Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
επειδη λεμε τα πραγματα οπως ειναι σιμαινει οτι ειμαι ο σαντμαν,..ολα καλα και αγια με τις ελεεινιδες σε αυτη τη χωρα δηλαδη,οποιος λεει την αλιθεια ειναι ο σαντμαν η τρελος η 200κιλα ξερω εγω..σαν εχουνε βαλει οι ελλεινιδες στη βρακα τους μεσα!!βεβααια δεν απαντατε γιατι αφου ειναι τοσο καλες αγιες οι ελλεινιδες,το ελλαντα ειναι πρωταθλιτης στην υπογενητικοτητα σε ολο τον κοσμο!!
σε μεγαλες με χιλιαδες κοσμο σελιδες στο facebook οταν βαζουν θεμα για την υπογενητικοτητα ολοι στα σχολια λενε οτι το προβλημα ειναι στα λεφτα, δλδ με τι λεφτα να κανει ενα ζευγαρι παιδια οταν βγαζουν ψιχουλα και οι δυο κτλ............... αλλα κανενας δε λεει για το θεμα ελλεινηδες δλδ οτι εχουν τρελες απαιτησεις στην επιλογη του αντρα κτλ . σαν να μην υπαρχει αυτο το προβλημα δλδ......... μονο σε ενα θεμα που βαζαν μερικες φορες με τιτλο οτι το 60-70 τις εκατο ειναι μονοι και τι φταιει κτλ......... εκει διναν καποιες απαντησεις για το θεμα ελλεινηδες αλλα διστακτικα γιατι φοβουντε το κραξιμο. ειχε βεβαια καποιους τολμηρους που το λεγαν αυτο αλλα εβλεπες απο κατω 30....... 50 απαντησεις και φουλ κραξιμο απο γυναικες να λενε ......... ναι λες και εσεις καλυτεροι ειστε κτλ........

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ειδικά στην ελληνική επαρχία και στις πολύ μικρές πόλεις που κατά κόρων είναι ιδιαίτερα κλειστές κοινωνίες και μαθαίνονται όλα πολύ εύκολα, αν κάποιος βατέψει :fuck1: κάποια θα πρέπει μετά και να την παντρευτεί ειδάλλως αποκτάει την κακή φήμη του ρεμπεσκέ που παρατάει γυναίκες αφού τις εκμεταλλευτεί πρώτα και μένει εφ' όρου ζωής σταμπαρισμένος και στιγματισμένος από την τοπική κοινωνία του χωριού ή της κωμόπολης που ζει. Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια γι' αυτό και πάρα πολλοί νέοι της επαρχίας μένουν αγάμητοι για πολλά χρόνια και τα μόνα γαμήσια που ρίχνουν είναι σε πουτάνες είτε από studios είτε από κωλόμπαρα.
Λοιπόν λέω πως ο μεγαλύτερος φόβος της γυναίκας είναι μη τη γαμησει κάποιος και εξαφανιστεί για αυτό και σου δημιουργεί διάφορες ενοχές γυρω απο αυτο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.973
Πόντοι
3.656
σε μεγαλες με χιλιαδες κοσμο σελιδες στο facebook οταν βαζουν θεμα για την υπογενητικοτητα ολοι στα σχολια λενε οτι το προβλημα ειναι στα λεφτα, δλδ με τι λεφτα να κανει ενα ζευγαρι παιδια οταν βγαζουν ψιχουλα και οι δυο κτλ............... αλλα κανενας δε λεει για το θεμα ελλεινηδες δλδ οτι εχουν τρελες απαιτησεις στην επιλογη του αντρα κτλ . σαν να μην υπαρχει αυτο το προβλημα δλδ......... μονο σε ενα θεμα που βαζαν μερικες φορες με τιτλο οτι το 60-70 τις εκατο ειναι μονοι και τι φταιει κτλ......... εκει διναν καποιες απαντησεις για το θεμα ελλεινηδες αλλα διστακτικα γιατι φοβουντε το κραξιμο. ειχε βεβαια καποιους τολμηρους που το λεγαν αυτο αλλα εβλεπες απο κατω 30....... 50 απαντησεις και φουλ κραξιμο απο γυναικες να λενε ......... ναι λες και εσεις καλυτεροι ειστε κτλ........

Ναι,γιατί άμα τολμήσεις να γράψεις κάτι εναντίον γυναίκας,gay,λάθρο,αριστερών,σε μπανάρουν από όλα τα σοσιαλ.Εδώ και στο bou οι ελάχιστοι που μείναμε,δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο.

Οι γυναίκες φυσικά μπορούν να λένε και να γράφουν ότι θέλουν,φυσικά και με την αμέριστη υποστήριξη πιρφόρων και γυναικωτών

ntinos7071

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ναι,γιατί άμα τολμήσεις να γράψεις κάτι εναντίον γυναίκας,gay,αριστερών,σε μπανάρουν από όλα τα σοσιαλ.Εδώ και στο bou οι ελάχιστοι που μείναμε,δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο.

Οι γυναίκες φυσικά μπορούν να λένε και να γράφουν ότι θέλουν,φυσικά και με την αμέριστη υποστήριξη πιρφόρων και γυναικωτών
Άστους να λένε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ναι,γιατί άμα τολμήσεις να γράψεις κάτι εναντίον γυναίκας,gay,αριστερών,σε μπανάρουν από όλα τα σοσιαλ.Εδώ και στο bou οι ελάχιστοι που μείναμε,δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο.

που ειδες εσυ εδω μεσα να σε πολεμάνε αν γράψεις κατι για τις γυναίκες? αφου μονο κραξιμο ριχνουμε :confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Οι χωριατοπουλες γενικα επιλεγουν αντρες τελιως αντιθετους με τους χωρικους.
Θελουν κυριως γραφιαδες καλοντυμενους με ζιβαγκο σκαρπινι και γυαλια ηλιου.
Και μπεμβε κάμπριο. Κλασσικό γλυφαδιοτάκι δηλαδή.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
Στο χωριο που εχω και πηγαινω ανα μηνα η ανα 2μηνο το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκουν γυναικα.
Οσα αγορια ακολουθουν τη δουλεια των γονιών και μένουν στο χωριο δεν βρισκουν γυναικα,ολες οι χωριατοπουλες στα 18 έχουν φυγει και δεν ξαναγυρνανε και αμα γυρισουν θα ερθουν με κανα βουτυροπαιδο με γυαλια και σκαρπινι.
ετσι ειναι. και γω μενω σε μικρο χωριο . αυτες που μειναν εδω, ειτε παντρευτηκαν και καναν και παιδια, ειτε εχουν βρει καποιον και ετοιμαζοντε για γαμο.......... αλλα πλεον οι μικρες μετα τα 18 τη κοπανανε για σπουδες και γενικα μονιμη διαμονη στις πολεις και ερχοντε εδω στις γιορτες , κανα σαββατοκυριακο και κανα μηνα (η δυο) το καλοκαιρι. εγω βεβαια ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση. εφυγα στα 18, εκατσα στη πολη 1 χρονο, στρατο και μετα ξαναγυρισα πισω φερνοντας και γυναικα απο τη πολη....... μεχρι σημερα......:alivedick::humpleg::zfuck:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Και να μην τα εχεις ολα , παντως πρεπει να συνδιαζεις καποια χαρακτηριστικα αν θες να βγαλεις ωραια γκομενα.
Εσυ προφανως ουτε λεφτα εχεις ουτε πολυ ωραιος εισαι, γιατι αυτες οι δυο κατηγοριες εχουνε καποιες επιτυχιες.
Ριξε τα στανταρ σου να ψαρεψεις αυτα που μπορεις ή κατσε κλαψομουνιαζε μεχρι να πεθανεις.
Εγώ πάντως Τυπε στο γιμναστιριο βλέπω κάτι ντουκια και είναι χωρίς γκομενα.. Βλέπω στο δρόμο κάτι άσχημους αγυμναστος με μουναρες.. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι Ελλάδα γαμας μονο άμα έχεις παρέες κύκλο κοινούς γνωστούς με τη γκομενα, η ελλεινιδα κάθεται πανεύκολα άμα είστε στον. Ίδιο κυκλο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ετσι ειναι. και γω μενω σε μικρο χωριο . αυτες που μειναν εδω, ειτε παντρευτηκαν και καναν και παιδια, ειτε εχουν βρει καποιον και ετοιμαζοντε για γαμο.......... αλλα πλεον οι μικρες μετα τα 18 τη κοπανανε για σπουδες και γενικα μονιμη διαμονη στις πολεις και ερχοντε εδω στις γιορτες , κανα σαββατοκυριακο και κανα μηνα (η δυο) το καλοκαιρι. εγω βεβαια ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση. εφυγα στα 18, εκατσα στη πολη 1 χρονο, στρατο και μετα ξαναγυρισα πισω φερνοντας και γυναικα απο τη πολη....... μεχρι σημερα......:alivedick::humpleg::zfuck:
εσεις εκει παντρευεστε απο τα 25

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω ρε κοντουλη δεν μενω στο χωριο,μακαρι να εμενα...εδω που εμενα ενα μηνα πηγαινα στα μπουρδελα της πατρας ηταν πιο κοντα και στο αιγιο
Πως το λένε το κωλοχώρι σου ρε μπούλη?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως Τυπε στο γιμναστιριο βλέπω κάτι ντουκια και είναι χωρίς γκομενα.. Βλέπω στο δρόμο κάτι άσχημους αγυμναστος με μουναρες.. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι Ελλάδα γαμας μονο άμα έχεις παρέες κύκλο κοινούς γνωστούς με τη γκομενα, η ελλεινιδα κάθεται πανεύκολα άμα είστε στον. Ίδιο κυκλο
με τη γκόμενα του θα παει στο γυμναστήριο ο αλλος ρε τύπε και συ?

Alanio

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2021
Like
319
Πόντοι
21
Και μπεμβε κάμπριο. Κλασσικό γλυφαδιοτάκι δηλαδή.
Εξαρταται ποια μπεμβε λες.
Αξιζουν οσες εχουν απο 20 και πανω οπως 120 320 520 κλπ οσο για Μ ακομα καλυτερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως το λένε το κωλοχώρι σου ρε μπούλη?
Το εχω πολλες φορες..δεν το ξαναλεω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλά ρε μαλάκα, εσύ δεν μου έλεγες πριν 10 λεπτά πως αν κάποιος είναι όμορφος πέφτουν οι γκόμενες στο δρόμο, στα σούπερ μάρκετ και παντού? Είδες που είπες μαλακία? Και είδες που είπες επίτηδες μαλακία? Διότι έχεις δει κι ο ίδιος τι συμβαίνει, αλλά παρόλα αυτά ήθελες να πεις μαλακία!

Μαλάκας είσαι? :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το εχω πολλες φορες..δεν το ξαναλεω
Γιατί? Ντρέπεσαι ή βαριέσαι?

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
εσεις εκει παντρευεστε απο τα 25
εεεε οχι ολοι. εχουν παντρευτει και πιο αργα........ παντως ο μεσος ορος ειναι τα 30 πλεον....... αντε βαρια 35....... μιλαω για τη δικη μου περιοχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom