Ρε Αλεκαρα της καρδιας μας , μπορεις να μου πεις γιατι ολοι οι δικηγοροι και οι γενικα οι πλουτοκρατες ειστε στην πραγματικοτητα κρυφοφασιστοδεξια καπιταλοσκυλα ( δεν φταιτε εσεις το ξερω, τα σκουπιδια οι δοσιλογοι οι φιλοναζι που τα τακιμιαζαν με τον Γκεμπελς φταινε και απλα οι επομενες γενιες πηρατε το βρωμεορ κολαι ) αλλα ρε συ αρχοντα της ψυχης μας, κανα Μαρξ δεν διαβασατε ? καναν Bernstein και αλλους κραταιους ρεβιζιονιστες δεν σας γαργαλαγε το λιλακι σας να ριξετε μια ματια ? τοσο κομοφορμιστες πχια ρε παιδι μου..... τι σκατα ρε πουστη μου ? εσενα σε ειχα για πιο τρυφερη ψυχη , ρε γαμωτο !
Στηριζεις τα πανεμορφα εκτρωματοειδη γυναικεια μπουμπουκια ανω των 10 χιλιαδων τονων , στο κινημα τους 'Ειμαστε και μεις φαλαινες και θελουμε γαμησι, δεν ειμαστε απλα τανκερ που γαμουν την φυση' ,
Εισαι παντα διαλλακτικος και βοηθητικος σε οσους το ζητησουν , οπως ο Σκορπιον, ο Σαο Καν, ε Ο Τζονι Κειτζ εεεε ο Σαμπ Ζιρο, sorry
Βλεπεις φανατικα big brother και στηριζεις την πανεμορφη τρισαθλιοτητα της μουμιας ως σοβαρη γυναικα ( ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ) αρα ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΟΒΑΡΟΣ.....
τι στο διατανο , δε καταλαβαινω τι πηγε λαθος...... πρεπει επειγοντως να μην ξαναψηφισουν το Αμεα απο την Κρητη για πρωθυπουργο στις αλλες εκλογες και το κομμα του ρε σεις γιατι δεν σας βλεπω καλα παιδια..... θα γινετε ολοι σκληροι και αδιστακτοι πλουτοκρατες και ρατσιστες ετσι οπως πατε με το πινγκ πονγκ των δυο σκατο κομματων που βιαζουν δεκαετιες τωρα αυτο το σκουπιδοπροτεκτορατο των Φονιαδων ( και εγκεφαλικα και κυριολεκτικα) των Λαων !
Προβλεπεται δυσοιωνο το μελλον αδερφια!!!! Χανουμε και τους τελευταιους ανθρωπισται απο αυτην την λιγδερη δεξιηλα που πανε να μας επιβαλλουν !!! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !!! Γινετε δοτικοι , και παναθρωπινοι .....
Ουυυυυυφ τα ειπα και ξαλαφρωσα!!!! παω να χεσω και να κοιμηθω !!!!