loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ερωτηση κρισεως,τι τρεχει με τις ελλεεινιδες?
ερωτηση κρισεως,τι τρεχει με τις ελλεεινιδες?
Καλή Χρονιά μωρά μου..
Ρε σεις τι έπαθε ο anatol? :o
Τα ΄χω δει όλα πλέον..
εψαχνα το σκυλα του μιλιωκα αλλα δε το βρηκα γαμωτο!!κατσε ν σου''ποστερω''και την υπογραφη μου με αγαπη:οι επιλογες σου ειναι ραιτ του δε ποιντ εχω να πω χαχαχα
υγ: πολυ ωραια υπογραφη εχεις
οχι καλε μου!!!!!!!!!!δεν πινω πολυ κ σπανια με αποτελεσμα να μου χρειαζονται τρια ποτηρακια γ να γινω γκολ!!λουκριτια το κρασι χτες τελειωσε?
εψαχνα το σκυλα του μιλιωκα αλλα δε το βρηκα γαμωτο!!κατσε ν σου''ποστερω''και την υπογραφη μου με αγαπη:
οτι εχει να κανει με τον μπονατσο σε μενα!!!θες κ αλλα????????????????????????κ οτι θα στο ζητουσα
μερσιιι
καλο αυτο,σε μεθανε ευκολα δηλαδη!οχι καλε μου!!!!!!!!!!δεν πινω πολυ κ σπανια με αποτελεσμα να μου χρειαζονται τρια ποτηρακια γ να γινω γκολ!!
δε μεθαω...γτ δεν πινω...καλο αυτο,σε μεθανε ευκολα δηλαδη!
αμα πινεις 3 ποτηρακια οπως λες πινεις κι αλλο...δε μεθαω...γτ δεν πινω...
οτι εχει να κανει με τον μπονατσο σε μενα!!!θες κ αλλα????????????????????????
δε ξεφυγα ποτε ντραμ μου!!ασε που οταν πινω-μια στα 10χρονια-εχω μαζι ανθρωπους να με προσεχουν!!!αμα πινεις 3 ποτηρακια οπως λες πινεις κι αλλο...
ναι αλλα στην υπογραφη λες κατι για κρασια και φιλους,μονο μια στα 10 χρονια βρισκεστε??δε ξεφυγα ποτε ντραμ μου!!ασε που οταν πινω-μια στα 10χρονια-εχω μαζι ανθρωπους να με προσεχουν!!!
πισω απο τις λεξεις ντραμ διαβαζε!!!ναι αλλα στην υπογραφη λες κατι για κρασια και φιλους,μονο μια στα 10 χρονια βρισκεστε??
Καλή Χρονιά μωρά μου..
Ρε σεις τι έπαθε ο anatol? :o
Τα ΄χω δει όλα πλέον..
γεια σου ρε μπάιτ δυναμη!!!λιλακι αφου καταφερατε ν αλλαξετε κ τον ανατολακης τι αλλο μενει?? χαχαχαχαχα
:-*
γεια σου ρε μπάιτ δυναμη!!!
:-* :-* :-*λιλακι αφου καταφερατε ν αλλαξετε κ τον ανατολακης τι αλλο μενει?? χαχαχαχαχα
:-*