Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Oι ίδιες οι γυναίκες αυξάνουν τα μπουρδέλα και την πορνεία δείτε πόσα είναι ανοικτά και ανοίγουν κιαλλα αφού υπάρχει ζήτηση όλο και περισσότερο

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
γαλλια αμερικη δεν εχει ? και στο βαγκας τι κανουν?
Δεν εχι μπουρδελα όπως εδώ στην Αθήνα παρακμή.. Άμα θες τα βρίσκετε στη τιμή και πάτε σε χοτελι.. Ας μας πει κάποιος αλλά νομίζω Αμερική δεν έχει μπουρδελα Αγγλία είχα πάει εγώ έχει. Μόνο μασατζιδικα δε γαμας άμα θες κάνεις σινενοηση για μετά,δεν τα χρειάζονται τα μπουδελα εξωτερικό κιόλα ςαμα θες να γαμησεις μιλάς και βρίσκεις γκόμενά εγώ Αγγλία πήγα βρήκα αμέσως φιλιπινα γκο. Ένα ενώ εδώ ελλαντα με έχει φάει η μαλακια?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Επειδη λοιπον η Ελλαδα δε συνισταται τοσο πολυ για καμακι- σε συγκριση με το εξωτερικο-,αν κανεις μονο τα βασικα...
.....θα γινει περιζητητος! θα βαρεθεις να γαμας, οσο η πλειοψηφια τον παιζει..... κανε εσυ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και ολα θα ερθουν μονα τους.

ΞΕΧΩΡΙΣΕ απο τη μαζα και κανε το αυτονοητο..... επικοινωνησε και εξεφρασε ο,τι νιωθεις....οι γυναικες το εκτιμουν αυτο!

αν δε φλερταρουν τα alpha males,τοτε ποιοι φλερταρουν? ο Μπαμπης ο Σουγιας η ο... Περικλης ο Γκοτζιλας??? :confused: :confused: :confused: :confused:

....προς αποφυγη παρερμηνειας ,παντως...οταν γραφω "πες μαλακιες,κανε μαλακιες" δεν εννοω καγκουριες!

εννοω αστειακια και μορφασμους....εννοω κοπλιμεντα....! προχθες ,εχω παρει ζεστη σοκολατα στο Κεντρο της Θεσσαλονικης
.....με το που βγαινω απο το take-away ,κανει πασαρελα μια μουναρα με κοντη φουστα (μεχρι το νιμου,τοσο κοντη) και ..διαφανες καλσον!!!

ΤΕΛΕΙΩΣ μηχανικα,καθως βαδιζω και ζεματανε τα χερια απο τη σοκολατα.... πεταω ατακα "φτου σου κοπελα μου" ,συνεχιζοντας το ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ,διοτι δεν ειχα σκοπο να χωθω....βιαζομουν!:cussing::cussing::cussing:

το βλεμμα μου ηταν τοσο ανεμελο και αστειο,σαν του Καλλυβατση απο τα σκετσακια των ΑΜΑΝ!!:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Ε ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ....καθως περπαταω....γυριζω πισω μετα απο 10 δευτερολεπτα ,απο περιεργεια για να δω αν εχει φυγει.....

.........Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ-ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΛΑΤΗ !!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ!!!!

ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ.... ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ! ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΙΟΛΑΣ !

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΕΤΥΧΕ..????..ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ! ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΜΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ...ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΟΜΩΣ....

ΚΑΙ ΔΕ ΓΥΡΙΣΑ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ....ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ....:tooth::tooth::tooth::tooth:.ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ...ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!

ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΑΛΑΝΙΑΡΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ! ΑΛΛΕΣ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΒΡΙΖΑΝ:tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:
Τυπε μαλλί. Σε κοροϊδεύει άμα είχες και τι βλέμμα καλυβατση??.. Πάλι καλά που δεν ήρθε ο γαμιάς της εκείνη την ώρα να μπλέξεις..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Γιατι ρε τύπε? Πριν κανενα διμηνο δεν κραζαμε την αλλη την μακαριτισσα που πηγε στην Φολεγανδρο με τον αδεκαρο απλυτο γκομενο της για καμπινγκ και στο τελος την πεταξε απο τον γκρεμο, και λεγαμε γιατι διαλεξε ενα ρεμαλι?
Ρεμαλια διαλεγουν, δεν μας αρεσει. Φλωρους διαλεγουν, δεν μας αρεσει.
Ειμαστε κι εμεις ομως...
Είχε λεφτα αυτός ήταν από καλή δεξιά οικογένεια της Κορινθίας?? άμα δεν είχε σιγά η ελλεινιδα μην πηγαι ε με τοτ τελειωμενο πρεζακι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Είχε λεφτα αυτός ήταν από καλή δεξιά οικογένεια της Κορινθίας?? άμα δεν είχε σιγά η ελλεινιδα μην πηγαι ε με τοτ τελειωμενο πρεζακι..
Ε αφου το λες εσυ ετσι θα ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ολο μαγκια κλανιά ειναι τα σημερινά κοριτσάκια στο τικ τοκ και γενικα στα σόσιαλ....και προβαλλουν προτυπα του στυλ "γουσταρω τον κάγκουρα,το κωλόπαιδο να με φτηνει να με βρίζει να με κανει να με ρανει να ειναι στο διαβάστηκε και δε μαρεσουν οι σωστοι"και ενα κάρο μαλακίες.. τι διάολο ενας πατέρας δε βρέθηκε να τις μαζεψει τι σσσκατα κανουν οι σημερινοι γονεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχουμε γεμήσει με πουτάνες μετα σου λενε "γιατι δεν εισαι παντρεμένος"
Δεν ειναι ολες ετσι. Ουτε καν η πλειοψηφια. Μια μικρη μειοψηφια ειναι, απλως κανουν πολυ θορυβο σαν τους αδειους τενεκεδες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι ολες ετσι. Ουτε καν η πλειοψηφια. Μια μικρη μειοψηφια ειναι, απλως κανουν πολυ θορυβο σαν τους αδειους τενεκεδες
το θέμα ειναι οτι επηρεάζονται και τα σημερινά αγοράκια και μετα νομιζουν οτι για να ρίξουν γκόμενα πρεπει να φέρονται μαλακισμένα ξερω γω..εγω κάποιες φορες αηδίασα ακόμα και με τον εαυτο μου οταν σε καποιες που ημουν ευγενικός και πολιτισμένος δεν εβλεπα ανταπόκριση και μόλις εγινα κάφρος και χυδαίος,απαντησανε.... βγηκα και γάμησα μάλιστα (αυτο ομως δεν σημαινει οτι ηταν και σωστο αλλο που το εφάρμοσα περισσότερο απο περιέργεια δηλ)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.837
Πόντοι
3.656
το θέμα ειναι οτι επηρεάζονται και τα σημερινά αγοράκια και μετα νομιζουν οτι για να ρίξουν γκόμενα πρεπει να φέρονται μαλακισμένα ξερω γω..εγω κάποιες φορες αηδίασα ακόμα και με τον εαυτο μου οταν σε καποιες που ημουν ευγενικός και πολιτισμένος δεν εβλεπα ανταπόκριση και μόλις εγινα κάφρος και χυδαίος,απαντησανε.... βγηκα και γάμησα μάλιστα (αυτο ομως δεν σημαινει οτι ηταν και σωστο αλλο που το εφάρμοσα περισσότερο απο περιέργεια δηλ)

Ευγενικός και πολιτισμένος κανεις δε γαμεί τύπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Άντε βρες τες εσύ τις σωστές κοπέλες
δε θα αλλαξω τον εαυτο μου για να γαμάω...το οτι το εκανα κάποιες φορες δε σημαίνει οτι πρεπει να γίνει και συστημα..εσυ κάνε αυτο που νιωθεις το πολιτισμένο και το σωστο (αν εισαι και το νιώθεις) και ολα θα γίνουν

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.513
Πόντοι
216
Συνναγωνιστες,

οι Ελλεεινιδες ειναι δασκαλεμένα πουτανακια ...
με τσατσα τη μαμά ...

Τώρα αν θέλεις να γίνεις ο μαλακας που θα της πληρώνει μια ζωή γίνε ....

Μην περιμένεις ανταπόδοση ...

Εγραψες!

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Υπάρχουν αυτές που δεν θέλουν ωραίους γιατί τους φοβούνται.Γιατί κάποιος ακόμα και ωραίος,σαν μπακούρι δεν τον θέλει καμία,αλλά με γκόμενα τον θέλουν όλες.Και ειδικά αν είναι και όμορφη γκόμενα.

Και είναι και το θέμα παρέα :jerking:.Θα προτιμήσουν έναν μέτριο απ'την παρέα τους παρά έναν πιο ωραίο άλλα άγνωστο.
Μα ακόμα και 9άρι (που εκεί είσαι και λίγο καταδικασμένος - είναι περίπου σαν να είσαι 3άρι) να είσαι εμφανισιακά πάλι στην πλειοψηφία 6άρια-7άρια απευθύνεσαι. Αυτές που λες φοβούνται την προσέγγιση με όλους πλέον. Οι μουνάρες δε θα σου την πέσουν ποτέ έτσι κι αλλιώς είτε είσαι είτε δεν είσαι με γκόμενα αλλά μέσα στην παρέα ναι, θα κάνουν υποχωρήσεις. Σπάνια να δεις να είναι η άλλη απλησίαστη τελείως.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Χριστούγεννα ή γιορτή του πυρφορουλη??.. Ψώνια με το γκόμενάκι ρεβεγιόν και τις άλλες γκομενιτσες να λένε μα τι καλό αγόρι είναι αυτός ο πυρφοροι από πλούσια(aka καλή) Αγία, δεξιά,νέο δημοκρατική οικογένεια.. Μα να το πάρεις Μαρία το παιδί, θα λενε οι ελλεινιδες στο ρεβεγιόν, είναι κελεπούρι ο πυρφορακος μας!! ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom