 5 έως 10 λεπτά στομα λαιμό ώμο κλπ και μου τη γνώρισε ένας φίλος μου από κύκλο,μπορεί και το παιδί κάτι να κάνει,ίσως να ήμουν υπερβολικός που του το ελεγα ξανά και ξανά δε έφτασε και 30 χρόνων ώστε να του λέω πήγαινε σε ιερόδουλες,εμένα άλλο με χαλαγε που έλεγε ότι όλοι έχουν κάνει κάτι στη Ελλάδα δε ισχιει αυτό,οι καγκουρες άμα δεις είναι η πλειοψηφία μόνοι τους επίσης και οι μη καγκουρες πάλι μόνοι τους στη Ελλάδα οι λίγοι γαμανε τις πολλές,οι Ελληνίδες θέλουν παρέες κατάλληλες αυτοπεποίθηση δουλειά σπουδές και γενικότερα μια αυρα και λέγειν του γαμιά όλα αυτά δε τα έχουν πολλοί,άμα τώρα καταφέρει και μπει στους λίγους που τα καταφέρνουν μαγκιά του,καλή επιτυχία του εύχομαι.Άσε ρε Τζανετάκο. Είχες φαγωθεί να τον βάλεις με το ζόρι στον αγοραίο, νομίζοντας ότι όλος ο κόσμος είναι ο ίδιος. Επιτέλους κατάλαβες ότι κάποιοι είναι διαφορετικοί και θέλουν να το παλέψουν. Μου θυμίζεις εκείνους τους παπάρες που ήταν τόσο σίγουροι ότι θα αποτύχω στη Γαλλία και κάνανε και πλάκα μαζί μου, στοιχηματίζοντας σε πόσο χρόνο θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Άλλος έλεγε σε μία βδομάδα, άλλος σε ένα μήνα, άλλος μέχρι τα Χριστούγεννα. Ανθρωπάκια της ρουτίνας. Τέλος αυτού του μήνα συμπληρώνω 27 χρόνια στη Γαλλία και μάλιστα στη Ριβιέρα κι όχι σε κάνα Κλερμόν Φεράν (η αντίστοιχη Κοζάνη της Γαλλίας).
Μετά από κάποια χρόνια ξεχάσανε τι είχανε πει και το φέρνανε γύρω γύρω να τους φιλοξενήσω. Μου λέει ένας: «Λέω να κάνω κάνα ταξιδάκι προς Montpellier για κάνα 15ήμερο, πόσο λες να μου βγει;» Και του απάντησα «15μέρες είναι πολλές, θα σε ξετινάξει το ξενοδοχείο». Ούτε μου ξαναμίλησε, νόμιζε θα του πω να μείνει σε μένα.
Πιστεύω να μην παρακαλάς και συ το Jimmy να σε γνωρίσει σε καμμία παρέα με φοιτήτριες, μετά από όλον αυτόν τον αγώνα που έκανες να τον αποθαρρύνεις.... για το καλό του.
σημαντικο αυτο που λες. εγω ειμαι 30 χωρις να εχω κανει ποτε σχεση αλλα εχω συμβιβαστει με την μοναξια φυσικα δεν ευκολοΕξαρτάται παλι
Αν έχεις λίγες η πολλές σχέσεις στην ζωή σου
Εγώ επειδή έχω κάνει αρκετές σχέσεις και πέραν από α σχέσεις έχω πάρει και αρκετές πέραν του πληρωμένου αισθάνομαι ωραία όταν είμαι πάλι μόνος χωρίς σχεση
Τώρα αν ήμουνα μπακουρι εφόρου ζωής μπορεί να ήτανε διαφορετικα
Αλλά στην φάση που είμαι τώρα με τα ποτάκια μου τα one night stands με τουρίστριες κτλπ και μετά ησυχία στο σπίτι περνάω καλα
Όταν λες δε έχεις κάνει σχέση ούτε φασωμα της μια φοράς ούτε σεξ μιας βραδιάς ούτε τίποτα ?σημαντικο αυτο που λες. εγω ειμαι 30 χωρις να εχω κανει ποτε σχεση αλλα εχω συμβιβαστει με την μοναξια φυσικα δεν ευκολο
ναι ουτε φιλι μπουρδελο εχω παει λιγες φορεςΌταν λες δε έχεις κάνει σχέση ούτε φασωμα της μια φοράς ούτε σεξ μιας βραδιάς ούτε τίποτα ?
Όχι εγώ είμαι 23 και έχω φασωθει με γκόμενα σε ραντεβού τη φιλαγα στόμα λαιμό ώμο πλάτη και εκείνη έκλεινε τα μάτια όταν φιλιομασταν στόμα ο φίλος μου μου τη γνώρισε από κύκλο,ο κύκλος παίζει ρόλο για να σου τύχει κάτι όπως εμένα αυτό.ναι ουτε φιλι μπουρδελο εχω παει λιγες φορες
εχω λιγους φιλους και γενικα μικρο κυκλο ειμαι καταδικασμενος απλαΌχι εγώ είμαι 23 και έχω φασωθει με γκόμενα σε ραντεβού τη φιλαγα στόμα λαιμό ώμο πλάτη και εκείνη έκλεινε τα μάτια όταν φιλιομασταν στόμα ο φίλος μου μου τη γνώρισε από κύκλο,ο κύκλος παίζει ρόλο για να σου τύχει κάτι όπως εμένα αυτό.
Ναι άμα έχεις λίγους φίλους και δε έχεις κύκλο είναι δύσκολο,σε μπουρδέλο πόσες φορές έχεις πάει ?εχω λιγους φιλους και γενικα μικρο κυκλο ειμαι καταδικασμενος απλα
6-7 φορες, ζω και επαρχια αστο δεν σωζεταιΝαι άμα έχεις λίγους φίλους και δε έχεις κύκλο είναι δύσκολο,σε μπουρδέλο πόσες φορές έχεις πάει ?
Γιατί τόσες λίγες ρε φίλε αύξησε τις φορές των μπουρδέλων τουλάχιστον εγώ στα 23 που είμαι έχω πάει 29 φορές σύνολο σε ιερόδουλες.6-7 φορες, ζω και επαρχια αστο δεν σωζεται
μενω επαρχια και γενικα δεν με ψινει να σου πωΓιατί τόσες λίγες ρε φίλε αύξησε τις φορές των μπουρδέλων τουλάχιστον εγώ στα 23 που είμαι έχω πάει 29 φορές σύνολο σε ιερόδουλες.
εχω αμαξι και σπιτι αλλα εχω ξενερωσει και εχω πεσει γενικαΚαι γιατι δεν βρισκεις μια ξενη ανατολικου μπλοκ κυριως ?
γυρω στα 30,χωρις παιδια και μετριας εμφανισης
ξερεις ποσες θελουν να φυγουν απο τον σκατοτοπο τους ?
απλα πρεπει να εχεις και αυτο που λεμε,την σειρα σου
δηλαδη να μενεις μονος σε σπιτι,το αμαξι βοηθαει ειδικα στην επαρχια
και να μπορεις να τα φερνεις βολτα
δεν θα την παντρευτεις !!
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Είναι ΑΕΚ....Ενω ο σκυφτοκεφαλακιας και ταπεινωμενος αγαπουλας,δεν αντιμετωπιζει τετοια θεματα με τις γκομενες
τα εχει βρει με τον εαυτο του μια χαρα,σου λεει δεν πειραζει που με εξευτελιζουν,που κουβαλαω τα ψωνια της
που την πηγαινω 3μερα στην Παρο,που γαμιομαστε μονο οταν το θελει αυτη,που μου λεει πως να ντυθω
που με διαταζει να χορευω,και να κανω πιρουετες στα σκυλαδικα πρωτο τραπεζι
ειναι συνειδητοποιημενος!! ειναι original
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
20αρες Σερβιδες Βουλγάρες είναι εύκολο να ρίξεις?Και γιατι δεν βρισκεις μια ξενη ανατολικου μπλοκ κυριως ?
γυρω στα 30,χωρις παιδια και μετριας εμφανισης
ξερεις ποσες θελουν να φυγουν απο τον σκατοτοπο τους ?
απλα πρεπει να εχεις και αυτο που λεμε,την σειρα σου
δηλαδη να μενεις μονος σε σπιτι,το αμαξι βοηθαει ειδικα στην επαρχια
και να μπορεις να τα φερνεις βολτα
δεν θα την παντρευτεις !!
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Τι τόσο εύκολα?Αν ειναι ευκολο ?
απο την στιγμη που εχεις την σειρα σου,δεν χρειαζεται να κουραστεις καθολου
θα σε ριξουν αυτες!!
Ναι αλλά πρέπει να πάρεις χαμπάρι ότι σεξ αλλιώς δε θα κανεις ποτέ οπότε τι?θα έχεις φτάσει 70 χρόνων και θα το έχεις κάνει μόνο 6,7 φορές?αφού τουλάχιστον δε μπορείς αλλιώς γάμα εκεί αβερτα.μενω επαρχια και γενικα δεν με ψινει να σου πω
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
Αν ειναι ευκολο ?
απο την στιγμη που εχεις την σειρα σου,δεν χρειαζεται να κουραστεις καθολου
θα σε ριξουν αυτες!!
Με τακλιν;
αστο εχω συμβιβαστει ηδη το λεω.Μαρεσει δεν μαρεσει.Ναι αλλά πρέπει να πάρεις χαμπάρι ότι σεξ αλλιώς δε θα κανεις ποτέ οπότε τι?θα έχεις φτάσει 70 χρόνων και θα το έχεις κάνει μόνο 6,7 φορές?αφού τουλάχιστον δε μπορείς αλλιώς γάμα εκεί αβερτα.
Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Κρίμα δε πειράζει ξεκινάω με Ελληνίδες δε πειράζειΕσυ τι ξερογλυφεσαι ?
δεν εχεις ακομα την σειρα σου,τα σλιπακια σου τα πλενει η μανα σου
εισαι και μικρος,αρα δεν απευθυνονται σε εσενα!!
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ξεκινα με το να βγεις απο το σπιτι εχεις λιωσει εδω μεσα ολο τον αυγουστοΚρίμα δε πειράζει ξεκινάω με Ελληνίδες δε πειράζει