giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι συμβενη ρε παιδια τι εχουμε
Eνδιαφερον φιλε Life.....αυτο μπορω να το μαρτυρησω φανταζομαι...
Eνδιαφερον φιλε Life.....αυτο μπορω να το μαρτυρησω φανταζομαι...
Για εκθεση η βιτριναΜην ανησυχειs....τα συνηθισμενα....Η Κριστυ θελει να με εκθεσει δημοσιωs...Για....εκθεση ειμαι!!
Για εκθεση η βιτρινα
Εχω μια να σε βαλω μεσα....τυχερουλη!!!!!Για εκθεση η βιτρινα
με φτιαχνι το κοκινο αροστιαρικο φοτακι και ι ξεχασμενι ντισκομπαλα μεσα στα κοκινοσπιτα...μου ξιταρει τιν φαντασια....Να μου πεις μονο τι χρωμα φωτισμου προτιμας
Εχω μια να σε βαλω μεσα....τυχερουλη!!!!!
Εκανε μια φιλη στο μαγαζι της ανακαινιση και περισσευουν μερικες!!!
Να μου πεις μονο τι χρωμα φωτισμου προτιμας
Τα χρωματα τις ιριδος,ανοιχτα ειναι περαστε και δωρεαν δοκιμηδεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.......αs ειναι τα χρωματα τηs γηs...γηινα......κατι σε μωβ λεοπαρδαλε...η φουξια εκρου.....καταλαβεs τωρα....πεσμου μονο τι θεμα εχει να ξερω.....να φοραω το μποξερακι μου με την ταμπελα..."ανοιχτα ειναι περαστε" η να ερθω χωριs αυτο???
Τα χρωματα τις ιριδος,ανοιχτα ειναι περαστε και δωρεαν δοκιμη
ΙσοβιοKαι αυτα ταιριαζουν με το μποξερακι....
Και δωρεαν δοκιμη διαθετουμε
Και full service ισοβιο διαθετουμε....κατι σαν την Χιουνται ενα πραμα
Ισοβιο
Ανταλακτικα θα τα εχουνε μαζι τους οτι μαρκα και σχεδιο προτιμα καθε μιαΝαι ναι ναι.....και χωριs να χρεωσω τα...."ανταλλακτικα"
Ανταλακτικα θα τα εχουνε μαζι τους οτι μαρκα και σχεδιο προτιμα καθε μια
Αντε και αλλη προσφορα στα δυο το ενα δωροΕτσι...ετσι....Αντε Βρε Κριστυ ολεs τιs ευκολιεs σου παραθεσαμε....εκπτωσειs καναμε...δεκαημερα προσφορων....αλλα εσυ μαs αφησεs με το μποξερακι ανοιχτο !!!!!
Αντε και θα δειs πελατεια που θα σου φερω!!!!!
Αντε και αλλη προσφορα στα δυο το ενα δωρο
Αυτη ητανε τελευταια προσφορα,η λες να δωσουμε και αλλη προσφοραΠωπω...........πιασαμε πατο λεμε....Το αφεντικο τρελαθηκε και το δινει τζαμπα
Αυτη ητανε τελευταια προσφορα,η λες να δωσουμε και αλλη προσφορα
ΚουτσομπολευομαιBρε χαζα τι λετεεεε
Σιγα καλε μου ,ακου σας εβρισα!!!Οριστε φιλε μου.....εμειs για το καλο τηs κι εκεινη μαs βριζει....Μετα φταιμε εμειs....
Ασε....δεν ξαναγδυνομαι για παρτη τηs....Με το μπουφαν θα με βλεπει απο δω και περα