Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Yorgos , γράψε μου σε παρακαλώ τι λέει εκεί ???
<< Ι'm fresh >>, βλέπουν τα γεροντικά μου μάτια ???
BITE ME
I AM FRESH
Yorgos , γράψε μου σε παρακαλώ τι λέει εκεί ???
BiteMeIaMFresHYorgos , γράψε μου σε παρακαλώ τι λέει εκεί ???
Ρε συ , αυτά τα 2.500 χλμ που μου έγραψες , λίγο κοντινά τα βλέπω !Κάνε κάτι σύντροφε να γίνει το θρεντ όπως παλιά και γω θα σου πάρω το καλύτερο gps να πας Μόσχα
Ωραιο "δωματιο".... ;) ;)εννοεί ότι αυτό είναι το δωμάτιο της Bite
θα το μαθει στην εκκλησιαο θρουλης το ξερει
BITE ME
I AM FRESH
Ρε μαλάκες , με δουλεύετε ? ? ? Μπέσα !!! Δεν βλέπω ! ! ! Δεν ξέρω κι'από υπολογιστές , οπότε ...BiteMeIaMFresH
Ωραιο "δωματιο".... ;) ;)
Ρε συ , αυτά τα 2.500 χλμ που μου έγραψες , λίγο κοντινά τα βλέπω !
Μπας και θέλεις να με ξαποστείλεις ? ? ?
Μήπως είσαι Σταλινικός , ρε απόγονε του Ζαχαριάδη ???
καλα εσυ δεν εχεις κατι καλυτερο να ασχοληθεις??να σου πω κατι ρε συ φιλικα παντα?εχεις Ημερομηνία εγγραφής: 19/12/08, 00:12.και εχεις 900+ ποστ.πως τα καταφερνεις?εχεις αποψη για ολα? η γραφεις μαλακιες?
Ρε μαλάκες , με δουλεύετε ? ? ? Μπέσα !!! Δεν βλέπω ! ! ! Δεν ξέρω κι'από υπολογιστές , οπότε ...
του χουν παρει τα μυαλα οι γυναικες...Βρε συντρόφι τη Bite που γράφει εδώ και σε χίλια άλλα θρεντ τη ξέχασες;
σε πολλα θρεντς δεν γραφω γιατι με αρεσει να παρακολουθω,
οπως για παραδειγμα αυτη τη στιγμη το "οι ΗΠΑ ονειρευονται" !!!
ρε συ anal...καποια ειναι σοβαρα ποσταρισματα ,αλλα για χαβαλε,αναλογα ...αυτο λεω φαντασου να εγραφες κιολας.απλα μου εκανε εντυπωση.εισαι εδω ουτε μηνα και εχεις 900+ποστ πως γινετε ρε πουστη μου αυτο?
Βρε συντρόφι τη Bite που γράφει εδώ και σε χίλια άλλα θρεντ τη ξέχασες;
Oxi ρε , Αλλά που το βρήκε ο άλλος ??? Ρε σεις , φτιαχτό είναι ???
Άκου που το βρήκα....πήγα εκεί και το έγραψα!
ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ , ΣΤΗΝ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ !Τελικά οι προοδευτικοί είστε πεζοί. Τι σημασία έχει εάν είναι ή όχι φτιαχτό? 50-50 είναι οι πιθανότητες...το θέμα είναι να γίνεται κουβέντα.
Πάω για ύπνο, κάναμε ανασχηματισμό και από αύριο έχει δουλειά. Ξεκινάει ανηφόρα να κερδίσουμε τις εκλογές!
Άκου που το βρήκα....πήγα εκεί και το έγραψα!
τω κσερω γερακο αλοσ εχι το καρπουζι κε αλοσ τω πεπονη,,,Μακάρι να μου είχαν αφήσει λίγο ! Μου τό'χουν πάρει όλο , εδώ και χρόνια , ibliδάκο !!!