Τί 'αγαπούσα πραγματικά' ρε φίλε στα 18,πλάκα κάνεις;
Και τί θα'κανες δηλαδή,θα την παντρευόσουνα στα 18;
στην υγεια μας Δασκαλε...??
αλλη αξια εχει η πρωτη αγαπη για καθε αντρα,ποσο μαλλον σε τετοια ηλικια. ημασταν μαζι απο τα 16.
τη συνεχεια κανεις δεν τη ξερει,λες μεχρι τα 25 να ειχαμε παντρευτει?
υπο αυτην την εννοια, ισως γλιτωσα
με τετοια πεθερικα θα ειχα κακα ξεμπερδεματα.
μη νομιζεις οτι μετα τα 22-23 εχεις πολλες ευκαιριες να γνωρισεις γυναικες που ξερεις και εμπιστευεσαι.
αυτο που ξερω με βεβαιοτητα ειναι το παρον μου,που σπανια βρισκω κατι περισσοτερο απο χιλιογ@μημενες τρυπες.
την ιδια αξια εχει ενα μεταχειρισμενο αμαξι με ενα καινουριο?
και τη Μαλεσκου να γαμησω,παντα θα με τρωει μεσα μου το σεναριο εκεινης της περιπτωσης.
ακομα πληροφορουμαι μεσω ρουφιανων τι κανει ,γιατι οσο περιεργο και αν σου φανει,θελω να ειναι καλα η συγκεκριμενη κοπελα.
ασχετα αν φερθηκε εγωιστικα τοτε ,ως πιο μικρη και αμυαλη.
αν ακουγε εμενα και οχι τους πουστογερους(για το ποιον των οποιων δεν επεσε και πολυ εξω ο argyrotoxos),σιγουρα θα ηταν ευτυχισμενη και οχι οπως εχει καταντησει τωρα.
ασχετα αν παραμεναμε (η οχι) μαζι. και αυτη εχει ενα βαθυ κενο μεσα της,το ξερω.
ο συναισθηματικος της κοσμος ειναι κατακερματισμενος και εκανε σχεσεις που δεν ηθελε. μονο και μονο για να κανει.
τωρα ειναι πια αργα ομως. ας προσεχε.
τελικα το πιστευω οτι στην πορεια της ζωης μας δε γινομαστε τιποτα περισσοτερο απο τα βιωματα μας.
και οσο πιο νωρις σε βρουν,τοσο πιο δυσκολα αλλαζεις.
εχεις διαμορφωσει ηδη προσωπικοτητα και εχεις εθιστει σε συγκεκριμενο μοτιβο ζωης,με συγκεκριμενη κοσμοθεωρια.
προφανως κοιταμε να περναμε φινα και εξοβελιζουμε τη μιζερια,το εχω τονισει πολλακις
απλως σου γραφω το παρον σεντονι για να με νιωσεις ,οσον αφορα εκεινη την περιπτωση. διοτι ναι,υπαρχουν και εξαιρεσεις.
υπαρχουν και γυναικες που δε σημαινουν μονο ενα μουνι στη σταδιοδρομια ενος αρσενικου