Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.002
Πόντοι
3.506
Γιατί τύπε δε γουστάρουν σεξ οι γυναίκες?? Ίσα ίσα ψάχνουν γαμπρό με πολλά λεφτά για να κάνουν ζωαρα αφού το σεξ δεν τους λείπει το εζμχουν όσο θέλουν καιε όσους θέλουν.. Που θες να καταλήξεις?? ?
Ολα έτοιμα τα θέλεις εσυ, σκέψου και λίγο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.002
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα!
Πρώτο μου ποστ, και διάλεξα αυτό εδω.. αλλα ομολογώ μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετό καιρό, καιρός ήταν να σχολιάσω, μιας και είναι πάτημα για να λέγονται αλήθειες. Θα παραθέσω λίγο τις σκέψεις μου. Σχετικά με τον όρο "ελλεεινήδες".
Ελλεινηδες δηλαδή: αυτή που είναι πολύ κακή από ηθική άποψη και είναι από την Ελλάδα. 1. Για να είναι κάποιος κακός από ηθική άποψη σημαίνει ότι έχει γαλουχηθεί με ένα τρόπο σκέψης από το περιβάλλον του, αυτό ισχύει ως ένα βαθμό. Δηλαδή έαν μεγαλώνει ένα άτομο με την ιδέα ότι είναι η πιο όμορφη, έξυπνη κτλ από το οικογενειακό περιβάλλον, φυσικό είναι να μη ζει στον πραγματικό κόσμο αλλα σε ένα παράλληλο σύμπαν και συνακόλουθα να κάνει λανθασμένες ή καθόλου επιλογές. 2. Ο σημερινός εύκολος τρόπος ζωής, παίζει μεγάλο ρόλο στον όρο ελλεεινήδες. Intagram, facebook κτλ απλώς στοχεύουν στο εγώ και κανέναν άλλο, συνακόλουθα έχουν ως αποτέλεσμα τις εύκολες επιλογές χωρίς δείγμα ρίσκου. Πόσα ζευγάρια ζουν πραγματικά τον έρωτα; ελάχιστα , ποια θα πάρει το ρίσκο να προχωρήσει (όχι γνωρίσει) με κάποιον έξω από τον κύκλο της;, Η πλειοψηφία γνωριμιών είναι από εύκολες επιλογές και καθορισμένες με σχέδιο, αυτό και αν είναι η ντροπή του έρωτα. Δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό. και πάω στο παρακάτω 3. Ο όρος Ελλεεινήδες, θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να ειναι ΠΟΠ, αντιθέτως, έχετε ιδέα πόσοι Έλληνες γνώρισαν ξένες, και από την μια στιγμή στην άλλη, εξαφανίστηκαν, ή πήραν και παιδιά; χωρίς λόγο και αιτία, ή τους κεράτωναν... Είναι να σε πιάνει εμετός.

Οπότε θεωρώ ότι, όποια γνωριμία γίνεται με Ελληνίδα ή μη, να στροφάρει λίγο το μυαλό. Μικρά πράγματα που εντοπίζει ο καθένας στη συμπεριφορά από την πρώτη στιγμή, συνήθως φανερώνει πολλά για τον ποιον έχεις απέναντι σου.
Το πρόβλημα της ''συσχέτισης'' υπάρχει και στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες ατνίστοιχα . Ολά συνήθως ξεκινούν από το τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και μετά έχει έπεκταση και στις αλληλεπιδράσεις μας. Ενας σοφός μου είπε κάποτε εαν δεν μπορείς να αγαπάς και να αντέχεις τον εαυτό σου τότε δεν θα μπορέσεις να φτιάξεις μια υγιη σχέση στην ζωή σου, ας μην μπω σε λεπτομέριες αλλά λίγο πολύ όλοι κάτι καταλαβαίνουμε απο αυτό. Το πρόβλημα είναι το ''εγω'' που συνεχώς μας παρουσιάζει μια λανθασμένη εικόνα για το τι είμαστε, η σχέση είναι το ''εμείς'' , ετσι λοιπόν όταν ξεκινάμε μια σχέση πρέπει να παραμερίζουμε λίγο τον εαυτό μας και να ενδιαφερόμαστε για τον άλλο άνθρωπο. Δύσκολα πράγματα αλλά όχι ανέφικτα. Για να μην μακρυγορώ , πιστεύω οτι ο έρωτας είναι ''τέχνη'' ίσως η δυσκολότερη αλλά και η ομορφότερη ! Βέβαια ο σύγχρονος κόσμος τρέχει με χίλια και σχεδόν τα πάντα τα μετράμε με αριθμούς και πιθανώς αυτά να είναι απλώς φιλοσοφίες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Οπως το είπες μόνο για σεξ, πραγματικά πιστεύεις οτι μια γυναίκα μετα τα 30 μόνο σεξ ψάχνει ?

Ανάλογα την περίπτωση.Αν είναι καμία που είχε τον ίδιο γκόμενο 10 χρόνια και χώρισε ή καμια που στα 30 είναι χωρισμένη με παιδί,μπορεί να ψάχνει μόνο πούτσα.

Αλλά εντάξει,ο κανόνας είναι ότι η ελλεεινίδα σ'αυτές τις ηλικίες ψάχνει μαλάκα γαμπρό που θέλει κι αυτός να γίνει μάνα

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μπήκε τώρα η ελλεινιδα να μας πει για τις κακές ξένες που τους παίρνουν τα παιδιά.. Σαν κάνουνε προπαγάνδα οι ελλεινιδες όλη μέρα σαν τουςιεχωβαδες τι καλές που είναι, τι όμορφες, τι αξία έχει το μουνι τους.. Το επίπεδο τους είναι χειρότερο. Και από γιφτισας, και έχει φάει τη παραμιθα ότι είναι τίποτα ξεχωριστές πριγκιπισες.. Εδώ ο άλλος πάει στη τυνησια μπας και βρει γυναικα?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ανάλογα την περίπτωση.Αν είναι καμία που είχε τον ίδιο γκόμενο 10 χρόνια και χώρισε ή καμια που στα 30 είναι χωρισμένη με παιδί,μπορεί να ψάχνει μόνο πούτσα.

Αλλά εντάξει,ο κανόνας είναι ότι η ελλεεινίδα σ'αυτές τις ηλικίες ψάχνει μαλάκα γαμπρό που θέλει κι αυτός να γίνει μάνα
Είναι σαν να τα εξηγείς σε 5χρονα,οχ8 ότι δ. Ε μπορούν, δεν θέλουν να πιστέψουν οι πυρδοροι ότι οι ελλεινιδες κάνουνε τέτοια πραγματα, τις έχουνε για πολύ άγιες στο μιαλο τους?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Είναι σαν να τα εξηγείς σε 5χρονα,οχ8 ότι δ. Ε μπορούν, δεν θέλουν να πιστέψουν οι πυρδοροι ότι οι ελλεινιδες κάνουνε τέτοια πραγματα, τις έχουνε για πολύ άγιες στο μιαλο τους?

Μέχρι να την πατήσουν από κάποια και μετά βάζουν μυαλό

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.832
Πόντοι
2.357

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πάντως βλέπω και αρκετές μπαζολες που μου φαίνονται ψιλοαγαμητες.. Όχι όλες αλλά πιστεύω από τα μοαζ η αναλογία είναι 6 στις 10 έχουνε γκόμενο και 4 στις 10 δεν έχουνε.. Τωρα αμα είναι ωραία γκόμενά κια η αναλογία είναι 10 στις 10 έχουνε γκομενο?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μέχρι να την πατήσουν από κάποια και μετά βάζουν μυαλό
Δεν τη πατάνε, θα κλαίνε λίγο καιρό και μετά πάλι γλείψιμο στις ελλεινιδες, σε αυτή τη χώρα τη πιο μεγάλη δύναμη έχουνε οι πουστηδες, οι παπάδες και οι ελλεινιδες?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εδώ η άλλη γαμιοτσνε με τον αμάν για τα λεφτά του, τράβαγε βίντεο ης γνώση της, και τώρα φωνάζει ότι θα τον πάει στα δικαστήρια.. Πιθανόν ο μπουλης να έδινε έξτρα λεφτά στην ελλεινιολα να την τραβάει βίντεο όταν τη γαμαεο.. Τώρα βέβαια η γκόμενά το παίζει στενοχωρημένη κια θέλει μια αλλά φράγκα ουστ μωρή ??

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Mα όταν ο κάθε χαχολος αποκαλεί την κόρη του "πριγκίπισσα" πολύ θέλει το κοριτσάκι να την δει ιστορία;Ιδίως αν στα 10 (και πολλά λέω) έχει κινητό....στα 15 θα είναι ήδη ελλεεινιδα. :confused:

μεγαλη ζημια κανουν και οι μαλακες οι πατεραδες τελικα....συμφωνω!
εχω θλιβερη εμπειρια οταν ημουν πιτσιρικας. νομιζω την εχω αναφερει δις.
ηταν μια κοπελα που αγαπουσα πραγματικα στα 18 και αμφοτεροι οι γονεις της μου εκαναν χαλαστρα επειδη δε με πηγαιναν.
της φουσκωσαν τα μυαλα,εβαζαν λογια για μενα,εκαναν την τριχα τριχια και καταφεραν να μας χωρισουν ,με χοντρα σκηνικα στο τελος (και) απο την πλευρα μου.

γενικως, οι γονεις που χειραγωγουν τις κορες τους ειναι για μπουκετ@.......και ΥΠΑΙΤΙΟΙ 100% για ο,τι γινονται αυτες μετα τα 18.

Μην κατηγορουμε τις κοπελες. οι γονεις φταινε για την καταστροφη των κορων τους.

το οτι δηλ. αρκετες μενουν στο ραφι ,ειναι συναισθηματικα κενες,αντιμετωπιζουν ψυχολογικα σε βαθος χρονου κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
ηταν μια κοπελα που αγαπουσα πραγματικα στα 18 και αμφοτεροι οι γονεις της μου εκαναν χαλαστρα επειδη δε με πηγαιναν.
της φουσκωσαν τα μυαλα,εβαζαν λογια για μενα,εκαναν την τριχα τριχια και καταφεραν να μας χωρισουν ,με χοντρα σκηνικα στο τελος (και) απο την πλευρα μου.

γενικως, οι γονεις που χειραγωγουν τις κορες τους ειναι για μπουκετ@.......και ΥΠΑΙΤΙΟΙ 100% για ο,τι γινονται αυτες μετα τα 18.

Μην κατηγορουμε τις κοπελες. οι γονεις φταινε για την καταστροφη των κορων τους.

το οτι δηλ. αρκετες μενουν στο ραφι ,ειναι συναισθηματικα κενες,αντιμετωπιζουν ψυχολογικα σε βαθος χρονου κλπ
Καλά κι εσύ τι περίμενες;Να στην δώσουν για γάμο αν δεν είσαι γιος δικηγόρου η αρχιτέκτονα;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656

Τί 'αγαπούσα πραγματικά' ρε φίλε στα 18,πλάκα κάνεις; :2funny:

Και τί θα'κανες δηλαδή,θα την παντρευόσουνα στα 18;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τελευταία νέα για Σαντ.....
Εθεάθη αγκαλιά με Μολδαβό ναύτη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το κρύο ήταν τσουχτερό και ο Μολδαβός με την μέθοδο της τριβής προσπαθούσε να ζεσταθεί...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

Αφού δε βρίσκουνε τίποταστο αγαμισταν, λογικό είναι, τη πρώτη που πάνε και βρίσκουνε την ερωτεύονται και θέλουν να την παντρευτούν..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

στην υγεια μας Δασκαλε...??

αλλη αξια εχει η πρωτη αγαπη για καθε αντρα,ποσο μαλλον σε τετοια ηλικια. ημασταν μαζι απο τα 16.
τη συνεχεια κανεις δεν τη ξερει,λες μεχρι τα 25 να ειχαμε παντρευτει?:cheesy:
υπο αυτην την εννοια, ισως γλιτωσα:woldman: με τετοια πεθερικα θα ειχα κακα ξεμπερδεματα.

μη νομιζεις οτι μετα τα 22-23 εχεις πολλες ευκαιριες να γνωρισεις γυναικες που ξερεις και εμπιστευεσαι.
αυτο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι το παρον μου,που σπανια βρισκω κατι περισσοτερο απο χιλιογ@μημενες τρυπες.
την ιδια αξια εχει ενα μεταχειρισμενο αμαξι με ενα καινουριο?
και τη Μαλεσκου να γαμησω,παντα θα με τρωει μεσα μου το σεναριο εκεινης της περιπτωσης.
ακομα πληροφορουμαι μεσω ρουφιανων τι κανει ,γιατι οσο περιεργο και αν σου φανει,θελω να ειναι καλα η συγκεκριμενη κοπελα.
ασχετα αν φερθηκε εγωιστικα τοτε ,ως πιο μικρη και αμυαλη.

αν ακουγε εμενα και οχι τους πουστογερους(για το ποιον των οποιων δεν επεσε και πολυ εξω ο argyrotoxos),σιγουρα θα ηταν ευτυχισμενη και οχι οπως εχει καταντησει τωρα.

ασχετα αν παραμεναμε (η οχι) μαζι. και αυτη εχει ενα βαθυ κενο μεσα της,το ξερω.
ο συναισθηματικος της κοσμος ειναι κατακερματισμενος και εκανε σχεσεις που δεν ηθελε. μονο και μονο για να κανει.
τωρα ειναι πια αργα ομως. ας προσεχε.
τελικα το πιστευω οτι στην πορεια της ζωης μας δε γινομαστε τιποτα περισσοτερο απο τα βιωματα μας.
και οσο πιο νωρις σε βρουν,τοσο πιο δυσκολα αλλαζεις.
εχεις διαμορφωσει ηδη προσωπικοτητα και εχεις εθιστει σε συγκεκριμενο μοτιβο ζωης,με συγκεκριμενη κοσμοθεωρια.

προφανως κοιταμε να περναμε φινα και εξοβελιζουμε τη μιζερια,το εχω τονισει πολλακις:hi::hi::hi:

απλως σου γραφω το παρον σεντονι για να με νιωσεις ,οσον αφορα εκεινη την περιπτωση. διοτι ναι,υπαρχουν και εξαιρεσεις.
υπαρχουν και γυναικες που δε σημαινουν μονο ενα μουνι στη σταδιοδρομια ενος αρσενικου:hi::hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έχει παράγινε το κακό στη Ελλάδα με τις ελλεινιδες, κάθε χρόνο και χειρότερα τα πράματα για τους άντρες.. Μόνη λύση μπας και κάνει ντου ο κοντός στην Ουκρανία και. Μας έρθουν τίποτα ουκρανες μετανάστριες εδώ αλλά δεν το βλέπω ζεστό το. Κοντό του έβαλε χέρι ο μπαιντεν κια εκλασε μεντες ο πουτιν.. Οι ελλεινιδες ας πάνε να μείνουν στο νότιο πόλο τις χαρίζουμε ας πάνε Αφρική να βρούνε άντρες στα τσακιδια να πανε???

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι ιδέα μου ή τώρα τελευταία βλέπω αρκετές ελλεινιδες μόνες τους? Όχι η πλειοψηφία βέβαια, αλλά πιστεύω ένα 20 τα εκατό, αρκετά μεγάλο ποσοστό για γυναίκες όταν το καλοκαίρι πχ δεν έβλεπες γυναίκα χωρίς γαμια.. Δηλαδή το πάνε ανάλογα με τις εποχές?? ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

Κάτι παρόμοιο είπα κι εγώ ....ακόμα δεν βγήκαν από το αυγό και δεν έχουν κάνει ένα μεροκάματο στην ζωή τους αισθήματα θέλουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom