Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
"τραβα μια μαλακια εκει μπροστα απο τα zara" λύγισαεκει γυρω μαζευονται ολες
"τραβα μια μαλακια εκει μπροστα απο τα zara" λύγισαεκει γυρω μαζευονται ολες
εμεις τυπε κατεβαζουμε το φερμουαρ και κατουραμε οπου βρουμε,δε τη παιζουμε...Μπα,αυτά εσεις οι ταξιτζήδες τα κάνετε συνήθως
"τραβα μια μαλακια εκει μπροστα απο τα zara" λύγισα
ερμου εχεις παει ποτε? ετσι απο περιεργεια ρωταωΕσύ που τη βαράς,μπροστά στο Bershka;
Μπροστά απο τηνΕσύ που τη βαράς,μπροστά στο Bershka;
μπροστα απο αυτους με το ακορντεον και τις κιθάρες...ο σαντ μαν αντι να ρίξει κανα κερμα μεσα,θα τη βγαλει εξω και θα τη παιξει..Μπροστά απο την
Doutzen Kroes
Και θα φωνάζει με πάθος Πάρτε πυρφόροιιιιιιιιιμπροστα απο αυτους με το ακορντεον και τις κιθάρες...ο σαντ μαν αντι να ρίξει κανα κερμα μεσα,θα τη βγαλει εξω και θα τη παιξει..
Σώπα ρε θλίφτη, βάστα πρώτα να τεσταριστείς και μετά σε εντάσσω στην ολιγομελέστατη ομάδα των αντιπυρφόρων. Δεν γίνεται ο τίτλος αυτός τιμής να δίδεται σε παρθένους, καταλαβαίνεις φαντάζομαι...Για μένα είναι
Είμαι απ'τους λίγους αντιπυρφόρους εδώ μέσα
Σώπα ρε θλίφτη, βάστα πρώτα να τεσταριστείς και μετά σε εντάσσω στην ολιγομελέστατη ομάδα των αντιπυρφόρων. Δεν γίνεται ο τίτλος αυτός τιμής να δίδεται σε παρθένους, καταλαβαίνεις φαντάζομαι...
Μιλάς για κλώνους εσύ; που σε πήρε χαμπάρι μέχρι κι ο Τζιμάκος ότι είσαι o sad-man με κλωνο-account;; Και ως sad-man κλαιγόσουν για σχεδόν μια πενταετία ότι δεν έβρισκες να γαμήσεις.Παρθένος είσαι εσύ κλώνε
Μιλάς για κλώνους εσύ; που σε πήρε χαμπάρι μέχρι κι ο Τζιμάκος ότι είσαι o sad-man με κλωνο-account;; Και ως sad-man κλαιγόσουν για σχεδόν μια πενταετία ότι δεν έβρισκες να γαμήσεις.
Δηλαδή είσαι και παρθένος και ψεύτης-συκοφάντης.
Σα δε ντρέπεσαι λιγάκι φουκαρά.
Ξέρω θα σου πέσει το σαγόνι, αλλά κανέναν!Εσυ ρε λομπροκαινα πόσους κλώνους έχεις εδώ μέσα;
Υπήρχε λίγη γευση από Ελλάδα τότεΔεν ξέρω οι ποιο πολύ μύστες που ποσταρουν εδώ συνεχώς τι ηλικία έχουν ....αλλά εμείς την δεκαετία του90....έως 2004....χωρίς κινητα και σοσιαλ...γιατί και γκόμενα βγάζαμε και δεν είχαμε θέμα στο σεξ
Τύπε ο τύπος σαντμαν έφαγε μπανΜιλάς για κλώνους εσύ; που σε πήρε χαμπάρι μέχρι κι ο Τζιμάκος ότι είσαι o sad-man με κλωνο-account;; Και ως sad-man κλαιγόσουν για σχεδόν μια πενταετία ότι δεν έβρισκες να γαμήσεις.
Δηλαδή είσαι και παρθένος και ψεύτης-συκοφάντης.
Σα δε ντρέπεσαι λιγάκι φουκαρά.
Δεν ξέρω οι ποιο πολύ μύστες που ποσταρουν εδώ συνεχώς τι ηλικία έχουν ....αλλά εμείς την δεκαετία του90....έως 2004....χωρίς κινητα και σοσιαλ...γιατί και γκόμενα βγάζαμε και δεν είχαμε θέμα στο σεξ
Δεν είχε έρθει ακόμα το τέταρτο κύμα φεμινισμού και ήταν πιο νορμάλ τα πράγματα.Υπήρχε λίγη γευση από Ελλάδα τότε
Συγνωμη, αυτη η κοπελα εχει αναγκη να ανεβασει "αγγελια" για να βρει παρεα για εκδρομη, ακομη και "χορηγούμενη"? Εχουμε τρελαθει?Δεν υπαρχει καμια συγκριση με εξωτερικο. Δειτε εδω χθεσινο ποστ απο απλη γκομενα σε γκρουπ στο fb. Μονο αν συναναστραφεις με γυναικες μεγαλωμενες απο μικρες σε δυτικες χωρες, μπορεις να καταλαβεις τι θα πει γυναικεια "απελευθερωση"
Και στην Αθηνα να ησουν παλι καποιο προβλημα θα εβρισκεςΕ ναι,προφανώς μόνο στην Αθήνα μπορείς να γνωρίσεις σε όλα αυτά
Δεν εισαι αντιπυρφόρος, αγαμητος απλα εισαιΓια μένα είναι
Είμαι απ'τους λίγους αντιπυρφόρους εδώ μέσα