arwstaki10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 376
επειδη εχω κεφια σημερα...στορυ με ελλεεινιδα απ τη σχολη.
κλεινουμε μπουζουκια με φιλικο ζευγαρι και μια που γουσταρα.
καποιος επρεπε να παει νωρις να κρατησει το τραπεζι, την πειθω και παμε μαζι.
καθεται σχεδον ολο το βραδυ στα ποδια μου αλλα οποτε παω να τη φιλησω τρωω ακυρο, γυρναει μαγουλο.
απεφυγε αλεπαλληλα κεφαλοκλειδωματα αλλα στη θεση της δεν πηγαινε.
παμε στην πιστα και αποφασιζω να κανω τη μεγαλη κινηση.
πιανω τον αηδο και του ζηταω ονομαστικη αφιερωση απο μενα σε εκεινη.
ως δια μαγειας λεει το "κι ενα σου φιλι στο στομα..." και γυρναει η τυπισσα μπροστα σε χιλιαδες κοσμο και μου ριχνει ακυρο με κλασικη χειρονομια.
το συναισθημα την ωρα εκεινη δεν περιγραφεται.
το αποκορυφωμα? επιστρεφουμε στο τραπεζι και συνεχιζει να καθεται στα ποδια μου.
οταν τη ρωταει ο φιλος, γιατι το κανει αυτο, απαντα..."γιατι μ αρεσει εδω και βολευομαι"
υ.γ. απο μεσα της πρεπει να ειπε και "επειδη εχω βρει μεγαλο μαλακα, πυρφορο" που λετε κι εσεις εδω στο σαη.
κλεινουμε μπουζουκια με φιλικο ζευγαρι και μια που γουσταρα.
καποιος επρεπε να παει νωρις να κρατησει το τραπεζι, την πειθω και παμε μαζι.
καθεται σχεδον ολο το βραδυ στα ποδια μου αλλα οποτε παω να τη φιλησω τρωω ακυρο, γυρναει μαγουλο.
απεφυγε αλεπαλληλα κεφαλοκλειδωματα αλλα στη θεση της δεν πηγαινε.
παμε στην πιστα και αποφασιζω να κανω τη μεγαλη κινηση.
πιανω τον αηδο και του ζηταω ονομαστικη αφιερωση απο μενα σε εκεινη.
ως δια μαγειας λεει το "κι ενα σου φιλι στο στομα..." και γυρναει η τυπισσα μπροστα σε χιλιαδες κοσμο και μου ριχνει ακυρο με κλασικη χειρονομια.
το συναισθημα την ωρα εκεινη δεν περιγραφεται.
το αποκορυφωμα? επιστρεφουμε στο τραπεζι και συνεχιζει να καθεται στα ποδια μου.
οταν τη ρωταει ο φιλος, γιατι το κανει αυτο, απαντα..."γιατι μ αρεσει εδω και βολευομαι"
υ.γ. απο μεσα της πρεπει να ειπε και "επειδη εχω βρει μεγαλο μαλακα, πυρφορο" που λετε κι εσεις εδω στο σαη.