Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ωχου μωρε λες και είμαστε άγιοι εμείς. Πορνοταξιδια κερατωματα,παραμύθια για ένα πήδημα.

Οι γκόμενες είναι καργιολες με όσους τις αφήνουν και δε μπορούν να επιβληθούν
ΕΕ ναι αυτό λέω με αυτούς που ντρέπονται είναι καριολες εκεί να δεις πόσο σάπιες είναι που είναι σκληρες σε κάποιον που μπορεί να έχει ένα θέμα χωρίς να δουν τι μπορεί να έχει αυτός κατευθείαν τον κοροϊδεύουν,δυστυχώς κάνουν όλοι παιδιά μετά από κάποια ηλικία και νομίζουν ότι ολοκληρώθηκαν σα άνθρωποι,η ολοκλήρωση του ανθρώπου δε είναι να κάνεις απλά παιδιά αλλά να τα μεγαλώσεις και σωστά με αξίες,να είναι ώριμα να μη κοροιδευουν,πιο πολύ είναι ολοκληρωμένος σα άνθρωπος κάποιος ο οποίος δε έχει κάνει παιδιά παρά από κάποιον που έχει κάνει και τα έχει μεγαλώσει τελείως λάθος να κοροϊδεύουν τους άλλους να μη έχουν καλή συμπεριφορά.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Άσε ρε Τζανετάκο. Είχες φαγωθεί να τον βάλεις με το ζόρι στον αγοραίο, νομίζοντας ότι όλος ο κόσμος είναι ο ίδιος. Επιτέλους κατάλαβες ότι κάποιοι είναι διαφορετικοί και θέλουν να το παλέψουν. Μου θυμίζεις εκείνους τους παπάρες που ήταν τόσο σίγουροι ότι θα αποτύχω στη Γαλλία και κάνανε και πλάκα μαζί μου, στοιχηματίζοντας σε πόσο χρόνο θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Άλλος έλεγε σε μία βδομάδα, άλλος σε ένα μήνα, άλλος μέχρι τα Χριστούγεννα. Ανθρωπάκια της ρουτίνας. Τέλος αυτού του μήνα συμπληρώνω 27 χρόνια στη Γαλλία και μάλιστα στη Ριβιέρα κι όχι σε κάνα Κλερμόν Φεράν (η αντίστοιχη Κοζάνη της Γαλλίας).

Μετά από κάποια χρόνια ξεχάσανε τι είχανε πει και το φέρνανε γύρω γύρω να τους φιλοξενήσω. Μου λέει ένας: «Λέω να κάνω κάνα ταξιδάκι προς Montpellier για κάνα 15ήμερο, πόσο λες να μου βγει;» Και του απάντησα «15μέρες είναι πολλές, θα σε ξετινάξει το ξενοδοχείο». Ούτε μου ξαναμίλησε, νόμιζε θα του πω να μείνει σε μένα.

Πιστεύω να μην παρακαλάς και συ το Jimmy να σε γνωρίσει σε καμμία παρέα με φοιτήτριες, μετά από όλον αυτόν τον αγώνα που έκανες να τον αποθαρρύνεις.... για το καλό του.
Όχι ρε φίλε ας το παλέψει μικρός είναι ακόμα μπορεί να καταφέρει έτσι και αλλιώς και εγώ κάτι με γκόμενα πρώτοεκανα στα 20 φασωθηκαμε 5 έως 10 λεπτά στομα λαιμό ώμο κλπ και μου τη γνώρισε ένας φίλος μου από κύκλο,μπορεί και το παιδί κάτι να κάνει,ίσως να ήμουν υπερβολικός που του το ελεγα ξανά και ξανά δε έφτασε και 30 χρόνων ώστε να του λέω πήγαινε σε ιερόδουλες,εμένα άλλο με χαλαγε που έλεγε ότι όλοι έχουν κάνει κάτι στη Ελλάδα δε ισχιει αυτό,οι καγκουρες άμα δεις είναι η πλειοψηφία μόνοι τους επίσης και οι μη καγκουρες πάλι μόνοι τους στη Ελλάδα οι λίγοι γαμανε τις πολλές,οι Ελληνίδες θέλουν παρέες κατάλληλες αυτοπεποίθηση δουλειά σπουδές και γενικότερα μια αυρα και λέγειν του γαμιά όλα αυτά δε τα έχουν πολλοί,άμα τώρα καταφέρει και μπει στους λίγους που τα καταφέρνουν μαγκιά του,καλή επιτυχία του εύχομαι.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Εξαρτάται παλι
Αν έχεις λίγες η πολλές σχέσεις στην ζωή σου
Εγώ επειδή έχω κάνει αρκετές σχέσεις και πέραν από α σχέσεις έχω πάρει και αρκετές πέραν του πληρωμένου αισθάνομαι ωραία όταν είμαι πάλι μόνος χωρίς σχεση
Τώρα αν ήμουνα μπακουρι εφόρου ζωής μπορεί να ήτανε διαφορετικα
Αλλά στην φάση που είμαι τώρα με τα ποτάκια μου τα one night stands με τουρίστριες κτλπ και μετά ησυχία στο σπίτι περνάω καλα
σημαντικο αυτο που λες. εγω ειμαι 30 χωρις να εχω κανει ποτε σχεση αλλα εχω συμβιβαστει με την μοναξια φυσικα δεν ευκολο

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
σημαντικο αυτο που λες. εγω ειμαι 30 χωρις να εχω κανει ποτε σχεση αλλα εχω συμβιβαστει με την μοναξια φυσικα δεν ευκολο
Όταν λες δε έχεις κάνει σχέση ούτε φασωμα της μια φοράς ούτε σεξ μιας βραδιάς ούτε τίποτα ?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
ναι ουτε φιλι μπουρδελο εχω παει λιγες φορες
Όχι εγώ είμαι 23 και έχω φασωθει με γκόμενα σε ραντεβού τη φιλαγα στόμα λαιμό ώμο πλάτη και εκείνη έκλεινε τα μάτια όταν φιλιομασταν στόμα ο φίλος μου μου τη γνώρισε από κύκλο,ο κύκλος παίζει ρόλο για να σου τύχει κάτι όπως εμένα αυτό.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Όχι εγώ είμαι 23 και έχω φασωθει με γκόμενα σε ραντεβού τη φιλαγα στόμα λαιμό ώμο πλάτη και εκείνη έκλεινε τα μάτια όταν φιλιομασταν στόμα ο φίλος μου μου τη γνώρισε από κύκλο,ο κύκλος παίζει ρόλο για να σου τύχει κάτι όπως εμένα αυτό.
εχω λιγους φιλους και γενικα μικρο κυκλο ειμαι καταδικασμενος απλα

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Γιατί τόσες λίγες ρε φίλε αύξησε τις φορές των μπουρδέλων τουλάχιστον εγώ στα 23 που είμαι έχω πάει 29 φορές σύνολο σε ιερόδουλες.
μενω επαρχια και γενικα δεν με ψινει να σου πω

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Και γιατι δεν βρισκεις μια ξενη ανατολικου μπλοκ κυριως ?
γυρω στα 30,χωρις παιδια και μετριας εμφανισης
ξερεις ποσες θελουν να φυγουν απο τον σκατοτοπο τους ?
απλα πρεπει να εχεις και αυτο που λεμε,την σειρα σου
δηλαδη να μενεις μονος σε σπιτι,το αμαξι βοηθαει ειδικα στην επαρχια
και να μπορεις να τα φερνεις βολτα
δεν θα την παντρευτεις !! :angel:
εχω αμαξι και σπιτι αλλα εχω ξενερωσει και εχω πεσει γενικα

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Ενω ο σκυφτοκεφαλακιας και ταπεινωμενος αγαπουλας,δεν αντιμετωπιζει τετοια θεματα με τις γκομενες
τα εχει βρει με τον εαυτο του μια χαρα,σου λεει δεν πειραζει που με εξευτελιζουν,που κουβαλαω τα ψωνια της
που την πηγαινω 3μερα στην Παρο,που γαμιομαστε μονο οταν το θελει αυτη,που μου λεει πως να ντυθω
που με διαταζει να χορευω,και να κανω πιρουετες στα σκυλαδικα πρωτο τραπεζι
ειναι συνειδητοποιημενος!! ειναι original :angel:
Είναι ΑΕΚ....

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Και γιατι δεν βρισκεις μια ξενη ανατολικου μπλοκ κυριως ?
γυρω στα 30,χωρις παιδια και μετριας εμφανισης
ξερεις ποσες θελουν να φυγουν απο τον σκατοτοπο τους ?
απλα πρεπει να εχεις και αυτο που λεμε,την σειρα σου
δηλαδη να μενεις μονος σε σπιτι,το αμαξι βοηθαει ειδικα στην επαρχια
και να μπορεις να τα φερνεις βολτα
δεν θα την παντρευτεις !! :angel:
20αρες Σερβιδες Βουλγάρες είναι εύκολο να ρίξεις?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
μενω επαρχια και γενικα δεν με ψινει να σου πω
Ναι αλλά πρέπει να πάρεις χαμπάρι ότι σεξ αλλιώς δε θα κανεις ποτέ οπότε τι?θα έχεις φτάσει 70 χρόνων και θα το έχεις κάνει μόνο 6,7 φορές?αφού τουλάχιστον δε μπορείς αλλιώς γάμα εκεί αβερτα.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Ναι αλλά πρέπει να πάρεις χαμπάρι ότι σεξ αλλιώς δε θα κανεις ποτέ οπότε τι?θα έχεις φτάσει 70 χρόνων και θα το έχεις κάνει μόνο 6,7 φορές?αφού τουλάχιστον δε μπορείς αλλιώς γάμα εκεί αβερτα.
αστο εχω συμβιβαστει ηδη το λεω.Μαρεσει δεν μαρεσει.

Jimmy Gang

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2022
Like
516
Πόντοι
96
Εσυ τι ξερογλυφεσαι ?
δεν εχεις ακομα την σειρα σου,τα σλιπακια σου τα πλενει η μανα σου
εισαι και μικρος,αρα δεν απευθυνονται σε εσενα!! :angel:
Κρίμα δε πειράζει ξεκινάω με Ελληνίδες δε πειράζει