loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Καλή Χρονιά μωρά μου..
Ρε σεις τι έπαθε ο anatol? :o
Τα ΄χω δει όλα πλέον..![]()
εψαχνα το σκυλα του μιλιωκα αλλα δε το βρηκα γαμωτο!!κατσε ν σου''ποστερω''και την υπογραφη μου με αγαπη:![]()
οι επιλογες σου ειναι ραιτ του δε ποιντ εχω να πω χαχαχα
υγ: πολυ ωραια υπογραφη εχεις![]()
οχι καλε μου!!!!!!!!!!δεν πινω πολυ κ σπανια με αποτελεσμα να μου χρειαζονται τρια ποτηρακια γ να γινω γκολ!!λουκριτια το κρασι χτες τελειωσε?
εψαχνα το σκυλα του μιλιωκα αλλα δε το βρηκα γαμωτο!!κατσε ν σου''ποστερω''και την υπογραφη μου με αγαπη:
οτι εχει να κανει με τον μπονατσο σε μενα!!!θες κ αλλα????????????????????????κ οτι θα στο ζητουσα
μερσιιι![]()
![]()
καλο αυτο,σε μεθανε ευκολα δηλαδη!οχι καλε μου!!!!!!!!!!δεν πινω πολυ κ σπανια με αποτελεσμα να μου χρειαζονται τρια ποτηρακια γ να γινω γκολ!!![]()
δε μεθαω...γτ δεν πινω...καλο αυτο,σε μεθανε ευκολα δηλαδη!
αμα πινεις 3 ποτηρακια οπως λες πινεις κι αλλο...δε μεθαω...γτ δεν πινω...![]()
οτι εχει να κανει με τον μπονατσο σε μενα!!!θες κ αλλα????????????????????????
δε ξεφυγα ποτε ντραμ μου!!ασε που οταν πινω-μια στα 10χρονια-εχω μαζι ανθρωπους να με προσεχουν!!!αμα πινεις 3 ποτηρακια οπως λες πινεις κι αλλο...
ναι αλλα στην υπογραφη λες κατι για κρασια και φιλους,μονο μια στα 10 χρονια βρισκεστε??δε ξεφυγα ποτε ντραμ μου!!ασε που οταν πινω-μια στα 10χρονια-εχω μαζι ανθρωπους να με προσεχουν!!!![]()
πισω απο τις λεξεις ντραμ διαβαζε!!!ναι αλλα στην υπογραφη λες κατι για κρασια και φιλους,μονο μια στα 10 χρονια βρισκεστε??![]()
![]()
![]()
Καλή Χρονιά μωρά μου..
Ρε σεις τι έπαθε ο anatol? :o
Τα ΄χω δει όλα πλέον..![]()
γεια σου ρε μπάιτ δυναμη!!!λιλακι αφου καταφερατε ν αλλαξετε κ τον ανατολακης τι αλλο μενει?? χαχαχαχαχα
:-*
γεια σου ρε μπάιτ δυναμη!!!
:-* :-* :-*λιλακι αφου καταφερατε ν αλλαξετε κ τον ανατολακης τι αλλο μενει?? χαχαχαχαχα
:-*